תגובות לביקורת: חד וחלק - מעבד תמונה DVDO EDGE
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני מניח שה-street price יהיה בין 4200 ל-4500 ש"ח (אף ישראלי לא קונה בלי הנחה..)
זה הרבה יותר נמוך מה-markup על הפלזמות וציוד אודיו אחר
זה הרבה יותר נמוך מה-markup על הפלזמות וציוד אודיו אחר
אם זה יהיה המצב, אפשר לומר תודה ל-Top Audio על זה שהם לא דופקים את הלקוחות שלהם (בניגוד להתנהגות שלהם עם מוצרים אחרים, ובניגוד ליבואנים אחרים).michael123 כתב:אני מניח שה-street price יהיה בין 4200 ל-4500 ש"ח (אף ישראלי לא קונה בלי הנחה..)
זה הרבה יותר נמוך מה-markup על הפלזמות וציוד אודיו אחר...
אם. כולי תקווה שזה יהיה המצב, אבל שנים של תשלומים מוגזמים על מוצרים שפשוט לא כדאי/ריאלי להביא מחו"ל עשו אותי קצת ציני בעניין.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
חברים,
מחירים זה לשרשור התלונות על המחירים ולא כאן, תודה. יש לכם תמיד אלטרנטיבבות אם זה יקר לטעמכם.
Michael123,
ה edge לא מיועד לשפר תמונה ביחס ל vp50 pro. השיפור ביחס ל vp50 זה בטיפול ב mosquito ו detail enhancement
מחירים זה לשרשור התלונות על המחירים ולא כאן, תודה. יש לכם תמיד אלטרנטיבבות אם זה יקר לטעמכם.
Michael123,
ה edge לא מיועד לשפר תמונה ביחס ל vp50 pro. השיפור ביחס ל vp50 זה בטיפול ב mosquito ו detail enhancement
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
תודה (בשביל זה אני צריך את ה-feature)oferlaor כתב:חברים,
Michael123,
ה edge לא מיועד לשפר תמונה ביחס ל vp50 pro. השיפור ביחס ל vp50 זה בטיפול ב mosquito ו detail enhancement...
- oferlaor
- מנהל

Yaronkle,
לצערי לא. הסיכוי היחיד הוא אולי קריימר, אבל לא ראיתי מוצר שלהם עם יכולת כזו.
לצערי לא. הסיכוי היחיד הוא אולי קריימר, אבל לא ראיתי מוצר שלהם עם יכולת כזו.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
עופר תודה על הידע הרב שזכינו לו.idan309 כתב:אשמח לקבל תשובה לשאלה פשוטה:
היום דרך המקרן אני לא יכול להינות משידורי כדורגל מערוצי הספורט השונים (אלה שאינם 5HD), האם בעזרת מעבד זה אני אוכל להינות?...
אך מיצטרף לשאלה,האם נחוש שיפור בשידורי הספורט השונים הרגילים,או שפה זה
ענין לציוד הצילום ,תאורה במיגרש,רוחב פס,קצב שידור?
- oferlaor
- מנהל

motico,
מרבית הרסיברים לא כוללים אפילו תפריט מינימלי בתחום הוידאו (למרות שהם בהגדרה A/V RECEIVERS...)
ראיתי מימושים של REON ברסיברים והם היו בינוניים ביחס למעבדים עם אותו מעבד בדיוק.
תאורטית אין שום סיבה שרסיבר לא יכול לעשות את כל הדברים הללו ויותר, ואכן DVDO משווקים את הצ'יפ שהמכשיר מבוסס עליו בעיקר ליצרני מקרני קולנוע ביתי ורסיברים.
מרבית הרסיברים לא כוללים אפילו תפריט מינימלי בתחום הוידאו (למרות שהם בהגדרה A/V RECEIVERS...)
ראיתי מימושים של REON ברסיברים והם היו בינוניים ביחס למעבדים עם אותו מעבד בדיוק.
תאורטית אין שום סיבה שרסיבר לא יכול לעשות את כל הדברים הללו ויותר, ואכן DVDO משווקים את הצ'יפ שהמכשיר מבוסס עליו בעיקר ליצרני מקרני קולנוע ביתי ורסיברים.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
שלום עופר,
קודם כל תודה רבה על כל המידע, כתבה מעולה ועניינית.
יש לי שלוש שאלות ברשותך,
אם אכן DVDO משווקים את הצ'יפ שהמכשיר מבוסס עליו ליצרני מקרנים ורסיברים האם אפשר לרכוש היום רסיבר שייתן את אותן יכולות עיבוד תמונה כמו המעבד הזה? אם כן, איזה רסיבר? אני מתאר לעצמי שלא מדובר ברסיברים הפשוטים שניתן לקנות היום במחירים של 3K-4K, אבל האם רסיברים יקרים יותר באמת יתנו את המענה?
לפני כמה חודשים פרסמתי כאן שקיבלתי טלוויזיה 50" מקרן אחורי של טושיבה (50D9UXE לצורך העניין), האם חיבור מעבד תמונה חיצוני יכול לשפר את איכות התמונה במסך כזה?
אגב, למה יש במכשיר חיבורי אודיו אם המטרה שלו היא עיבוד וידאו? לא אמורים לחבר את יציאת הוידאו מהממיר\DVD\בלו ריי או כל מקור אחר אל מעבד התמונה וממנו לטלוויזיה?
תודה רבה
לירן
קודם כל תודה רבה על כל המידע, כתבה מעולה ועניינית.
יש לי שלוש שאלות ברשותך,
אם אכן DVDO משווקים את הצ'יפ שהמכשיר מבוסס עליו ליצרני מקרנים ורסיברים האם אפשר לרכוש היום רסיבר שייתן את אותן יכולות עיבוד תמונה כמו המעבד הזה? אם כן, איזה רסיבר? אני מתאר לעצמי שלא מדובר ברסיברים הפשוטים שניתן לקנות היום במחירים של 3K-4K, אבל האם רסיברים יקרים יותר באמת יתנו את המענה?
לפני כמה חודשים פרסמתי כאן שקיבלתי טלוויזיה 50" מקרן אחורי של טושיבה (50D9UXE לצורך העניין), האם חיבור מעבד תמונה חיצוני יכול לשפר את איכות התמונה במסך כזה?
אגב, למה יש במכשיר חיבורי אודיו אם המטרה שלו היא עיבוד וידאו? לא אמורים לחבר את יציאת הוידאו מהממיר\DVD\בלו ריי או כל מקור אחר אל מעבד התמונה וממנו לטלוויזיה?
תודה רבה
לירן
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- oferlaor
- מנהל

יצרני רסיברים בעבר ממש לא הצטיינו בנושא אז נאלץ להמתין ולראות.
לגבי האודיו, אפשר לרכז את האודיו במכשיר ולהעביר רק חוט hdmi אחד לרסיבר. יש גם יתרון בניהול החכם של lipsync delay כמובן שאפשר לרכז את האודיו ברסיבר, זה רק עוד אופציה שאפשר לשקול.
לגבי האודיו, אפשר לרכז את האודיו במכשיר ולהעביר רק חוט hdmi אחד לרסיבר. יש גם יתרון בניהול החכם של lipsync delay כמובן שאפשר לרכז את האודיו ברסיבר, זה רק עוד אופציה שאפשר לשקול.
- oferlaor
- מנהל

tvholic,
תלוי בנתונים של המסך, לא ממש נתת מספיק מידע בשביל שאוכל להשיב באופן מושכל.
תלוי בנתונים של המסך, לא ממש נתת מספיק מידע בשביל שאוכל להשיב באופן מושכל.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
היי עופר,
מדובר בטלויזיה מקרן אחורי 50" של טושיבה, הדגם 50D9UXE.
יש חיבורי component מאחורה, היא די ישנה כך שאין לה HDMI. יש מנגנון 100Hz-DFS
איזה עוד נתונים צריך? חיפשתי בחוברת לא מצאתי משהו מיוחד, אם צריך משהו אז תגיד לי ואני אבדוק.
תודה
לילה טוב
מדובר בטלויזיה מקרן אחורי 50" של טושיבה, הדגם 50D9UXE.
יש חיבורי component מאחורה, היא די ישנה כך שאין לה HDMI. יש מנגנון 100Hz-DFS
איזה עוד נתונים צריך? חיפשתי בחוברת לא מצאתי משהו מיוחד, אם צריך משהו אז תגיד לי ואני אבדוק.
תודה
לילה טוב
של כל דבר עם 4 גלגלים!
כבל SCART ל-RGBcvS לחיבור dvdo edge
היום קיבלתי את המכשיר ,הוא מחובר ל panasonic pv70 . בחיבור דרך טרנסקודר וקומפוננט מיס מקס ה-WHITE CLIPPING נורא מפריע כמו שעופר כתב. ב s-video התופעה לא קיימת אבל אני לא רוצה לוותר על RGB.
ציפיתי ליותר אבל בסך הכל השיפור מורגש.החיבור הוא 720P היות ש panasonic לא מקבלת native rate. לדעתי עיקר השיפור הוא ב deinterlacing ובמתיחה (מצב פנורמה של ה edge עדיף בהרבה על ה just ) .
עכשיו שאלה :
איפה אפשר להשיג כבל SCART ל-RGBcvS. ? (אני יודע שהנושא נידון רבות אבל לא מצאתי בשום מקום)
ציפיתי ליותר אבל בסך הכל השיפור מורגש.החיבור הוא 720P היות ש panasonic לא מקבלת native rate. לדעתי עיקר השיפור הוא ב deinterlacing ובמתיחה (מצב פנורמה של ה edge עדיף בהרבה על ה just ) .
עכשיו שאלה :
איפה אפשר להשיג כבל SCART ל-RGBcvS. ? (אני יודע שהנושא נידון רבות אבל לא מצאתי בשום מקום)
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
Re: כבל SCART ל-RGBcvS לחיבור dvdo edge
כמה עלה התענוג?naftuly כתב:היום קיבלתי את המכשיר ,הוא מחובר ל panasonic pv70 . בחיבור דרך טרנסקודר וקומפוננט מיס מקס ה-WHITE CLIPPING נורא מפריע כמו שעופר כתב. ב s-video התופעה לא קיימת אבל אני לא רוצה לוותר על RGB.
עכשיו שאלה :
איפה אפשר להשיג כבל SCART ל-RGBcvS. ? (אני יודע שהנושא נידון רבות אבל לא מצאתי בשום מקום)...
האם המסך שלך מבצא אפסקייל מ-720P ל-768P כאשר מחובר ה- DVDO
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.