ריבוי אתרים בענייני אודיו - טוב או רע לאודיופילים ?

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #21 

KOOKE,
לא בדיוק ברור למי יש לך טענות. מי צריך לוותר על הרעיון שלו לאתר מוצלח ולחבור לאחר?
זה שנמנע ממך דיון בין שני אנשים זה בגלל ששני האנשים הללו החליטו לא לקיים את הדיון (לפחות לא באופן ציבורי). ברור שלעובדה שהם לא נפגשים יש תרומה לעיניין, אבל הם אלה שבוחרים , בצורה עקיפה, לא להיפגש.

נכון אומנם שקהל הקוראים בתחומים אלה הוא קטן יחסית אבל אין ממש הבדל בין הטענה שלך לבין הטענה שעדיף עיתון יומי אחד (אולי אנחנו מפסידים משהו שנכתב באחרים) ועדיף ערוץ טלויזיה אחד.
מה אם אני רוצה לראות את אברמוביץ' מתדיין עם ירון לונדון ?
משה

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #22 

moco,

הוא לא טען כלפי אף אחד, רק אמר שזה חבל. ולגבי התקשורת, היא פונה לציבור הרבה יותר גדול מהציבור שמתעניין באודיו, ובטח ובטח מהציבור שמתעניין בדו-ערוצי.
Silence speaks louder than words

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #23 

MetalliJoe כתב:moco,

הוא לא טען כלפי אף אחד, רק אמר שזה חבל. ולגבי התקשורת, היא פונה לציבור הרבה יותר גדול מהציבור שמתעניין באודיו, ובטח ובטח מהציבור שמתעניין בדו-ערוצי.
...
בגלל זה אני שואל (רטורית). הרי אף אחד לא "אשם" ולא עשה משהו שלילי.
בדיוק ההיפך, עצם זה שיש כאלה אתרים ופורומים זה בזכות אנשים או חברות כמו תפוז שיזמו את זה.

זה שהציבור קטן זו הסיבה שיש כל כך מעט אתרים כאלו ושלא נכתב בהם הרבה, יחסית לתחומים אחרים, אבל עקרונית אין הבדל. אותם דברים שחסרים לKOOKE חסרים לו, פוטנציאלית, בערוצי טלויזיה.

לדעתי ריבוי הבמות זה דווקא דבר חיובי ואף חיובי מאוד. מספר הבמות מוגבל באופן טבעי על ידי גודל הקהל. חלק מהבמות לא ישרוד (כמקום שנכנסים אליו, אולי ישרוד טכנית) כי לא יהיו מספיק אנשים שירצו לקרוא שם.
משה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #24 

MetalliJoe,

לא נותר לי, אלא להסכים איתך ולכן זה חוזר בעצם לגולשים עצמם.
הם יחליטו איפה מתאים להם לגלוש ולכן אמרתי שזה דרווניזם, זה לא תלוי בכלל במנהלי האתרים.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78847
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #25 

truejoker,

לא ממש רלוונטי. עיקר ההשקעה באתר כזה (לפחות בשנים הראשונים של הקיום שלו) הוא לרוב הזמן של האנשים שעוסקים בו (ואולי זמן התוכניתנים שעוסקים בתכנותו אם זה בכלל נחוץ). ניתן להרים אתר תוכן בסיסי תוך דקות ספורות תוך שימוש באירוח מחו"ל ותוכנות CMS סטנדרטיות (לרוב דרופל או ג'ומלה). אנחנו עשינו דבר דומה בשנה וחצי הראשונות של קיום האתר, עד שהוא גדל מכדי להמשיך ולעבוד כך. במקרה כזה, העלות יכולה להיות סדר גודל של 8 דולר לחודש... אירוח בארץ עולה מעט יותר, אלא אם כן כבר יש שרת שעושה משהו אחר באותה הזדמנות.

כמובן שאם רוצים עיצוב מיוחד או תכנות מתוחכם אז העלויות עולות (אלא אם יש תוכניתן כחלק מהצוות).

אתר כמו שלנו כבר מזמן עבר את הסקאלות הללו. יש לנו כיום בסיס נתונים של טקסט בסדרי גודל של כמה מאות מגה וכמה עשרות גיגה של תמונות, סרטים ותכנים אחרים. זה כבר דורש שרת ייעודי וזו גם הסיבה שהכנסנו פרסום לאתר שכן אירוח שרת ורוחב סרט (שזה הופך להיות צוואר הבקבוק כשהאתר גדל) עולים כבר הרבה יותר.

KOOKE,

אני רק יכול לספר על זוית הראיה הפרטי שלי בקונטקסט הזה. אנחנו לא רצינו פורום (גם לא פתחנו פורום...) אלא רצינו לקדם אג'נדות מסויימות, כגון חינוך, טכנולוגיות חדשות, מאמרים, מפגשים, תערוכות, פלורליזם, ותרבות דיון. במסגרת של תפוז כל אלה לא היו אפשריים. למי שזוכר, כתבתי מאמרים רבים כפוסטים בתפוז, וחוץ משתי הערות קבועות של "כל הכבוד", לרוב דיון הכבלים התורני היה מעביר אותי כבר באותו יום לעמוד השני לעבר תהום התוכן האפלה... תפוז לא בנוי לתכנים מסוג זה ולמנהליו אין אג'נדה מוגדרת (ובצדק, אתר רחב כמו תפוז לא יכול להתעסק עם שטויות כמו מאמר "מה זה DEINTERLACING"). הקמת האתר היתה על רקע כזה ולא על רקע תחרות כלשהי. היו כאלה שקיבלו את המעבר קשה והגדירו אותנו כ-PUBLIC ENEMY NO 1 ותרבות הדיון מסוג זה גרמה לי בסופו של יום לפרוש לחלוטין מתפוז. אין לי טענות כלשהן למנהלים שם, שכן הם ממשים את המנדט שהם קיבלו מהנהלת תפוז והם אינם יכולים לקבוע על מה צריך לדבר, איך לפצל את הפורום ואיך אפשר לקדם את התחום שלא רק באופן וירטואלי (לזכותם אפשר לציין את הסמינרים המצויינים שהיו המקבילה שלהם לתערוכה שלנו - כלומר, הם מראש היו עשר צעדים לפני מרבית הפורומים האחרים בתפוז, אבל זה עדיין לא היה מספיק).

העקרונות עליהם בנינו את האתר הם עדיין יחודיים למדי בנוף הישראלי. רבים מאוד אמרו לי בימי האתר הראשונים שאנחנו צריכים לקחת גישה שנותנת לכל אחד לומר מה שבא לו. הסברתי להם שזה הבית שלי ואני לא רוצה כאן קללות, גידופים, פניות לגופו של אדם או אפילו צעקות (אלא אם כן זה אני צועק על הילדים שלי). אני ומרטין מגיעים משנים רבות של ניהול פורומים בחו"ל, שם התרבות שונה והחלטנו שאנחנו רוצים לייבא את התרבות הזו גם לכאן, לארץ. הסבירו לי שמנטליות "הטוקבקים" בארץ לא תסבול אתר כזה ושהוא ימות אחרי שאנשים יבינו שאנחנו לא מקבלים דיונים בסגנון "אחי, יש לך *** של מערכת".

על רקע זה היו לנו לא מעט סערות בשנים האחרונות. אני חייב לציין שעם הצוות הנוכחי, המצב כעת הוא השקט ביותר מאז קום האתר. אני כמעט לא מתעסק כיום עם פרוצדורות, מריבות עם מנהלים או עם חברי אתר עקשניים. אנשים רבים - מוכשרים וטובים נפלטו מהמערכת שלנו במהלך השנים. ב-99% מהמקרים (בשנים שהאתר קיים זכור לי בגדול רק 4 מקרים ייחודים במובן הזה) זה היה על רקע זה שאנשים (כולל מנהלים) לא ממש קיבלו את עקרונות היסוד של האתר. יש עוד סיבות, אבל לרוב זה הסתכם בתרבות דיון, או פניה לגופו של אדם. על אדם (כולל מנהל) שחוטף קריזה על מישהו, מתנגח איתו ללא סוף או שרוצה להעיף מישהו מהאתר על רקע זה שהוא לא מסכים עם דעותיו זה לא דבר שאני יכול לקבל.

למי שלא יודע, אני שמאלני, פלורליסט ואתאיסט. אני גר בבנין משותף שיש בו אנשים דתיים רבים ואחת הסיבות לכך היא שאני מכבד אותם ואלחם על זכותם להביע את דעותיהם ולהאמין את אמונתם. אני אישית לא מאמין בהבדלים בין כבלים, אך אלחם על זכותו של כל אדם להביע את אמונתו בהבדלים בין כבלים בדיוק כמו על זכותו של אדם שלא מאמין בהם להביע אותה.

כחלק מתפיסת העולם שלי, אני חושב שאנשים שהם בעצם בעלי אג'נדה מסחרית אינם צריכים להשתמש באותה במה בדיוק. אני לא נהנה לראות קלטות ילדים שבהם הילדים אוכלים באופן מופגן במבה או שותים שוקו של חברה מסויימת. דוחה אותי לקרוא מגזין ואז לגלות באותיות קטנות "תוכן שיווקי" שפספסתי כשהתחלתי לקרוא את זה.

לתפיסתי צריך להיות ברור מה הוא תוכן שיווקי ופרסומי ומה איננו. נושא חופש הדיבור לאנשים בעלי אינטרסט מסחרי, הגענו מהר מאוד למסקנה הנכונה שאין ברירה אלא להגביל את חופש הפעולה שלהם למען החופש של כולנו לקבל מידע לא מוטה ומדוייק. נכון שאנחנו מאבדים בדרך זו נסיון רב שנים ומידע חשוב, אך חשוב לנו יותר שהמידע שנקבל יהיה בלתי מוטה או נגוע באינטרסטים מסחריים מאשר שהאתר יהיה גדול. זה נשמע טיפה אירוני כשמדובר אל אתר כה גדול, אך בתחומים מסויימים יש לנו בהחלט חסרונות ואיבוד כשרונות חשובים כתוצאה מהגישה הזו. עם זאת, אני חושב שהגישה הזו היתה נכונה (למרות שבפירוש עשינו טעויות נקודתיות עם אנשים מסויימים, אך מכל מקרה כזה למדנו עוד משהו וגם זה חשוב) ואנחנו עדיין חושבים שפלורליזם ותרבות דיון חשובים לפחות כמו המקצועיות.

רבים כאן מכירים 2-3 אתרים נוספים בתחום שלנו. אני מכיר המון שהיו וחלקם עדיין פעילים (תפוז, IOL, אוזניים, גד'טים, FXP, נענע, YNET, DTOWN, פוקט, הייד פארק, סלקטיבי, HWZONE, הבלוג של LINKTREE, אין ספור אתרי אייפוד/אייפון, אתרים שמתמקדים בהיי דפינישן, WISEBUY, בלוגים ועוד ועוד). בסופו של יום יש כנראה יותר מ-10 אתרים פעילים שעוסקים בנגזרות מתוך הדברים שאנחנו עוסקים בהם.

אם זאת, חוקי האתר והתפיסה שמאחוריו היא עדיין די ייחודית (אם כי אני גאה לגלות שאתרים רבים בישראל לוקחים מאיתנו דוגמא ומחקים את דרך הניהול של האתר). האתר קם על תשתית מאוד מסויימת וכחלק מתפיסת העולם שלו הוא מפריד בין עוסקים בתחום (שלהם יש אג'נדה ברורה אך לא בהכרח כזו שמיטיבה עם הצרכנים בכל מקרה ומקרה) לבין אנשים "רגילים". כמובן שיש מקרים שיש כאן סוחרים סמויים, או כאלה ששולחים אנשים אחרים לספר סיפורי הצלחה (למי שזוכר את סיפורי "התחדשתי במסך חדש"), אני מניח שיש פה ושם גם יחצנ"ים שמבלים בנעימים כאן. בסופו של דבר, אנחנו עולים על כולם ואני ממש לא מתרגש מזה.

מכיוון שיש לנו תפיסת עולם מאוד מגובשת (ומושתת על הצלחות בפורומים ובאתרים אחרים שעסקנו בהם לפני ואפילו במקביל לאתר), ברור לי שזה גורם לחיכוכים עם גורמים שונים שמאמינים שיש דרך אחרת לעשות את הדברים. כמו הבדיחה הישנה על כך שכשיש שני יהודים בחדר יש שלוש דעות, שני חובבי ק"ב בחדר אחד לרוב ימצאו כשאחד מהם כורך כבל וולהלה על גבי צווארו של השני...

אין לי שום בעיה עם כך שאנשים רוצים לעשות דברים "אחרת" או אפילו להקים משהו משל עצמם. זה ליגיטימי לחלוטין ואין לי טענות לאף אחד על שום דבר. תפיסת העולם שלנו לא הגיעה חקוקה על שיש מהר סיני, ואין לי שום עניין לקדם אותה בתור אמת אלוהים חיים...

אני גאה בכך שאחרי כמה שנים שהאתר פעיל יש לנו למעלה מ-20,000 מנויים רשומים וכמעט פי 10 מכך קוראים קבועים בכל חודש. אלה מספרים שמעולם לא חשבתי שנגיע אליהם...

אני רק יכול להגיד למי שחושב שזה יכול להיות עסק כלכלי שחבל על הזמן שלו, יש דרכים טובות וקלות יותר לעשות כסף. תוכן בישראל זה דבר שכרגע אי אפשר לעשות בו כסף אם אתה לא אחד מעשרת האתרים הגדולים בישראל. בכל מקרה אחר, אפשר לגרד אגורה לאגורה ולהאבק אבל כסף גדול (אפילו משכורת קטנה) קשה יהיה לעשות מהסיפור אלא אם כן מכופפים את העקרונות הישרים. יבואנים לא אוהבים אנשים שמספרים את האמת ורק את האמת (תראו את רן לוי, כמה הוא עובד קשה לפעמים בכדי להשיג סקופ או REVIEW על מסך או רמקול חדש ותבינו כמה הביזנס הזה יכול להיות קשוח וקשה).

כמו שמרטין אמר, אני מאמין גדול בדרווין. אם יש מספיק קהל בישראל להרבה אתרים, אז הם יצליחו להתקיים. בסופו של יום, אם יהיה ריבוי יתר ולחלק מהאתרים (אפילו אם שלנו כלול במסגרת הזו) לא תהיה עוד דרך לקיים את עצמם - אז אותם אתרים יהפכו לשלדי דינוזאורים וככל הנראה לה היתה להם הצדקת קיום מלכתחילה.

בישראל זה קרה לא פעם (ע"ע החיבור בין חברות הכבלים, בין הזכיינים של ערוץ 10, בין ספקי האינטרנט, ואפילו אתרים כמו אתרי בלוגים רבים, אתרי NOTES, NETKING, IOL וכו').

ככה זה בחיים.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #26 

כל הכבוד 8)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #27 

אגב, זה לא שונה בהרבה מחינוך ילדים. כל מומחה יגיד לשמור על גבולות ברורים ועקביים ושההורים בו מסוכמים לחלוטין על החוקים (קרי: איזה חוקים גמישים ואיזה לא).

בית שאין בו חוקים או שהם משתנים בהתאם לנסיבות הוא מתכון לבאלגן (ע"ע סופר נאני).

KOOKE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #28 

מרטין

כפי שג'ו הבהיר אני לא "מטיח אהאשמות" ובדיוק את אותו הפוסט פירסמתי בשלושת הפורומים המעניינים אותי - כאן, בדיגיטאון ובהיפי מיוסיק.

אפרט בהמשך את דעתי אבל אומר כבר כעת שאין ספק קשים חייו של מנהל/ בעל פורום..

שלמה
נערך לאחרונה על ידי KOOKE ב 22/09/2008 12:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #29 

MetalliJoe כתב:
Eyal_W כתב:ריבוי אג'נדות = ריבוי פורומים.
...
למה? אני זוכר ימים (רחוקים מאד לצערי) שויכוחים שלך מול דוחף לויתן היו הדבר הכי מענין לקרוא בדו-ערוצי. לא זוכר שהראו פה למישהו את הדלת, וחבל שאסף הלך, כמו שחבל לי שהרבה אחרים הלכו, כמו ליאור, נמר, אלוני, אפי, מני, דרמבוי ועוד הרבה אחרים. איך בפורום כל כך גדול, עם כל כך הרבה חשיפה ומשתתפים ופלורליזם, איך אין פה מקום לכולם?
...
למה מני? מה הקשר אלי?
אני עדיין כאן, ופעיל. הסיבה שבחודשים האחרונים מעט נעלמתי היא מספר אסונות משפחתיים (W) , ביחד עם המון עומס בעבודה.
מבחינת מפת הפורומים, אני אישית לא כותב בתפוז כיוון שניסיתי בעבר ופשוט לא מצא חן בעיני, ב dtown אני לא משתתף מסיבות השמורות עימי,
אז מבחינתי האתרים הרלוונטים הם האתר הזה HT , והאתר החדש של אפי ואלוני.
וממש אין לי בעיה לדפדף בין 2 אתרים בזמן הפנוי הקצר שיש לי מדי פעם.

להיפך, בגלל היותי מקורב לנפשות הפועלות, אני יודע חד משמעית כי הפורום החדש לא בא להתחרות ב HT , אלא פשוט לנסות וליצור סביבת כתיבה קצת שונה לנושאים שפחות מפותחים באתרי האודיו (כמו נושא המוזיקה לדוגמא, שמאוד קרוב לליבם של אפי ואלוני).

עבורי- בהחלט יש מקום.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #30 

קשים חייו של מנהל/ בעל פורום..
...
תאמין לי שאין לך מושג עד כמה זה נכון. מילא העבודה הקשה וויכוחים עם אין ספור אנשים שמאמינים שהדרך שלהם היא הנכונה (למרות שלרוב הם לא הריצו אתר מעולם...), אבל גם יש כאלה שמתמידים לשים רגליים ומנסים לקלקל. אני לא ממורמר על כך, ידעתי שכך יהיה מהיום הראשון, אך זה להרים אתר בתחום זה לרוב לא משימה קלה, במיוחד אם אתה מהזן שלי, של מרטין או של חיים - כלומר אלה שלוקחים ללב ולא רק לריאות.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #31 

מה שבטוח- דבר אחד אני יכול להגיד בלב שלם על מרטין ועפר, שהם מכבדים בני אדם, בכל דרך אשר יבחרו (להיות בן אדם לפני הכל- זה הדבר הכי חשוב).
נערך לאחרונה על ידי keyser ב 22/09/2008 11:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

Multimediaman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #32 

oferlaor כתב:
קשים חייו של מנהל/ בעל פורום..
...
תאמין לי שאין לך מושג עד כמה זה נכון. מילא העבודה הקשה וויכוחים עם אין ספור אנשים שמאמינים שהדרך שלהם היא הנכונה (למרות שלרוב הם לא הריצו אתר מעולם...), אבל גם יש כאלה שמתמידים לשים רגליים ומנסים לקלקל. אני לא ממורמר על כך, ידעתי שכך יהיה מהיום הראשון, אך זה להרים אתר בתחום זה לרוב לא משימה קלה, במיוחד אם אתה מהזן שלי, של מרטין או של חיים - כלומר אלה שלוקחים ללב ולא רק לריאות.
...

העיקר שלא תיקחו לטחול. :lol: מלבד זאת, לאתר הזה ,HT, יש יתרון על כולם בכך שהוא עוסק גם באודיו די ערוצי, ולא רק. זה ייתרון משמעותי לטעמי. לפיכך, HT זה אחד מהאתרים היחידים שה Ad Block שלי לא חוסם.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #33 

Multimediaman,

(Y)

אגב, מת על החתימה שלך, היא גאונית!

KOOKE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #34 

עפר

אני בהחלט מבין ומקבל את רוב דברייך אבל בהסתייגות קלה..

כשעץ מרובה ענפים עומד נוקשה וקשוח ברוח לעיתים חלק מהענפים שלו נשברים...

אכן זו שאלה קשה עד כמה אפשר ורצוי להתכופף ברוח...

שלמה

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #35 

KOOKE כתב: ובדיוק את אותו הפוסט פירסמתי בשלושת הפורומים המעניינים אותי - כאן, בדיגיטאון ובהיפי מיוסיק.
...
שלמה, האם אתה בטוח לגבי דיטאון :?:
לא מצאתי שם כזה שרשור שלך :מבולבל:
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #36 

ירון
שלמה אמר שמחקו לו שם את השירשור .

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #37 

keyser כתב:
MetalliJoe כתב:
...
למה? אני זוכר ימים (רחוקים מאד לצערי) שויכוחים שלך מול דוחף לויתן היו הדבר הכי מענין לקרוא בדו-ערוצי. לא זוכר שהראו פה למישהו את הדלת, וחבל שאסף הלך, כמו שחבל לי שהרבה אחרים הלכו, כמו ליאור, נמר, אלוני, אפי, מני, דרמבוי ועוד הרבה אחרים. איך בפורום כל כך גדול, עם כל כך הרבה חשיפה ומשתתפים ופלורליזם, איך אין פה מקום לכולם?
...
למה מני? מה הקשר אלי?
אני עדיין כאן, ופעיל. הסיבה שבחודשים האחרונים מעט נעלמתי היא מספר אסונות משפחתיים (W) , ביחד עם המון עומס בעבודה.
...
אני שמח מאד שאתה עדיין פה (Y)
ומצטער מאד לשמוע על האסונות המשפחתיים (f)
אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותך פה, וכששמעתי על האתר החדש של אלוני ואפי, הנחתי אוטומטית שעברת לגמרי, אני שמח לראות שטעיתי :)
Silence speaks louder than words

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #38 

keyser כתב:
MetalliJoe כתב:
...
...
למה מני? מה הקשר אלי?
מבחינת מפת הפורומים, אני אישית לא כותב בתפוז כיוון שניסיתי בעבר ופשוט לא מצא חן בעיני, ב dtown אני לא משתתף מסיבות השמורות עימי,
אז מבחינתי האתרים הרלוונטים הם האתר הזה HT , והאתר החדש של אפי ואלוני.
וממש אין לי בעיה לדפדף בין 2 אתרים בזמן הפנוי הקצר שיש לי מדי פעם.

להיפך, בגלל היותי מקורב לנפשות הפועלות, אני יודע חד משמעית כי הפורום החדש לא בא להתחרות ב HT , אלא פשוט לנסות וליצור סביבת כתיבה קצת שונה לנושאים שפחות מפותחים באתרי האודיו (כמו נושא המוזיקה לדוגמא, שמאוד קרוב לליבם של אפי ואלוני).

עבורי- בהחלט יש מקום.
...
מצטער על האסונות המשפחתיים שלך , ומאחל לך שלא תראה עוד צער (f)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #39 

keyser,

לא הייתי מודע לכך, שלא תדע עוד צער (W)

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #40 

oferlaor כתב:truejoker,

למי שלא יודע, אני שמאלני, פלורליסט ואתאיסט. אני גר בבנין משותף שיש בו אנשים דתיים רבים ואחת הסיבות לכך היא שאני מכבד אותם ואלחם על זכותם להביע את דעותיהם ולהאמין את אמונתם. אני אישית לא מאמין בהבדלים בין כבלים, אך אלחם על זכותו של כל אדם להביע את אמונתו בהבדלים בין כבלים בדיוק כמו על זכותו של אדם שלא מאמין בהם להביע אותה.
(f) .
...
עופר , אני בכוונה לא רציתי לעשות קופי ופייסט לכול הפוסט שלך כי זה נראה לא יפה כצריך לראות את זה אח"כ (אני מסתכל על פורומים שלא מרשים את זה ועל פורומים שבהם לא אכפת , וזה כן נראה לעיין וזה לעיתים מפריע , ולכן אני משתדל שלא לעשות את זה )
ולכן עלי לציין שאני מסכים עם כול מה שאמרת , והיות ופטור בלי כלום אי אפשר לקחתי את החלק הזה של הציטוט
ואני רוצה לומר לך כול הכבוד ושאני נהנה מאוד מהאתר (f) (f) (Y) (Y)

בקטנה אני חייב להודות שחסר לי הנושא של אודיו מהמחשב שאין כאן די הרבה :lol: :lol:

אני חייב לומר שיש חלקים מסוימים באתר שלא ממש מענינים אותי כרגע (אני יותר מפוקס כרגע על סטריאו ) , ולכן אני גם משתדל לעיין בפורומים אחרים כולל DTOWN , מחוץ לזה שאני רוצה לשמוע יותר דעות שכאן אי אפשר להשיג כי חלק מהאנשים עזבו את האתר
ולכן אני מסכים עם שלמה שזה בעיה , ולכן גם נרשמתי לDTOWN , לא נראה לי שארשם לאתר החדש , כי אני חושב שלא צריך לתמוך בפיזור אתרים

אני לא ממש יודע מה לומר ולשפר בנושא , אני רק חייב לומר שכמו משה לי זה מאוד מפריע המצב . אני לא אוהב את התחושה שיש שיש כאן איזשהו דם רע בין הפורשים אליכם וזה מה שגרם את האתרים החדשים, אבל אני פשוט רציתי להוסיף את התסכול שלי מהנושא

שלח תגובה

חזור אל “כללי”