מעבר מ YES ל HOT.... כדאי ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
NimrodKadim
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218

שליחה

ofdi כתב: נמרוד לאיזה מבצע בדיוק עברת ?
גם טריפל גם מגי'ק וגם HD ב 295 ש"ח ?
כמה ממירים נוספים יש לך בבית ואיזה ?

זה לא מה שהציעו לי ונראה לי שמה שהתחייבת יותר כדאי...

אצלי מדובר בטריפל הכולל מגיק + 2 ממרי VOD + אינטרנט 1.5 + טלפון

תודה לכולם על התגובות, בהחלט עוזר לי להחליט...
אופיר
...
עברתי למבצע שנקרא: "טריפל HD קמפיין" שעולה 269 ו- "Magic Hot" שעולה 26.9.
הראשון מספרו: 20080801
והשני מספרו: 20080601
ניתן לראות את תנאי החוזה באתר HOT ב"שירות לקוחות" ושם להקליד את המספרים.

המחיר כולל שני ממירים בלבד HD ו-Magic, חבילת בסיס+פלטיניום, 1.5M ללא ספק וטלפון בקו קל.

כל ההתקנות כמובן ללא תשלום.
לגבי הטלפון, כמובן שניידתי מספר, אני לא מרגיש כלל בהבדל. אין רעשים/הפרעות/ניתוקים.

אגב, דרשתי (כיוון שאני הולך להתחייב לשלוש שנים) שכל הציוד יהיה חדש. הכל אכן היה חדש למעט המג'יק. לאחר דין ודברים במעמד ההתקנה סיכמתי איתם שהמג'יק יוחלף בחדש בהקדם האפשרי תוך חודש ובינתיים החודש הראשון יהיה ללא תשלום. כעבור שלושה שבועות החליפו לי את המג'יק בחדש.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR

בולט
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 144

שליחה

איינשטיין,
אם אין לך מושג על מה אני מדבר, אתה מוזמן לקרוא את השורות שכתבתי שוב. אולי אז ירד האסימון.
אני אחדד את דבריי רק למענך, קו הטלפון של הוט התאפיין כמוצר לקוי באיכותו (רחשים בקו + מודם שנישרף פעמיים בשבוע) וכשפניתי לקבלת שירות בהוט - טוב ההמשך ידוע. שירות הם לא יודעים לתת. חד וחלק.
אז אני, סובייקטיבית לגמרי, לא ממליץ על מוצרי חברת הוט בכלל. על רקע ניסיון אישי כמובן.
מקווה שעזרתי לך להבין,
בולט
עובד חברת YES

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560

שליחה

בולט,

אני יכול רק להביע צער על זה שאתה נפלת על חיבור לקוי / בעייה כלשהי בקו, ולהצטער עוד יותר שלא הצליחו לפתור לך את הבעיה (n) .

במקרה שלי (קו טלפון HOT מעל שנה) ושל רוב משפחתי (משהו כמו חמישה קווי HOT נוספים) - רובם גם בסד"ג של שנה פלוס, האיכות מושלמת ואין שום בעיות. למעשה, ההרגשה היא שרוחב הסרט הוא גדול יותר משל מה שהיה לי בבזק (שומעים תדרים גבוהים יותר טוב יותר ונקי יותר).

אז נסכים שזה יכול להיות טוב ויכול להיות לא טוב. עניין של מזל :roll:
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

בולט
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 144

שליחה

איינשטיין חברי,
אני בהחלט מסכים. לצערי, הרבה מהמקרים בחיינו ניתלים איפה בגורם המזל. קצת חסר שליטה אבל מילא ..
אפילו לאפה שווארמה אנינת טעם עלולה יום אחד לגרום לך להרגיש מלך העולם, ולמחרת לשלוח אותך ללילה לבן בחיק האסלה ..
מזל, ידיד, מזל. מאחל לשנינו ולכולם הרבה ממנו.
שבוע טוב !
עובד חברת YES

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”