קבוצות קטנות?סליחה?בנתיים הקטנות האלה מאכילות את מכבי תבן קש וחצי מנה
המונח הזה שהשתמשת-קבוצות קטנות זה בדיוק מה שהתכוונתי-גישה מכביסטית שחצנית

אתה צודק, עשו טעות עם אפי.ילדיעפים כתב:הוא לא מוכן?חשבתי שבמכבי יש מבינים בכדורסלאז למה החתימו אותו???
קבוצות קטנות?סליחה?בנתיים הקטנות האלה מאכילות את מכבי תבן קש וחצי מנה
המונח הזה שהשתמשת-קבוצות קטנות זה בדיוק מה שהתכוונתי-גישה מכביסטית שחצנית...

מה אתה אומר?בחייך!ראיתי את הפועל חולון שנה שעברה-ונכון מהרגע של אפיkingshoko כתב:כן, כמו שרשמת, הם מחכים למעידות והפסדים של מכבי כדי לצאת מהחורים שלהם...shraga007 כתב:עזוב kingshoko..............הטעות שלנו שאנחנו נגררים לפרובוקציות של "שונאי" מכבי.
תן להם לנבוח עד מחר, הם לעולם לא ידעו מה זה טעם של שמחה אמיתית....
כי להם אין ממש שמחות אמיתיות....

ילדיעפים וחברו ברוייטמן,ילדיעפים כתב:מה אתה אומר?בחייך!ראיתי את הפועל חולון שנה שעברה-ונכון מהרגע של אפיkingshoko כתב:כן, כמו שרשמת, הם מחכים למעידות והפסדים של מכבי כדי לצאת מהחורים שלהם...shraga007 כתב:עזוב kingshoko..............הטעות שלנו שאנחנו נגררים לפרובוקציות של "שונאי" מכבי.
תן להם לנבוח עד מחר, הם לעולם לא ידעו מה זה טעם של שמחה אמיתית....
כי להם אין ממש שמחות אמיתיות....
אני מחכה למעידה של מכבי וממש מתפלל על כך -ואני הייתי אוהד של מכבי הרבה הרבה
לפניך...

חשבתי שאתה שונא את מכבי, מה פתאום אתה מייעץ להם?ילדיעפים כתב:לפי דעתי פיני צריך להחזיר את המפתחות אחרי ההפסד לנהריה-לא????לפי נוסחת אפי בירנבוים
ועוד להפסיד לקבוצה קטנהקטנטנה-קטנטונת-קטנצ'יקית-זעירה-מצומצמת-מיקרוסקופית-מפגרת-איפה זה נהריה
...

אתה אמרת שאפי צריך להחזיר את המפתחות אחרי ירושלים-אז למה לא פיניshraga007 כתב:חשבתי שאתה שונא את מכבי, מה פתאום אתה מייעץ להם?ילדיעפים כתב:לפי דעתי פיני צריך להחזיר את המפתחות אחרי ההפסד לנהריה-לא????לפי נוסחת אפי בירנבוים
ועוד להפסיד לקבוצה קטנהקטנטנה-קטנטונת-קטנצ'יקית-זעירה-מצומצמת-מיקרוסקופית-מפגרת-איפה זה נהריה
...
למה לא תתרכז לשנוא, ככה "אהבתי" אותך יותר....

קודם כל אל להשוות את מחלקת הכדורסל למחלקת הכדורגל.moishe_v כתב:אגודה אומללהילדיעפים כתב:...
גם בכדורגל
גם בכדורסל
...