הסבר ל-Jukebox
אני גם לא מצליח לקבל את התקצירים בעברית ולא מצליח להפעיל סרט דרך התקציר למרות שבתוכנה yamj gui הגדרתי nmt hard drive (אני עכשיו מחובר עם usbלמחשה והאות שנתתי למכשיר היא r) אז בכותרת כתבתי
r:\video
ולמטה קיבלתי שורה :
file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/video/
כתבתי add
אחר כך שמרתי את הקובץ My_YAMJ אחר כך שמרתי את הקובץ בספרית ה-jukebox
הפעלתי את קובץ עם סיומת cmd הוא אוסף את התכנים אבל כאמור התקצירים הם לא העברית ואני גם לא מצליח להפעיל את הסרט דרת התקציר
r:\video
ולמטה קיבלתי שורה :
file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/video/
כתבתי add
אחר כך שמרתי את הקובץ My_YAMJ אחר כך שמרתי את הקובץ בספרית ה-jukebox
הפעלתי את קובץ עם סיומת cmd הוא אוסף את התכנים אבל כאמור התקצירים הם לא העברית ואני גם לא מצליח להפעיל את הסרט דרת התקציר
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רגע - הורדת את מה ש JPOST שם?
כי אם הורדת ישירות מ YAMJ - אתה צריך לשנות כמה דברים כדי שזה יהיה בעברית
וקצת מוזר שהסרטים לא עובדים (אתה בודק את זה מהמכשיר כן? לא מהמחשב - כי זה עובד רק במכשיר)
כי אם הורדת ישירות מ YAMJ - אתה צריך לשנות כמה דברים כדי שזה יהיה בעברית
וקצת מוזר שהסרטים לא עובדים (אתה בודק את זה מהמכשיר כן? לא מהמחשב - כי זה עובד רק במכשיר)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מאיפה הורדת ה YAMJ?
מה שחשוב זה שהקובץ PROPERTIES יהיה מוגדר לעברית..
מה שחשוב זה שהקובץ PROPERTIES יהיה מוגדר לעברית..
dizingof כתב:אני רוצה להבין ברשותך עוד פעם ..עכביש כתב:יש לך פה איזה אי הבנה.dizingof כתב:הנגן מדיה לא מריץ שפת ג'אווה.
אם היו כותבים את התוכנה בPHP אז הוא היה מבין[/quot
פירמוט הדיסק דרך ה pop יפטור את הבעיה??...
את תוכנת המוביג'וקבוקס אתה מריץ על הPC שלך. אי אפשר להריץ אותה על הפופקורן לא משנה איזה פורמט עשית לכונן הקשיח הפנימי.
התוכנה מייצרת קטלוג לכל הסרטים שלך כולל פוסטרים ותקציר בעברית ואת הקטלוג הזה היא שומרת בתוך תיקיית הסרטים שלך.
עכשיו.... תיקיית הסרטים שלך יכולה להיות או בכונן הקשיח שבתוך הנגן מדיה שלך ומהנגן עצמו אתה תראה את הקטלוג של הסרטים ותוכל לנגן אותם... או... בכונן קשיח חיצוני בחיבור USB... או......בכונן הקשיח במחשב - במקרה הזה אתה תזרים לנגן מדיה את הסרט עם רשת קווית....
חיברתי את הנגן למחשב עם כבל usb יש לי כונן פנימי.
כאשר הפעלתי את התוכנה הפנתי את התוכנה ליצור קובץ My_YAMJ לתוך תקיית הסרטים בתוך הנגן ואכן נוצר קובץ כזה אבל בלי סיומת cmd ובנוסף היה עוד קובץ קטלוג.
חילצתי את את תוכנת המוביג'וקבוקס לשולחן עבודה ופרסתי את הקבצים מיתוך התקיה על שולחן העבודה לאחר מכן חלצתי את תוכנת GUI גם על שולחן העבודה פתחתי אותה למעלה רשמתי היכן נימצאת התקיה במחשב במיקרה שלי כונן p/ movie לאחר מיכן סימנתי כונן פנימי בתוכנה לחיצה על add ו Saveו.. נוצר לי קובץ My_YAMJ בלי סיומת cmd
ספריית ה movie שלי מכילה את כול הסרטים ...התירגומים.. וקובץ תמונה מאתר סרטים כולם ביחד בתקייה אחת אבל שמות הסרטים כתובים בקיצור כלומר עם שם הסרט
Blood Diamond (2006) DVD9 720p BluRay x264-REVEiLLE
אצלי בתקייה הסרט יופיע רק Blood Diamond
זהו עד כאן ההסבר הארוך
איפה לכול הרוחות אני טועה....???![]()
...
לקובץ My_YAMJ יש סיומת CMD רק שאתה לא רואה אותה כי כך מוגדר לך בווינדוס.
את היכול לראות סיומות של קבצים ע"י כניסה לתיקייה כלשהיא ולמעלה בחר TOOLS
FOLDER OPTIONS
VIEW
ותוריד את הסימון מ- HIDE EXTENSIONS FOR KNOWN FILE TYPES
עכשיו תוכל לראות סיומות של קבצים.
הקש פעמיים על My_YAMJ ותן לג'וקבוקס לעבוד על סיפריית הסרטים שלך וליצור קובץ INDEX.HTM ותיקיית JUEKBOX.
בסיום אתה ניגש לHDX בוחר את האייקון הרביעי (FILES) , מדפדף עד לסיפריית הסרטים שלך ושם תראה את INDEX.HTM הקש עליו ותקבל את המוביג'וקבוקס.
את היכול לראות סיומות של קבצים ע"י כניסה לתיקייה כלשהיא ולמעלה בחר TOOLS
FOLDER OPTIONS
VIEW
ותוריד את הסימון מ- HIDE EXTENSIONS FOR KNOWN FILE TYPES
עכשיו תוכל לראות סיומות של קבצים.
הקש פעמיים על My_YAMJ ותן לג'וקבוקס לעבוד על סיפריית הסרטים שלך וליצור קובץ INDEX.HTM ותיקיית JUEKBOX.
בסיום אתה ניגש לHDX בוחר את האייקון הרביעי (FILES) , מדפדף עד לסיפריית הסרטים שלך ושם תראה את INDEX.HTM הקש עליו ותקבל את המוביג'וקבוקס.
עכביש
תפעל לפי שלבים האלו:
1. תפרוס את ה-MOVIEJUKEBOX לתיקיה במחשב שלך.
2. תפרוס את YAMJ GUI לתוך התיקיה מסעיף 1.
3. תפעיל את YAMJ GUI תלחץ BROWSE ותבחר את הספרייה של הסרטים תלחץ ADD ואז SAVE.
4. אל תעתיק את My_YAMJ לתיקיית הסרטים אלא פשוט תפעיל אותו מתוך התיקיה מסעיף 1.
5. זהו.
תפעל לפי שלבים האלו:
1. תפרוס את ה-MOVIEJUKEBOX לתיקיה במחשב שלך.
2. תפרוס את YAMJ GUI לתוך התיקיה מסעיף 1.
3. תפעיל את YAMJ GUI תלחץ BROWSE ותבחר את הספרייה של הסרטים תלחץ ADD ואז SAVE.
4. אל תעתיק את My_YAMJ לתיקיית הסרטים אלא פשוט תפעיל אותו מתוך התיקיה מסעיף 1.
5. זהו.
לא מצליח לי
dizengof
אני כבר יוצא פסיכי מכל הענין(לא באשמתך כמובן)
אני שוב מזכיר ומודה על העזרה שקיבלתי ממכם שהנגן מחובר עם כבל רשת לראווטר וסוף סוף גיליתי אותו והוא קיבל את על המחשב שלי אני פותח את התוכנה ע"י הקשה כפולה על קובץ YAMJ GUI CONFIG.EXE
רושם ב-location
y:\video
מסמן את האפשרות:
NMT HARD DISK
ומקבל את השורה:
file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/Video/
מקיש על add
אחר כך הוא עונה לי:
Added to the library:
Video path:y:\Video
Nmtpath: file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/Video/
אני מקיש OK
הולך שוב לתוכנה ומקיש הקשה כפולה על My_YAMJ.cdm
המסך השחור מופיע וכותב לי scanning
אני גם מצרף צילום מסך
אבל בשורה התחתונה אני רואה ב-file תמונות של הסרטים אורך הסרט ואם הוא HD ויש שם כפתור play (אני כמובן לא רואה תקציר ובוודאי לא בעברית) אני לוחץ על play והוא שוב אומר לי שלא יכול לנגן
אני כבר יוצא פסיכי מכל הענין(לא באשמתך כמובן)
אני שוב מזכיר ומודה על העזרה שקיבלתי ממכם שהנגן מחובר עם כבל רשת לראווטר וסוף סוף גיליתי אותו והוא קיבל את על המחשב שלי אני פותח את התוכנה ע"י הקשה כפולה על קובץ YAMJ GUI CONFIG.EXE
רושם ב-location
y:\video
מסמן את האפשרות:
NMT HARD DISK
ומקבל את השורה:
file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/Video/
מקיש על add
אחר כך הוא עונה לי:
Added to the library:
Video path:y:\Video
Nmtpath: file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/Video/
אני מקיש OK
הולך שוב לתוכנה ומקיש הקשה כפולה על My_YAMJ.cdm
המסך השחור מופיע וכותב לי scanning
אני גם מצרף צילום מסך
אבל בשורה התחתונה אני רואה ב-file תמונות של הסרטים אורך הסרט ואם הוא HD ויש שם כפתור play (אני כמובן לא רואה תקציר ובוודאי לא בעברית) אני לוחץ על play והוא שוב אומר לי שלא יכול לנגן
תמחק את התיקיה JUKEBOX והקובץ INDEX.HTM שנוצרו לך.
תמחק את ההתקנה של ה- MOVIEJUKEBOX.
תוריד את הגרסא העדכנית של ה-MOVIEJUKEBOX ותתחיל מחדש.
תודיע אם אתה מקבל תקציר באנגלית ואם אתה מצליח לנגן את הסרט.
תמחק את ההתקנה של ה- MOVIEJUKEBOX.
תוריד את הגרסא העדכנית של ה-MOVIEJUKEBOX ותתחיל מחדש.
תודיע אם אתה מקבל תקציר באנגלית ואם אתה מצליח לנגן את הסרט.
יש יש יש יש תודה לכם ........
רק בעיה אחת אני לא יכול להפעיל את הסרט מהקישור ...(מהתפריט) לחיצה על פלייי הנגן מנסה להטעין את הסרט אך זה לא מצליח וזה חוזר לתפריט בחזרה.
והאם אפשר לגשת לתפריט הראשי מהתחלה מה שאני עשיתי לחצתי על הקובץ הראשון ולאחר מכן לחיצה על home בשלט העבירה אוצי לתפריט הראשי יש קיצור להגיע ישר לתפריט??
שוב אלף תודות על הסבלנות והעזרה...
אבי
זה בגלל שהנתיב לסרט לא נכון.עכביש כתב:היי אני רוצה להודות שוב על העזרה הצלחתי אני רואה את התוכנה הכול הסתדר...
אבל.....הקישור לא מפעיל את הסרט כלומר אני ניכנס לתפריט הסרט לוחץ על enter או playהסרט כאילו מתחיל להיטען אבל לא,,,, זה חוזר לתפריט בחזרה..??...
עכשיו שאתה יודע איך להפעיל את הGUI מחק את תיקיית jukebox שנמצאת תחת סיפריית הסרטים שלך ותתחיל מחדש.
המוביג'וקבוקס יכניס את הנתיב הנכון לכל תקצירי הסרטים שלך.
כןzivelik כתב:olorin
האם אתה מכוון לג'קבוקס והקובץ במזרימדיה?...
וגם לתיקיה של הג'וקבוקס במחשב. אני ממליץ שתמחוק ותוריד את הגרסא האחרונה מחדש.
http://moviejukebox.googlecode.com/file ... 20beta.zip
היי
לאחר שסימתי להפעיל את ה GUI נוצרים לי בתקייה ארבעה קבצים
תקייה שלJukebox ושלושה קבצים של...index. ... My_Library .... My_YAMJ
אני ניכנס לתקיית הקבצים האחרונהבצד ימין רואה בתוך תקיית הסרטים שני קבצים תקייה Jukebox
ועוד קובץ אינדקס אני לוחץ על קובץ האינדקס רואה את כל הסרטים ניכנס פנימה רואה את התקציר עד כאן הכל מופלא באמת מופלא ביופיו..
אבל כאשר אני לוחץ על enter או play הסרט מתחיל להיטען אבל יש הודעה למעלה שהנגן לא יכול לנגן את זה וחוזר חזרה לתפריט
דרך אגב הכונן מפורמט ל ntfs
איפה אני טועה ??
לאחר שסימתי להפעיל את ה GUI נוצרים לי בתקייה ארבעה קבצים
תקייה שלJukebox ושלושה קבצים של...index. ... My_Library .... My_YAMJ
אני ניכנס לתקיית הקבצים האחרונהבצד ימין רואה בתוך תקיית הסרטים שני קבצים תקייה Jukebox
ועוד קובץ אינדקס אני לוחץ על קובץ האינדקס רואה את כל הסרטים ניכנס פנימה רואה את התקציר עד כאן הכל מופלא באמת מופלא ביופיו..
אבל כאשר אני לוחץ על enter או play הסרט מתחיל להיטען אבל יש הודעה למעלה שהנגן לא יכול לנגן את זה וחוזר חזרה לתפריט
דרך אגב הכונן מפורמט ל ntfs
איפה אני טועה ??