ההתייחסות למוצר השימושי הנ"ל באופן שאליו התייחסתי הייתה לטובת השאלה המאוד רלוונטית בנושא המכס, כך שתיאור היצירה כפי שתואר לא בא להעליב או משהו אלא פשוט לחדד את הקושי בלספק תשובה על גובה המכס.
קשה מאוד להעריך את גובה המכס כאשר בלתי אפשרי להגדיר אותו בצורה שתספק את הרשויות.
Hazoom כותב שזה "כולה סטנד" (זה לא מעליב אותך?). למיטב ידיעתי, השרוולי פלסטיק בצורות השונות לבקרים של ה-Wii זה כולה חתיכת פלסטיק מה שלא מונע מהמכס לקחת עליהם תשלום בלתי ראוי.
ההגיון שלי ושלכם לא ממש עובד במשרדי המכס.
דבר שני אתה לא חושב שאתה טיפה מגזים במגננות האלו? אתה קרוב משפחה של היצרן?
אתה לא מפרסם אותו בפוסט הראשון כי כנראה חבורה של ברברים שכמותנו עלולים חלילה לפגוע בנפשו העדינה והרכה של אדם שמוכר מוצר בשאלות שנוגעות ל.. קניית המוצר.
בשלב השני אתה מתעצבן שמישהו העז להכניס את שם המוצר בגוגל (באמת חוצפנים הגוגל האלו) ושם את זה בפורום.
אחר כך אתה מבקש שמי שלא עונה לתנאים המוקדמים שלך שלא יגיב...
בסוף אתה קורא לי משועמם על סמך שורה אחת שהיא אפילו לא ביקורת אלא תיאור של המוצר מבחינה חיצונית.
הנה רעיון: פתח פורום פרטי.
אתה יודע מה, ברוח השלום והאחווה העולמית אני אנסח את המשפט הפוגעני והמעליב הזה מחדש:
בסדר?"huber אני לא חושב שמישהו יכול לדעת..
המוצר נראה כמו יצירת אומנות פלסטית שימושית המשלבת ביד אמן מקצועי צרכנות ויופי מודרני תוך ניצול חכם של אמצעים פשוטים על מנת ליצור פונקציונאליות של אושר המתקבל ממשחקי נהיגה ביחד עם שימוש נכון במרחב המצומצם בבית המודרני ושמירה אקסלוסיבית על אסתטיקה מהרמה הגבוה ביותר על מנת לספק אפילו את האישה התובענית ביותר.
לפיכך אני מעריך שיהיה לנו קשה לצפות כיצד המוכס יגדיר מופת שכזה"...