הוט לא מסכימים להחליף ממירים
- ymg
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 820
אם באמת יש מחסור בבממירים, כנראה שאין מחסור ללקוחות חדשים, מעניין למה?
אני התחברתי לפני שבועיים ולא היה שום בעיה של מחסור
אני התחברתי לפני שבועיים ולא היה שום בעיה של מחסור
- ortori
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
לפני כמה ימים הם הביאו לי 2 ממירים חדשים עכשיו הם אומרים ששוב יש להם בעייה עם המלאי אבל לפחות הצלחתי לקבל אותם לפני שנגמר להם שוב
-
rk123
-
- חבר פעיל

- תגובות: 65
זה שטויות, יש להם ממירים, פשוט צריך להפעיל לחץ ולאיים בניתוקים, רק ככה הם מבינים.
-
rk123
-
- חבר פעיל

עדכון נוסף:
מבין שני הממירים שהבטיחו לי, הגיע בינתיים אחד והותקן. עובד נהדר.
הממיר השני אמור להגיע מחר.
מבין שני הממירים שהבטיחו לי, הגיע בינתיים אחד והותקן. עובד נהדר.
הממיר השני אמור להגיע מחר.
- niry
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
ממרים באמת אין לחברה כרגע במלאי מהדגם הזה ובכל מקרה אין לחברה ממירים חדשים באמת.
גם הממירים "החדשים" כביכול שקיבלת הם ממירים ישנים. אתה מכיר אותם בתור חדשים מכיוון שאתה גר באזור שהיה שייך בעבר לער"ז. לקוחות מת"ב ותב"ל מכירים את הממירים האלו כבר כמה שנים טובות. מכיוון שלפני כמה חודשים הוט איחדה את שלושת מערכות המחשב שלה ניתן היום להתקין את הממירים האלו גם באזורי ער"ז לשעבר. לכן אתה כביכול מקבל ממיר שחדש לך ולשכנים בסביבה שלך אבל הוא ישן וגם הוא עבר כמה גילגולים במעבדה. אפילו הממירים שמגיעים בקופסאות האדומות והיפות אלו ממירים אחרי תיקון(רואים לפי המדבקות והחותמת של הטכנאי בתחתית הממיר) הוט פשוט אורזת אותם מחדש.
זה נכון שהם מהירים יותר ושהתמונה חדה יותר. הוט דורשת תשלום של מאה שקלים עבור ממיר כזה.
גם הממירים "החדשים" כביכול שקיבלת הם ממירים ישנים. אתה מכיר אותם בתור חדשים מכיוון שאתה גר באזור שהיה שייך בעבר לער"ז. לקוחות מת"ב ותב"ל מכירים את הממירים האלו כבר כמה שנים טובות. מכיוון שלפני כמה חודשים הוט איחדה את שלושת מערכות המחשב שלה ניתן היום להתקין את הממירים האלו גם באזורי ער"ז לשעבר. לכן אתה כביכול מקבל ממיר שחדש לך ולשכנים בסביבה שלך אבל הוא ישן וגם הוא עבר כמה גילגולים במעבדה. אפילו הממירים שמגיעים בקופסאות האדומות והיפות אלו ממירים אחרי תיקון(רואים לפי המדבקות והחותמת של הטכנאי בתחתית הממיר) הוט פשוט אורזת אותם מחדש.
זה נכון שהם מהירים יותר ושהתמונה חדה יותר. הוט דורשת תשלום של מאה שקלים עבור ממיר כזה.
- puca
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
ל niry
פריירים, צריכים לדרוש לקחת 300 ,לא 100 ,למה לא ?!
, הרי ברור שאין פיקוח . חדש ?! ישן ?! מי יודעה מי בודק?! מי מכיר ? מה זה משנה ?! כמובן שהממיר מגיעה ללא טופס הנפקה למנוי !!!
למה יבוא עם טופס - הרי צריך להסתיר מהמנוי ,לא , ?? למה מה ,מי הוא בכלל המנוי ??? לוקחים גם חזרה את אריזות הקרטון של הממירים !!!!! למה ,מה עושים איתם ?
,אני יודע למה - קורים לזה היום "מיחזור " חה חה חההה
מיחזור .
בהוט לא יודעים שגם אני מסוגל להשליך קופסת הקרטון של הממיר לפח מיחזור ליד הבית !!!
אני יודע את התשובה - פח המיחזור של הוט יותר יחודי !
ולמשרד התקשורת - הממונה על טלויזיה ב........ "חבל על הזמן "- די לנו !! די לנו מההפקרות הזו !!
מספיק!!!
........המים עד נפש משתי החברות האלה !!! לפתוח את השוווווקקקקקק!!!!
קול קורא במידבר, מכירים את זה לא , מכירים?
ושיהיה לנו שבת שלום
פריירים, צריכים לדרוש לקחת 300 ,לא 100 ,למה לא ?!
בהוט לא יודעים שגם אני מסוגל להשליך קופסת הקרטון של הממיר לפח מיחזור ליד הבית !!!
ולמשרד התקשורת - הממונה על טלויזיה ב........ "חבל על הזמן "- די לנו !! די לנו מההפקרות הזו !!
........המים עד נפש משתי החברות האלה !!! לפתוח את השוווווקקקקקק!!!!
קול קורא במידבר, מכירים את זה לא , מכירים?
ושיהיה לנו שבת שלום
- puca
-
- חבר פעיל מאוד

מאחר ואין מנוי מורשה לרכוש ולהתקין בהגדרת "ציוד קצה " ממירים ברכישה פרטית מחברות פרטיות ,בשוק החופשי לפי בחירתו . מחויב משרד התיקשורת ע"פ חוק הבזק בפיקוח על שתי החברות , הוט ויס , על מחירון הממירים חדשים /ישנים - הספקת ציוד הקצה למנוים - ממירים !
לא יתכן שמנויים יהיו בני ערובה בהקשר " לתמחור לפי רוחם " של שתי החברות , הקובעים הם "בלעדית " את המחיר עבור ממירים.
לא יתכן שמנויים יהיו בני ערובה בהקשר " לתמחור לפי רוחם " של שתי החברות , הקובעים הם "בלעדית " את המחיר עבור ממירים.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
נראה,עוד חודש אני מתחבר להוט, נראה אם ייתנו לי לשמור על הקרטונים של הממירים 
- puca
-
- חבר פעיל מאוד

ronen61
הבנתי לפי ההודעות שלך בפורום שאתה כבר מחובר ל הוט !?
אז על איזה קרטונים אתה מדבר בעוד חודש ?
אז על איזה קרטונים אתה מדבר בעוד חודש ?
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

כרגע המנוי הוא לא על שמי.puca כתב:ronen61
אז על איזה קרטונים אתה מדבר בעוד חודש ?...
עוד חודש, בתקווה שזה יהיה עוד חודש כבר אי אפשר לדעת, אני עובד לבית חדש ושם המנוי של הוט יהיה על השם שלי.
- puca
-
- חבר פעיל מאוד

ברור,כרגע המנוי הוא לא על שמי.
עוד חודש, בתקווה שזה יהיה עוד חודש כבר אי אפשר לדעת, אני עובד לבית חדש ושם המנוי של הוט יהיה על השם שלי....
ברכות לבית החדש , ותצליח עם הקרטונים של הוט , כפי שרציתה .
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

-
rk123
-
- חבר פעיל

niry, הממירים שקיבלתי כפי שדרשתי הם אכן חדשים. יש מבדקה מתחת לממיר עם כל הפרטים על המכשיר- כולל שנת יצור 2008. אין מבדקות של תיקונים.
- puca
-
- חבר פעיל מאוד

תתחדש
איזה סוגי ממירים קבלתה - דגם ? שם ?
-
rk123
-
- חבר פעיל

HOT 7200C של חברת ADB