קונסולה דרך ushops. הבעד והנגד - דעתכם?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
sierra13 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282

שליחה

9xcalibur9 לגבי המכס - למרות שלא קניתי דרכם עדיין, קנייה דרך mustop וגם ushops היא קניה "מעל השולחן" במלוא מובן המילה. להלן אתה משלם את כל המיסים וההיטלים הנדרשים.
זה בא ללמדך כמה נפלא פער הרווחים של חנויות מקומיות וכמה עוד יותר נפלאה מערכת המיסוי המקומית שדואגת שרק אלו שהפרוטה מצוייה בכיסם יוכלו ליהנות ממותרות דקדנטיות שכאלו.

לגבי ה- 360 - נו כן. מדכא. הבעיה היא שחוץ מקיוסק "אבו דאבי - חומוס וקונוסלות בע"מ" אני לא חושב שיש כרגע אופציה אמיתית לקנות אותה דרך רשת בארץ - אני ראיתי אותה רק בבאג וכרגע הם מוכרים רק את גרסת ה- elite.

בקיצור - דיכאון.

בגלל זה הסתכלתי על ushops... מילא שאין לי פה את האחריות המורחבת של מיקרוסופט אבל גם לשלם 2500 ש"ח? שלא לדבר על זה שאי אפשר לקנות דברים ב- LIVE בלי IP גוי או על הצ'ופר במחירי המשחקים של מכונות PAL.
אותו הרעיון לגבי ה- PS3... מצא את ההבדלים.. 1400 מול 2400 עד 3100.. לפחות המשחקים אפשר להזמין במחירים אמריקאים.
תכלס אני רואה שהבחירה שלי מסתכמת בלבחור אם לשלם סכום מופקע פה או לשלם סכום מופקע (קצת פחות) לשלטונות...
לא שאני רואה שהצלחתי לחדש פה משהו...

הרעיון הריאלי היחיד זה לקנות בחו"ל אבל זה כבר מותנה מזל.

מישהו מהפורום נוסע לחו"ל ויכול להביא לי משם איזה משהו? :tongue:

חזור אל “קונסולות”