איך שכחתי ? טיפ לחברה

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
Koogel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

yairf כתב:אם אתה חושב שההגדרה של לתרום לפורום זה לבוא בהכרזות מתנשאות מבלי להכיר את הנפשות הפועלות, ולעשות נו-נו-נו עם האצבע כמו שעושה הגננת שושי, אז אתה צודק - זה מיותר. רוב האנשים נמצאים כאן כדי להבין וללמוד, אני למשל הייתי שמח לקרוא מאמר על סוגים שונים של MOV וההבדלים ביניהם, שכן בעיית נחשולי מתח וברקים מטרידה כאן את כולם.
...
מבחינתי לתרום לפורום זה לעזור לאנשים לא לסכן את עצמם. כל זמן שאנשים קונים כבלי חשמל באלפי שקלים, נתיכים במאות שקלים, מותחים קווים יעודיים למערכות שלהם וגם מוסיפים שנאים מבדלים, מסנני הרמוניות וכו', אין לי מה להתערב בשיקולים שלהם, זכותם לעשות בכספם כרצונם.

אני התרעתי כנגד מעשים מסוכנים. להתקין מפסק דו פאזי במקום פחת זו עבירה על החוק וגם סיכון מיותר. להפוך תקע למפצל - כנ"ל.
רוב האנשים אינם מודעים לסיכון שכרוך במעשים כאלה ובתור בודק (בין שאר הסמכותי), אני מקבל כסף על מנת להסביר להם את זה. ולפעמים מה שאני אומר הוא במפורש הטפת מוסר.

אם תבדוק בפרופיל שלי תראה שאני מנוי הרבה זמן אבל מגיב מעט, רק לאחרונה, ורק בנושאים טכניים, שאינם קשורים לחווית השמיעה. כך שלא אתמול הצטרפתי וכבר החלטתי לחנך את כולם מהו אודיופיל. אני אגב לא מחשיב עצמי ככזה.

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 428
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #22 

10.000000 שקל :roll:

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #23 

לא מאמין, הוכחה

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #24 

Obi-Wan
נראה לי הגיוני שתקחו את הדו קרב הילדותי הזה לפרטיות.
אל תשכח להודיע מי ניצח.
72o

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #25 

צודק ומתנצל זה לא הייתה הכוונה

אני שהתחלתי לכתוב כאן גם ניפנפתי בתארים שברשותי ולמדתי בדרך הקשה שזו לא הדרך.

גם אם הוא חשמלאי מהנדס ואני חושב שכך הוא (ואני גם יודע שיש מתי מעט בעלי הרישיון הזה)

אין לנפנף בתארים אלא להראות ידע ללא התנשאות על אחרים בהצגת התואר

לא אוסיף ואני מתנצל אם פגעתי במישהו

דרך אגב Koogel אני מאותו התחום כבר שנים רבות (ופגשתי את בן בסט אישית על מנת שיאשר לי זאת (ועדה מומחים) )

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”