ממיר HOT HD כאשר משלבים מגבר - בעיה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
gelibter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #21 

טוב, חברתי את הממיר, לאחר עדכון כמו שהומלץ פה, אכן בעיית האודיו נפתרה, ואין בעיות בנושא הזה, בעיית הבלאק נפתרה בצורה חלקית, כלומר כאשר הרסיבר פועל אין בעיה לעבור ממקור וידאו אחד לשני, גם לאחר שמכבים אותו, אין ממש בעייה, לאחר שעוברות מספר שעות, או לילה פחות או יותר, לא ניתן לעבור ע"י מיתוג לממיר HD אלא אם כן מנתקים אותו מהחשמל. למזלי הממיר הישן נשאר בידי, כך שעכשיו יש לי שניים מחוברים דרך הרסיבר מה שעוזר לי לשלום בית :lol: (האמת זה גם מאפשר לי להקליט מממיר אחד ולצפות בשני..)
אשמח לשמוע אם יש למישהו עדכון בנושא.

saarb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

אנחנו באותה סירה :? גם אני עם 606 ויש כאן אחרים עם YAMAHA. כמובן שהתקלה כללית ואלוהים יודע עם מי אפשר בכלל לדבר ב HOT (יש כאן אנשים שנראה שיש להם קשרים מסויימים)...

לגבי ניתוק החשמל - יש הסבר כאן על RESET מקדימה - אין צורך לנתק פיזית..

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #23 

למה לא להשאיר את הרסיבר דולק קבוע על ווליום אפס? צריכת החשמל אמורה להיות אפסית במקרה כזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

gelibter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

לא עוזר להשאיר אותו דולק, גם את זה ניסיתי ..

gelibter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

HOT HD דרך רסיבר והקלטה

שליחה #25 

עוד עדכון בעניין הזה,כנראה שמכבים את אחד הקצוות, טלויזיה או רסיבר, האות אובד לאחר זמן מה, ואין דרך להחזירו, רק ע"י RESTART , בעיה נוספת שעולה מהסיפור הזה , שאם ה-MCE מקבל את האות לכרטיס הטלויזיה לצורך הקלטה מהממיר הזה, אז אובדן האות גורם לזה שלא יוצא אות שידור משום יציאה אחרת ולכן גם ההקלטה נכשלת...
כנראה שאין מנוס מלעבור ולהשתמש בקומפוננט כמו שהוצע פה קודם, או שנקבל עדכון מHOT על פתרון בעניין.

gelibter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”