בטח! רוב כותרי SACD באים עם לייר ניפרד נוסף של CD אודיו המכיל את הרימסטרינג החדש. ההשוואה מיידית וברורה.valer_valer כתב:יש לך שמות של תקליטים להשוואה -שיש גם ב - DVD-A וגם ב - CD, שהם מאותו מקור - הכוונה שלא נעשה להם רמאסטרינג לטובת DVD-A. כי עד עכשיו לא נתקלתי בכאלה (ובכלל רוב הדברים שאני אוהב לא מצאתי אותם ב - DVD-A).danlior כתב:ברור שאיכות ההקלטה עצמה הכי קובעת. הקלטה גרועה תישמע גרוע גם אם תוצע על דבי SACD
כשההקלטה איכותית מוצעת ב-SACD או ב-CD אז ההבדל גדול לטובת SACD.
כמו כן, ל-SACD יש יתרון עצום בהקלטות אנאלוגיות ישנות הנשמעות מעט "מכאניות" ו"מתות" על גבי CD. יש לי כמה אלבומים ישנים על גבי SACD ו DVDA שנשמעים כמו התקליט המקורי.......
ולגבי DVD-A, רוב כותרי DVD-A מכילים במחיצה של ה-DVDV את אותו האלבום אך ב-PCM 16\44 בסטריאו וב-AC3 לרב ערוצי (לשם תאימות לאחור)
אני לא יודע מה אתה אוהב אבל יש לי המון דוגמאות - דיוויד בואי, פינק פלויד, הדלתות, מיילס דיוויס, ג'ון קולטריין, בוב דילן, בטהובן, מוצארט - האם הצלחתי לקלוע לפחות לדבר אחד שאתה אוהב?
כמו כן, יש המון הוצאות לא רשמיות ב-DVD-A של אנשים העושים העברה ישירה מהוצאות ישנות של טייפ-סלילים, תקליטים מיוחדים ואפילו Q8 - התוצאות לפעמים קסומות