זה תלוי בחברה. במת"ב למשל- QAM128idabari כתב:יש לי את הגירסה האחרונה של הממיר.
אכן - כאשר מוגדר AC3 - אין קול דרך HDMI.
אין לי את בעיית ערוץ 824.
אצלי ערך QAM הינו 128 - מה זה אומר?
למה אצלכם 256 ?...
העדכון האחרון של גירסת התוכנה לממיר HD של הוט
- alvox
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
רגע,levikon,סליחה,אבל עם כל הכבוד לידע שלך!
אתה לא תוציא אותי מטומטם!!!
אני עומד על הדברים שאמרתי,ואני שוב חוזר עליהם,הממיר HD שלי מחובר עם כבל בננה-אדום-לבן למערכת קולנוע ביתית ישנה של GRAETZ! וה-AC3 כן מופעל וכן מוציא לי סאונד דרך חיבור אאודיו זה!!!
והממיר מחובר לטלוויזיה דרך כבל HDMI!
כאשר אני מנסה לשמוע מהטלוויזיה קול בשני הערוצים כשה-AC3 פועל,אין קול!!!אין!!!
רק למערכת קולנוע ביתית!!!וכאשר אני מכבה את ה-AC3 אז כן יש ווליום בטלוויזיה!!!
זה לא קשור לכל השטויות שאתה מברבר,בגרסה הקודמת ה-AC3 פעל גם דרך חיבור HDMI לטלוויזיה!!!
וזה ממש לא קשור,גם אנשים שאין להם מגבר,ויש להם את הממיר ומסך רחב,צריכים לקבל לרמקולים של המסך צליל איכותי יותר בערוצי ה-HD![/b]
אני עומד על הדברים שאמרתי,ואני שוב חוזר עליהם,הממיר HD שלי מחובר עם כבל בננה-אדום-לבן למערכת קולנוע ביתית ישנה של GRAETZ! וה-AC3 כן מופעל וכן מוציא לי סאונד דרך חיבור אאודיו זה!!!
זה לא קשור לכל השטויות שאתה מברבר,בגרסה הקודמת ה-AC3 פעל גם דרך חיבור HDMI לטלוויזיה!!!
וזה ממש לא קשור,גם אנשים שאין להם מגבר,ויש להם את הממיר ומסך רחב,צריכים לקבל לרמקולים של המסך צליל איכותי יותר בערוצי ה-HD![/b]
- levikon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 759
תרגע. העובדה שאתה לא מבין משהו לא אומר שצריך לצעוק. לא מתכוון לענות לך.anin_dani כתב:רגע,levikon,סליחה,אבל עם כל הכבוד לידע שלך!
וזה ממש לא קשור,גם אנשים שאין להם מגבר,ויש להם את הממיר ומסך רחב,צריכים לקבל לרמקולים של המסך צליל איכותי יותר בערוצי ה-HD![/b]...
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא צועק,אני כותב...
ואני מבין טוב מאוד מה שאני רושם...
אתה זה שלא מבין את מה שאני מסביר...אז אל תתערב...
יענה מי שמבין בזה יותר טוב...
יענה מי שמבין בזה יותר טוב...
- levikon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 759
לכתוב עם סימני קריאה, זה לצעוק.anin_dani כתב:אני לא צועק,אני כותב...
יענה מי שמבין בזה יותר טוב......
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
ידידי ,anin_dani כתב:אני לא צועק,אני כותב...
יענה מי שמבין בזה יותר טוב......
נראה לי שאתה קצת עצבני ומבולבל אז אני אנסה להסביר לך בצורה הברורה ביותר.
AC3 או בשמו האחר DOLBY DIGITAL זאת שיטת סאונד דיגיטלית היקפית של 6 ערוצי שמע נפרדים ועצמאיים.
הדרך לשמוע אותה דרך ממיר הHD זה דרך היציאות הדיגיטליות בלבד ! ( HDMI , אופטית או קוקסיאלית ) . בצורה האנלוגית בה אתה מחובר אי אפשר לשמוע AC3 או DD .
למרות שהממיר שהAC3 מוגדר אצלך בממיר כON מה שאתה שומע מהרמקולים שלך זה סטריאו במידה ויש לך שני רמקולים במערכת או PRO LOGIC במידה ויש לך לפחות 5 או יותר. אבל בשום אופן אי אפשר לשמוע AC3 אמיתי דרך יציאת הL ו R ( לבן ואדום ) כמו שתיארת שאתה מחובר ! פשוט לא קיים דבר כזה ! אם יש לך ספק אתה פשוט יכול לחפש באינטרנט ולמצוא מידע והסבר הרבה יותר מפורט .
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

מי אמר לכם שיש לי רק 2 רמקולים?!
2 רמקולים יש בטלוויזיה...
במערכת קולנוע ביתית שלי,למרות שהיא ישנה כבר של GRAETZ,יש 5 רמקולים ממש נחמדים שעושים את העבודה שלהם!
והממיר HD שלי מחובר למערת קולנוע ביתית הזאת באמצעות כבל בננה אדום לבן בסה"כ.
מהיציאה הזאת כאשר ה-AC3 כן פועל ישנו אאודיו רגיל בכל חמשת הערוצים.
אבל,ברגע שאני מכבה את המערכת קולנוע ביתית ומנסה להוציא אאודיו מכבל ה-HDMI שיוצא מהממיר HD לפלזמה שלי אז אין אאודיו בערוצים נשיונל HD ו-VOOM HD,בכל שאר שלושת הערוצים כן יש ווליום נורמאלי כאשר ה-AC3 פועל.
במידה ואני מכבה את פונקציית ה-AC3 בתפריט,אני מקבל דרך כבל ה-HDMI אאודיו בשני הערוצים נשיונל HD ו-VOOM HD.
סוף סיפור.
מקווה שסוף סוף אולי תתקבל תשובה שונה,ושהסברתי את עצמי,אם עדיין לא,אני אשמח לצלם תמונה ולהעלות לכאן,או להביא תמונה ישנה שצילמתי עם הממיר הלפני אחרון שהיה ל-HD(כי אני מתעצל שוב לצלם:D)
לפי דעתי,זאת עדיין בעייה של הוט.
ואגב,רק אצלי לאחר שהממיר כבוי הרבה זמן הוא חוזר אוטומטית בשידור שלו ל-1080I?למרות שבהגדרות בממיר עדיין נשאר רשום 720P מה שאני כן צריך לטלוויזיה שלי,וכל פעם צריך לשנות שוב ידנית.
ושאלה נוספת,איך זה שבממיר הזה,כמה שלא תנסה לשנות את הנתוני קליטה בתפריט ההגדרות בלחיצת 01 ואז SELECT,הממיר תמיד חוזר בעצמו להגדרות המקוריות של הוט?
2 רמקולים יש בטלוויזיה...
במערכת קולנוע ביתית שלי,למרות שהיא ישנה כבר של GRAETZ,יש 5 רמקולים ממש נחמדים שעושים את העבודה שלהם!
והממיר HD שלי מחובר למערת קולנוע ביתית הזאת באמצעות כבל בננה אדום לבן בסה"כ.
מהיציאה הזאת כאשר ה-AC3 כן פועל ישנו אאודיו רגיל בכל חמשת הערוצים.
אבל,ברגע שאני מכבה את המערכת קולנוע ביתית ומנסה להוציא אאודיו מכבל ה-HDMI שיוצא מהממיר HD לפלזמה שלי אז אין אאודיו בערוצים נשיונל HD ו-VOOM HD,בכל שאר שלושת הערוצים כן יש ווליום נורמאלי כאשר ה-AC3 פועל.
במידה ואני מכבה את פונקציית ה-AC3 בתפריט,אני מקבל דרך כבל ה-HDMI אאודיו בשני הערוצים נשיונל HD ו-VOOM HD.
סוף סיפור.
מקווה שסוף סוף אולי תתקבל תשובה שונה,ושהסברתי את עצמי,אם עדיין לא,אני אשמח לצלם תמונה ולהעלות לכאן,או להביא תמונה ישנה שצילמתי עם הממיר הלפני אחרון שהיה ל-HD(כי אני מתעצל שוב לצלם:D)
לפי דעתי,זאת עדיין בעייה של הוט.
ואגב,רק אצלי לאחר שהממיר כבוי הרבה זמן הוא חוזר אוטומטית בשידור שלו ל-1080I?למרות שבהגדרות בממיר עדיין נשאר רשום 720P מה שאני כן צריך לטלוויזיה שלי,וכל פעם צריך לשנות שוב ידנית.
ושאלה נוספת,איך זה שבממיר הזה,כמה שלא תנסה לשנות את הנתוני קליטה בתפריט ההגדרות בלחיצת 01 ואז SELECT,הממיר תמיד חוזר בעצמו להגדרות המקוריות של הוט?
- laminar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
כנראה שאתה משתמש בכבל RCA לחיבור הקואקסיאלי
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

מצטער...אבל זה כבר באמת מחוץ לתחום הידע שלי..חחח...
בממיר יש יציאה של RCA-חוט אדום לבן,משם הוא מחובר לרסיבר GRAETZ מהישנים...שגם שם הוא מחובר באותה צורה לכניסת אדום ולבן.
זה הכל.
בממיר יש יציאה של RCA-חוט אדום לבן,משם הוא מחובר לרסיבר GRAETZ מהישנים...שגם שם הוא מחובר באותה צורה לכניסת אדום ולבן.
זה הכל.
- laminar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
כלומר אתה שומע בסטריוא בלבד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
כנראה שיש לו רסיבר שעושה עיבוד סראונד מלאכותי מכניסת הסטריאו שלו (RCA אדום ולבן, כלומר Left + Right Line In) לשאר הרמקולים, ולכן הוא משוכנע שהוא מחובר בדולבי דיג'יטל...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

אוף,אתם לא מבינים,אני לא משוכנע!ואני לא יודע כלום!
אני רק מסביר לכם מה מחובר לאן,ומה המצב כרגע...
וכן...pixies יש לי רסיבר ישן כזה שיש בו SRS,והוא מאפשר מצב כבוי,מצב 2 ערוצים,ומצב 5.1 ערוצים.
ואני לא מבין למה אתם חושבים שהבעיה היא שאני חושב ככה וככה....
אני מתכוון שיש בעיה בהגדרות בממיר HD בגרסתו החדשה!
אני כבר לא יודע איך לפרט...אני לא מתערב יותר...
וכן...pixies יש לי רסיבר ישן כזה שיש בו SRS,והוא מאפשר מצב כבוי,מצב 2 ערוצים,ומצב 5.1 ערוצים.
אני כבר לא יודע איך לפרט...אני לא מתערב יותר...
- dor8
-
- חבר מביא חבר

אולי באמת עדיף שלא תפרט ולא תתערב.. אתה פשוט עושה סלט מהכלanin_dani כתב:אוף,אתם לא מבינים,אני לא משוכנע!ואני לא יודע כלום!
אני כבר לא יודע איך לפרט...אני לא מתערב יותר......
SRS (SOUND RETRIVAL SYSTEMׁׁ זאת פונקציה שמדמה צליל סוראונד משני הרמקולים הקדמיים בלבד. אין לו שום קשר לAC3 או ל5.1 !!!
אם אתה באמת מתעניין בתחום של קולנוע ביתי אני ממליץ לך פשוט לקרוא על הנושא עוד ועוד ועוד , עם הזמן תקבל את התשובות ואת כל הידע הנחוץ לך.
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

אם כך...אומר ואוסיף...שאיך שאתה מתאר את זה...כנראה שמערכת הקולנוע הביתית של GRAETZ שהיא כבר לפחות בת 5 שנים...
מיוחדת במינה...
תגיד לי גם שאני לא יודע לקרוא מה מוצג לי בצג שלה? שכתוב לי SRS 5.1CH?
טוב...אז מה אני אגיד,לא יודע כלום...אני מטומטם....הוצאתה אותי כזה...מה לעשות...
מיוחדת במינה...
טוב...אז מה אני אגיד,לא יודע כלום...אני מטומטם....הוצאתה אותי כזה...מה לעשות...
- dor8
-
- חבר מביא חבר

עזוב.... אני מרים ידיים ! אתה צודק !anin_dani כתב:אם כך...אומר ואוסיף...שאיך שאתה מתאר את זה...כנראה שמערכת הקולנוע הביתית של GRAETZ שהיא כבר לפחות בת 5 שנים...
מיוחדת במינה...
טוב...אז מה אני אגיד,לא יודע כלום...אני מטומטם....הוצאתה אותי כזה...מה לעשות......
העיקר שתהנה זה הכי חשוב.
- idabari
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1887
די כבר.
הגרץ זו המערכת הכי טובה שנכתבה על דפי האתר הזה.
אפשר לסגור את הנושא.
הגרץ זו המערכת הכי טובה שנכתבה על דפי האתר הזה.
אפשר לסגור את הנושא.
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
כל ה"בלבלה" נובעת מאי הבנת הניקרא.
המערכת היא קולנוע ביתי משולבת("צעצוע") שמכניסה סטריאוPCM מהממיר של הוט
ו"מתרגמת לדולבידיגיטאל (AC3).קבלו קישור למיפרט של מערכת זהה:
http://www.electroshop.co.il/product.as ... echdetails
המערכת היא קולנוע ביתי משולבת("צעצוע") שמכניסה סטריאוPCM מהממיר של הוט
ו"מתרגמת לדולבידיגיטאל (AC3).קבלו קישור למיפרט של מערכת זהה:
http://www.electroshop.co.il/product.as ... echdetails
- saarb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
שלום,
לגבי העדכון של HOT - המצב אצלי עם מגבר Onkyo 606 (הכל מחובר דרך HDMI):
1. סוף סוף ב HDCP STATUS מופיע SUCCESS
2. בערוצי NATIONAL ו VOOM המגבר עובר ל Dolby 5.1 כאשר התוכן הוא AC3 (סוף סוף! מזל טוב!)
3. לגבי הבאג הידוע עם המסך השחור לאחר זמן מסויים - נחכה ונראה.
לגבי העדכון של HOT - המצב אצלי עם מגבר Onkyo 606 (הכל מחובר דרך HDMI):
1. סוף סוף ב HDCP STATUS מופיע SUCCESS
2. בערוצי NATIONAL ו VOOM המגבר עובר ל Dolby 5.1 כאשר התוכן הוא AC3 (סוף סוף! מזל טוב!)
3. לגבי הבאג הידוע עם המסך השחור לאחר זמן מסויים - נחכה ונראה.
- saarb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
עדכון - העדכון של ממיר HOT לא פתר את הבעיות עם המגבר לגבי מסך שחור לאחר זמן שהמגבר כבוי.
לפחות שומעים DD בערוצים מסויימים... גם זה משהוא...
מישהוא בקשר עם HOT ?
לפחות שומעים DD בערוצים מסויימים... גם זה משהוא...
מישהוא בקשר עם HOT ?
-
puca
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
יש לי תשובה ספקולטיבית בהקשר ל עדכון האחרון של הוט ל תוכנת הממיר HD, בנושא AC3
מהנדסי הוט בפארק השתמשו בפרויקט זה ( פיילוט פנימי ) ב רסיברים עם יציאות - HDMI v1.3a Repeating/Switching: 4-In/2-Out
זאת אומרת : מבצעים הגדרת ON של AC3 בהגדרה של הממיר HD של הוט . יוצאים עם כבל HDMI מהממיר ומתחברים לרסיבר " שיש לו כניסות "
מסוג זה
( HDMI ). ויוצאים מהרסיבר עם כבל HDMI לחיבור ל טלויזיה - ( ל- LCD, PLASMA ) .
ומה עם שאר בעלי הרסיברים ( במדינה !!! ) שהם המנויים של הוט , ואין להם כניסות ויציאות HDMI ??? )
נו באמת....
...עד ל עדכון הבא ....
מהנדסי הוט בפארק השתמשו בפרויקט זה ( פיילוט פנימי ) ב רסיברים עם יציאות - HDMI v1.3a Repeating/Switching: 4-In/2-Out
זאת אומרת : מבצעים הגדרת ON של AC3 בהגדרה של הממיר HD של הוט . יוצאים עם כבל HDMI מהממיר ומתחברים לרסיבר " שיש לו כניסות "
ומה עם שאר בעלי הרסיברים ( במדינה !!! ) שהם המנויים של הוט , ואין להם כניסות ויציאות HDMI ??? )
נו באמת....