מבחינתי לתרום לפורום זה לעזור לאנשים לא לסכן את עצמם. כל זמן שאנשים קונים כבלי חשמל באלפי שקלים, נתיכים במאות שקלים, מותחים קווים יעודיים למערכות שלהם וגם מוסיפים שנאים מבדלים, מסנני הרמוניות וכו', אין לי מה להתערב בשיקולים שלהם, זכותם לעשות בכספם כרצונם.yairf כתב:אם אתה חושב שההגדרה של לתרום לפורום זה לבוא בהכרזות מתנשאות מבלי להכיר את הנפשות הפועלות, ולעשות נו-נו-נו עם האצבע כמו שעושה הגננת שושי, אז אתה צודק - זה מיותר. רוב האנשים נמצאים כאן כדי להבין וללמוד, אני למשל הייתי שמח לקרוא מאמר על סוגים שונים של MOV וההבדלים ביניהם, שכן בעיית נחשולי מתח וברקים מטרידה כאן את כולם....
אני התרעתי כנגד מעשים מסוכנים. להתקין מפסק דו פאזי במקום פחת זו עבירה על החוק וגם סיכון מיותר. להפוך תקע למפצל - כנ"ל.
רוב האנשים אינם מודעים לסיכון שכרוך במעשים כאלה ובתור בודק (בין שאר הסמכותי), אני מקבל כסף על מנת להסביר להם את זה. ולפעמים מה שאני אומר הוא במפורש הטפת מוסר.
אם תבדוק בפרופיל שלי תראה שאני מנוי הרבה זמן אבל מגיב מעט, רק לאחרונה, ורק בנושאים טכניים, שאינם קשורים לחווית השמיעה. כך שלא אתמול הצטרפתי וכבר החלטתי לחנך את כולם מהו אודיופיל. אני אגב לא מחשיב עצמי ככזה.