משה, משה - מחפשים אותך בשרשור חידות...moco כתב:אני עברתי בשנה האחרונה מ013 ל014 , לאחר שגיליתי שאיני מסוגל להגיע לאתרים עם HTTP רק בגלל שהם היו על כל מיני פורטים חריגים - סתם מספרים לא סטנדרטיים (משהו שאני צריך לעבודה). בנוסף לזה, 013 גם שיקרו לי בנושא עד שאחד מהם הודה.
לכן, אני מאוד מודאג משינויים כאלה וברור לי שכל מה שISP אחד עשה, השני גם מסוגל לעשות ויש לו גם אינטרס לכך.
נכון לעכשיו, הבעייה שהייתה לי ב013 עדיין לא קיימת ב014.
יש לי בדיקה מאוד פשוטה לזה. אני שולט גם בצד השרת ושפוט צריך להחליף פורטים ולראות מה התגובה בגלישה לאתר. כשהייתה בעייה, היא הייתה ברורה מאוד.
כנראה שהתעדוף של 014 מכוון יותר ספציפית נגד צרכני רוחב הפס הגדולים, בעוד ש013 התייחסו לפורטים בלבד בצורה לא מתוחכמת....
לכל מורידי ה HD - בזק בינלאומי התחילה לתעדף תעבורת P2P
אמיר.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
תתחיל לתלות שלטי "נעדר" על עמודי חשמל...amirbd כתב: משה, משה - מחפשים אותך בשרשור חידות......
אמיר, גם אני צרכן כבד של רוחב פס (ביום שישי הוספתי HDD של 500 GB וכבר מילאתי 50 GB ממנו בהורדות מאז
כן, גם אני שם, אבל נראה לי שקצב ההורדה מאד תלוי בשעת היום - איזה קצב אתה מקבל ?theAman כתב:תתחיל לתלות שלטי "נעדר" על עמודי חשמל...amirbd כתב: משה, משה - מחפשים אותך בשרשור חידות......![]()
אמיר, גם אני צרכן כבד של רוחב פס (ביום שישי הוספתי HDD של 500 GB וכבר מילאתי 50 GB ממנו בהורדות מאז), אני בחבילה של 2.5 של בזק בינלאומי (תודה ל-moco) ונכון לעכשיו לא הרגשתי הבדלים או שינויים לרעה (אתה יודע בדיוק מאיפה אני מוריד.).
...
אמיר.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בין 250 ל-300, תלוי בקובץ ובמקורות.amirbd כתב:כן, גם אני שם, אבל נראה לי שקצב ההורדה מאד תלוי בשעת היום - איזה קצב אתה מקבל ?theAman כתב:תתחיל לתלות שלטי "נעדר" על עמודי חשמל...amirbd כתב: משה, משה - מחפשים אותך בשרשור חידות......![]()
אמיר, גם אני צרכן כבד של רוחב פס (ביום שישי הוספתי HDD של 500 GB וכבר מילאתי 50 GB ממנו בהורדות מאז), אני בחבילה של 2.5 של בזק בינלאומי (תודה ל-moco) ונכון לעכשיו לא הרגשתי הבדלים או שינויים לרעה (אתה יודע בדיוק מאיפה אני מוריד.).
......
אני בודק רק בלילה, כי אז אני בבית.
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לא מדובר על traceroute, אלא על tcptracerouteShed כתב: בדיקה עם traceroute לא יכולה לשמש מדד לגילוי או שלילה של תיעדופים. היא נוצרה ומיועדת לבדיקת נתיבי ניתוב, ולכן כל הרכיבים בדרך מתייחסים אליה בצורה כזו. כל ראוטר בדרך יעדיף לטפל קודם בתעבורה "אמיתית" ורק אחר כך בתעבורת בדיקה, משיקולי DoS....
http://en.wikipedia.org/wiki/Tcptraceroute
התוכנה לא שולחת מסגרות ICMP שאכן מקבלות תיעדוף ולכן לא מאפשרות בדיקה אמיתית של ההשהיה לאחר הורדת הקצב, אלא שולחת מסגרות TCP רגילות שמקבלות "טיפול" כפי שתקבל העברת המידע האמיתית.
ישנו שימוש במסגרות TCP עם SYN ו TTL עולה, על מנת למצוא את המסלול וההשהיה לפי פרוטוקול ה TCP בפורט הספציפי.
ניתן לראות שעבור פורט מסוים ה tcptraceroute ב בזב"ל מקבל תמיד מסלול קבוע והשהייה קטנה, ועבור פורט אחר באותו שרת מסלול קבוע שונה והשהייה גדולה.
נכון ששליחת חבילות tcp עם TTL נמוך על מנת לגלות נתיב יכולה להקשות על בידול התעבורה הזו מאחרים (בניגוד ל-ICMP) אבל מאותם שיקולים שהעליתי קודם, כאשר ראוטר בדרך מקבל חבילה עם TTL נמוך (או אחרון) הוא יטפל בה בעדיפות אחרונה, ולעיתים יעדיף שלא להחזיר חזרה ttl timedout מתוך הבנה ש-TCP יתייחס לפאקט הנ"ל כפאקט אבוד ממילא ויפעיל את מנגנון ה-retransmission שלו בכל מקרה באופן אוטומטי.
הדברים הנ"ל אינם פרי מוחי אלא מימושים שראיתי ביותר מציוד תקשורת אחד.
הדברים הנ"ל אינם פרי מוחי אלא מימושים שראיתי ביותר מציוד תקשורת אחד.
You are never fully dressed without a smile
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
דובר פה רק על NG, בוא נרד רמה ונדבר על הביטורנט.
כבר חצי שנה שהמהירות הורדה אצלי ירדה פי 2 לטורנט מהיר (הכוונה לטורנט מאתר שיתוף קבצים בעל מספר רב של משתפים).
החיבור שלי הוא 5 MB, אני דואג פעם בשבועיים להחליף את הפורטים כולל פתיחתם בראוטר.
האם זה פוגע גם במשתמש של הביטורנט?
לאיזה ספק כדאי לעבור אז? אנחנו בבזק בינלואמי ואני בטוח שהמהירות הורדה ירדה משמעותית כתוצאה מהם.
כבר חצי שנה שהמהירות הורדה אצלי ירדה פי 2 לטורנט מהיר (הכוונה לטורנט מאתר שיתוף קבצים בעל מספר רב של משתפים).
החיבור שלי הוא 5 MB, אני דואג פעם בשבועיים להחליף את הפורטים כולל פתיחתם בראוטר.
האם זה פוגע גם במשתמש של הביטורנט?
לאיזה ספק כדאי לעבור אז? אנחנו בבזק בינלואמי ואני בטוח שהמהירות הורדה ירדה משמעותית כתוצאה מהם.
שאלה
באותו הנושא : אני מנוי של 012 ועד לפני שבוע הייתה לי חבילת גלישה של 1.5MB והייתי מוריד עם UTORRENT על מלוא רוחב הפס (כ 200KB) לפני כשבוע שדרגתי את חבילת הגלישה ל 4MB/400 ואת גרסת ה UTORRENT מ 1.7.7 ל 1.8.1 ומאז אני לא מצליח להוריד יותר מ 40-50KB לשנייה, לא שיניתי פורטים ולא שום הגדרות אחרות,
הם יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות,
תודה
הם יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות,
תודה
האמת עברתי לבזק בינלאומי
בהתחלה היה נהדר ואילו עכשיו אני ממש לא מבסוט.
המהירות ירדה. כנראה בהתחלה הם מנסים לתפוס אותך אז אין חסימות.
המהירות ירדה. כנראה בהתחלה הם מנסים לתפוס אותך אז אין חסימות.