האם ההבדלים באיכות רכיבי הקרוס אכן משפיעים עד כדי כך ?
- cavi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
נהוראי, יצא לך לשמוע באותו הרמקול 2 סוגים שונים של כבלים וההבדלים היו עד כידי כך גדולים?
טרואלס השווה את הג'נטזן קרוס-קאפ (הכי זול של החברה) לסופריור (אחד לפני הטוב ביותר) והוא כתב בפירוש שהוא כמעט ולא הרגיש בהבדל -> יש הבדל, אבל מאוד מאוד מאוד קטן..
טרואלס השווה את הג'נטזן קרוס-קאפ (הכי זול של החברה) לסופריור (אחד לפני הטוב ביותר) והוא כתב בפירוש שהוא כמעט ולא הרגיש בהבדל -> יש הבדל, אבל מאוד מאוד מאוד קטן..
- נהוראי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 611
יש הבדל גדול
ויתרה מכך אני עוד אפתח דיון גדול על "AC "
אצלי הכבלים שמספקים חשמל למערכת אלו שעוברים בקירות
הן נחושת STRANDED לא SOLID CORE מצופים 5% כסף והבידוד טפלון
כשתשמע מה זה עושה למערכת ינשרו לך כל השערות בגוף
מדהים או מפחיד לחשוב זה כבל חשמל ! זה לא כבל שמוביל סיגנל אודיו
יש לך עכשיו חומר למחשבה ! /?
ויתרה מכך אני עוד אפתח דיון גדול על "AC "
אצלי הכבלים שמספקים חשמל למערכת אלו שעוברים בקירות
הן נחושת STRANDED לא SOLID CORE מצופים 5% כסף והבידוד טפלון
כשתשמע מה זה עושה למערכת ינשרו לך כל השערות בגוף
מדהים או מפחיד לחשוב זה כבל חשמל ! זה לא כבל שמוביל סיגנל אודיו
יש לך עכשיו חומר למחשבה ! /?
"The infinite passion & desire for perfectioN"
- cavi
-
- חבר ותיק

אתה מספר לי משהו שאני כבר יודע..
..
ברור שחשמל זה אחד הדברים החשובים ביותר (במיוחד כשיש מנורות בעסק) בגלל זה התכנון הבא שלי הוא שדרוג החשמל.. (אחרי המנורות
)..
אבל שוב אתה עושה מזה משהו שזה לא, נכון ששיפור של: חשמל+קרוס+כבלים = תוצאה סופית טובה יותר באופן מורגש אבל זה לא משנה אופי של מערכת..
כבלים וחשמל זה טיונינג סופי שמביא את התוצאה מ87% ל100% (במידה והכל מסביב טוב, במיוחד אקוסטיקה), האופי ל המערכת זה החלקים ממנה היא בנויה!
ברור שחשמל זה אחד הדברים החשובים ביותר (במיוחד כשיש מנורות בעסק) בגלל זה התכנון הבא שלי הוא שדרוג החשמל.. (אחרי המנורות
אבל שוב אתה עושה מזה משהו שזה לא, נכון ששיפור של: חשמל+קרוס+כבלים = תוצאה סופית טובה יותר באופן מורגש אבל זה לא משנה אופי של מערכת..
כבלים וחשמל זה טיונינג סופי שמביא את התוצאה מ87% ל100% (במידה והכל מסביב טוב, במיוחד אקוסטיקה), האופי ל המערכת זה החלקים ממנה היא בנויה!
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
שמע יש לחי בעיה "נפשית" קטנה , אני שונא פשרות כשאני יכול לא להתפשר . לקנות דרייברים הכי טובים יעלה לי כ1000 דולר יותר מדרייברים פשוטים (ולא אני לא מדבר על הדרייברים של נהוראי כי רק הוא יכול להשיג את חלקם והשאר הם מעל לתקציב שליKOOKE כתב:ג'וקר
אם משנים את הדרייברים זה כבר לא clone של הפרואק.
אני שמעתי את המקוריים, אהבתי מה ששמעתי ומנסה להשיג את אותו אופי סאונד, לכן אני מתכנן לדבוק בתיכנונים הידועים והקרובים ביותר למקור ללא מודיפיקציות גסות.
יש כאלו שבנו את הרמקול הזה עם טוויטר שונה מסידרה גבוהה יותר או אפילו עם טוויטר ריבון ..אחרים הוסיפו דרייברים ועוד שינויים קיצוניים בקרוס..הרמקול שהם קיבלו ייתכן והוא מעולה אבל הסאונד שלו שונה מאד מהמקור..
שלמה...
אז אם כבר לעשות אז לעשות את זה טוב . מה עוד שדרייבר טוב , הוא דרייבר יותר מהיר , אם אני אקח את המידבאס מגנזיום של האקסל , הוא לבטח ישמע יותר מהיר מדרייבר אחר .
לגבי AT , אני לא יודע איך להשיג את הדרייברים שלהם וכמה הם עולים , ולכן אני לא אגיב , אבל את המיד של ATC , הוא אחד המידים הטובים שכסף יכול לקנות , והוא עולה אאל"ט 500 דולר לזוג , הטוויטר הכי טוב של סיז עולה גם כ500 דולר לזוג (אני לא יכול להרשות לעצמי את הבריליום כי הוא יקר מאוד ) , ה6600 שלדעתי הוא יותר טוב מה7200 של סקאןספיק עולה 400 דולר לזוג (אאל"ט)
אני באמת לא חושב שאם כבר הולכים על כזה דבר , שאתה עושה אותו פעם אחת , אתה יכול להרשות לעצמך לא ללכת על הכי טוב שתוכל להשיג .
אם אתה קונה רמקול בחנות , והוא לא מוצא חן בעינך אתה יכול למכור אותו , רמקול DIY אתה לא יכול , אז לחשוב לפני כן זה חשוב . ויש יותר סיכוי שהרמקול יהיה מהיר מספיק , עם דרייברים כאלו , מאשר דרייברים פחות טובים
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

אין לי מתכנן , אני צריך לבדוק לגבי מישהו אם הוא יכול לתכנן לינהוראי כתב:אתה חייב סכמה אחרת לקרוס
אם זה שווה את זה ? זה תלוי
1. עד כמה המתכנן שלך הוא טוב
2. עד כמה הציוד שלך טוב
3.עד כמה המתכנן שלך מבין את התוצאה שתרצה להפיק (נקודה מאוד חשובה למחשבה)
4.והתקציב שלך
נהוראי...
אני מתכנן גם דרייברים אחרים יותר טובים , כך שאני מניח שאני כבר יצאתי מהקלון . עכשיו אני צריך להחליט אולי אני אעזוב באמת את כול הנושאcavi כתב:truejoker, לא רק קרוס שונה, כל הרמקול צריך להיות שונה..
אם כבר אנחנו מדברים על הפרואק, סקאן ספיק שינו את הדרייבר במקצת בכך שהם הוסיפו שיכבה של חומר שאמור לשפר את ביצועי הדרייבר וזה הצריך שינוי לקרוס..
בקיצור, צמד למקור.....
יאיר , לקרוס אקטיבי אתה צריך קרוס כזה ברמה טובה , אחד שיכול לתת לך את האפשרות לעבוד עד 24DB לפחות , עם אפשרות לקביעת תדר . אתה צריך לראות היכן אתה מכניס אותו , כלומר האם יש לו יציאות למגבר הספק ואז הוא בין הפרה ובין המגבר הספק , או אחרת .
החסרון של דבר כזה , הוא במציאת דבר כזה ברמה הדרושה , בכך שאתה צריך שלושה מגברי הספק , אתה לא יכול להשתמש במגבר אינטגרייטד , והכי חשוב , שאתה לא ממש צריך את זה כי קרוס אקטיבי הוא טוב למכונית ששם לעיתים צריך לשנות את התדר ואת הסלופ ע"פ כיוון של הסאונד , ברמקול בייתי אתה ממילה אמור לתכנן את זה מראש ולא לשנות את זה , אז למה להכנס לסיפור ?
- cavi
-
- חבר ותיק

א. אם הDIY טוב אז אפשר למכור.
ב. אם אין לך ניסיון קודם בתכנון רמקולים (שוב, תכנון, לא בניה) אז לבזבז כ"כ הרבה כסף זה מיותר מכיוון שיהיה אפשר להוציא מהחלקים האלה הרבה יותר, אני מציע שתתחיל לקרוא וללמוד ותבנה כמה זוגות ורק אז תיגש לתכנון של רמקול ברמה הזאת.
ג. אם לוקחים מנוע מרצדס, גיר פרארי, מתלים של למבורגיני ואגזוזים של קוניגסג אז אפשר לבנות אוטו מהיר, מאוד מהיר אבל לא תמיד החלק "הכי טוב" הוא זה ששתלב הכי טוב בקומבינה הכללית, כשבוחרים דרייבר צריכים לראות לפי הנתונים שלו איך הוא משתלב עם הרמקול, כלומר: נניח והוופר מתחיל להחלש בתדר X והמיד נכנס לתחום ה"נכון" שלו מתדר X+2 אז אתה מקבל חור באמצע של 2, אז צריך לשקול מיד או וופר אחר..
לתכנן רמקול מ-0 זה לא קל...
ב. אם אין לך ניסיון קודם בתכנון רמקולים (שוב, תכנון, לא בניה) אז לבזבז כ"כ הרבה כסף זה מיותר מכיוון שיהיה אפשר להוציא מהחלקים האלה הרבה יותר, אני מציע שתתחיל לקרוא וללמוד ותבנה כמה זוגות ורק אז תיגש לתכנון של רמקול ברמה הזאת.
ג. אם לוקחים מנוע מרצדס, גיר פרארי, מתלים של למבורגיני ואגזוזים של קוניגסג אז אפשר לבנות אוטו מהיר, מאוד מהיר אבל לא תמיד החלק "הכי טוב" הוא זה ששתלב הכי טוב בקומבינה הכללית, כשבוחרים דרייבר צריכים לראות לפי הנתונים שלו איך הוא משתלב עם הרמקול, כלומר: נניח והוופר מתחיל להחלש בתדר X והמיד נכנס לתחום ה"נכון" שלו מתדר X+2 אז אתה מקבל חור באמצע של 2, אז צריך לשקול מיד או וופר אחר..
לתכנן רמקול מ-0 זה לא קל...
-
KOOKE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2262
ג'וקר
אין לי שום בעיה עם "הבעיה הנפשית שלך" ובמקרים מסויימים זו גם גישתי.
אבל, לי אין את הידע לתכנן ולבנות מחדש רמקול מנקודת מוצא אפס..
אתה כמובן יודע ומבין שרמקול ואופי הסאונד של הרמקול נקבע על ידי כל רכיבי הרמקול, כולל קרוס, דרייברים, נפח התיבה, החומר ממנו עשוייה התיבה, האופן בו עשויה התיבה, חומרי האיטום והבידוד, החיווט ועוד...לא רק הדרייברים...
אם אקח דרייברים שונים והכי טובים שאפשר..אז אני אצטרך כמובן לתכנן קרוס חדש , תיבה מתאימה חדשה וכו'...אני גם לא יודע מה תהיה התוצאה בסוף כי אם אטעה בשאר רכיבי הרמקול גם אם אעשה שימוש בדרייברים הכי טובים בעולם התוצאה תהיה חRא של סאונד..
לכן, מפני שמצא חן בעיני הצליל של הפרואק המקוריים, מפני שזה פרוייקט הDIY הראשון שלי בתחום בניית הרמקולים, אני מעדיף להיות "נאמן למקור" ככל האפשר ולהצמד עד כמה שאפשר לתוכניות ולרשימת הרכיבים הזהים ככל שניתן לרמקול הפרואק המקורי.
לכן לא אעשה שימוש בדרייברים יותר יקרים שעל הנייר הם גם יותר טובים.
דרך אגב, נהוראי כתב באחת התגובות למעלה משהו שמאד מצא חן בעיני ואני בהחלט מסכים עם אמירה זו...
לפי אמירתו של נהוראי, סוד הקסם האנגלי (ברמקולים) הוא שבאמצעות רכיבים פשוטים יחסית הם מצליחים להוציא צליל מוסיקלי ומרגש..לדוגמא הפרואק ריספונס 2.5 (אופס..כבר הזכרתי אותו קודם לכן..)
אם איני טועה למרות שניכר בך שיש לך ידע רב בתחום האודיו, לפי שאלותייך גם לך אין ניסיון רב בתיכנון ובניית רמקולים מנקודת מוצא אפס..לכן אישית הייתי ממליץ לך לנטוש את הבעיה הנפשית בפרוייקט DIY ראשון וללכת על תיכנון מוכר וידוע שנעשה כבר על ידי אחרים ללא יותר מדי שינויים ולא ללכת על הכי הכי שאפשר..
מהסיבות שמניתי לעיל אני לא פועל כפי שפעל אבי בפרוייקט הsoso שלו..לטעמי זה היה פרוייקט מורכב ויקר מדיי כפרוייקט DIY ראשון..כל הכבוד לאבי שזה הצליח לו וכל הכבוד על האומץ לכוון לכזו מטרה גבוהה כבר בפרוייקט הראשון..
שלמה
אין לי שום בעיה עם "הבעיה הנפשית שלך" ובמקרים מסויימים זו גם גישתי.
אבל, לי אין את הידע לתכנן ולבנות מחדש רמקול מנקודת מוצא אפס..
אתה כמובן יודע ומבין שרמקול ואופי הסאונד של הרמקול נקבע על ידי כל רכיבי הרמקול, כולל קרוס, דרייברים, נפח התיבה, החומר ממנו עשוייה התיבה, האופן בו עשויה התיבה, חומרי האיטום והבידוד, החיווט ועוד...לא רק הדרייברים...
אם אקח דרייברים שונים והכי טובים שאפשר..אז אני אצטרך כמובן לתכנן קרוס חדש , תיבה מתאימה חדשה וכו'...אני גם לא יודע מה תהיה התוצאה בסוף כי אם אטעה בשאר רכיבי הרמקול גם אם אעשה שימוש בדרייברים הכי טובים בעולם התוצאה תהיה חRא של סאונד..
לכן, מפני שמצא חן בעיני הצליל של הפרואק המקוריים, מפני שזה פרוייקט הDIY הראשון שלי בתחום בניית הרמקולים, אני מעדיף להיות "נאמן למקור" ככל האפשר ולהצמד עד כמה שאפשר לתוכניות ולרשימת הרכיבים הזהים ככל שניתן לרמקול הפרואק המקורי.
לכן לא אעשה שימוש בדרייברים יותר יקרים שעל הנייר הם גם יותר טובים.
דרך אגב, נהוראי כתב באחת התגובות למעלה משהו שמאד מצא חן בעיני ואני בהחלט מסכים עם אמירה זו...
לפי אמירתו של נהוראי, סוד הקסם האנגלי (ברמקולים) הוא שבאמצעות רכיבים פשוטים יחסית הם מצליחים להוציא צליל מוסיקלי ומרגש..לדוגמא הפרואק ריספונס 2.5 (אופס..כבר הזכרתי אותו קודם לכן..)
אם איני טועה למרות שניכר בך שיש לך ידע רב בתחום האודיו, לפי שאלותייך גם לך אין ניסיון רב בתיכנון ובניית רמקולים מנקודת מוצא אפס..לכן אישית הייתי ממליץ לך לנטוש את הבעיה הנפשית בפרוייקט DIY ראשון וללכת על תיכנון מוכר וידוע שנעשה כבר על ידי אחרים ללא יותר מדי שינויים ולא ללכת על הכי הכי שאפשר..
מהסיבות שמניתי לעיל אני לא פועל כפי שפעל אבי בפרוייקט הsoso שלו..לטעמי זה היה פרוייקט מורכב ויקר מדיי כפרוייקט DIY ראשון..כל הכבוד לאבי שזה הצליח לו וכל הכבוד על האומץ לכוון לכזו מטרה גבוהה כבר בפרוייקט הראשון..
שלמה
-
KOOKE
-
- חבר ותיק

אוף עד שהקלדתי את תגובתי אבי ענה לך בדיוק את מה שאני עניתי..אני חייב לשפר את כישורי ההקלדה שלי..
שלמה
שלמה
- cavi
-
- חבר ותיק

שלמה, יאיר פורמן הוא זה שכתב את "סוד הקסם האנגלי" ולא נהוראי 
תראה, אני ממש לא מסכים עם סוד הקסם האנגלי, אני יותר "גרמני" בעניין הזה - תכנון טוב + חלקים טובים = תוצאה טובה.
בפרואק המקורי יש קרוס שעולה 20$ בלחץ (אולי תפחות
) אם יש רמקול שאהבתה ויש לו ריפליקה שכול מי ששמע אותה אומר שכמעט אי אפשר לשים לב בין הריפליקה למקור אז לך על זה!.\, מה גם שכל הסיפור יצא לך 5000₪ (וישאר לך עודף לפיצה אצל צוצו..
)..
תראה, אני ממש לא מסכים עם סוד הקסם האנגלי, אני יותר "גרמני" בעניין הזה - תכנון טוב + חלקים טובים = תוצאה טובה.
בפרואק המקורי יש קרוס שעולה 20$ בלחץ (אולי תפחות
-
KOOKE
-
- חבר ותיק

אבי
אם ניתפס ל"סטיגמות" אז אני בהחלט לא "גרמני" בעניין הזה..מפני שבעיני יש לא מעט מקרים של תיכנון טוב + חלקים טובים = תוצאה טובה אבל לא מרגשת
להמחיש את כוונתי אשתמש בדוגמאות מהתחום המוטורי - מעדיף אלפא רומיאו על פני ב.אמ.וו. , מעדיף פרארי על פורשה...מעדיף דיפנדר ישן ונוזל מכל פינה על פני טויוטה מצוחצחת ואמינה...(יפני וגרמני מבחינת הסטיגמות אותו האופי..)
אם ניתפס ל"סטיגמות" אז אני בהחלט לא "גרמני" בעניין הזה..מפני שבעיני יש לא מעט מקרים של תיכנון טוב + חלקים טובים = תוצאה טובה אבל לא מרגשת
להמחיש את כוונתי אשתמש בדוגמאות מהתחום המוטורי - מעדיף אלפא רומיאו על פני ב.אמ.וו. , מעדיף פרארי על פורשה...מעדיף דיפנדר ישן ונוזל מכל פינה על פני טויוטה מצוחצחת ואמינה...(יפני וגרמני מבחינת הסטיגמות אותו האופי..)
- zy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2050
תוכל לשפוך קצת אור על הכבל הנ"ל-נהוראי כתב: אצלי הכבלים שמספקים חשמל למערכת אלו שעוברים בקירות
הן נחושת STRANDED לא SOLID CORE מצופים 5% כסף והבידוד טפלון...
האם מדובר במוצר מדף? אם כן, איזה? /לינק.
ו/או כמה קוואדרט/AWG הגידים? כיצד יושמו הציפוי והבידוד?
תודה
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')- cavi
-
- חבר ותיק

אני לא חושב שבפרארי משתמשים בחלקים בינוניםKOOKE כתב:אבי
להמחיש את כוונתי אשתמש בדוגמאות מהתחום המוטורי - מעדיף אלפא רומיאו על פני ב.אמ.וו. , מעדיף פרארי על פורשה...מעדיף דיפנדר ישן ונוזל מכל פינה על פני טויוטה מצוחצחת ואמינה...(יפני וגרמני מבחינת הסטיגמות אותו האופי..)...
בקשר לBMW ואלפא, אני ללא ספק הולך על BMW (כמובן שבסופו של דבר תלוי איזה BMW ואיזה אלפא..
בקשר לתוצאה הלא מרגשת, אז מה זה אומר שחלקים בינוניים יוצרים תוצאה מרגשת?, אם התוצאה הסופית מרגשת או לא זה כבר עניין של טעם, אני אומר שאני מעדיף שמוצר שלי יהיה בנוי מהחלקים הטובים ביותר שאפשר אם זה טוב לי בסופו של דבר או לא זה כבר משהו אחר.
- efib
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
מצטרף לבקשה, תודה.zy כתב:תוכל לשפוך קצת אור על הכבל הנ"ל-נהוראי כתב: אצלי הכבלים שמספקים חשמל למערכת אלו שעוברים בקירות
הן נחושת STRANDED לא SOLID CORE מצופים 5% כסף והבידוד טפלון...
האם מדובר במוצר מדף? אם כן, איזה? /לינק.
ו/או כמה קוואדרט/AWG הגידים? כיצד יושמו הציפוי והבידוד?
תודה...
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- נהוראי
-
- חבר פעיל במיוחד

בערב אשלח לכם צילום של הכבל
בגדול הכבל מיוצר בגרמניה ויובא מארה"ב דרך חברה
שמתעסקת בבנית מטוסי קרב
עמיד בחום עד 1000 מעלות צלזיוס !!!
שמתעסקת בבנית מטוסי קרב
עמיד בחום עד 1000 מעלות צלזיוס !!!
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
אני פשוט לא מסכים עם הקביעה הזו. נניח לדוגמא של- CAVI ימאס מהרמקולים שבנה, אני משוכנע שיוכל למכור אותם ולפחות להחזיר את מחיר ההשקעה בהם.אם אתה קונה רמקול בחנות , והוא לא מוצא חן בעינך אתה יכול למכור אותו , רמקול DIY אתה לא יכול , אז לחשוב לפני כן זה חשוב . ויש יותר סיכוי שהרמקול יהיה מהיר מספיק , עם דרייברים כאלו , מאשר דרייברים פחות טובים...
TROELS מתכנן ובונה ה DIY מהאיכותיים ברשת מוכר יצירות שלו באופן די קבוע.
במקרה הגרוע שלא תוכל למכור אותם, תמיד תוכל לבנות חדשים ולתת את אלה מתנה לחבר, בן משפחה וכו' ולבנות או לקנות חדשים.
ראה את ההשקעה בבניה של רמקול כשכר לימוד.
- cavi
-
- חבר ותיק

yanivol כתב:אני פשוט לא מסכים עם הקביעה הזו. נניח לדוגמא של- CAVI ימאס מהרמקולים שבנה, אני משוכנע שיוכל למכור אותם ולפחות להחזיר את מחיר ההשקעה בהם.אם אתה קונה רמקול בחנות , והוא לא מוצא חן בעינך אתה יכול למכור אותו , רמקול DIY אתה לא יכול , אז לחשוב לפני כן זה חשוב . ויש יותר סיכוי שהרמקול יהיה מהיר מספיק , עם דרייברים כאלו , מאשר דרייברים פחות טובים...
במקרה הגרוע שלא תוכל למכור אותם, תמיד תוכל לבנות חדשים ולתת את אלה מתנה לחבר, בן משפחה וכו' ולבנות או לקנות חדשים.
ראה את ההשקעה בבניה של רמקול כשכר לימוד....
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

טרואלס יוכל כי הוא מפורסם , וקהל הלקוחות שלו הם אנשים שרוצים DIY . אולי CAVI יוכל למרות שאני בספק , וזה גם בגלל הפרסום באתר , ובגלל המוניטין האישי שהשיג .yanivol כתב:אני פשוט לא מסכים עם הקביעה הזו. נניח לדוגמא של- CAVI ימאס מהרמקולים שבנה, אני משוכנע שיוכל למכור אותם ולפחות להחזיר את מחיר ההשקעה בהם.אם אתה קונה רמקול בחנות , והוא לא מוצא חן בעינך אתה יכול למכור אותו , רמקול DIY אתה לא יכול , אז לחשוב לפני כן זה חשוב . ויש יותר סיכוי שהרמקול יהיה מהיר מספיק , עם דרייברים כאלו , מאשר דרייברים פחות טובים...
ראה את ההשקעה בבניה של רמקול כשכר לימוד....
ולגבי האחרים אני מאוד חושש שלא תוכל , כי לבנות רמקול כזה אם רק הדרייברים עולה כ1500-2000 דולר , אתה צריך קרוס מעולה שיעלה עוד קצת (לא רוצה לתת הערכות) , אתה מגיע עם כך שצריך גם נגרות , להשקעה של קרוב ל10K רק בחומר . תקח עבודה ואתה יכול להגיע ל15K ומעלה .
אני ממש בטוח שמי שיכול לרכוש רמקול במחיר הזה יבוא לרכוש DIY , וממש לא משנה איך הוא ישמע .
(כול אחד צריך אישור פסיכולוגי עצמי לקניה שלו כדי שיהנה ממנה , כמות האנשים שבטחונם בעצמם הוא כזה גבוה ו/או ש15K לא נחשב מספיק עבורם , היא מאוד קטנה .) כך שקהל היעד שלך הוא קטן , וממנו אתה צריך למצוא את אותו אחד שטעמו תואם לשלך , מה הסיכויים שתמכור ?
לי נראה שיש לך יותר סיכוי להרוויח בלוטו
- cavi
-
- חבר ותיק

אני די מסכים עם מה שאתה כותב, גם אם הייתה שואל אותי לפני 3 שנים האם הייתי קונה רמקול שמישהו בנה ב15000₪ הייתי עונה לך "ממש לא".
אבל ככל שמתקדמים כך נפתחים לדברים חדשים ומבינים יותר.
למשל, את מיכאל 845 אנחנו מכירים? (שבנה את הפרה שפורפרות והעלה כתבה לפני מספר חודשים), הוא בונה ציוד מדהים יחסית למחיר, הוא לא חברה ואין לו תקציב של מחקר ופיתוח וכל מה שמסביב (לא שאני מזלזל בזה חלילה) אבל בכל זאת הוא מייצר מגברים מעולים ולא מעט מזמינים ממנו.
שורה תחתונה, אפשר למכור DIY ואם מישהו מבין אז במידה והוא רוצה לרכוש רמקול ויש DIY למכירה אז כדאי לו מאוד לקנות (במידה והDIY הוא לטעמו ומי שתכנן אותו מבין משהו ולא קנה חלקים והזמין קרוס ממדיסאונד
)
אבל ככל שמתקדמים כך נפתחים לדברים חדשים ומבינים יותר.
למשל, את מיכאל 845 אנחנו מכירים? (שבנה את הפרה שפורפרות והעלה כתבה לפני מספר חודשים), הוא בונה ציוד מדהים יחסית למחיר, הוא לא חברה ואין לו תקציב של מחקר ופיתוח וכל מה שמסביב (לא שאני מזלזל בזה חלילה) אבל בכל זאת הוא מייצר מגברים מעולים ולא מעט מזמינים ממנו.
שורה תחתונה, אפשר למכור DIY ואם מישהו מבין אז במידה והוא רוצה לרכוש רמקול ויש DIY למכירה אז כדאי לו מאוד לקנות (במידה והDIY הוא לטעמו ומי שתכנן אותו מבין משהו ולא קנה חלקים והזמין קרוס ממדיסאונד
- zy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2050
אני רואה שלקחת את ה Global warming ברצינותנהוראי כתב:בערב אשלח לכם צילום של הכבל
שמתעסקת בבנית מטוסי קרב
עמיד בחום עד 1000 מעלות צלזיוס !!!...
וברצינות- כמי שחיפש בארץ די הרבה אחר כבל חשמל 4 קוואדרט, שזור, ולא מצא משהו מעבר לסטנדרט....אשמח לקצת יותר* מתמונה על הכבל הנ"ל.
*איכן רוכשים, מחיר...
אגב, חברת JPS מוכרת כבל 'אודיופילי' יעודי לקיר (אולי יש חברות נוספות , איני יודע)
http://www.jpslabs.com/powercord.shtml#paciw
javascript:emoticon('
')
')- נהוראי
-
- חבר פעיל במיוחד

שלום לכולם
הבטחתי תמונה של הכבל
הבטחתי תמונה של הכבל