Max Payne ואני ביום שבת

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

לא ברוטלי, עשיתי את זה רק 3 פעמים. לא צריך לעשות את זה אחרי כל פעם שמנגנים סרט אלא לפני שזה שומר פרמטרים (קרי: לפני שמשנים פרמטרים ושומרים או לפני שמכבים אותו).

אם המכשיר לא כותב לדיסק אז אין שום בעיה לכבות את החשמל על ידי ניתוקו.

ניסית את הסיפור של ה- RESTORE FACTORY SETTINGS?

אגב, חזרתי ל-6500 בתור הנגן הראשי שלי. לכל מי שחושב שזה מאכזב, אותי מאכזב שה-NMT (אחרי הרבה מאוד קשקשת ברשת) עדיין לא שחררו שום דבר מקביל ל-BD LITE... מצחיק שאנשים מתלוננים שפיצ'ר שהוא ב-ALPHA VERSION אינו עומד ברמה שהם מצפים...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

Shed כתב:
ziv_r כתב:Shed, קראת את התגובה של guyezra? :wink:
...
קראתי, ומה שיש לי להגיד בנדון זה שמי שמצפה שיהיו לו בעיות בצפייה עם HTPC לא עובד עם HTPC וגם לא ממש מבין מה זה. הוא עובד עם מחשב, שבמקרה נמצא בסלון ומחובר לטלוויזיה שלו.
יש הבדל עצום בין השניים.
...
:?
שד, נעלבת בשם ה-HTPC לדורותיהם...?

1. רשמתי "כמעט מצפה" ולא "מצפה"
2. זה היה במין הומור כזה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

זיו - תזמין איזה שלט אינפרה לשקע...

ומשהו אחר - יש אפשרות להעביר לSYSBAS באמת לתקן את התופעה המעצבנת הזאת(או שהם כבר יודעים עליה) שאם מנגנים קבצים מפוצלים של סרט אין מעבר חלק ומיידי?
גם אני עצלן ולא ממש בא לי כל פעם לאחד את הפרקים של אמריקן IDOL.

ד"א - מי שרוצה לראות ולשמוע השוואה בין שידורי SD ל HD - מוזמן להוריד את פרק 5 של העונה האחרונה - שמפוצל לקבצי TS - פעמיים במהלך השידור מישהו/משהו העביר ל SD, לא ייאמן איך איכות הוידאו - וחשוב יותר הקול יורדת.

ד"א - לטובה (ולעיתים גם לרעה) האיכות קול ממש טובה - היו קטעים שהרגשת שאתה ממש בצוות השופטים.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”