הזרמת MKV כולל כתוביות בעברית ל-PS3 ללא המרות
תוכנה מצוינת למרות שאצלי זה מקרטע בסרטי 720P ופועל חלק בסרטי DIVX.
אני מקווה שכשאחבר את המחשב בכבל רשת (כרגע מחובר באלחוטי) זה יפעל חלק גם בסרטי HD.
האם יש תוכנה דומה לקונסולת XBOX 360? זה מאוד יעזור.
תודה, אביב.
אני מקווה שכשאחבר את המחשב בכבל רשת (כרגע מחובר באלחוטי) זה יפעל חלק גם בסרטי HD.
האם יש תוכנה דומה לקונסולת XBOX 360? זה מאוד יעזור.
תודה, אביב.
כאשר אני בוחר ב TRANSCODING של MENCODER הסרטים מגמגמים
אבל כאשר אני בוחר ב TRANSCODING של TSMUXER הסרטים עובדים מצויין !
אבל כמה חסרונות בכך:
לא כל הסרטים עולים ב TSMUXER . חלק מהסרטים ה PS3 רושם CURRUPT DATA
והחיסרון העיקרי - אין הצגת כתוביות בעברית
באסה..
אבל כאשר אני בוחר ב TRANSCODING של TSMUXER הסרטים עובדים מצויין !
אבל כמה חסרונות בכך:
לא כל הסרטים עולים ב TSMUXER . חלק מהסרטים ה PS3 רושם CURRUPT DATA
והחיסרון העיקרי - אין הצגת כתוביות בעברית
באסה..
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
זה כי עם TSMUXER
לא באמת מבוצע קידוד מחדש אלא רק המרת הקונטיינר מ-MKV ל-M2TS. כנראה שהמחשב שלך חלש מידי ו/או הרשת איטית מידי בשביל קידוד מחדש, אבל גם שימוש ב-TSMUXER בזמן אמת יותר טוב מהמרה אינסופית של קבצים.
Ofer7845,
תבדוק שכל האופציות שציינתי מסומנות אצלך (Auto load srt וכו)
על מנת לראות כתוביות בעברית עליך לבחור את ה- Transcoding של Mencoder.
באופציה זו מתבצע קידוד ולכן אם המחשב שלך חלש מידי, זה יבוא לידי ביטוי.
בנוסף, שלב ה-Transcoding במקרה זה מייצר Stream גדול מעט מה-Stream המקורי, ולכן הרשת תעבוד קשה יותר.
לכל מי שמנסה לראות MKV של 720p ברשת אלחוטית ומתלונן על גמגומים, צריך קצב של 25Mbit לשניה, ולכן האופציות הן -
רשת G אופטימלית עם מעט מכשולים, בחירת ערוץ ללא הפרעות מהשכנים וכו
או שני ראוטרים הפועלים בתקן N, אחד בכל קצה (כמו שהצעתי קודם).
או רשת קווית
אני מחובר ברשת קווית של 100Mbit, ואין לי אף עצירה.
תבדוק שכל האופציות שציינתי מסומנות אצלך (Auto load srt וכו)
בנוסף, שלב ה-Transcoding במקרה זה מייצר Stream גדול מעט מה-Stream המקורי, ולכן הרשת תעבוד קשה יותר.
לכל מי שמנסה לראות MKV של 720p ברשת אלחוטית ומתלונן על גמגומים, צריך קצב של 25Mbit לשניה, ולכן האופציות הן -
או רשת קווית
אני מחובר ברשת קווית של 100Mbit, ואין לי אף עצירה.
אני חייב להגיד שהיום התקנתי את התוכנה וזה אחד הדברים החזקים שנתקלתי בהם ב-ps3.
אני מזרים את כל המחשב שלי חלק בלי שום תקלה מלבד אחת: ישנם סרטים מסוימים ( לא בכולם ) שהסאונד המקורי שלהם הוא ac3 ששוקלים 1.4 גיגה ופשוט יש לי delay בין הסאונד לתמונה . משהו מוזר מאוד כי אני מצליח להזרים סרטי hd ב- 720p ו-1080p בצורה חלקה ועם תרגום . ואגב התוכנה מאפשרת להזרים גם שירים וגם תמונות פשוט את כל מה שיש לכם על המחשב מלבד משחקים.
אני מזרים את כל המחשב שלי חלק בלי שום תקלה מלבד אחת: ישנם סרטים מסוימים ( לא בכולם ) שהסאונד המקורי שלהם הוא ac3 ששוקלים 1.4 גיגה ופשוט יש לי delay בין הסאונד לתמונה . משהו מוזר מאוד כי אני מצליח להזרים סרטי hd ב- 720p ו-1080p בצורה חלקה ועם תרגום . ואגב התוכנה מאפשרת להזרים גם שירים וגם תמונות פשוט את כל מה שיש לכם על המחשב מלבד משחקים.
תודה על התוכנה
תודה על התוכנה רק יש לי בעייה שהמחשב והps3 לא מזהים אחד את השני.
אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
חיברתי את ה-PS3 בצורה קווית ועדיין יש לי קרטועים. גם ב-720P ןגם ב-1080P. מה אפשר עוד לעשות ??תבדוק שכל האופציות שציינתי מסומנות אצלך (Auto load srt וכו)
או רשת קווית
אני מחובר ברשת קווית של 100Mbit, ואין לי אף עצירה...
בעייה אחרת לחלוטין
אחרי ריסטרט התוכנה נעלמת. היא לא מתקינה את עצמה? זה כאילו זה אפלחקציה שצריך לפתוח כל פעם מחדש, ולא התקנה. זה אמור להיות ככה?
בנוסף עכשיו כשאני מנסה להעלות אותה נוד32 מזהה אותה כוירוס ולא נותן לי להתקין אותה
אחרי ריסטרט התוכנה נעלמת. היא לא מתקינה את עצמה? זה כאילו זה אפלחקציה שצריך לפתוח כל פעם מחדש, ולא התקנה. זה אמור להיות ככה?
בנוסף עכשיו כשאני מנסה להעלות אותה נוד32 מזהה אותה כוירוס ולא נותן לי להתקין אותה
אופיר28, כנראה הבעיה שלך היא בשלב הקידוד במחשב. במהלך ההזרמה, תפתח את ה- Task Manager ותראה מה מצב ה- CPU. אם הוא קרוב ל-100%, אז הגעת לגבול היכולת שלו.
אצלי בהזרמה של סרטי 720p על מחשב עם שתי ליבות, ה- CPU מגיע ל-60 עד 70% בשתי הליבות.
ליאורד, תוסיף קיצור דרך ל- pms.exe ב- Windows Startup.
אצלי בהזרמה של סרטי 720p על מחשב עם שתי ליבות, ה- CPU מגיע ל-60 עד 70% בשתי הליבות.
ליאורד, תוסיף קיצור דרך ל- pms.exe ב- Windows Startup.
כל עוד אתה בוחר באחת האופציות שלא מקודדת, כמו TSMUXER, לא תשמע sound, כנראה שזו מגבלה של PS3 עבור סרטים מוזרמים.
אני בוחר ב- Mencoder שמבצע קידוד ועל ידי כך מצרף את הכתוביות וגם ממיר את ה- DTS ל- AC3.
ניסיתי מספר סרטים עם פס קול של DTS בהזרמה של Mencoder, ובכולם שמעתי sound + כתוביות בעברית.
אני בוחר ב- Mencoder שמבצע קידוד ועל ידי כך מצרף את הכתוביות וגם ממיר את ה- DTS ל- AC3.
ניסיתי מספר סרטים עם פס קול של DTS בהזרמה של Mencoder, ובכולם שמעתי sound + כתוביות בעברית.
תמיכה בשמות בעברית
היי
ערב טוב
לאחר התקנה של התוכנה הכל עובד פצצה (אין גימגומים וכל סוגי הקבצים מתנגנים)
השאלה אם יש אפשרות לראןת את השמות של התקיות והסרטים בעברית ???
תודה
ערב טוב
לאחר התקנה של התוכנה הכל עובד פצצה (אין גימגומים וכל סוגי הקבצים מתנגנים)
השאלה אם יש אפשרות לראןת את השמות של התקיות והסרטים בעברית ???
תודה
shahar07,
הכתוביות מוצמדות לתחתית הסרט המקודד בלבד, ולכן אם הסרט המקורי, הוא ביחס של 1:2, הכתוביות יהיו בחלק התחתון של הסרט, אבל מעל הפס השחור התחתון במסך הטלוויזיה. על מנת להוריד את הכתוביות יותר, צריך למצוא דרך בשלב הקידוד, לשנות ליחס של 9:16 (כלומר להוסיף פסים שחורים), ורק לאחר מכן להצמיד את הכתוביות. הבחור שכותב את ה-pms מוציא גרסאות חדשות בתדירות גבוהה, אז אפשר לבקש ממנו או אפילו לשאול אותו ב- [email protected]
rgb31,
אתה עובד ברשת אלחוטית? אם כן, זה יכול להיות בעייתי. אתה צריך בסביבות ה- 25Mbps בשביל סרטי 720p שעוברים קידוד. אתה יכול לנסות למדוד את הקצב שאתה מקבל בפועל. תפתח Task Manager ב- PC, תעבור ל- Tab של Networking, ותוסיף את העמודה של "Bytes Sent Per Interval". אתה יכול גם להתחבר מרחוק עם מחשב נייד ולנסות למדוד זמן העתקה של קובץ בגודל ידוע, או אפילו להעתיק ל- PS3 ולמדוד זמן אל מול גודל הקובץ שהועתק. בכל מקרה מומלצת רשת קווית.
alior336,
אתה מחפש את הסרטים תחת הקטגוריה של Video? כי ניתן לראות את כל הספריות גם בקטגוריות של Photo ו- Music, אך ללא הקבצים עצמם.
הכתוביות מוצמדות לתחתית הסרט המקודד בלבד, ולכן אם הסרט המקורי, הוא ביחס של 1:2, הכתוביות יהיו בחלק התחתון של הסרט, אבל מעל הפס השחור התחתון במסך הטלוויזיה. על מנת להוריד את הכתוביות יותר, צריך למצוא דרך בשלב הקידוד, לשנות ליחס של 9:16 (כלומר להוסיף פסים שחורים), ורק לאחר מכן להצמיד את הכתוביות. הבחור שכותב את ה-pms מוציא גרסאות חדשות בתדירות גבוהה, אז אפשר לבקש ממנו או אפילו לשאול אותו ב- [email protected]
rgb31,
אתה עובד ברשת אלחוטית? אם כן, זה יכול להיות בעייתי. אתה צריך בסביבות ה- 25Mbps בשביל סרטי 720p שעוברים קידוד. אתה יכול לנסות למדוד את הקצב שאתה מקבל בפועל. תפתח Task Manager ב- PC, תעבור ל- Tab של Networking, ותוסיף את העמודה של "Bytes Sent Per Interval". אתה יכול גם להתחבר מרחוק עם מחשב נייד ולנסות למדוד זמן העתקה של קובץ בגודל ידוע, או אפילו להעתיק ל- PS3 ולמדוד זמן אל מול גודל הקובץ שהועתק. בכל מקרה מומלצת רשת קווית.
alior336,
אתה מחפש את הסרטים תחת הקטגוריה של Video? כי ניתן לראות את כל הספריות גם בקטגוריות של Photo ו- Music, אך ללא הקבצים עצמם.