denon 1908 או 3805- מה עדיף?
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 559
ומה עם ה denon 1908 - הוא גם טוב? אני יכול לקנות אותו ב2300 מתצוגה, שווה ?
הוא תומך בפורמטים החדשים?
הוא תומך בפורמטים החדשים?
- nimmer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
כמו שכבר אמרו לך...
הוא מנגן את הפורמטים החדשים אבל הגברה שלו מעפנה
הוא טוב לסטליטים אולי
אם ניקח בחשבון שלרובנו אין 8 רמקולים בסט-אפ (אלא רק 6) - אז היתרון בפורמטים החדשים כבר לא כזה גדול.
הוא מנגן את הפורמטים החדשים אבל הגברה שלו מעפנה
הוא טוב לסטליטים אולי
אם ניקח בחשבון שלרובנו אין 8 רמקולים בסט-אפ (אלא רק 6) - אז היתרון בפורמטים החדשים כבר לא כזה גדול.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
נוטה לא להסכים עם דבריך,nimmer כתב:כמו שכבר אמרו לך...
הוא מנגן את הפורמטים החדשים אבל הגברה שלו מעפנה![]()
הוא טוב לסטליטים אולי
אם ניקח בחשבון שלרובנו אין 8 רמקולים בסט-אפ (אלא רק 6) - אז היתרון בפורמטים החדשים כבר לא כזה גדול....
להמחיש את העניין,תיקח נגן MP3 מצווין לעומת CD זול שמנגן קןבץ לא מקומפרס.
אין קשר לערוצים.
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

ואיך זה:
PIONEER VSX-1014
?
הוא תומך בפורמטים והוא טוב? (הוא מופיע ביד 2 ב2900)
PIONEER VSX-1014
?
הוא תומך בפורמטים והוא טוב? (הוא מופיע ביד 2 ב2900)
- utopia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
תבדוק את הנקודת האחריות.bomgarten כתב:ומה עם ה denon 1908 - הוא גם טוב? אני יכול לקנות אותו ב2300 מתצוגה, שווה ?
הוא תומך בפורמטים החדשים?...
לעתים למוצרי תצוגה של DENON אחריות הוא שנה ולא 3שנים.
כך היה עם הרסיבר שלי.
מה הבדל בין חובב מוזיקה ו בין אודיופיל ?
חובב מוזיקה שומע מוזיקה בעזרת רכיבי מערכת
ואודיופיל שומע רכיבי מערכת בעזרת מוזיקה.
- nimmer
-
- חבר פעיל מאוד

הפיוניר שציינת לא תומך בפורמטים.
אם הייתי במצבך, אין ספק שהייתי מעדיף את ה 3805. אם יש לך את האפשרות, לך תשמע אותו - לא תתאכזב, רסיבר פגז.
(אגב - אם יש לך "רק" 6 רמקולים בבית, ניתן לחבר את ה3805 ב BI-AMP ואז הא ממש מפלצת..)
אם הייתי במצבך, אין ספק שהייתי מעדיף את ה 3805. אם יש לך את האפשרות, לך תשמע אותו - לא תתאכזב, רסיבר פגז.
(אגב - אם יש לך "רק" 6 רמקולים בבית, ניתן לחבר את ה3805 ב BI-AMP ואז הא ממש מפלצת..)
- utopia
-
- חבר פעיל מאוד

לא מומלץ על ידי יצרן.
רק בדגם חדש יותר 3806
אופציה הזו מוצהרת על ידי יצרן.
רק בדגם חדש יותר 3806
אופציה הזו מוצהרת על ידי יצרן.
- nimmer
-
- חבר פעיל מאוד

האופציה מופיעה במנואל ובתפריטים (5.1) - תבדוק.
- utopia
-
- חבר פעיל מאוד

אין לי מה לבדוק כי בדקתי את זה לפני שנה וחצי כשרכשתי את 3805 שלי. 
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

מה זה BI-AMP?
- nimmer
-
- חבר פעיל מאוד

מעל 400 הודעות בפורום ועוד לא נתקלת במושג BI AMP ?
במידה ויש לך רמקולים תומכים, ניתן להריץ את המגבר בקונפיגורציה של 5.1 ואז לחבר לכל רמקול שתי ערוצים של הרסיבר
עוד לא קנית ? בסוף הוא עוד ימכור...
במידה ויש לך רמקולים תומכים, ניתן להריץ את המגבר בקונפיגורציה של 5.1 ואז לחבר לכל רמקול שתי ערוצים של הרסיבר
עוד לא קנית ? בסוף הוא עוד ימכור...
- צפיד
-
- חבר ותיק

nimmer כתב:מעל 400 הודעות בפורום ועוד לא נתקלת במושג BI AMP ?
עוד לא קנית ? בסוף הוא עוד ימכור......
יש עליך לחץ פיזי מתון...
תנסה להשוות לאותו רמת רמקולים ותיווכח שאין מה לעשות קובץ מקומפרס תמיד ישמע פחות מכווץ לא מקומפרס.
בהצלחה !
- utopia
-
- חבר פעיל מאוד

לא בהכרח לכל רמקול אלא לקדמיים לפחות.nimmer כתב:
....
לא בהכרח רסיבר אצלי BI AMP הוא ממגבר סטריאו.
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

הבנתי שאם בוחרים רמקולים חייבים לשמוע אותם קודם עם הרסיבר כדי לא לעשות טעות.. אבל אם הרסיבר יד שניה אז איף אני יבדוק? אם אני יבדוק על רסיבר באותה סדרה רק דגם יותר חדש זה יהיה אותו דבר?
עוד שאלה, אם אני קונה רסיבר שתומך בפורמטים החדשים אבל הוא לא מאוד טוב כמו היקרים יותר, אבל בבית שאני רואה סרטים אנילא מגביהה את הרסיבר על ווליום גבוהה- אז אני אשמע באיכות כמו של הרסיברים היקרים, או שבאיכות פחות טובה? (השאלה שלי בעצם היא שאם אנילא משתמש בווליום הגבוהה שווה לי לשקיע על רסיבר איכותי שלא תומך בפורמטים החדשים או שעדיף לי להשקיע ברסיבר שתומך אך פחות איכותי?)
עוד שאלה, אם אני קונה רסיבר שתומך בפורמטים החדשים אבל הוא לא מאוד טוב כמו היקרים יותר, אבל בבית שאני רואה סרטים אנילא מגביהה את הרסיבר על ווליום גבוהה- אז אני אשמע באיכות כמו של הרסיברים היקרים, או שבאיכות פחות טובה? (השאלה שלי בעצם היא שאם אנילא משתמש בווליום הגבוהה שווה לי לשקיע על רסיבר איכותי שלא תומך בפורמטים החדשים או שעדיף לי להשקיע ברסיבר שתומך אך פחות איכותי?)
- צפיד
-
- חבר ותיק

מאוסף הדברים שאתה אומר ושואל- אני מציע לך ללכת על רסיבר חדש עם אחריות.bomgarten כתב:הבנתי שאם בוחרים רמקולים חייבים לשמוע אותם קודם עם הרסיבר כדי לא לעשות טעות.. אבל אם הרסיבר יד שניה אז איף אני יבדוק? אם אני יבדוק על רסיבר באותה סדרה רק דגם יותר חדש זה יהיה אותו דבר?
עוד שאלה, אם אני קונה רסיבר שתומך בפורמטים החדשים אבל הוא לא מאוד טוב כמו היקרים יותר, אבל בבית שאני רואה סרטים אנילא מגביהה את הרסיבר על ווליום גבוהה- אז אני אשמע באיכות כמו של הרסיברים היקרים, או שבאיכות פחות טובה? (השאלה שלי בעצם היא שאם אנילא משתמש בווליום הגבוהה שווה לי לשקיע על רסיבר איכותי שלא תומך בפורמטים החדשים או שעדיף לי להשקיע ברסיבר שתומך אך פחות איכותי?)...
שתומך בפורמטים הנמוכים+תוכל לוודא שהוא נשמע לך טוב חנות יחד עם הרמקולים.
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

לא אני מעדיף ללכת על יד שנייה שיצא לי יותר משתלם.. מישהו יודע לענות לי על מה ששאלתי?
- צפיד
-
- חבר ותיק

אין קשר לעוצמות - מגבר איכותי ינגן גם בעוצמה נמוכה יותר טוב ממגבר לא איכותי באותה עוצמה.bomgarten כתב:לא אני מעדיף ללכת על יד שנייה שיצא לי יותר משתלם.. מישהו יודע לענות לי על מה ששאלתי?...
רד מעניין העוצמות זה לא רלווונטי,אם החלטת ללכת על היד שניה בהצלחה!
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי תודה..
עכשיו, אם התקציב שלי הוא בערך 3 3 וחצי אלף- כדאי לי לקנות את המגבר הזה (DENON 3805) ב2000 ועוד רמקולים ב1000-1500 או שעדיף לי לקנות מגבר יותר זול ורמקולים עם תקציב יותר גבוהה מ1000-1500?
עכשיו, אם התקציב שלי הוא בערך 3 3 וחצי אלף- כדאי לי לקנות את המגבר הזה (DENON 3805) ב2000 ועוד רמקולים ב1000-1500 או שעדיף לי לקנות מגבר יותר זול ורמקולים עם תקציב יותר גבוהה מ1000-1500?
- צפיד
-
- חבר ותיק

ידידי,bomgarten כתב:אוקיי תודה..
עכשיו, אם התקציב שלי הוא בערך 3 3 וחצי אלף- כדאי לי לקנות את המגבר הזה (DENON 3805) ב2000 ועוד רמקולים ב1000-1500 או שעדיף לי לקנות מגבר יותר זול ורמקולים עם תקציב יותר גבוהה מ1000-1500?...
אתה חוזר על אותה שאלה שוב ושוב..אתה באמת חושב שמישהו יכול לנחש מה תקנה ב1000-1500 שקל?
אולי תמצא מציאה ששוה 10K בסכום הזה?
אולי תקנה משקם אלקטריק איזה צמד קופסאות שהקשר בינם לבין רמקולים הוא מקרי?
אם אתה רוצה נוסחא כללית(שהיא יפה במיוחד לטווח המחירים שאתה מדבר עליו):
1.רמקולים 50 אחוז
2.מגבר 30 אחוז
3.מקור 20 אחוז
אני לא חושב שצריך להתשגע ולבדוק "התאמות" וסינרגיה בין הרכיבים בסכומים האלה-שלא תחשוב שאני מזלזל בכסף שאתה משקיע\,אני פשוט לא חושב שיש סיכוי "לנפילה".
תקנה רסיבר באשר הוא(היד שניה או חדש שתומך בפורמטים החדשים) ,תקנה רמקולים וזה בטוח עדיף מיד שניה בתקציב הזה,לגבי מקור - אם זה CD יעודי עדיף (מוסיקה כמובן),אם לא מעניין אותך מוסיקה,תקנה איזה סטרימר יש גם את זה ביד שניה .
- AssafAviv
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
קודם תקנה את הדנון . אחרכך תחשוב מה תעשה.