הציעו לי THOMPSON LCD "32 1024X1024 כדאי?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Pakostnik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621

שליחה

Thomson 32LB220B4 מבחינתי נפסל.
סיבה עיקרית: pixellation בתדירות גבוהה. כנראה שעיבוד תמונה שלו לא מספיק מהיר, וכשהוא בפיגור הוא עושה "קיצור דרך" ומפרק את התמונה לריבועים מכוערים. ראיתי את זה בכמה מקומות.
הפנל שלו דווקא מצויין, הצבעים טובים וזוויות צפיה כאלה בלי ירידה משמעותית בקונטרסט לא ראיתי בשום LCD אחר.

חוץ מזה... מאוד לא אהבתי את העיצוב שלו, במיוחד את הסאב למטה, מפלסטיק אפור וזול כזה... ועיצוב מבחינתי זה לא שיקול מבוטל.

MDK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287

שליחה

לא מזמן קניתי LCD של THOMSON במקרה ה "27 דגם לא רע בכלל. אני מחבר אליו את ה 3100 ב RGB ו DVD בקומפוננט (כמו כן XBOX 360) כל תכני ה DVD נראים פשוט מצוין כמובן שלויין רואים קצת פחות טוב אבל לא נורא. הדבר היחיד שקצת מריע לי זה המעבר שלם ממסך 4:3 למסך רחב, יש עיוות קל בצידי התמונה.

כל ה DVD'ם שבאים במסך רחב נראים מצוין.

אגב מחובר אליו מחשב HTPC (ב VGA רגיל) וגם שם אין טענות.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049

שליחה

Pakostnik

לפי החתימה שלך בתחתית ההודעה עכשיו כולם אמורים לרוץ ולקנות את המסך :) , אני בכל מקרה מסכים לחלוטין עם הביקורת שלך על מסך זה חוץ מהעניין של זוויות הצפייה ובלי שום קשר כרגע אין סדרה חדשה שאמורה להחליף את הדור הזה של תומסון.

nirtaz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214

היום בבוקר קבענו עם טכנאי של THOMSON אצל חבר שלי בבית...

שליחה

הוא חיבר YESMAXב SVIDEO והריצודים השתפרו מאד - אני עדיין רואה
שיש "אוסקילציות" על המסך אבל חבר שלי לא ממש שם לב אז לא ביאסתי אותו
בגדול ... XBOX עם קומפוננט וHD רואים מדהים - גם פרקים של סדרות שהומרו מHD רואים מדהים !!! למשל LOST
הוא התקשר לYES והזמין 3100 כמו שלי ויהיה לו ב19 בדצמבר (טוב שלא עוד שנה)
בנתיים שמתי לו את הYES MAX בסלון
הוא לא נראה מבין גדול באיכויות תמונה (הטכנאי) או שלא היה לא כח לשכנע את חבר שלי שיש בעיות בכבלים של ה 220V בקיר שגורמים ל"אוסקילציות" על המסך.
בכל מקרה שהוא ראה את התמונה של HD בXBOX הוא כמעט התעלף
זהו .. אני מקווה שיהיה בסדר ...אמנם זה 3 בניינים מפה אבל לא בא לי לקפוץ לשם שלוש פעמים ביום לבדוק את התמונה .
סה"כ איכות מצוינת למחיר של 10000 רק טלביזיה לא ממש הולך טוב עם LCD כנראה ...

sceptre
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 65

שליחה

איזה דגם הוא קנה האם 32 LB 120 S4

או את היוקרתי 32 LB 220 B4 (יש מן מעטפת זכוכית ) וסאב .

nirtaz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214

את הדגם ללא הזכוכית והסאב

שליחה

8O

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049

שליחה

sceptre

אמנם בדגם 32LB220B4 שנראה יותר יוקרתי יש מסגרת מסך מזכוכית שחורה ומטרתה זה לגרום לתמונה יותר עומק אבל בנוסף לכל הבעיות שצויינו כאן המסגרת הזאת גורמת להשתקפויות רבות מה שעוד פוגע בהנאה מהצפייה.

mush
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65

אני מאד מרוצה מה-THOMSON שלי

שליחה

יש לי "THOMSON 30 בחדר השינה שמשמש אך ורק לצפיה בטלויזייה באמצעות PACE1000 של YES ויש לי בסלון פלאזמת PIONEER MVE-1, משניהם אני מרוצה מאד, בשניהם רואים טלויזייה מצויין, תמונה חלקה וללא כל ריצודים שהם (ואני רואה הרבה ספורט) ואם בכל זאת הייתי צריך לבחור אז הייתי נותן יתרון קל ל- THOMSON בזכות הצבעים העשירים יותר.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”