E BAY
- udi13
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 766
שלח לו התנצלות באימייל ותסיים את הסאגה,
לא כדאי להתחלי ב-Feedback שלילי ב-Ebay
לא כדאי להתחלי ב-Feedback שלילי ב-Ebay
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
בגדול כן. בעצם כבר קנית, רק חסר התשלום.
אתה יכול לנסות לכתוב לו ולהסביר לו שאתה חדש בעסק הזה, ולא הבנת כל כך מה נעשה שם ואת משמעות הדבר.
אולי הוא יהיה נחמד מספיק ויסכים לשחרר אותך
אתה יכול לנסות לכתוב לו ולהסביר לו שאתה חדש בעסק הזה, ולא הבנת כל כך מה נעשה שם ואת משמעות הדבר.
אולי הוא יהיה נחמד מספיק ויסכים לשחרר אותך
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
אלוהים ישמור מהאתר הזה!זה מה שהיה כתוב במחיר על הרסיוור£200.00 ואני חשבתי שזה דולרים!אני אנסה לכתוב לו מכתב התנצלות ארוך עד שנראה לי הוא יבכה ויטוס לפה עם המכשיר!זאת אומרת אני עדיין מחוייב אליו רק עד שהוא יסכים לשחרר אותי?
- yehudaa
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
בסדר לא קרה כלום , תצור קשר עם המוכר ותבקש סליחה
מקסימום תפתח משתמש חדש באיביי
מקסימום תפתח משתמש חדש באיביי
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

אכן כן. אתה מחוייב אליו. על כל המשתמע מכך.ADICT כתב:אלוהים ישמור מהאתר הזה!זה מה שהיה כתוב במחיר על הרסיוור£200.00 ואני חשבתי שזה דולרים!אני אנסה לכתוב לו מכתב התנצלות ארוך עד שנראה לי הוא יבכה ויטוס לפה עם המכשיר!זאת אומרת אני עדיין מחוייב אליו רק עד שהוא יסכים לשחרר אותי?...
אבל תכתוב לו.
לפי התגובה שהוא כתב לך, הוא כבר הריח את זה בא וזה לא יבוא לו בהפתעה גמורה. זה פועל לטובתך.
וזה דווקא אחלה אתר ואפשר להוציא משם מציאות ודברים מאוד מיוחדים שאין בשום מקום אחר...
ולהבא והסימן £ אומר לירה סטרלינג.
$ זה דולר
שיהיה בהצלחה ועדכן אותנו
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

לפתח משתמש חדש ב EBAY אומר שהוא צריך EMAIL חדש, יוזר חדש וסיסמא חדשה. יכול להיות לא נוח לפעמים....udii כתב:בסדר לא קרה כלום , תצור קשר עם המוכר ותבקש סליחה
מקסימום תפתח משתמש חדש באיביי...
עדיף לעשות הכל לסגור את זה בנועם.
- udi13
-
- חבר פעיל במיוחד

הוא לא יכול להכריח אותך לשלם, אבל במידה וכבר היה לך הרבה Feedback ים,ADICT כתב:אלוהים ישמור מהאתר הזה!זה מה שהיה כתוב במחיר על הרסיוור£200.00 ואני חשבתי שזה דולרים!אני אנסה לכתוב לו מכתב התנצלות ארוך עד שנראה לי הוא יבכה ויטוס לפה עם המכשיר!זאת אומרת אני עדיין מחוייב אליו רק עד שהוא יסכים לשחרר אותי?...
אי תשלום יכול לגרור Feedback שלילי ולהרוס לך את המוניטין, מכיוון שאתה חדש
אין לו מה להרוס לך (כמו שנאמר, תוכל לפתוח USER חדש)
בכל אופן, הייתי ממליץ להשתמש ב-Ebay בכל הרצינות והכבוד המגיעים לו,
זה אתר בעל עוצמה רבה, שבשימוש נכון יכול לחסוך לך הרבה מאוד כסף (שלא נדבר על קניית מוצרים שהם לא ברי השגה בארץ)
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בסדר חברה אני אוהב אתכם!אני עם E BAY גמרתי !(לפחות לזמן הקרוב.......)ואני ארשום לו עכשיו התנצלות כנה !ואעדכן אתכם הלילה או מחרתיים(כשאחזור מהעבודה)לגבי איך ניגמר הסיפור הכואב הזה!ולהבא אני משעמום לא קונה יותר מכשירים ובטוח לא מהאתר הזה!.... 
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

שוב מאחל לך המון בהצלחה...
אבל אני מציע שתתן לאתר עוד צ'אנס. זו באמת זירת מסחר מאוד מעניינת...
תסתכל מדי פעם, תלמד, לאט לאט. ותמיד אנחנו פה לעזור....
מחכים לעדכונים.
לילה טוב
אבל אני מציע שתתן לאתר עוד צ'אנס. זו באמת זירת מסחר מאוד מעניינת...
תסתכל מדי פעם, תלמד, לאט לאט. ותמיד אנחנו פה לעזור....
מחכים לעדכונים.
לילה טוב
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- AssafAviv
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
מה קרה ירדת מהAX1 של ימאהה?...
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
אם אין אישור כתובת אז איך בדיוק קונים עם פייפאל ? יש לי חשבון פייפאל , אבל B&H סירבו לקבל אותו כי אין כתובת מאושרת , חשבתי שזה יסתדר עם הזמן , אבל מסתבר שלפי דבריך זה לא כך . אז איך עובדים באי ביי עם פייפאל ?udi13 כתב:אהלן,
חבל שלא פנית אלי, הייתי עוזר לך בשימחה ויכולנו לבצע את כל הקניה דרך החשבון שלי(ביצעתי כבר למעלה מ-160 עסקאות קניה ומכירה....ממש השבוע קניתי מחשב נייד מארה"ב)
חוק פשוט, לעולם לא קונים לפני שמבררים האם המוכר אכן מוכן לשולח לארץ ואת עלויות המשלוח המדוייקות, ישנם גם מוכרים שלא מוכנים למכור לקונה שאין לא כתובת מאושרת ב-PAYPAL וזה בגלל פוליסת הכיסוי של המוכר (לא של הקונה)(עדין לא ניתן לאשר כתובת בחשבון PAYPAL ישראלי)משלוח מ-UK ממש לא זול (בטח לא למכשיר כבד)
במידה ואתה זוכר, את ה-CD של מרידיאן שיש לי קניתי דרך Ebay UK
בהצלחה
אודי...
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

מרבית המוכרים לא דורשים את אישור הכתובת בפייפל.
אלה שכן דורשים, מציינים את זה בפרטי המכירה, ובדר"כ מודגש.
וגם במקרים כאלה, אם יש לך מספר פידבקים חיובים, אז אפשר לפנות אליהם ולהדגיש את עובדת הפידבקים החיובים ואולי הם יוכלו להתגמש. אבל שוב, אלה מקרים נדירים.
אני אישית ביצעתי עשרות רבות של עסקאות מהאיביי וללא כל בעיה שהכתובת שלי לא מאושרת.
אלה שכן דורשים, מציינים את זה בפרטי המכירה, ובדר"כ מודגש.
וגם במקרים כאלה, אם יש לך מספר פידבקים חיובים, אז אפשר לפנות אליהם ולהדגיש את עובדת הפידבקים החיובים ואולי הם יוכלו להתגמש. אבל שוב, אלה מקרים נדירים.
אני אישית ביצעתי עשרות רבות של עסקאות מהאיביי וללא כל בעיה שהכתובת שלי לא מאושרת.
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

ול ADICT.
בלי שום קשר לעסקה שלך ב EBAY, בכל מקרה תקפיד להשלים את הליך ההרשמה ב PAYPAL ברגע שתקבל את פרטי חיוב כ.א שלך עם הקוד. ללא קשר לביצוע תשלום כרגע או לא. פשוט חוייבת כבר ב 2 דולר או משהו כזה וזה נשאר לזכותך, אז כדאי בכל מקרה להשלים במקום שזה ילך לאיבוד, ופעם הבאה שתרצה לשלם דרכם, תצטרך לעבור את כל התהליך מחדש..
בלי שום קשר לעסקה שלך ב EBAY, בכל מקרה תקפיד להשלים את הליך ההרשמה ב PAYPAL ברגע שתקבל את פרטי חיוב כ.א שלך עם הקוד. ללא קשר לביצוע תשלום כרגע או לא. פשוט חוייבת כבר ב 2 דולר או משהו כזה וזה נשאר לזכותך, אז כדאי בכל מקרה להשלים במקום שזה ילך לאיבוד, ופעם הבאה שתרצה לשלם דרכם, תצטרך לעבור את כל התהליך מחדש..
- udi13
-
- חבר פעיל במיוחד

כמו שכתב roypeles לא כל המוכרים מבקשים כתובת מאושרת ב-PAYPALtruejoker כתב:אם אין אישור כתובת אז איך בדיוק קונים עם פייפאל ? יש לי חשבון פייפאל , אבל B&H סירבו לקבל אותו כי אין כתובת מאושרת , חשבתי שזה יסתדר עם הזמן , אבל מסתבר שלפי דבריך זה לא כך . אז איך עובדים באי ביי עם פייפאל ?udi13 כתב:אהלן,
חבל שלא פנית אלי, הייתי עוזר לך בשימחה ויכולנו לבצע את כל הקניה דרך החשבון שלי(ביצעתי כבר למעלה מ-160 עסקאות קניה ומכירה....ממש השבוע קניתי מחשב נייד מארה"ב)
חוק פשוט, לעולם לא קונים לפני שמבררים האם המוכר אכן מוכן לשולח לארץ ואת עלויות המשלוח המדוייקות, ישנם גם מוכרים שלא מוכנים למכור לקונה שאין לא כתובת מאושרת ב-PAYPAL וזה בגלל פוליסת הכיסוי של המוכר (לא של הקונה)(עדין לא ניתן לאשר כתובת בחשבון PAYPAL ישראלי)משלוח מ-UK ממש לא זול (בטח לא למכשיר כבד)
במידה ואתה זוכר, את ה-CD של מרידיאן שיש לי קניתי דרך Ebay UK
בהצלחה
אודי......
(רוב החנויות ב-EBAY כן דורשות) ובמידה ויש לך מוניטין טוב, חלק מהם מוכנים להתגמש.
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

Congratulations on your first eBay pu... קיבלתי הודעה על מזל טוב על הרכישה הראשונה שלך!ואני ביקשתי ממנו לבטל אותה!

-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

האם עצם ההודעה על מזל טוב על הרכישה!אומרת שאני רכשתי אותו בין אם ארצה או לא?אני שלחתי הודעת התנצלות ובקשה לביטול ממנו אך עדיין לא קיבלתי ממנו שום מייל חזרה! 
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה