המלצות לקניית מחשב נייד

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
SHIRS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193

שליחה

הציעו לי את המפרט הבא:
מחשב של גיגביט:
INTEL T5800 CORE 2 DOU GHZ
4GDDR2-800
320GB SATA
MOBIL INTEL GM45 EXPRESS CHIPSET + ICH9M
מחיר: 3890 שח'
זה מחיר טוב?? למרות שלא המלצתם על גיגביט..... אבל המחיר שלו טוב לי והוא אמור להיום טוב לHD ולא נורא כבד לסחוב כסטונדטית??????
אשמח לעזרה והכוונה ואולי המלצה על מפרט אחר (עד 4000) לגבי גודל המסך אני רוצה שתיהיה אפשרות טובה לגודל טוב כדיי שאוכל לצפות בסרטים תודה רבה מראש.

טלוש
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1679
שם מלא: טלוש

שליחה

אם חשוב לך המשקל... אין מה לעשות מחשב 15.4 זה פשוט גדול וכבד...
חברה שלי מאוד אהבה את ה-LG...

לגבי האחריות של GIGABYTE לא ידוע מה היא כוללת ולכמה זמן. נכון שהמחיר פה באמת טוב, אין פה וויכוח אפילו אבל לפי איך שאני ראיתי את המחשבים של GIGABYTE, ואני בא עמוק מתחום המחשבים, לא התרשמתי.
מאוד חשוב האחריות של המחשבים, ואין מה לעשות אבל נותני השירות הטובים והאיכותיים ביותר שיש בארץ זה IBM ו-DELL.

דבר נוסף זה איכות המסך. אני יכול להגיד לך בוודאות, שהמסך LED!!! שיש לדגם שהמלצתי הוא מאוד איכותי ואני משווה אותו לטלויזיה שיש לי בסלון SAMSUNG A650 שהיא חיה בפני עצמה. התמונה במסך נעימה וחלקה ומאוד חדה.
אחרי שראיתי את היתרונות של המסכי LED אני לא רוצה לחזור אחורה... האיכות, הבהירות (פי 3 מבהירות מסך רגיל שברוב המקרים היווה בעיה אם רוצים לראות סרט ברוב הניידים), הנייד לא מתחמם כמעט, ויש לו יציאת HDMI... בקיצור אני אישית מאוד ממליץ..

אני חיפשתי מחשב כבר הרבה זמן, ובהתחלה המחשב הזה עלה הרבה מאוד אבל כשהמחיר ירד ויכולתי להרשות לעצמי את המעבד P8400 אז הלכתי עליו.
כמובן שהמחשבים הכי איכותיים הם של סוני... אין ספק אבל משלמים על זה לא מעט... יש דגם חדש של סוני שנכנס לארץ 140E שעולה 3700 בערך.. הוא מאוד דל באופציות וחיבורים אבל יכול להיות שיתאים לך. לא, לא ידוע לי זמן הסוללה שלו, כמו שלא ידוע לאף אחד מה זמן הסוללה בפועל של שאר הניידים.
לנייד שלי עם ה-P8400 (חסכוני מאוד בחשמל) הגעתי ל-4 שעות סוללה בערך, קצת יותר עם WIFI כבוי. אני אישית, כבר מזמן לא ראיתי זמני סוללה כאלה ארוכים.....

תראה/י את ה-LG!!! חברה שלי מאוד אהבה... :lol:

SHIRS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

האחריות של גיגביט היא שנתיים מעבדה ושנה מטען וסוללה... אתה תוכל להמליץ לי על דגמים ספציפים? שוב בתווך המחירים המוגבל שלי עד 4000 שיח' וזה ממש נוראי להיסחב כסטונדטית עם מחשב של 2.66 קילו? שוב המון המון תודה על העזרה.:-)javascript:emoticon(':D')

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

SHIRS - הרבה תלוי בתיק שיהיה לך.
עם 15.4 אינץ תשכחי מתיק צד...

בכל מקרה, יצא לי לראות את המחשבים של ג'יגהביט ו MSI והם די מגרועים.
לך לראות באייבורי את ה MSI , נראה כמו צעצוע...
הג'יגהביט אותו דבר.

SHIRS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני בת חחח ולא זה כנראה תיק גנספורט בית ספרי כזה ....גרועים השאלה במה ? במראה? בזמן שהסוללה מחזיקה? אני פתוחה לדגמים אחרים השאלה אם זה באותה רמה של החומרה ואותו מחיר.... יש המלצות לדגמים ספציפית?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

אני יודע שאת בת. התבלבלתי מתוך הרגל.

ממה שיצא לי לראות, גרועים בבנייה שלהם, מתחממים מאוד !
לגבי איכות החומרה שלהם, אין לי מושג , בטח אפילו היא כמו DELL.
אבל את יודעת זה שיש את אותם חלקים זה לא אומר שהם עשו עבודת בנייה טובה כמו דל.

טלוש
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

יש שתי חברות מובילות בארץ שנותנות איכות.

אחת- Dell והשנייה לנובו, אבל רק בסדרה העסקית שלהם: SL ומעלה.

ממליץ לך לראות את המחשבים בעיניים לפני שאת מחליטה. Lenovo נראים כמו קופסא שחורה של מטוס :), אבל יש כאלה שאוהבים את זה... (כל אחד והפטיש שלו :lol: )

Dell נראים כמו מחשבים "מודרניים" יותר, אך מצועצעים. עם זאת, הם כוללים את כל הfeatures שאת יכולה לחלום עליהם, אפילו הכנסת כרטיס sim לתוך הלפטופ...

קחי בחשבון שאלו החברות היחידות שנותנות 3 שנות אחריות ללא קונצים, והאחריות היא מקצועית לכל דבר. זאת להבדיל מחברות אחרות (מניסיון) !

משהו נוסף שאת עשויה לאהוב :roll: . בסדרת המחשבים של Dell 1537, ניתן לבחור צבעים של כיסוי חיצוני ללפטופ. הכיסוי מגיע מחומר גומי מיוחד שרק אחרי שמשתמשים מעט במחשב רואים עד כמה הוא שימושי ואיכותיח (טביעות אצבע, שריטות וכו').

SHIRS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

היי רציתי לשאול מה אתם אומרים על טושיבה ולנובה בתור יצרניות למחשב נייד?

SHIRS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

טוב נראה לי שאלך על זה:http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH6B04463
רק רוצה את האישור האחרון שלכם זה במחיר 4250 שי'ח' כולל מערכת הפעלה ויסטה הום(לא שאני צריכה...) זה בדיוק מה שהמלצתם נכון? אני לא קניתי מעולם מוואלה שופס זה בסדר לקנות דרכם? תודה שוב
שיר

טלוש
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

זה לא אותו מחשב! זו הסדרה הקודמת - 1525. מה שהמלצנו לך זה ה-1537.
מאוד ממליץ לך ליצור קשר עם NOTEBOOKCLUB. או שאם לא מפריע לך לקנות לאיבורי אז אפשר להשיג מחשב מטורף ב-4440, עם מעבד P8400, תראי באתר שלהם אם זה רלוונטי, כמובן, מאותה הסדרה - 1537!

SHIRS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

זה נורא שזו לא אותה סדרה? יש בוואלה את הסדרה החדשה? לאייבורי אני לא מתקרבת שמעתי מספיק סיפורים על הרמאויות שלהם לגבי החנות שאתה ממליץ עליה פה המון אני פשוט לא מכירה....

טלוש
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

notebookclub.co.il
יש לי הרבה חברים שרכשו שם, הם היחידים שבודקים את המחשב לפני השליחה, ויש לך אפשרות לבוא אליהם ולראות בפועל את המחשבים לפני שאת קונה אם את מעוניינת בכך.

בכל מקרה יש לך עוד חנויות שמציעות את המוצר הזה, תחפשי את העמוד המתאים ב-ZAP. חפשי לפי 1537 והוא יתן לך 3 מחשבים, תבחרי את זה שמתאים לך לתקציב.

יכול להיות בהחלט שגם הסדרה הקודמת הייתה אחלה אבל הפרש במחיר לא כזה גדול ואני הייתי משדרג, מסך LED, כרטיס מסך יעיל יותר ויש עוד כמה...

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

SHIRS כתב:זה נורא שזו לא אותה סדרה? יש בוואלה את הסדרה החדשה? לאייבורי אני לא מתקרבת שמעתי מספיק סיפורים על הרמאויות שלהם לגבי החנות שאתה ממליץ עליה פה המון אני פשוט לא מכירה....
...
נראה לי שאפשר לקנות באייבורי, כי בסופו של דבר DELL עצמה נותנת את השירות.
אבל לקנות באייבורי זה תמיד לא כיף גדול, בעיקר שיושב מולך מוכר שאין לו מושג קטן במחשבים.
מה ההבדל בין המוכר הזה לקופאית בסופרמרקט?

SHIRS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ממה ששמעתי הם מוכרים חלקים ישנים ומציגים אותם כחדשים כל מיני דברים כאלה שמפחידים קצת...

טלוש
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כן, גם אני שמעתי על כל מיני שטויות של REFURBISHED... לא ידוע אבל אם זה אמין.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

זה נכון שהם מוכרים מחשבים עם חלקים משופצים! זה אמין.
אבל זה למחשבים שולחניים.

אבל למה להסתכן? מראש לא לקנות בחנות מפקפקת

חזור אל “תוכנה - KODI”