7 אינץ.....
סאב וופר למערכת עד 5000 ש"ח
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
danlior,
המחיר הזה כולל הוצאות ייבוא (מכס, מע"מ או כל תשלום אחר) והמוצר מגיע עד פתח הבית. תסתכל לדוגמה בשרשור של AXIOM QS8 V2, מספר חברים הזמינו את המוצר והמחיר אשר מופיע באתר היצרן הינו סופי וכולל את כל העלויות השונות לפי נסיונם. לפיכך אין הוצאות מעל למחיר הנקוב ב $ אשר מופיע באתר.
לגבי התאמת סאבים לפי סוג השימוש - קולנוע ביתי או סטריאו, אין דבר כזה. סאב אשר טוב לג'אנר מסויים, יהיה טוב גם לאחר. הדרישות מסאב ב 2 המקרים (או בכל מקרה אחר) הינן זהות לחלוטין. להוכחה, לא תמצא אף יצרן סאב אשר מייעד את מוצריו רק לסוג מסויים של שימוש (וזה לא מסיבות שיווקיות). ניתן למצוא גם הסבר אקדמי לדבר בביקורות האחרונות לסאבים אשר פורסמו אצלנו.
המחיר הזה כולל הוצאות ייבוא (מכס, מע"מ או כל תשלום אחר) והמוצר מגיע עד פתח הבית. תסתכל לדוגמה בשרשור של AXIOM QS8 V2, מספר חברים הזמינו את המוצר והמחיר אשר מופיע באתר היצרן הינו סופי וכולל את כל העלויות השונות לפי נסיונם. לפיכך אין הוצאות מעל למחיר הנקוב ב $ אשר מופיע באתר.
לגבי התאמת סאבים לפי סוג השימוש - קולנוע ביתי או סטריאו, אין דבר כזה. סאב אשר טוב לג'אנר מסויים, יהיה טוב גם לאחר. הדרישות מסאב ב 2 המקרים (או בכל מקרה אחר) הינן זהות לחלוטין. להוכחה, לא תמצא אף יצרן סאב אשר מייעד את מוצריו רק לסוג מסויים של שימוש (וזה לא מסיבות שיווקיות). ניתן למצוא גם הסבר אקדמי לדבר בביקורות האחרונות לסאבים אשר פורסמו אצלנו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא יודע אם זה חשוב האינצים, אך ההתרשמות שלי מאותו סט הייתה שונה מבחינה הבאסים המופקים לעומת סאב ייעודי.
MartinHSabag, כמובן שהדבר נאמר בלי להעליב, אני יודע שהדרישות שלי לבאסים הינם הרבה מעבר למקובל
MartinHSabag, כמובן שהדבר נאמר בלי להעליב, אני יודע שהדרישות שלי לבאסים הינם הרבה מעבר למקובל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לי יש את מוראל וואריו SUBWOOFER.
http://www.morelhifi.com/products/home_ ... oofer.html
נכנס לתקציב וגם רועם טוב במערכת קולנוע. הוא גם טוב במוזיקה.
SPECIFICATIONS VARIO SUB
Construction Port-loaded reflex cabinet
Drive Units (diameter) One 10" (253mm) woofer with 2" (54mm) coil and rear-vented motor
Frequency Response 25-160Hz
Amplifier 200W continuous power, all formats compatible with automatic on/off switch, level, crossover, and phase controls
Inputs Line level RCA phono jacks, high-level binding post terminals.
Outputs Low-level RCA phono jacks, high-level outputs via high-pass filters at 100Hz/6dB
Voltage 115-230 VAC 50/60Hz
Weight 44 lbs (20 Kg)
Dimensions (WxHxD) 23¾” (600mm) x 17¾” (450 mm) x 8½” (215 mm)
Finish Charcoal, Velvet White
http://www.morelhifi.com/products/home_ ... oofer.html
נכנס לתקציב וגם רועם טוב במערכת קולנוע. הוא גם טוב במוזיקה.
SPECIFICATIONS VARIO SUB
Construction Port-loaded reflex cabinet
Drive Units (diameter) One 10" (253mm) woofer with 2" (54mm) coil and rear-vented motor
Frequency Response 25-160Hz
Amplifier 200W continuous power, all formats compatible with automatic on/off switch, level, crossover, and phase controls
Inputs Line level RCA phono jacks, high-level binding post terminals.
Outputs Low-level RCA phono jacks, high-level outputs via high-pass filters at 100Hz/6dB
Voltage 115-230 VAC 50/60Hz
Weight 44 lbs (20 Kg)
Dimensions (WxHxD) 23¾” (600mm) x 17¾” (450 mm) x 8½” (215 mm)
Finish Charcoal, Velvet White
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
זיו,ziv_r כתב:danlior,
לגבי התאמת סאבים לפי סוג השימוש - קולנוע ביתי או סטריאו, אין דבר כזה. סאב אשר טוב לג'אנר מסויים, יהיה טוב גם לאחר. הדרישות מסאב ב 2 המקרים (או בכל מקרה אחר) הינן זהות לחלוטין. להוכחה, לא תמצא אף יצרן סאב אשר מייעד את מוצריו רק לסוג מסויים של שימוש (וזה לא מסיבות שיווקיות). ניתן למצוא גם הסבר אקדמי לדבר בביקורות האחרונות לסאבים אשר פורסמו אצלנו....
הייתי עם AXIOM בקשר יותר מפעם אחת. המחיר אינו כולל מע"מ ומס קניה.
לגבי התאמות למוסיקה וק"ב, אתה צודק כשמדובר במוצר יקר ואיכותי אבל כשאתה צריך לחסוך ולעגל פינות אז בהחלט יש את עניין ההתאמה. ק"ב צריך הרבה כח ואפשרות של להרעיד את הטוסיק. מוסיקה צריכה באס יותר איכותי ויכולת ירידה מתחת לטווח ש להרמקולים הקדמיים. בסאבים יחסית זולים, זה או זה או זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בדוק איתם שוב, המחיר כולל את ההוצאות הנלוות. בדקת בשרשור אליו הפנתי אותך? מספר חברים אפילו דיווחו זאת.
לגבי המשפט השני שלך, הדבר לא נכון, הדרישות זהות לחלוטין (קראת את ההסבר בביקורות?).
לגבי המשפט השני שלך, הדבר לא נכון, הדרישות זהות לחלוטין (קראת את ההסבר בביקורות?).
- danlior
- חבר מכור קשה

הדרישות זהות בהחלט אך הביצועים בשטח בסאבים זולים, לא! השאלה היא איפה אתה מוכן לקבל את הנפילה.ziv_r כתב:בדוק איתם שוב, המחיר כולל את ההוצאות הנלוות. בדקת בשרשור אליו הפנתי אותך? מספר חברים אפילו דיווחו זאת.
לגבי המשפט השני שלך, הדבר לא נכון, הדרישות זהות לחלוטין (קראת את ההסבר בביקורות?)....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא דיברנו על סאבים זולים, דיברנו על זה כי אתה טוען שקיימים 2 אסכולות של סאבים, כאלו לקולנוע ביתי ואחרים עבור סטריאו. אני ממשיך לטעון כי החלוקה הזאת קיימת רק אצלך בשל הסיבות שכבר מניתי.
נ.ב
אתה יכול למצוא לי סאב אחד שהיצרן שלו טוען שהוא מתאים רק לקולנוע ביתי או רק לסטריאו?
נ.ב
אתה יכול למצוא לי סאב אחד שהיצרן שלו טוען שהוא מתאים רק לקולנוע ביתי או רק לסטריאו?
1) אני אשמח אם אתה יכול לתת מונחים טכניים ל "במה" ו "נפח" במקום להשתמש במונחיםdanlior כתב:HAZOOM
אז זהו, שכן! הולודיין CHT-12 וה-CHT-15 עולים 3,000 ו 5,000 ש"ח ונשמעים מדהים עבור ק"ב יחסית למחירם ובכלל.ולגבי סאב בתקציב הזה בארץ - לא הייתי בכלל טורח...
לגבי טענותיך:
1) לא אמרתי שאי אפשר לקבל את אותו עוצמת הבאס מרכיב קטן מאשר מרכיב גדול. התכוונתי שהתוצאה הסופית תישמע אחרת ברמה של נפח ובמה בחלל גדול. לא הכל פונקציה של כמות אויר.
2) אם היצרנים משקרים בנתונים אז בכלל אין על מה להיסתמך כי אז אולי בכלל ולודיין אומרים את האמת והחברה השניה משקרת על ה-350 והמגבר הוא בעצם של 100W. אין לזה סוף ויש להסתמך על נתונים טכנים מחברות רציניות אלא אם מוכח אחרת
3) מכיוון ששתי החברות משתמשות לסאבים שלהם במגברים קלאס D יש להניח שהרמות שלהם מאוד קרובות אם לא זהות ומגבר של 600W לחלל גדול בהחלט מהווה יתרון על מגבר של 350W. לא סתם בסאבים יותר יקרים נותנים מגברים של 1000W.
ובכלל, ברגע שמתקים דיון על מוצר בתקציב מסוים, כל עוד אינך יכול להציב אלטרנטיבה ראויה בתקציב הרצוי, עדיף לשבת בשקט ולא להתפרץ פנימה ולקטול את האלטרנטיבות המוצעות, לא לכולם גודל שיח מצמיח דולרים בחצר האחורית....
סובייקטיבים מעולם האודיופילים... אני לפחות מספק הסבר שמבוסס על עובדות טכניות.
2) אין לי מה להוסיף כאן.
3) אתה מזכיר לי את החברה מהפורום של אודיו לרכב. שמה כל מגבר/רמקול'סאב הוא
אוטומטית חזק/טוב יותר ברגע שנתון "הוואט" שלו גבוה יותר. כמובן שהמספרים האלו לא
אומרים כלום על הביצועים שמקבלים (בחלל גדול/קטן/ענק וכו').
לגבי ההערה האחרונה - דווקא כן הצעתי אלטרנטיבות. יתרה מכך, באתי לעזור לפותח הדיון
לבצע רכישה נכונה ולקבל תמורה טובה יותר לכסף שלו - הרי 5K זה לא מעט.
נכון להיום בחצר מאחורי הבניין שאני גר בו עוד לא שתלו "שיח מצמיח דולרים".
- danlior
- חבר מכור קשה

שים לב, כשאתה בוחר UK, אתה מקבל:ziv_r כתב:בדוק איתם שוב, המחיר כולל את ההוצאות הנלוות. בדקת בשרשור אליו הפנתי אותך? מספר חברים אפילו דיווחו זאת.
לגבי המשפט השני שלך, הדבר לא נכון, הדרישות זהות לחלוטין (קראת את ההסבר בביקורות?)....
Free Shipping - Duty & VAT Included!
כשאתה בוחר ישראל:
Free Shipping - Duty & VAT charged on delivery
- danlior
- חבר מכור קשה

לא אמרתי זאת, קרא שוב מה שכתבתי. כשאתה קונה סאב יקר, יש לך מקסימום ביצועים בכל ישום. כשאתה מתחיל לחתוך בתקציב אז אתה מתחיל לוותר על ביצועים ואז מתחיל להיות פערים בהתאמה למוסיקה ולק"ב.ziv_r כתב:לא דיברנו על סאבים זולים, דיברנו על זה כי אתה טוען שקיימים 2 אסכולות של סאבים, כאלו לקולנוע ביתי ואחרים עבור סטריאו. אני ממשיך לטעון כי החלוקה הזאת קיימת רק אצלך בשל הסיבות שכבר מניתי.
נ.ב
אתה יכול למצוא לי סאב אחד שהיצרן שלו טוען שהוא מתאים רק לקולנוע ביתי או רק לסטריאו?...
- danlior
- חבר מכור קשה

HazooM
1) אין! לו היה , חיינו היו הרבה יותר קלים.
2) שמח לשמוע
3) כשהמגברים זהים בסוגם ואיכותם, בהחלט יש להסתמך ולהביא בחשבון את ההספק שלהם.
1) אין! לו היה , חיינו היו הרבה יותר קלים.
2) שמח לשמוע
3) כשהמגברים זהים בסוגם ואיכותם, בהחלט יש להסתמך ולהביא בחשבון את ההספק שלהם.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין לדבר שום בסיס במציאות, סאבים נמדדים על ידי פרמטים קבועים וכולם ניתנים למדידה.danlior כתב:כשאתה מתחיל לחתוך בתקציב אז אתה מתחיל לוותר על ביצועים ואז מתחיל להיות פערים בהתאמה למוסיקה ולק"ב....
זוהי פעם שלישית שאני אומר זאת ומשום זה זה לא נתפס, הדרישות מסאבים ל 2 הג'אנרים שציינת זהות בכל פרמטר, ללא תלות בעלות הרכיב.
לגבי ההודעה האחרונה שלך, יש הבדלים עצומים בהגברת Class D, בדיוק כמו שיש בכל Class אחר.
- danlior
- חבר מכור קשה

אתה מאוד נחרץ בצורה בה אתה מציג דברים אך לצערי זה לא עושה אותך לצודק. לדעתי ולדעת רבים אחרים סדרת הCHT של ולודיין מתאימה הרבה יותר לק"ב מאשר למוסיקה. היכולת של הסדרה הזאת לתת באס חזק, מזיז קירות ואגרסיבי פוגעת באיכות הבאס, בדיוק ובעידון שלו מה שהופך אותם למתאימים קצת פחות למוסיקה מאשר סאב של B&W למשל בתקציב דומה.ziv_r כתב:אין לדבר שום בסיס במציאות, סאבים נמדדים על ידי פרמטים קבועים וכולם ניתנים למדידה.danlior כתב:כשאתה מתחיל לחתוך בתקציב אז אתה מתחיל לוותר על ביצועים ואז מתחיל להיות פערים בהתאמה למוסיקה ולק"ב....
זוהי פעם שלישית שאני אומר זאת ומשום זה זה לא נתפס, הדרישות מסאבים ל 2 הג'אנרים שציינת זהות בכל פרמטר, ללא תלות בעלות הרכיב.
לגבי ההודעה האחרונה שלך, יש הבדלים עצומים בהגברת Class D, בדיוק כמו שיש בכל Class אחר....
לגבי עניין המגברים, מעולם לא טענתי אחרת, רק אמרתי שיש להניח שרמת המגברים בשני הסאבים הנידונים קרובה אם לא זהה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

העובדה כי יש לך דעה אשר שותפים לה רבות בהחלט לא עושה אותה כנכונה. האם קראת והבנת את ההסברים אשר קיימים בביקורת על הסאבים שפרסמנו?
- danlior
- חבר מכור קשה

בהחלט, קראתי את כל ההסברים, גם את הנכונים וגם את המוטעים.ziv_r כתב:העובדה כי יש לך דעה אשר שותפים לה רבות בהחלט לא עושה אותה כנכונה. האם קראת והבנת את ההסברים אשר קיימים בביקורת על הסאבים שפרסמנו?...
- danlior
- חבר מכור קשה

הנה ציטוט מאיל פור, איש מקצוע שאני מחזיק מאוד מדעתו, שענה למישהו בשירשור אחר שמחפש סאב ב-3,500 ש"ח.
וזה בדיוק למה שאני מתכוון, כשאתה רוכש סאב במחיר מוגבל, אתה יכול לחפש את הסוג הראשון עבור ק"ב או את הסוג השני עבור מוסיקה. רוצה את שניהם? שים הרבה יותר כסף על השולחן.אילפור כתב:אתה יכול לקנות סאב ש"נותן בראש" כמו שאתה רוצה, ואתה יכול לקנות סאב שיהיה טוב למוזיקה על ידי כך שישלים את הקדמיים ויוסיף להם יותר נפח ואלי עוד אוקטבה.
אתה לא יכול את שניהם, וודאי שלא בתחום מחיר זה.
...
danlior - אתה יודע מה, אני מסכים איתך. כנראה שכל השנים שהקדשתי לקריאת עשרות מאמרים,
דיונים ומאות מדידות בנושא רמקולים, סאבים, תכנון ועיצוב דרייברים, תיבות והאינטרקציה בין כל
הדברים האלו, כנראה היו לחינם, וסתם בזבזתי את הזמן שלי... זה באמת יותר קל פשוט לטעון
ש 1000 וואט זה יותר טוב מ 500, ש 15 בעל "במה ונפח" יותר טובים משל 12, ושיש כזה דבר
"סאב למוסיקה וסאב לקולנוע ביתי". מי צריך בכלל הסברים ועובדות טכניות
דיונים ומאות מדידות בנושא רמקולים, סאבים, תכנון ועיצוב דרייברים, תיבות והאינטרקציה בין כל
הדברים האלו, כנראה היו לחינם, וסתם בזבזתי את הזמן שלי... זה באמת יותר קל פשוט לטעון
ש 1000 וואט זה יותר טוב מ 500, ש 15 בעל "במה ונפח" יותר טובים משל 12, ושיש כזה דבר
"סאב למוסיקה וסאב לקולנוע ביתי". מי צריך בכלל הסברים ועובדות טכניות