vitalyi כתב:שמע, השאלת כבלים לבדיקה בבית היא שירות extra (אפילו הייתי אומר - טובה); לא שביקשת מגבר או נגן ולא קיבלת שירות. ובכל ענף (כולל הבנקים) יש לקוחות מעודפים על פי קריטריונים אלה או אחרים - טבעי לחלוטין, בעיניי. מוזר לצפות שלקוח שהשאיר בחנות עשרות אלפי שקלים ולקוח מזדמן שנכנס לחנות יקבלו אותו היחס...
...
אני לא קונה ציוד סטריאו מהיום.
נתקלתי במגוון סוגי יחס, הן כלקוח חדש והן כלקוח וותיק.
אני יודע היטב מה מקובל ומה לא, מהו יחס טוב מקובל, מהו יחס מתחת למקובל ומהו יחס מעל ומעבר למקובל.
לדוגמא.
לפני מספר חודשים חיפשתי טלוויזיה HD . בעקבות המלצות פה בפורום נכנסתי ללגאסי אודיו במפרץ חיפה. זאת הייתה הפעם הראשונה בחיי (בגלגול הזה) שאני ראיתי אותם והם ראו אותי. לאחר התבוננות ממושכות במספר דגמים של טלוויזיות LCD ופלזמה, בחרתי טלוויזיה Lowe Connect 37 בסכום גבוה מאד (מעל 17,000 ₪). שילמתי מקדמה קטנה, מאחר והטלוויזיה הייתה אמורה להגיע ארצה לאחר כשבוע – ואת היתרה בחיוב כרטיס אשראי האמור להיות מוצג כאשר הטלוויזיה תגיע. שבוע לאחר מכן, בשעות אחה"צ המוקדמות, סמוך למועד סגירת סניף הבנק שלי, קיבלתי טלפון שהטלוויזיה הגיעה ותאמו אתי התקנה לאותו ערב. אמרתי לבעל החנות שיוודא קודם כל את אישור העסקה עם חברת כרטיסי האשראי – משום שנדרש אישור סניף הבנק לעסקת אשראי בסכום כזה. באותו ערב הגיע המתקין של החנות וביצע התקנה מקצועית של הטלוויזיה. רק למחרת בבוקר טלפנו אלי מסניף הבנק בעניין אישור העסקה. מה שקרה היה שהם הביאו אלי את הטלוויזיה עוד בטרם התקבל אישור חברת כרטיסי האשראי.
זהו מתן אמון ויחס מעל ומעבר למקובל.
אין סיכוי שאי פעם ארכוש מוצר כלשהו הנמצא אצלם במלאי, או שהם יכולים להביא, במקום אחר.
גם במסע האחרון שלי לשדרוג מערכת הסטריאו שלי קיבלתי מוצרים שונים לניסיון (או קנייה על תנאי) – רמקולים, מגברים, נגני CD , כבלים ועוד.
אם מישהו חושב שניתן לרכוש מוצר כלשהו למערכת ברמה כזאת כמו המערכת שלי – ובפרט מוצרים הנתונים במידה רבה מאד להתאמה (סינרגיה) עם שאר רכיבי המערכת – מבלי לנסות את המוצר על המערכת שלי – אינו יודע היכן הוא חי.
האפשרות שהציגו בפני בפיוז היא "להשכיר" את הכבלים ליום אחד, תמורת 10% ממחיר כבל חדש – כדי שאוכיח את "רצינותי". כאילו שנסיעה מזכרון יעקב לגבעתיים ובחזרה אינה מעידה על רצינות.
לא תודה.
שיחפשו לקוחות "רציניים" אחרים.
נ.ב.,
מדובר בכבלים משומשים המשמים אותם להדגמות – לא בכבלים חדשים.
.