בעיית עיוות תמונה בסמסונג la40a650 - בגלל ה-100HZ
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
למה אתם קוראים ל- 100 HZ MOTION PLUS " בשם "MOTION FLOW " ?
אצלכם זה מופיע כ-"MOTION FLOW" ?
אצלכם זה מופיע כ-"MOTION FLOW" ?
-
JohnnyBoy33
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
כך זכרתי שקוראים לזה, אני לא בטוח שזה השם המדויק.. אולי זה כן Motion Plus 100HZ.djeuro כתב:למה אתם קוראים ל- 100 HZ MOTION PLUS " בשם "MOTION FLOW " ?
אצלכם זה מופיע כ-"MOTION FLOW" ?...
בכל מקרה תודה טלוש, הבנתי שאם ה-DNR וה-Motion Plus והחדות על ערכים גובהים זה כנראה ייגרום לתופעה הנ"ל.
השאלה היא, אם אתה כל הזמן שם את זה על Off / Low, אתה לא מרגיש שאתה מאבד מאיכות הצפייה? כי למרות שיש תנועה לא טבעית "ומריחות" כאשר שמים את זה על HIGH, עדיין אז רואים את התמונה הטובה ביותר ואת אפקט הוואו הגדול ביותר. בכנות לא ראיתי בשום מסך אחר את התחושה שאתה ממש נמצא באתר הצילומים וחדות תמונה אגדית כזאת, כמו הסמסונג סדרה 6 עם ה-Motion Plus על HIGH. כי לפי מה שבדקתי בחנות - כאשר שמים את ה-Motion Plus על low או off, זה בערך כמו לקחת את ה-550 או ה-610... לא היה יותר מדי הבדל (חוץ מהפנאל השחור וטיפה יותר איכות תמונה).
ובקשר לבחור ששאל - ראיתי את התופעה הנ"ל בעיקר בסרטי HD 1080P, או סרטי בלו-ריי מקוריים, למרות שראיתי את זה גם בסרטי אנימציה ואפילו סרטי 720P ממיר YES HD.
כך שזה מופיע בכל תוכן כל עוד (מסתבר לפי מה שטלוש אומר) ה-Motion Plus על HIGH וה-DNR והחדות מוגדרים כגבוהים.
היכן ניתן להשיג כיולים מומלצים לטלוויזיה הנ"ל?
- asaf2604
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 105
תשמע האיכות של הטלזוייה הזאת היא ברמה ממש בין הגבוהות המעבד תמונה שלה עושה תתמונה חדה ויפה עם עומק לתמונה והצבעים ממש חיים כמו בחיים אני חושב שאנשים פה מגזימים מסרק שמה מסרק כול התשתית שלנו בארץ זה חרטא ברטה אני מבטיח לך שהיו תכנים באיכות גבוה אתה תוכל לעשים את ה100 הרץ על הכי גבוה וזה לא יעשה תצידודים שלה יש לי תמסך הנל ואני שם אותו על LOW ובכדורגל אתה יכול לשים על הכי גבוה שם זה לא עושה מריחות ואתה צריך לכייל תמסך טוב לא לשים יותר מדי ניגודיות לא יותר מדי בהירות לא יותר מדי חדות ואז התמונה תיהיה ממש איכותית אני עשיתי כיול מקצועי ורואים ממש טוב כרגע אם אתה רוצה קצת טיפים ומספרים בכיול מה לעשות וכול זה אז תפנה אליי אני יעזור לך וזה ממש לא נכון שאמרת שהרמה על LOW זה יורד ברמה בסידרה המעבד פה יותר מתקדם והצבעים פה יותר חיים יש לי תטלוזייה 550 בבית גם ורואים בה גרוע ליד ה650 אותו גודל יש לי אז מסקנה שפשוט האינפומרציה שהוא מקבל מהכבלים היא חלשה ביותר אז בגלל זה המעבד ככה עושה אבל תשים LOW או מדיום
הנה העלתי לך תנתונים לתמונה הכי טובה והכי חדה לפי דעתי
MODE=STANDARD
BACKLIGHT=9 בסרט עדיף 8 או 7
CONTRAST=בין 90 ל85
BRIGHTNESS=45
SHARPNESS=20
COLOUR=50
BLACK ADJUST=LOW
DYNAMIC CONTRAST=MEDIUM
GAMMA=0
COLOUR TONE=NORMAL
DIGITAL NR=HIGH או אוטמט
100 HZ MOTION PLUS= על LOW או MEDIUM
וזהו בגדול גם בסאונד תשים על MOVIE
והכול תסמן שם בON
תENERGY SAVING-OFF
אני מקוה שעזרתי ותיהיה מרוצה
הנה העלתי לך תנתונים לתמונה הכי טובה והכי חדה לפי דעתי
MODE=STANDARD
BACKLIGHT=9 בסרט עדיף 8 או 7
CONTRAST=בין 90 ל85
BRIGHTNESS=45
SHARPNESS=20
COLOUR=50
BLACK ADJUST=LOW
DYNAMIC CONTRAST=MEDIUM
GAMMA=0
COLOUR TONE=NORMAL
DIGITAL NR=HIGH או אוטמט
100 HZ MOTION PLUS= על LOW או MEDIUM
וזהו בגדול גם בסאונד תשים על MOVIE
והכול תסמן שם בON
תENERGY SAVING-OFF
אני מקוה שעזרתי ותיהיה מרוצה
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

לדעתי אסף צודק בהחלט .
בשידורי הלווין ראיתי אולי פעמיים תזוזה לא טבעית של התמונה בזמן שהתמונה היתה בתזוזה למשך 1-2 שניות . לא נתתי לזה חשיבות רבה כי חשבתי שהתופעה קשורה לשידורי יס ואני עדיין חושב זאת .
אתמול עשיתי שתי בדיקות . ראיתי הופעה של Beyonce על BLU RAY כשכל הגדרות הטלויזיה היו אלה שאיתה היא באה מהמפעל + שמתי על High את 100Hz Motion Plus . לאורך כל ההופעה שכללה הרבה מאוד תזוזות מצלמה ימינה , שמאלה , למעלה , למטה ולכל הכיוונים , התמונה היתה חלקה , טבעית , מעולה ומדהימה . שום מסרק , חולצה וגם לא נעליים . התמונה שהתקבלה היתה תמונה כמו שמלמדים בבית ספר להיי דפינישן שצריכה להיות - מ ד ה י מ ה .
הבדיקה השניה - עם אותן ההגדרות הפעלתי את ערו. 505 שבו שודר המשחק בין מנציסטר לצילסי בגמר הציאמפיונס לייג בשנה שעברה במוסקווה . גם כאן , התמונה היתה הכי טובה שיש , טובה בהרבה ממה שראיתי כשהגדרת ה-100 Hz Motion Plus היתה על "Low" .
המסקנה שלי היא אחת : כנראה המקור לתופעה המדוברת כאן היא מקור הוידאו . אצלי זה אולי קרה פעם אחת בחודשיים של שימוש בטלויזיה ( אם בכלל זה היה זה ...) ובכל שאר המצבים רואים בטלויזיה הזו מדהים . תפסיקו לחפש בעיות ותתחילו להריץ עליה תכני BLU RAY או כל HD אחר ואפילו SD אם בחרתם בגודל המתאים למרחק - והיא לא תאכזב אותכם !
בשידורי הלווין ראיתי אולי פעמיים תזוזה לא טבעית של התמונה בזמן שהתמונה היתה בתזוזה למשך 1-2 שניות . לא נתתי לזה חשיבות רבה כי חשבתי שהתופעה קשורה לשידורי יס ואני עדיין חושב זאת .
אתמול עשיתי שתי בדיקות . ראיתי הופעה של Beyonce על BLU RAY כשכל הגדרות הטלויזיה היו אלה שאיתה היא באה מהמפעל + שמתי על High את 100Hz Motion Plus . לאורך כל ההופעה שכללה הרבה מאוד תזוזות מצלמה ימינה , שמאלה , למעלה , למטה ולכל הכיוונים , התמונה היתה חלקה , טבעית , מעולה ומדהימה . שום מסרק , חולצה וגם לא נעליים . התמונה שהתקבלה היתה תמונה כמו שמלמדים בבית ספר להיי דפינישן שצריכה להיות - מ ד ה י מ ה .
הבדיקה השניה - עם אותן ההגדרות הפעלתי את ערו. 505 שבו שודר המשחק בין מנציסטר לצילסי בגמר הציאמפיונס לייג בשנה שעברה במוסקווה . גם כאן , התמונה היתה הכי טובה שיש , טובה בהרבה ממה שראיתי כשהגדרת ה-100 Hz Motion Plus היתה על "Low" .
המסקנה שלי היא אחת : כנראה המקור לתופעה המדוברת כאן היא מקור הוידאו . אצלי זה אולי קרה פעם אחת בחודשיים של שימוש בטלויזיה ( אם בכלל זה היה זה ...) ובכל שאר המצבים רואים בטלויזיה הזו מדהים . תפסיקו לחפש בעיות ותתחילו להריץ עליה תכני BLU RAY או כל HD אחר ואפילו SD אם בחרתם בגודל המתאים למרחק - והיא לא תאכזב אותכם !
- nadav243
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 174
asaf2604,
באיזה מקור אתה משתמש בנתוני הכיול שהבאת?
באיזה מקור אתה משתמש בנתוני הכיול שהבאת?
- asaf2604
-
- עובד כבלים/לויין

מקור של העין יש לי חוש בזה וגם דרך המשחק ניד פור ספיד יש שם כזה כמו בערוץ 144 ביס זה ממש טוב ורואים מעולה תשים ותראה לבד תנתונים
- nadav243
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 174
אני מתכוון באיזה מקור- בלו ריי,הוט,PS3,HTPC...כאלה.
או שאתה משתמש בנתונים האלו בכל השימושים שלך עם הטלויזיה?
או שאתה משתמש בנתונים האלו בכל השימושים שלך עם הטלויזיה?
- frank053
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
אפשר בבקשה קישורית?טלוש כתב:לאחר שצפיתי בהגדרות מומלצות בפורום AVS רכשתי את הטלוויזיה הזו ללא היסוס כאשר ראיתי את האיכות שהיא מספקת לאחר כיול נכון....
אני לא הצלחתי למצוא...
תודה.
-
JohnnyBoy33
-
- חבר פעיל

מצטרף לבקשה, אם אפשר לספק לינק להודעה / שרשור עם כיולים מומלצים ל-650 בבקשה!
תודה חבר'ה.
תודה חבר'ה.
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

התחלתי שרשור חדש שבו ארכז את כל המידע והלינקים הידועים לי . השרשור בלינק הבא :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 769#720769
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 769#720769
- bixente
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1618
אני יודע שהתגובה שלי לא ממש קשורה לבעיה שלך אבל אפשר לשאול בכמה רכשת את הטלוויזיה ומאיפה?
תודה
תודה
- טלוש
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1679
- שם מלא: טלוש
-
JohnnyBoy33
-
- חבר פעיל

קניתי אותה בסטריאו סטאר בפתח תקווה, כמובן שאני לא יכול להסגיר את המחיר, אבל בוא רק נגיד שאם תקנה אצלם אתה תקבל מחיר מעולה.bixente כתב:אני יודע שהתגובה שלי לא ממש קשורה לבעיה שלך אבל אפשר לשאול בכמה רכשת את הטלוויזיה ומאיפה?
תודה...
- frank053
-
- חבר פעיל

היום קניתי את ה-40 אינץ'. 
מבסוט עד השמיים!!
ההתלבטות הייתה בין ה-Samsung LA40A650 לבין Philips 42PFL7403.
בסוף הלכתי על ה-Samsung.
מבסוט עד השמיים!!
בסוף הלכתי על ה-Samsung.
- guy11
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
תתחדש ותהנה!!frank053 כתב:היום קניתי את ה-40 אינץ'.
מבסוט עד השמיים!!
בסוף הלכתי על ה-Samsung....
אחלה מסך.
- frank053
-
- חבר פעיל

תודה רבה!guy11 כתב:תתחדש ותהנה!!frank053 כתב:היום קניתי את ה-40 אינץ'.
מבסוט עד השמיים!!
בסוף הלכתי על ה-Samsung....![]()
אחלה מסך....
אתחיל להנות ממנו ברגע שאקבל אותו...
- asaf2604
-
- עובד כבלים/לויין

אני קניתי בלגאסי אודיו ממש מחיר טוב לפי דעתי הטוב ביותר שאפשר להשיג מומלץ לקנות שם חנות אמינה ביותר
- frank053
-
- חבר פעיל

האמת היא שקניתי ב"ליאור" במחיר פשוט סוף!asaf2604 כתב:אני קניתי בלגאסי אודיו ממש מחיר טוב לפי דעתי הטוב ביותר שאפשר להשיג מומלץ לקנות שם חנות אמינה ביותר...
הרבה פחות ממה שיש בזאפ.
- RUJI
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
יונתן? יא חולירע זה אתה?JohnnyBoy33 כתב:קניתי אותה בסטריאו סטאר בפתח תקווה, כמובן שאני לא יכול להסגיר את המחיר, אבל בוא רק נגיד שאם תקנה אצלם אתה תקבל מחיר מעולה.bixente כתב:אני יודע שהתגובה שלי לא ממש קשורה לבעיה שלך אבל אפשר לשאול בכמה רכשת את הטלוויזיה ומאיפה?
תודה......
מברוק על המסך אחי! מתי אתה מזמין אותי לראות איזה סרטון יפני עם בחורות ערומות? חחחח
-
JohnnyBoy33
-
- חבר פעיל

מה המצב אחי?RUJI כתב:יונתן? יא חולירע זה אתה?JohnnyBoy33 כתב:קניתי אותה בסטריאו סטאר בפתח תקווה, כמובן שאני לא יכול להסגיר את המחיר, אבל בוא רק נגיד שאם תקנה אצלם אתה תקבל מחיר מעולה.bixente כתב:אני יודע שהתגובה שלי לא ממש קשורה לבעיה שלך אבל אפשר לשאול בכמה רכשת את הטלוויזיה ומאיפה?
תודה......
מברוק על המסך אחי! מתי אתה מזמין אותי לראות איזה סרטון יפני עם בחורות ערומות? חחחח...
אני מזמין אותו בקרוב, אבל לפני כן אני משרטט ובונה ארון שיכיל את הרסיבר, רמקולים, מחשב וכו'... ורק אחרי שהנגר שלי יסיים להכין אותו אני אזמין הכל... ככה שזה ייקח איזה שבועיים..
ואז אני אפנק אותך