עוד שבוע אצלי - מסך ה Vutec Silverstar האגדי
niron כתב:על סמך מה אתה קובע את זה? יש בAVSFORUM הרבה מאוד חוות דעת של אנשים עם מקרנים דומים לשלי, או בהירים משלי, והם מאוד מרוצים מהתמונה.אזרה כתב:תבדוק אם אתה יכול להחזיר אותו!!
באמת שאין לי כוונה להשבית שמחות . אבל נראה לי שטעית בגדול . 6 גיין זה ההרבה הרבה יותר מידי. זה בהחלט יכול לעוות לך את התמונה . עד כדי כך שהייתי ממליץ לך לשלם דמי משלוח עוד פעם .ולהחזיר את המסך ליצרן . ובמקום להזמין את המסך עם הגיין המתאים לך
בהצלחה....
מה גם שאין בעיה מיוחדת להוריד brightness אם רוצים......
בAVS יש לאנשים מסכים עם 6 גיין?
זה ישנה משהו אם אני אוכיח לך שאתה טועה בגדול? אתה תהיה מסוגל לשנות?
יש לך מסמך שמאשר את זה, או שראית אנשים כותבים את זה בפורום?ronen61 כתב:niron כתב:חברת המשלוחים אינה קובעת את תעריפי המיסים בישראל...
נכון שהיא אינה קובעת.
אבל כמו שצויין קודם לכן, על מסכים קבועים או נגללים לא חשמליים אין מיסים רק מע"מ....
בAVS יש לאנשים לא רק מסך 6 גיין, אלא אפילו את המסך הספציפי הזה.אזרה כתב:niron כתב:על סמך מה אתה קובע את זה? יש בAVSFORUM הרבה מאוד חוות דעת של אנשים עם מקרנים דומים לשלי, או בהירים משלי, והם מאוד מרוצים מהתמונה.אזרה כתב:תבדוק אם אתה יכול להחזיר אותו!!
באמת שאין לי כוונה להשבית שמחות . אבל נראה לי שטעית בגדול . 6 גיין זה ההרבה הרבה יותר מידי. זה בהחלט יכול לעוות לך את התמונה . עד כדי כך שהייתי ממליץ לך לשלם דמי משלוח עוד פעם .ולהחזיר את המסך ליצרן . ובמקום להזמין את המסך עם הגיין המתאים לך
בהצלחה....
מה גם שאין בעיה מיוחדת להוריד brightness אם רוצים......
בAVS יש לאנשים מסכים עם 6 גיין?
זה ישנה משהו אם אני אוכיח לך שאתה טועה בגדול? אתה תהיה מסוגל לשנות?...
אתה מוזמן לנסות ולהוכיח את טענתך.
יש לי אפשרות ביטול.
Is high gain good?
It is easy, and wrong, to jump to the conclusion that a high gain screen must be preferable to a low gain screen. After all, higher reflectivity means a brighter image and a brighter image seems like a good thing, right? The problem is that there are some downsides to higher gain in a home theater environment.
הציטוט נלקח מפרוזקטורסנטראל .אתה מוזמן לקרוא את המשך המאמר.
http://www.projectorcentral.com/project ... s_gain.htm
וציטוט נוסף הפעם מויקיפדיה
Screens with higher gain will exhibit more mirror-like properties, namely a bright “hot spot” in the screen — an enlarged (and greatly blurred) reflection of the projector’s lens. Opinions differ as to when this “hot spotting” begins to be distracting,
http://en.wikipedia.org/wiki/Projection_screen
בהצלחה ,עשה את הדבר הנכון !
It is easy, and wrong, to jump to the conclusion that a high gain screen must be preferable to a low gain screen. After all, higher reflectivity means a brighter image and a brighter image seems like a good thing, right? The problem is that there are some downsides to higher gain in a home theater environment.
הציטוט נלקח מפרוזקטורסנטראל .אתה מוזמן לקרוא את המשך המאמר.
http://www.projectorcentral.com/project ... s_gain.htm
וציטוט נוסף הפעם מויקיפדיה
Screens with higher gain will exhibit more mirror-like properties, namely a bright “hot spot” in the screen — an enlarged (and greatly blurred) reflection of the projector’s lens. Opinions differ as to when this “hot spotting” begins to be distracting,
http://en.wikipedia.org/wiki/Projection_screen
בהצלחה ,עשה את הדבר הנכון !
אזרה,
תודה על הציטוטים. אני מכיר את כל השיקולים נגד (בגדול מדובר על hotspotting והקטנת זוית הצפייה, לא זוכר שיש עוד מגרעות)
אני שקלתי בכובד ראש וקראתי הרבה מאות התייחסויות לאותן נקודות - במקרה של המסך שלי הבעיות הללו לא הורגשו או שלא הפריעו במיוחד - והקטנת זוית הצפיה זה דבר חיובי אצלי (פחות אור לקירות הסמוכים)
העניין הוא, שההתרשמות שלי מכל חוות הדעת על הsilverstar הוא שהמגרעות הללו לא קיימות או לא מורגשות, ומצד שני היתרונות מורגשים בצורה מאוד בולטת.
במצב ענינים כזה, החלטתי להזמין.
ראסטי,
אופטומה HD80.
תודה על הציטוטים. אני מכיר את כל השיקולים נגד (בגדול מדובר על hotspotting והקטנת זוית הצפייה, לא זוכר שיש עוד מגרעות)
אני שקלתי בכובד ראש וקראתי הרבה מאות התייחסויות לאותן נקודות - במקרה של המסך שלי הבעיות הללו לא הורגשו או שלא הפריעו במיוחד - והקטנת זוית הצפיה זה דבר חיובי אצלי (פחות אור לקירות הסמוכים)
העניין הוא, שההתרשמות שלי מכל חוות הדעת על הsilverstar הוא שהמגרעות הללו לא קיימות או לא מורגשות, ומצד שני היתרונות מורגשים בצורה מאוד בולטת.
במצב ענינים כזה, החלטתי להזמין.
ראסטי,
אופטומה HD80.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: Niron נוכל לפתור את זה רק בדרך אחת
רעיון מצוייןlawpower כתב:נאלץ לבוא אליך הביתה לראות את הפלא
לפחות תזמין את אזרה לראות......
Re: Niron נוכל לפתור את זה רק בדרך אחת
מי שירצה לראות מוזמן בכיף. אפילו יש פופקורן.guyezra כתב:רעיון מצוייןlawpower כתב:נאלץ לבוא אליך הביתה לראות את הפלא
לפחות תזמין את אזרה לראות......![]()
...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מי שרוצה לקפוץ לראות את הפלא בסוכות, בכיף !!
להשאיר לי הודעה פרטית... אני מהוד השרון.
עכשיו, משהו מאוד מעניין. המסך כידוע הוא GAIN 6. שהוא כידוע חיזוק אור משמעותי. לתומי, אני חשבתי, שאנצל את המסך להעלאת הIRIS ל16, ובכך, אקבל חיזוק לקונטרסט.
אבל, הלב לא נותן לי לעשות את זה.
אני מוצא את עצמי בIRIS 0, רק כדי לראות תמונה בוהקת ככל האפשר (ואני לא מזהה בעין הבדלים בקונטרסט)
המסקנה שלי היא, שכנראה דרוש הרבה מאוד לומינס כדי שמישהו יגיד שזה "יותר מדי"...
עוד מסקנה, שהוכיחה עצמה הרבה פעמים -- אפשר בהחלט לקנות מוצר רק על סמך מאמרים באינטרנט בלי לראות/לשמוע אותו קודם !
המוצר הוא פשוט אחד לאחד מה שציפיתי ומה שקראתי (ואף מעבר)
להשאיר לי הודעה פרטית... אני מהוד השרון.
עכשיו, משהו מאוד מעניין. המסך כידוע הוא GAIN 6. שהוא כידוע חיזוק אור משמעותי. לתומי, אני חשבתי, שאנצל את המסך להעלאת הIRIS ל16, ובכך, אקבל חיזוק לקונטרסט.
אבל, הלב לא נותן לי לעשות את זה.
אני מוצא את עצמי בIRIS 0, רק כדי לראות תמונה בוהקת ככל האפשר (ואני לא מזהה בעין הבדלים בקונטרסט)
המסקנה שלי היא, שכנראה דרוש הרבה מאוד לומינס כדי שמישהו יגיד שזה "יותר מדי"...
עוד מסקנה, שהוכיחה עצמה הרבה פעמים -- אפשר בהחלט לקנות מוצר רק על סמך מאמרים באינטרנט בלי לראות/לשמוע אותו קודם !
המוצר הוא פשוט אחד לאחד מה שציפיתי ומה שקראתי (ואף מעבר)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: