המכס/דואר מפגרים או שמה?!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
חבר שלי עובד בדואר - הוא אמר שצריך להיזהר עם EMS, אבל זה יהיה לכל החבילות שמגיעות, גם עם DHL, הדואר לוקח שם עמלה יפה.
אני לא יודע מה הזמנת אז אני לא יודע איך לייעץ לך. אולי תגיד לי מה הזמנת ואני אבדוק איתו מה הוא ממליץ כדי להימנע מעלויות כאלו.
אני לא יודע מה הזמנת אז אני לא יודע איך לייעץ לך. אולי תגיד לי מה הזמנת ואני אבדוק איתו מה הוא ממליץ כדי להימנע מעלויות כאלו.
Vocare Ad Regnum
זה מגבר אוזניות.
בינתיים עוד לא שילמתי להם כלום (כי הם רוצים באשראי ואין עליי אשראי כרגע).
ומה שהכי מעצבן זה שהסיני הדביל שקניתי ממנו הצהיר על 50$ למרות שלא ביקשתי ממנו (ואף אחד לא מפגר מספיק לחשוב שזה עולה 50$). אז עכשיו יש מצב טוב שאני אצטרך לשלם גם קנס על החבילה הזו.
בינתיים עוד לא שילמתי להם כלום (כי הם רוצים באשראי ואין עליי אשראי כרגע).
ומה שהכי מעצבן זה שהסיני הדביל שקניתי ממנו הצהיר על 50$ למרות שלא ביקשתי ממנו (ואף אחד לא מפגר מספיק לחשוב שזה עולה 50$). אז עכשיו יש מצב טוב שאני אצטרך לשלם גם קנס על החבילה הזו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למה שאתה תשלם קנס?
יש להם הוכחה שאתה בקשת שהוא ירשום את זה?
אתה לא עשית כלום
קנס על זה הם לא יכולים לקחת לך.
יש להם הוכחה שאתה בקשת שהוא ירשום את זה?
אתה לא עשית כלום
קנס על זה הם לא יכולים לקחת לך.
כמובן שאין להם שום הוכחה.
אני אשלח להם העתק של התשלום כמו שיש תאכלס, אני מניח שהם יראו שאני לא מנסה לזבל אותם.
אני אשלח להם העתק של התשלום כמו שיש תאכלס, אני מניח שהם יראו שאני לא מנסה לזבל אותם.
אבל אני לא מנסה לדפוק אותם, אני שולח קבלה על הערך המקורי ששילמתי בעבור המוצר 
הם ידעו שזה לא שלטי סוני, הם פתחו את הקופסא בלי אישור שלי למשהו (ממה שידוע לי הם אמורים לחכות להודעה ממני ורק אז לפתוח את זה).
אתה בטוח בזה? ממה שאני יודע מותר להם לפתוח את החבילה אך ורק במידה ואני אומר להם שיעבירו את זה לסניף שלידי. בכל מצב אחר הם צריכים לאפשר לי להגיע לשם ושיפתחו את זה לידי.
הגודל משהו כמו 30*30*40 אני מניח.
הגודל משהו כמו 30*30*40 אני מניח.