בעיות בהזמנת HDX1000 דרך PAYPAL.
הזמנת הHDX1000
באתר של אוסטלריה הם מוכרים גם את הדיסק הקשיח של ה1TB של WD AV-GP השקט שלא צורך הרבה חשמל ועמיד במכשירים מהסוג הזה. וביחד יוצא 527$ אוסטלי נכון לעכשיו כי בדיוק לפני חצי שעה זה היה 580$ אוסטרלי, כתוב שאם מכניסים את הקופון HDFREE ברכישה, אז המשלוח חינם עד לתאריך 27/10, משופ מה כשאני מכניס את הקופון, זה חוזר על הדף מחדש, כשאני לא מכניס את הקופון הרכישה מתאפשרת. מה הקטע?! :S
- falconf1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
דיברתי עם כולם גם PAYPAL וגם HDX.
PAYPAL לא ממש עוזרים - באסה, שירותים אחרים כן עובדים ניסיתי לשלוח אותו סכום למישהו אחר וזה עבר את התהליך.
HDX לא מוכנים לקבל כרטיס אשראי במייל רק ההעברה בנקאית דרך WESTERN un-ion.
כמו שאמרתי הזמנתי מהאתר האוסטרלי ומחכה למשלוח הבא ב 7 בנובמבר, היו נגנים דפוקים במשלוח האחרון ולכן לא שלחו לי.
שירות יוצא מן הכלל בודקים כל סטרימר שיוצא לפני שליחה.
PAYPAL לא ממש עוזרים - באסה, שירותים אחרים כן עובדים ניסיתי לשלוח אותו סכום למישהו אחר וזה עבר את התהליך.
HDX לא מוכנים לקבל כרטיס אשראי במייל רק ההעברה בנקאית דרך WESTERN un-ion.
כמו שאמרתי הזמנתי מהאתר האוסטרלי ומחכה למשלוח הבא ב 7 בנובמבר, היו נגנים דפוקים במשלוח האחרון ולכן לא שלחו לי.
שירות יוצא מן הכלל בודקים כל סטרימר שיוצא לפני שליחה.
- falconf1
- חבר פעיל מאוד

ממש לא, הם הורידו את המחיר שבסופו של דבר יוצא 1000 ~ שקל מהאתר האוסטרלי (תוריד את ה VAT האוסטרלי) ומהאתר של HDX יוצא 995 שקל בדיוק לפי השער של היום.Mad-Dog כתב:מהאתר האוסטרלי היום הרבה הרבה יותר יקר...
- falconf1
- חבר פעיל מאוד

גם אני לא מבין את הקטע הזה, גם אני מבצע עיסקאות בחו"ל פשוט שערוריה ו PAYPAL ממש אבל ממש לא עוזרים בקטע.ronen61 כתב:falconf1 כתב:גם לי היתה אותה הבעיה, זה בעיה ב PAYPAL הם אומרים שהרכישה היא בסיכון גבוה ולכן המערכת שלהם לא מעבירה את התשלום לכן זה נכשל (תלוי בהסכמים של חברות האשראי).
לאחר שיחה איתם ועשרות מיילים.
אפשר לבצע עיסקאות אחרות (רק העיסקה הזאת נכשלת)
פניתי ישירות לHDX ואפשר לשלם להם בהעברה בנקאית דרך WESTERN un-ion אבל זה מייקר את כל העסק בעוד 40 דולר
בסופו של דבר לא היה לי כח להתעסק והזמנתי מאוסטרליה (ההפרש לא נורא עומד על 30 שקל נכון לשבוע שעבר)...
גם אני עשיתי ככה בסופו של דבר.
לא מבין את הקטע של "סיכון גבוה",אני משלם אלפי שקלים עם הכרטיס בארץ ובחו"ל על מוצרים וזה פעם ראשונה שזה קורה.
עכשיו הנגן שלי שוכב במכס בת"א ואני מחכה ליום רביעי שאוכל לאסוף אותו, אולי אשתמש בשירותי עמילות מכס כדי לשחרר אותו מחר. (קניתי מהם בנוסף גם כונן קשיח 750GB שמותאמם לנגנים).
באסה שהם לא עובדים בחול המועד....
- falconf1
- חבר פעיל מאוד

חוץ מזה שאני מוכרח לציין לטובה את כל ההתנהלות שלהם, הם בודקים שכל הסטרימרים עובדים לפני שליחה, מפעילים אותם ומחברים להם הארד דיסק לראות שהכל תקין, שירות מעולה.Mad-Dog כתב:טוב, אז נרכוש מהאוסטרלים...
תגיד מה זה אומר (ציטוט מהאתר)
All orders are sent by Australia Post EPI/EMS Courier and transit insurance is extra at $7.85 for the first $100 of cover and $2.10 each $100 thereafter.
אני חייב לשלם את ה 10 דולקים הנוספים האלו?
All orders are sent by Australia Post EPI/EMS Courier and transit insurance is extra at $7.85 for the first $100 of cover and $2.10 each $100 thereafter.
אני חייב לשלם את ה 10 דולקים הנוספים האלו?
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברה מישהו יכול בבקשה לתת לי את הכקישור לאתר האוסטרלי הזה 
- falconf1
- חבר פעיל מאוד

Mad-Dog כתב:מקווה שלא ישלחו לי מייל מ PAYPAL שהבעיה טופלה, ואני יחוייב פעמיים...
(פעם לסינים, ופעם לאוסטרלים)
...
תמיד יש פעם ראשונה.Mad-Dog כתב:![]()
לא שמעתי על נציג כזה...
חוץ מזיו ....
שהוא לא נציג פורמאלי...
שמו הוא אלכס והכינוי שלו הוא hdx1080.
אני פשוט לא יודע אם הוא עדין עונה על שאלות בפורום.
הנה השרשור הרשמי שיצא לאחר הסקירה של ה-HDX 900:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 818#571818
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
תפנו אליו בפרטי, הוא קורא הודעות פרטיות.
תוודאו רק כי אתם פונים אליו באנגלית.
תוודאו רק כי אתם פונים אליו באנגלית.
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ואי הסתכלתי עכשיו באתר האוסטרלי הזה - אז להזמין משם מכשיר+דיסק קשיח של WD של 1TB (המדגם החדש הזה שחוסך באנרגיה ולא מתחמם) - זה יוצא בסה"כ בסביבות 1600-1700 ש"ח עבור שניהם - שזה יחסית די זוללקניית כל אחד מהם בנפרד. יש גם אוםציה של לסמן להם שהם ישר יתקינו ויפרמטו את ה-HDD! אהבתי!
רק השאלה - כמה עולה המשלוח לארץ? אם אפשר בדולר אוסטרלי
והאם גם על משלוח מאוסטרליה המכס הוא 300 ש"ח?
רק השאלה - כמה עולה המשלוח לארץ? אם אפשר בדולר אוסטרלי
והאם גם על משלוח מאוסטרליה המכס הוא 300 ש"ח?