פלזמה Haier

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
איתי_הגיתי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052

שליחה

עופר
יש סיכוי שהמסך הזה שווה את הכסף שדורשים עליו, לא?
לי הוא נראה מצוין, למרות שהחברה הזו עושה גם מקררים... :?
לא הייתי פוסל מוצר מדבקה, רק מהסיבה של קשיי סחירות בהמשך.
יש מצב שמסך של סמסונג הוא פשוט טוב, ורק נשאר לשווק אותו בפלסטיק עם מדבקה, ושני חיבורי HDMI.
הרבה יצרנים מכובדים מאד, רוכשים פנלים ואז ממתגים כרצונם. למשל מסכי LCD של אפל, מבוססים על PHILIPS_LG,
כמו גם דל. בדיוק אותו הפאנל, רק גימור שונה.
אני לא מזלזל במחלקות הפיתוח של חברות גדולות, כמובן.
זה כמו ענק התרופות הישראלי טבע. הם מייצרים תרופות ("פנלים" :lol: ) של מפתחים אחרים.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049

שליחה

איתי_הגיתי

הסיבה לא לקנות מוצר מדבקה זה לא בגלל קשיי סחירות , וכמו שנאמר המסכים שנקנים ומה שמוכנס אליהם זה לא ברמה גבוהה, שוב יש הבדל בין חברות ממותגות שקונות מסכים שהם ברמה גבוהה יותר והטכנולוגיה שמוכנסת גבוהה יותר, הדוגמא של טבע בעניין התרופות הגנריות לא נכונה , אם חברת מדבקה היתה מעתיקה אחד לאחד את ה 435 לדוגמא ומוכרת ב 10000 שח פחות אז לא היה לי בעיה לקנות מוצר כזה הבעיה היא שזה לא המצב.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78944
שם מלא: עפר לאור

שליחה

איתי,

יש כמה רמות לכל מסך, החברות שומרות לעצמן (מן הסתם) ולשותפות הקרובות שלהן, את המסכים הטובים יותר.

הכל שאלה של כסף. את אותו פאנל אפשר לרכוש בכמה מחירים. יצרנים רבים חותכים פינות בקטעים הללו. בנוסף, אפשר להוזיל מסך בדרכים רבות, לא רק בעזרת עובדים זולים יותר (סין/מאלאזיה) אלא ע"י שימוש בצ'יפים לעיבוד תמונה זולים יותר, למשל. אני לא אומר שזה המקרה כאן, כאמור, אני לא מכיר את המסכים הללו - אני מדבר רק ברמת התאוריה.

יש מקרים שבהם חברות מקבלות פאנלים זהים לאלה של החברה המייצרת (ע"ע פיליפס LCD שרוכשים משארפ מסכי LCD) ובשילוב עם עיבוד תמונה טוב יותר, יש לך מסך מוצלח מאוד.

יש מקרים שבהם חברות (אפילו גדולות) כמעט ולא טורחים לשנות משהו במסך שהם רוכשים קומפלט (ע"ע טושיבה עם המוניטורי פלאזמה שלהם שהם רוכשים מפנסוניק).

יש המון מקרים שאפילו ניתן להתעלות על המקור (אונקיו לוקחים טרנספורטים של פיוניר, מוסיפים מעגלים אנלוגים של אודיו ווידאו ונותנים תוצאות מעט יותר טובות מהמודלים המקבילים...).

הכל תלוי בחברה, בכמה הם השקיעו בפאנלים, מה הם רכשו חוץ לפאנלים (עיבוד תמונה יכול מאוד להשפיע).

אגב, לגבי ההשוואות שלך. ללא כיול מינימלי (תמונה "חשוכה מדי" רומזת על כך שהמסך פשוט עם BRIGHTNESS נמוך מדי או שהוא לחלוטין לא מכוייל) קשה עד בלתי אפשרי להשוות בין תצוגות. מסכים מגיעים לחנות לא מכויילים באופן מופגן. כל מסך קיצוני בדרך אחרת בכדי לנסות ולמצוא חן לטעם של לקוח ספציפי או לפי פילוסופיה שיווקית כזו או אחרת...

יש אנשים שאוהבים גוון כחול (תמונה "קרה" ואנליטית, וכמובן בעלת BRIGHTNESS גבוה יותר), יש כאלה שאוהבים SHARPNESS גבוה במיוחד, יש משווקים שיסבירו שתמונה כהה יותר זה חשוב מאוד בגלל שזו הבעיה של פלאזמות (טענה נכונה, אך חסרת משמעות למסך לא מכוייל)...

איתי_הגיתי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

עופר
נכון, אני הסקתי לבד שהפיוניר כהה מדי, רק לא נמצא השלט...
הסיבה שבכלל אני שואל על ההייאר היא מפני שהתמונה נראתה לי טובה מאד, בלי קשר לפיו ולנק.
היא עוררה את סקרנותי. אנחנו הרי אנשים ביקורתיים ואינטיליגנטים, ורואים עם עניים פקוחות, בלי דעות קדומות.
עם משהו מכם, המומחים, היה אומר לי, שמע זה ***, תתרחק, היה לי יותר קל... :wink:
פשוט ראיתי מסך טוב וזול וזהו.
השאלה עם להתעלם, ולקנות פיו או פנה, ב 8-6 אלף יותר, רק בגלל שלא יודעים כלום על המסך הזה.

zeev
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652

שליחה

איתי_הגיתי,
התשובה לשאלתך האחרונה לא יכולה להינתן כאן מאחר ועדיין לא בוצעה השוואה מתודית בין HAIER למסכים אחרים.
צריך לקחת אותו ועוד שניים שלושה אחרים (Panasonic, Nec, Pioneer...) לכייל כל אחד מהם בנפרד לרמה אופטימלית אליה יכול המסך להגיע עם ציוד מתאים, ואז להשוות.

עד שלא נעשה את זה לא נראה לי שניתן להוסיף תוכן אמיתי לדיון הזה, הוא די הגיע לרוויה.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one

hasamas
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214

גם אני מתכוון לקנות טלויזיה פלסמה או lcd

שליחה

והטלויזיה הזאת משכה את תשומת ליבי.לדעתי אין כל פסול במוצרי מדבקה ולא שמעתי עד היום שום תלונה על מוצרי מדבקה.

ההפרש במחיר משמעותי ושירשור זה הינו הרביעי או החמישי שראיתי ובאף שירשור לא קראתי ביקורת ענינית מה איכות המכשיר.

אולי זה בגלל שהמכשיר חדש אצלינו ועדיין אינו נפוץ.

עוד נראה הודעות על המכשיר ולבטח גם יגיעו חוות דעת עניניות.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני לא מבין למה הולכים סחור סחור,אני כבר ציינתי שהמסך הזה בעיניי לא מציאה גדולה גם בשידוריי טלוויזיה וגם בשידורי DVD ,HD בהשוואה מול הנק והפיוניר וכבר ציינתי שההפרש לטעמי מוצדק , אתם רושמים שאתם מחפשים חוות דעת עיניינית ואם היא תהיה שלילית לא תקנו ? בגלל שהיא עניינית ? אהבתם את המסך תקנו אותו אני לא מבין מה הפחד , הרי ראיתם אותו מול מסכים אחרים והוא משתווה אליהם אז זאת מציאה אמיתית , לא ?

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214

היי היי היי (AAA)מה יש לכם מהמסך הזה?

שליחה

בחנות בסרטי הדגמה הוא נראה לא רע
אבל רק בהם-כל השוואה שלו מול המובילות גורם להם חטא
המרירות של איכות נמוכה נשארת זמן רב לאחר שנעלמה שמחת המחיר הנמוך
באנגלית זה נשמע יותר טוב

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

oferlaor כתב:לירון,

אבל אולי בכל זאת... :lol:
...
:evil:

moshebo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

עם כול הכבוד

שליחה

עם כול הכבוד לנק, פיוניר, ופנסוניק, יש חברות אחרות שמייצרות פלזמות וLCD באיכות וברמה גבוהה, כגון: טושיבה, לווה, פיליפס, שארפ, היטאצ'י ועוד.
האמת מאחורי כול המסכים היא שלכול אחד יכול להתאים מסך אחר ולכן יש לסמוך רק על מראה עיניים, ועל רמת השירות שהיבואן נותן.
אני מרגיש שיש כאן מגמתיות כלשהי לטובת השילוש הקדוש, ולאחר שיטוט רב בחנויות לא התרשמתי מהן ודווקא רכשתי טושיבה, אבל מה שמתאים לי לא יתאים לאחר.
לכן תסמכו רק על עצמכם ותשאלו מי נותן את השירות הטוב ביותר.

ZPD
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 31

שליחה

שלום עופר
HAIER אינה מוצר מדבקה אלא קונצרן יצרני ענק מסין.באירופה ובארה"ב הם מוכרים מאוד.בארץ פחות,לכן זו הסיבה שהמחירים
יחסית למתחרות זול.מגוון הדגמים רחב.
דני
ח.ד הום סינמה בע"מ
09-7445844

איתי_הגיתי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: עם כול הכבוד

שליחה

moshebo כתב:עם כול הכבוד לנק, פיוניר, ופנסוניק, יש חברות אחרות שמייצרות פלזמות וLCD באיכות וברמה גבוהה, כגון: טושיבה, לווה, פיליפס, שארפ, היטאצ'י ועוד.
האמת מאחורי כול המסכים היא שלכול אחד יכול להתאים מסך אחר ולכן יש לסמוך רק על מראה עיניים, ועל רמת השירות שהיבואן נותן.
אני מרגיש שיש כאן מגמתיות כלשהי לטובת השילוש הקדוש, ולאחר שיטוט רב בחנויות לא התרשמתי מהן ודווקא רכשתי טושיבה, אבל מה שמתאים לי לא יתאים לאחר.
לכן תסמכו רק על עצמכם ותשאלו מי נותן את השירות הטוב ביותר.
...
איך יודעים בחנות לאיזה מהמסכים יש שרות טוב?

moshebo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

לא קשור לחנות אלא ליבואן.

שליחה

השרות אינו קשור לחנות אלא ליבואן, וכיום היבואנית המצטיינת היא ניופאן, אך גם אלקטרה סחר נותנת שירות טוב.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ZPD כתב:שלום עופר
HAIER אינה מוצר מדבקה אלא קונצרן יצרני ענק מסין.באירופה ובארה"ב הם מוכרים מאוד.בארץ פחות,לכן זו הסיבה שהמחירים
יחסית למתחרות זול.מגוון הדגמים רחב.
...
לדעתי זה שהמוצר זול לא קשור לעניין שהוא לא מוכר בארץ.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

moshebo

העניין של השילוש כבר מוצה דיו וזה באמת מתחיל לעייף , איזה טושיבה קנית אם אפשר לשאול ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

ZPD,

בהקשר של פלאזמות הם אפקטיבית כאלה (כמו חברות רבות וטובות אחרות).

השאלה היא רק מה איכות המוצר, ואת זה אני עדיין לא ממש הצלחתי להבין. אני אחפש אותם ב-CES, מקווה שזה יהיה שווה את זה...

hasamas
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

לעופר--לגבי הודעה קודמת

שליחה

האם חיפשת?.מצאת?.

או אולי יש לך מידע נוסף על הפלסמה הנ"ל?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

hasmas,

CES יהיה רק בינואר. אין לי תכנונים אופרטיביים לחפש את המסכים הללו לפני כן.

hasamas
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

סליחה על הבורות

שליחה

מה זה ces

zeev
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652

Re: סליחה על הבורות