קינפוג ראשוני של HDX1000
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

האם תופעות כמו הרשימה הבאה נפוצות גם אצלכם:
1) לפעמים אני צריך לכבות ולהדליק מספר פעמים כדי שהמכשיר יפעל (אני מפעיל אותו והמסך ריק, שוב ושוב)
2) לפעמים התפריט עולה בירוק ולא בכחול(בפרט אחרי מצב שמתואר ב-1)
3) לפעמים (בפרט כשהתפריט עולה ירוק) התפריטים "מתנפחים" ולא מתאימים לרזולוציה של המסך
4) לפעמים כשאני עוצר ריצה של מדיה באמצעות השלט המכשיר לא חוזר לתפריט (המסך ריק) וצריך לכבות אותו ולהדליק שוב ושוב
5) לפעמים לא רואים קבצים שנמצאים על ה-HD (למשל תמונות)
תחושת בטן שלי, שזה קשור ל-HD (ל-POWER MODES שלו).
האם למישהו יש תופעות דומות ?, איך פותרים ?
תודה
1) לפעמים אני צריך לכבות ולהדליק מספר פעמים כדי שהמכשיר יפעל (אני מפעיל אותו והמסך ריק, שוב ושוב)
2) לפעמים התפריט עולה בירוק ולא בכחול(בפרט אחרי מצב שמתואר ב-1)
3) לפעמים (בפרט כשהתפריט עולה ירוק) התפריטים "מתנפחים" ולא מתאימים לרזולוציה של המסך
4) לפעמים כשאני עוצר ריצה של מדיה באמצעות השלט המכשיר לא חוזר לתפריט (המסך ריק) וצריך לכבות אותו ולהדליק שוב ושוב
5) לפעמים לא רואים קבצים שנמצאים על ה-HD (למשל תמונות)
תחושת בטן שלי, שזה קשור ל-HD (ל-POWER MODES שלו).
האם למישהו יש תופעות דומות ?, איך פותרים ?
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שנה את רזולוציית היציאה לשונה ממה שהיא עכשיו (ולא Auto!).
וודא חיבורי HDMI תיקניים.
וודא חיבורי HDMI תיקניים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

רוב הבעיות שתיארת נשמעות כמו חיבור HDMI לא תקין (כבל, מחבר, חיבור רופף) ושל HDMI Handshake, לכן ההמלצות שלי.
אם יש לך כבל HDMI אחר, נסה לעשות בו שימוש. אם לא - פשוט הדק היטב את הכבל למחברים במסך ובמזרימדיה.
לגבי הרזולוציה, נסה להחליף ל 720p60Hz, אם אתה כבר מכוון עליה - נסה 720p50Hz.
אם יש לך כבל HDMI אחר, נסה לעשות בו שימוש. אם לא - פשוט הדק היטב את הכבל למחברים במסך ובמזרימדיה.
לגבי הרזולוציה, נסה להחליף ל 720p60Hz, אם אתה כבר מכוון עליה - נסה 720p50Hz.
שוב שלום,
שאלה לגבי ה-JUKEBOX.
הרצתי את MYHOME ודרכו את MOVIEJUKEBOX כאשר מקור הוידאו ממופה לדיסק הפנימי ב-HDX (דרך הרשת, ה-MYHOME מכיר את הדיסק של ה-HDX כדיסק "X").
אחרי שנבנה ה-DATABASE, העתקתי אותו לספריה שעבורה בניתי את ה-DATABASE (שהיא תת ספריה מתחת לספריה הראשית VIDEO).
כשאני בקובץ ה-HTML, אחרי בחירה של סרט, לא פועל כלום.
אשמח להכוונה
תודה.
שאלה לגבי ה-JUKEBOX.
הרצתי את MYHOME ודרכו את MOVIEJUKEBOX כאשר מקור הוידאו ממופה לדיסק הפנימי ב-HDX (דרך הרשת, ה-MYHOME מכיר את הדיסק של ה-HDX כדיסק "X").
אחרי שנבנה ה-DATABASE, העתקתי אותו לספריה שעבורה בניתי את ה-DATABASE (שהיא תת ספריה מתחת לספריה הראשית VIDEO).
כשאני בקובץ ה-HTML, אחרי בחירה של סרט, לא פועל כלום.
אשמח להכוונה
תודה.
למה לעבוד בצורה כזו?
אם אתה רוצה להריץ את ה-MOVIEJUKEBOX דרך הדיסק הפנימי תגדיר את ההגדרות המתאימות אין צורך להעביר את זה דרך MYIHOME.
אם אתה רוצה להריץ את ה-MOVIEJUKEBOX דרך הדיסק הפנימי תגדיר את ההגדרות המתאימות אין צורך להעביר את זה דרך MYIHOME.
הסיבה לעבוד כך היא פשטות. אם הייתי מבין מה בדיוק לעשות (דהיינו: איך להריץ, מה לשנות בקבצי הקונפיגורציה, מה זה אומר להגדיר את ההגדרות המתאימות) אז כנראה שלא היתה לי בעיה 
אני מניח שהבעיה היא שכשאני מריץ בצורה שניסיתי, הרי שה-HD שב-HDX נקרא X, וכשאני מנסה להשתמש בתוצאה ע"ג ה-HDX הוא לא מכיר שום דיסק בשם X.
אשמח לדעת איך מריצים ?
אני מניח שהבעיה היא שכשאני מריץ בצורה שניסיתי, הרי שה-HD שב-HDX נקרא X, וכשאני מנסה להשתמש בתוצאה ע"ג ה-HDX הוא לא מכיר שום דיסק בשם X.
אשמח לדעת איך מריצים ?
תודה.
האם נדרשת איזושהיא קונפיגורציה ידנית או שפשוט לקנפג ב GUI שאני רוצה למפות את ה- NMT HARD DISK ?
להיכן אני צריך להעתיק את הקובץ INDEX.HTM ןאת הספריה DATA שנוצרות ?
עוד שאלה לגבי IMDB - לכל סרט יש לי קובץ NFO שמכיל את ה-LINK לעמוד הרלוונטי ב-IMDB, ברוב המקרים אין בעיה, אך לפעמים זה מתפשל ואני מקבל נתוני IMDB שגויים (יש לך רעיון למה זה קורה) ?
שוב תודה על העזרה
האם נדרשת איזושהיא קונפיגורציה ידנית או שפשוט לקנפג ב GUI שאני רוצה למפות את ה- NMT HARD DISK ?
להיכן אני צריך להעתיק את הקובץ INDEX.HTM ןאת הספריה DATA שנוצרות ?
עוד שאלה לגבי IMDB - לכל סרט יש לי קובץ NFO שמכיל את ה-LINK לעמוד הרלוונטי ב-IMDB, ברוב המקרים אין בעיה, אך לפעמים זה מתפשל ואני מקבל נתוני IMDB שגויים (יש לך רעיון למה זה קורה) ?
שוב תודה על העזרה
אם הבנתי נכון אתה יכול לראות את הדיסק שבתוך הסטרימר על המחשב.
לכן תפתח את ה-GUI תבחר את הספרייה של סרטים שבסטרימר ואז תסמן את האופציה של
NMT HARD DISK
תלחץ ADD ואז SAVE
לאחר מכן תריץ את הקובץ YAMJ_GUI.CMD
אז יווצר לך קובץ INDEX.HTM וספרייה JUKEBOX בתוך הספריית סרטים.
תיגש לקובץ INDEX.HTM מהסטרימר דרך האיקון הרביעי וזהו.
לכן תפתח את ה-GUI תבחר את הספרייה של סרטים שבסטרימר ואז תסמן את האופציה של
NMT HARD DISK
תלחץ ADD ואז SAVE
לאחר מכן תריץ את הקובץ YAMJ_GUI.CMD
אז יווצר לך קובץ INDEX.HTM וספרייה JUKEBOX בתוך הספריית סרטים.
תיגש לקובץ INDEX.HTM מהסטרימר דרך האיקון הרביעי וזהו.
האינדקס ישמר ישירות בסטרימר בתיקיה שתבחר ב-YAMJ GUI
יהיה לך YAMJ_GUI.CMD אחרי שתריץ את ה-GUI ותלחץ SAVE.
יהיה לך YAMJ_GUI.CMD אחרי שתריץ את ה-GUI ותלחץ SAVE.