SACD & Upsampling

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #21 

valer_valer כתב:
danlior כתב:ברור שאיכות ההקלטה עצמה הכי קובעת. הקלטה גרועה תישמע גרוע גם אם תוצע על דבי SACD

כשההקלטה איכותית מוצעת ב-SACD או ב-CD אז ההבדל גדול לטובת SACD.

כמו כן, ל-SACD יש יתרון עצום בהקלטות אנאלוגיות ישנות הנשמעות מעט "מכאניות" ו"מתות" על גבי CD. יש לי כמה אלבומים ישנים על גבי SACD ו DVDA שנשמעים כמו התקליט המקורי.
...
יש לך שמות של תקליטים להשוואה -שיש גם ב - DVD-A וגם ב - CD, שהם מאותו מקור - הכוונה שלא נעשה להם רמאסטרינג לטובת DVD-A. כי עד עכשיו לא נתקלתי בכאלה (ובכלל רוב הדברים שאני אוהב לא מצאתי אותם ב - DVD-A).
...
בטח! רוב כותרי SACD באים עם לייר ניפרד נוסף של CD אודיו המכיל את הרימסטרינג החדש. ההשוואה מיידית וברורה.

ולגבי DVD-A, רוב כותרי DVD-A מכילים במחיצה של ה-DVDV את אותו האלבום אך ב-PCM 16\44 בסטריאו וב-AC3 לרב ערוצי (לשם תאימות לאחור)

אני לא יודע מה אתה אוהב אבל יש לי המון דוגמאות - דיוויד בואי, פינק פלויד, הדלתות, מיילס דיוויס, ג'ון קולטריין, בוב דילן, בטהובן, מוצארט - האם הצלחתי לקלוע לפחות לדבר אחד שאתה אוהב?

כמו כן, יש המון הוצאות לא רשמיות ב-DVD-A של אנשים העושים העברה ישירה מהוצאות ישנות של טייפ-סלילים, תקליטים מיוחדים ואפילו Q8 - התוצאות לפעמים קסומות

snow707
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
שם מלא: ליאור
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

איזה מכשיר מנגן DVDA ?
האם בSACD שומעים בסטריאו או ב 5.1

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #23 

snow707 כתב:איזה מכשיר מנגן DVDA ?
האם בSACD שומעים בסטריאו או ב 5.1
...
ישנם נגני DVD, לרוב החל מרמה מסוימת שמנגנים גם DVDA

SACD יכול להכיל אינפורמציה גם בסטריאו וגם ב-5.1, תלוי בכותר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”