בעיה בהצגת כתוביות srt עם קבצי mkv
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז סלח לי על השאלה אבל אם יש לך vista, מדוע התקנת את Nvidia PureVideo Decoder?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5346
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
תנסה עם graphedit לבנות גרף חדש ישירות ל- ffdshow ללא coreavc.
קיים סיכוי שתהיה חייב לאפשר h264 ב- codecs של ffdshow.
לאחר בניית הגרף לחץ על play ב- graphedit.
כיצד וידאת שאין כתוביות בתוך הסרט mkv?
קיים סיכוי שתהיה חייב לאפשר h264 ב- codecs של ffdshow.
כיצד וידאת שאין כתוביות בתוך הסרט mkv?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני לא יודע מה החלק של nvidia purevideo decoder אבל הוא מיותר לחלוטין ב vista.
המוצר הגיע לסוף חייו לפני כשנתיים וב nvidia החליטו שלא להתאים אותו ל vista. במקור הוא היה מפענח mpeg-2 לא רע בגלל שהיה לו deinterlacer טוב אבל זה לא בא לידי ביטוי ב vista כי המערכת ממילא משתמשת במפענח משלה (שטוענים שהוא גרסה מנוונת של cyberlink) והשינוי במפתחות ה registry שמבצעת התוכנה לא מתאים בכלל ל vista.
האם אתה יכול לבדוק כשאתה מריץ את הקובץ מי מפצל לך את המדיה? האם אתה רואה את הצלמית של haali במגש או לא?
המוצר הגיע לסוף חייו לפני כשנתיים וב nvidia החליטו שלא להתאים אותו ל vista. במקור הוא היה מפענח mpeg-2 לא רע בגלל שהיה לו deinterlacer טוב אבל זה לא בא לידי ביטוי ב vista כי המערכת ממילא משתמשת במפענח משלה (שטוענים שהוא גרסה מנוונת של cyberlink) והשינוי במפתחות ה registry שמבצעת התוכנה לא מתאים בכלל ל vista.
האם אתה יכול לבדוק כשאתה מריץ את הקובץ מי מפצל לך את המדיה? האם אתה רואה את הצלמית של haali במגש או לא?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הוא מופיע בגרף. תעשה קליק ימני על התיבה עם השם של הסרט ותראה שבתכונות מופיעים הפרטים של Haali.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

1. כיצד וידאת שאין כתוביות בתוך הסרט mkv?
2. תאפשר h264 ב- codecs של ffdshow.
2. תאפשר h264 ב- codecs של ffdshow.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

amir77a, ברשותך אנסה לסכם את מה שבדקנו עד כה:
1. במחשב שלך מותקן vista ultimate
2. מבחינת תוכנות אתה משתמש ב Vista media Center, CoreAVC, ffdshow tryouts ו Haali media splitter
3. אתה לא מצליח לקבל כתוביות עם קבצי MKV בצפייה ב VMC. ממה שאתה רואה רק Haali ו CoreAVC מעורבים וזה לא משנה אם הכתוביות נמצאות בתוך הקובץ או שהן חיצוניות
4. בצעת את ההמלצות של שדרוג ה media player ל WMP 11 ו ffdshow tryout שלך הוא מגרסה 2094
5. ב graphedit הגרף נבנה נכון ואתה רואה את הכתוביות
6. אתה לא מצליח להתחבר לגרף כאשר הקובץ מנוגן
תקן אותי אם טעיתי עד כה. מה שהייתי מבקש שתבדוק עבורנו זה:
1. מה קורה כשאתה מנגן את קובץ ה MKV דרך ה WMP?
2. האם ניסית להתקין גרסת ffdshow tryouts שונה?
3. האם יש דבר כלשהו במגש המשימות או ב task manager העשוי לרמוז שתוכנה נוספת רצה כשאתה ב VMC?
4. בכלל, איזה מחשב יש לך? כי אם הוא חדש יחסית אין כל כך טעם להריץ CoreAVC. מבחינת איכות תמונה אין לו יתרון על ffdshow.
1. במחשב שלך מותקן vista ultimate
2. מבחינת תוכנות אתה משתמש ב Vista media Center, CoreAVC, ffdshow tryouts ו Haali media splitter
3. אתה לא מצליח לקבל כתוביות עם קבצי MKV בצפייה ב VMC. ממה שאתה רואה רק Haali ו CoreAVC מעורבים וזה לא משנה אם הכתוביות נמצאות בתוך הקובץ או שהן חיצוניות
4. בצעת את ההמלצות של שדרוג ה media player ל WMP 11 ו ffdshow tryout שלך הוא מגרסה 2094
5. ב graphedit הגרף נבנה נכון ואתה רואה את הכתוביות
6. אתה לא מצליח להתחבר לגרף כאשר הקובץ מנוגן
תקן אותי אם טעיתי עד כה. מה שהייתי מבקש שתבדוק עבורנו זה:
1. מה קורה כשאתה מנגן את קובץ ה MKV דרך ה WMP?
2. האם ניסית להתקין גרסת ffdshow tryouts שונה?
3. האם יש דבר כלשהו במגש המשימות או ב task manager העשוי לרמוז שתוכנה נוספת רצה כשאתה ב VMC?
4. בכלל, איזה מחשב יש לך? כי אם הוא חדש יחסית אין כל כך טעם להריץ CoreAVC. מבחינת איכות תמונה אין לו יתרון על ffdshow.
התייחסות לסיכום שלך Catskinner:
1+2 נכונים
3. הבעיה קיימת גם בניסיון צפייה מחוץ ל-VMC באמצעות Windows Media Player המובנה במע' ההפעלה. הגרסה היא גרסה 11. הבדיקה האם יש כיתוביות מובנות בקובץ עצמו נעשתה באמצעות MKVExtract והראתה כי אין כלום. בכל מקרה הבעיה קיימת עם מגוון קבצי MKV ממגוון מקורות.
4. לא בוצע שדרוג, אלא שימוש ב-WMP המובנה.
5+6 נכונים.
מעבר לכך:
1. ניסיון נגינה כאמור באמצעות WMP מביא לתוצאה זהה - כלומר אין כתוביות.
2. הורדתי את CCCP codecs בו מובנית גרסה שונה של FFDShow ללא הועיל.
3. הן בתוך ה-VMC והן מחוץ (קרי ב-WMP) האייקונים שמופיעים במגש בעת הפעלת הסרט הינם של AC3 Filter + Haali. בעת ניסיון נגינה מה-Graphedt מופיע גם האייקון של FFDShow ואז הכתוביות כן מוצגות.
4. המחשב שלי די וותיק - פנטיום 4 מעבד 2.4, עם 2 ג'יגה של RAM ולכן CoreAVC נדרש. לפני שהבעיה התחילה ניסיתי לנגן ישירות עם FFDShow ולא היה סנכרון בין הקול לתמונה.
תודה.
1+2 נכונים
3. הבעיה קיימת גם בניסיון צפייה מחוץ ל-VMC באמצעות Windows Media Player המובנה במע' ההפעלה. הגרסה היא גרסה 11. הבדיקה האם יש כיתוביות מובנות בקובץ עצמו נעשתה באמצעות MKVExtract והראתה כי אין כלום. בכל מקרה הבעיה קיימת עם מגוון קבצי MKV ממגוון מקורות.
4. לא בוצע שדרוג, אלא שימוש ב-WMP המובנה.
5+6 נכונים.
מעבר לכך:
1. ניסיון נגינה כאמור באמצעות WMP מביא לתוצאה זהה - כלומר אין כתוביות.
2. הורדתי את CCCP codecs בו מובנית גרסה שונה של FFDShow ללא הועיל.
3. הן בתוך ה-VMC והן מחוץ (קרי ב-WMP) האייקונים שמופיעים במגש בעת הפעלת הסרט הינם של AC3 Filter + Haali. בעת ניסיון נגינה מה-Graphedt מופיע גם האייקון של FFDShow ואז הכתוביות כן מוצגות.
4. המחשב שלי די וותיק - פנטיום 4 מעבד 2.4, עם 2 ג'יגה של RAM ולכן CoreAVC נדרש. לפני שהבעיה התחילה ניסיתי לנגן ישירות עם FFDShow ולא היה סנכרון בין הקול לתמונה.
תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני חושב שזו הבעיה שלך כי עד כמה שאני זוכר, גרסת ה WMP שמגיע עם vista היא 10 ולא 11 כך שאם לא בצעת שדרוג ל WMP אתה עובד עם גרסה שלא תומכת בשרשור ffdshow.
הבעיה שלי היא CoreAVC. בדקתי והגרסה המותקנת של WMP היא גרסה 11 והיא הגרסה שמותקנת כברירת מחדל עם Vista.
הסרתי את ההתקנה של CoreAVC וכעת יש כתוביות הן עם VMC והן עם WMP. הבעיה היא שכעת אין סנכרון בין הקול לתמונה. המעבד עובד בעומס מתמיד של 70%-80%.
השאלה כיצד לגרום ל-CoreAVC לחיות בשלום עם FFDShow?
הסרתי את ההתקנה של CoreAVC וכעת יש כתוביות הן עם VMC והן עם WMP. הבעיה היא שכעת אין סנכרון בין הקול לתמונה. המעבד עובד בעומס מתמיד של 70%-80%.
השאלה כיצד לגרום ל-CoreAVC לחיות בשלום עם FFDShow?
ניסיתי כעצתך. הירידה באיכות מורגשת מאד. קיימות 2 אפשרויות: skip deblocking always וגם skip deblocking when safe.
באפשרות הראשונה הסנכרון בין הקול לתמונה קיים, אך הירידה באיכות ברורה ומורגשת. התמונה אינה נעימה לעין. באפשרות השנייה האיכות טובה, אך אין סנכרון קול תמונה.
חייבת להיות דרך לאפשר הפעלה של coreAVC יחד עם FFdShow. זה כבר עבד ועבד היטב במחשב הזה ספציפית.
באפשרות הראשונה הסנכרון בין הקול לתמונה קיים, אך הירידה באיכות ברורה ומורגשת. התמונה אינה נעימה לעין. באפשרות השנייה האיכות טובה, אך אין סנכרון קול תמונה.
חייבת להיות דרך לאפשר הפעלה של coreAVC יחד עם FFdShow. זה כבר עבד ועבד היטב במחשב הזה ספציפית.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כן, אבל מאז קרה משהו ואתה כבר לא יכול לשרשר את ffdshow ל CoreAVC ואנחנו לא מוצאים מה השתנה במחשב שלך שגרם לכך.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

כרגע אין לי רעיונות לגבי שילוב CoreAVC עם FFDSHOW.
משנה כיוון, חלק מהרעיונות בשליפה מהמותן:
1. אולי אפשר להשתמש ב- DirectVobSub במקום FFDSHOW.
2. במידה והמסך לא FHD אין טעם לנסות.
3. דזבל AV, Spyware וכל דבר אחר לא נחוץ.
4. לבצע OC למעבד.
4. לבצע OC למעבד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עוד רעיון אפשרי לכתוביות, אם כי מחוץ ל-VMC:
אתה יכול לצפות בכתוביות יחד עם CoreAVC עם הנגן BSPlayer, שיש לו מנגנון כתוביות משלו. כמו כן, התוכנה ידועה כקלילה במיוחד על מחשבים חלשים. מומלץ לנסות.
חסרון - תצטרך לצפות בסרטים עם כתוביות מחוץ ל-VMC.
אתה יכול לצפות בכתוביות יחד עם CoreAVC עם הנגן BSPlayer, שיש לו מנגנון כתוביות משלו. כמו כן, התוכנה ידועה כקלילה במיוחד על מחשבים חלשים. מומלץ לנסות.
חסרון - תצטרך לצפות בסרטים עם כתוביות מחוץ ל-VMC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
חברים המון תודה על העצות. מה שאני הולך לעשות זה... פשוט להתקין מחדש את מע' ההפעלה.... לא ביג דיל וכנראה יפתור את הבעיה.
בעבר הייתי משתולל עם OC ושאר בשר.. היום אין לי כוח.
לצפות מחוץ ל-VMC לא אפשרות - מבחינתי זה הכיף ב-Media Center - לא להתעסק עם א תוכנה מחוץ ל-MC.
המון המון המון תודה על הניסיון לעזור
בעבר הייתי משתולל עם OC ושאר בשר.. היום אין לי כוח.
לצפות מחוץ ל-VMC לא אפשרות - מבחינתי זה הכיף ב-Media Center - לא להתעסק עם א תוכנה מחוץ ל-MC.
המון המון המון תודה על הניסיון לעזור
רק למען הפרוטוקול ה-MC מחובר לפאנל של Panasonic שהוא HD Ready.yaronkle כתב:כרגע אין לי רעיונות לגבי שילוב CoreAVC עם FFDSHOW.
4. לבצע OC למעבד....
במחשב לא מותקן דבר מלבד מע' ההפעלה ועוד 3-4 תוכנות עזר וותיקות ידועות וטובות. אפילו אנטי וירוס כרגע אין שבסיבוב הקודם הכל עבד עם AV.