boapinta כתב:תודה istarmini
מה היה השיקול שלך בקניית רסיבר???
השימוש שלי יהיה במיוחד לקולנוע ביתי אבל אני לא רוצה לוותר גם על איכות שמיעת מוסיקה...
כל מיני חוות דעת של אתרים אומרים דברים שונים זה מזה כך שאני ממש כבר לא יודע למה להאמין.
הבחירה ממש קשה, הבעיה ממשיכה שבאמת לא ניתן לדעת איזה סאונד יוצא נטו מהרסיבר, עקב חיבור רמקולים.
זאת אומרת שאם אני הולך לחנות להתרשם ממספר רסיברים בחיבור רמקולים שונים אני בעצם מקבל התרשמות שונה.
התיעצתי עם מספר אנשים ובאמת לכל אחד דעה אחרת, כמו בשרשור הזה בגדול...
האם אני צריך להנעל על רמקולים קודם לפני בחירת רסיבר???
משהו לגבי pioneer 1080???
ראיתי שיש לו כניסת USB האם זה נותן יתרון לרסיבר???
יש גם את עניין ה THX קראתי על זה קצת, בחלק מהרסיברים אין את ה certificate האם זה מוריד את רמת הרסיבר???
...
השיקול שלי היה עלות תועלת +מראה חיצוני. כשאני קניתי הדנון עדין לא היה והתלבטות הייתה, או נכון יותר לא הייתה ,בינו לבין האונקיו. מהפוסט שכתבתי למעלה אתה יכול להבין בקלות למה בחרתי בהרמן.
THX זה תקן שמגדיר פרמטרים מסוימים, שהרסיבר חייב לעמוד בהם, על מנת לזכות לקבל את הלוגו של THX בחזית. על מנת לשים את הלוגו החברות משלמות הון עתק לאבי התקן ומגלגלות את העלות על הצרכן.
כל עוד חדר הקולנוע שלך,המסך,הרמקולים וכו... הם ללא התקן הנ"ל אין שום טעם לרכוש ולשלם יותר על רסיבר כזה ,בגלל שהוא עומד בתקן .
התקן USB אמור לאפשר לך לשמוע מוזיקה ולצפות בסרטים שיש לך בהתקנים חיצוניים כגון DISK ON KEY .
אני חושב שקודם בוחרים רמקול ואחר כך רסיבר/מגבר. ישנן חנויות, שיתכן ויתנו לך רסיבר אחד או שניים לסוף שבוע להתנסות בבית, במידה ותראה רצינות בכוונותיך.
בהצלחה