עכשיו הכל ברורילדיעפים כתב:tאני למשל בחרתי בהרבס בגלל איך שהם נראים...
יורם אתה עוד תגרום לאנשים התקף לב.
עכשיו הכל ברורילדיעפים כתב:tאני למשל בחרתי בהרבס בגלל איך שהם נראים...

zivw כתב:דבר דומה קרה ועדיין קורה בבחירת מסך דק וסקסי באיכות ירודה או לצרכי תכני SD, על פני מסך CRT טוב.
ישנם צרכנים שהמראה החיצוני מסנוור אותם, גם לאחר רכישה וחוויה גרועה. אבל יש לנו אגו ומנגנוני הגנה נפלאים והחיים נמשכים עד לצרכנות המעוותת הבאה....

אייל אם השידרוג כבר נעשה, ולאחר שהמוצר נבחן עלי המשדרג והוא היה סומא וחרש בגלל השם של המוצר ורק אחרי חודש או חודשיים שהמוצר אצלו פתאום הוא מגלה שהמוצר "פחות טוב"Eyal_W כתב:לצערי המציאות מעידה אחרת .
לא מעט משדרגים למותג טוב יותר ורק לאחר תקופה מגלים שזו טעות איומה ....
וואללה,MadCow כתב:zivw כתב:דבר דומה קרה ועדיין קורה בבחירת מסך דק וסקסי באיכות ירודה או לצרכי תכני SD, על פני מסך CRT טוב.
ישנם צרכנים שהמראה החיצוני מסנוור אותם, גם לאחר רכישה וחוויה גרועה. אבל יש לנו אגו ומנגנוני הגנה נפלאים והחיים נמשכים עד לצרכנות המעוותת הבאה....![]()
וכשאני אומר לאנשים שבמסכים האלה רואים גרוע, מסתכלים עלי במבט של 'על מה אתה מדבר ?'
זה מדהים איך אף אחד לא יכול להודות שהוא הוציא ממיטב כספו על משהו שעושה עבודה פחות טובה ממה שהיה לו....
כן, במיוחד ה16:9 מעולה לשידורים בישראל...itzo כתב:וואללה,MadCow כתב:zivw כתב:דבר דומה קרה ועדיין קורה בבחירת מסך דק וסקסי באיכות ירודה או לצרכי תכני SD, על פני מסך CRT טוב.
ישנם צרכנים שהמראה החיצוני מסנוור אותם, גם לאחר רכישה וחוויה גרועה. אבל יש לנו אגו ומנגנוני הגנה נפלאים והחיים נמשכים עד לצרכנות המעוותת הבאה....![]()
וכשאני אומר לאנשים שבמסכים האלה רואים גרוע, מסתכלים עלי במבט של 'על מה אתה מדבר ?'
זה מדהים איך אף אחד לא יכול להודות שהוא הוציא ממיטב כספו על משהו שעושה עבודה פחות טובה ממה שהיה לו....
תספר לי על CRT בגודל 50" שרואים בה יותר טוב מהפנסוניק שלי?![]()
(ושגם לא אצתרך לשלם עליה ארנונה)
(ד"א, היום כבר רואים מצוין טלוויזיה בפלסמות החדשות והטובות)....
אני מרגיש את המתיחה כמו שוידאופיל מבדיל בגודל המיד בהחלפת כבל רמקול.liorms כתב:כן, במיוחד ה16:9 מעולה לשידורים בישראל...itzo כתב:וואללה,MadCow כתב:zivw כתב:דבר דומה קרה ועדיין קורה בבחירת מסך דק וסקסי באיכות ירודה או לצרכי תכני SD, על פני מסך CRT טוב.
תספר לי על CRT בגודל 50" שרואים בה יותר טוב מהפנסוניק שלי?![]()
(ושגם לא אצתרך לשלם עליה ארנונה)
(ד"א, היום כבר רואים מצוין טלוויזיה בפלסמות החדשות והטובות).......
זה עשוי להיות נכון אם מקבלים ערך מוסף אחר.Eyal_W כתב:זה נכון ששדרגת היא מחלה אנושה .
השאלה היא האם הייתם משדרגים לציוד שעל הנייר יותר איכותי (הכוונה למותג יותר יוקרתי ממה שברשותכם)
גם אם התוצאה פחות טובה....