Rotel Vs Classe או בכלל MF...
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני אישית שמעתי את הRotel RA 1062
שכלכך לא התרשמתי, או להפך התרשמתי לרעה שאני לא מאמין שה1070 יהיה חייה אחרת לגמרי
לגבי המלצה, אני לא מכיר את התחום של אינטגרדד, אבל נראה לי שMusical Fidelity יתאימו לפוקל,
אגב לא הייתי ממליץ לך על מגברי מנורות לפוקל שלך...
שכלכך לא התרשמתי, או להפך התרשמתי לרעה שאני לא מאמין שה1070 יהיה חייה אחרת לגמרי
לגבי המלצה, אני לא מכיר את התחום של אינטגרדד, אבל נראה לי שMusical Fidelity יתאימו לפוקל,
אגב לא הייתי ממליץ לך על מגברי מנורות לפוקל שלך...
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
תודה, כרגע לא אלך על מנורות.Frosti7 כתב:אני אישית שמעתי את הRotel RA 1062
אגב לא הייתי ממליץ לך על מגברי מנורות לפוקל שלך......
אני שומע אותו בסופ"ש הקרוב, נראה... (נשמע).
כן אמרו לי ש MF יתאים לי, לתקציב הוא לא כ"כ מתאים... (אולי אם נתאמץ).
ויטלי, מוכר לי את ה MF A5 שלך?
שדרג ל MF A5.5
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

צוחק...vitalyi כתב:יש לך עוד כמה רעיונות שדרוג בשבילי ?kingshoko כתב: כן אמרו לי ש MF יתאים לי, לתקציב הוא לא כ"כ מתאים... (אולי אם נתאמץ).
ויטלי, מוכר לי את ה MF A5 שלך?![]()
שדרג ל MF A5.5......
טוב נו, אני אדאג להביא אותו אלי הביתה, לשמוע על מה מדובר
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

vitalyi כתב:רק קח בחשבון שאם תקנה את MF, מהר מאד תרצה לשדרג את הרמקולים שלךkingshoko כתב: טוב נו, אני אדאג להביא אותו אלי הביתה, לשמוע על מה מדובר....
...
למה?
פעם ראיתי שמרטין אמר שלדעתו צריך להשקיע בהגברה 60% וברמקולים 40%.
אז עם ה MF זה מדוייק
MF5 הוא חריג, יש לו פוטנציאל אדיר. גם הרמקולים היקרים פי שלוש ממנו נשמעים איתו נהדרkingshoko כתב: [פעם ראיתי שמרטין אמר שלדעתו צריך להשקיע בהגברה 60% וברמקולים 40%.
אז עם ה MF זה מדוייק...
נראה לי שבסופו של דבר תילך בעקבותיי. את השדרוג האחרון שלי (שהתפרס על שנה) התחלתי מזה שרציתי להשקיע כ-15K ברמקולים (ולא מעבר לזה)....
ויטלי
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

באש ובמיםvitalyi כתב:MF5 הוא חריג, יש לו פוטנציאל אדיר. גם הרמקולים היקרים פי שלוש ממנו נשמעים איתו נהדרkingshoko כתב: [פעם ראיתי שמרטין אמר שלדעתו צריך להשקיע בהגברה 60% וברמקולים 40%.
אז עם ה MF זה מדוייק....
נראה לי שבסופו של דבר תילך בעקבותיי. את השדרוג האחרון שלי (שהתפרס על שנה) התחלתי מזה שרציתי להשקיע כ-15K ברמקולים (ולא מעבר לזה).......
יגאל אמור לקבל אותו שבוע הבא ואז אני אבדוק אותו...
בינתיים ה rotel כאינטגרד נשמע יותר טוב מclasse כpower ואני אעבוד איתו בסופ"ש.
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

נכון.vitalyi כתב:ספי,kingshoko כתב: בינתיים ה rotel כאינטגרד נשמע יותר טוב מclasse כpower ואני אעבוד איתו בסופ"ש....
ההשוואה הזו לא מדברת כלום על CLASSE - למעשה, אתה משווא בין הפרה של ימהה לפרה של ROTEL.......
בגלל שכרגע אני לא הולך להוסיף גם וגם, אני אלך לכיון של אינטגרד מצויין וחזק!
לא?
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

למה פרוסטי?Frosti7 כתב:אבל איך תשמע ק"ב? תשחק בין החיבורים?
אני מציע להחליף רסיבר....
אני מאוד מאוד מרוצה מ863 לקולנוע ביתי.
אין צורך לשחק בחיבורים... הנגן מחובר למגבר אינטגרד, הזוג רמקולים גם מחוברים אליו
ואז מחברים את הרסיבר קולנוע מיציאת PRE לכניסה AUX (לדוגמא) באינטגרד...
וזהו...
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

כן אבל אז זה שירשור על שירשור וצריך עוד מקום לשתי מפלצותvitalyi כתב:אם אתה כבר קורץ בכיוון המגברים ברמה של MF, קח מיגאל (אם יש לו עדיין) גם את הפרה של CLASSE - כדי באמת להתרשם מהמגבר הזה (פרה +כוח). יכול להות שתאהב אותו עם הרמקולים שלך....
ב-MF יש מצב של קולנוע ביתי : יציאה pre out של רסיבר מתחברת לכניסה HT של המגבר. במצב זה הרמקולים שמחוברים למגבר משמים כ-front בק"ב.Frosti7 כתב:אבל איך תשמע ק"ב? תשחק בין החיבורים?
אני מציע להחליף רסיבר....
ויטלי
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

עוד סיבה אחת לאוסףvitalyi כתב:ב-MF יש מצב של קולנוע ביתי : יציאה pre out של רסיבר מתחברת לכניסה HT של המגבר. במצב זה הרמקולים שמחוברים למגבר משמים כ-front בק"ב.Frosti7 כתב:אבל איך תשמע ק"ב? תשחק בין החיבורים?
אני מציע להחליף רסיבר.......
זה דווקא לא טוב כי כך אתה מקבל שליטה נפרדת בווליום של פרונט ובווליום של שאר הערוצים. במגבר סטריאו צריכה להיות כניסה ייעודית (ישר למגבר הספק)כמו ב- MF5/5.5kingshoko כתב: מחברים את הרסיבר קולנוע מיציאת PRE לכניסה AUX (לדוגמא) באינטגרד...
וזהו......
ויטלי
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

נכון, פחות נוח, עוד כפתור ווליום אחד...vitalyi כתב:זה דווקא לא טוב כי כך אתה מקבל שליטה נפרדת בווליום של פרונט ובווליום של שאר הערוצים. במגבר סטריאו צריכה להיות כניסה ייעודית (ישר למגבר הספק)כמו ב- MF5/5.5kingshoko כתב: מחברים את הרסיבר קולנוע מיציאת PRE לכניסה AUX (לדוגמא) באינטגרד...
וזהו.........
"כמו ב- MF5/5.5"
ויטלי, אתה בכוונה עושה לי את זה?!
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אז אני לא מבין למה אתה רוצה אינטינגרידדרדד ולא POWER כאשר אתה רוצה להשתמש בyamaha כהPRE?
הרי אתה לא תוכל להשתמש בPRE של הרסיבר וגם בPRE של האינטינגר...... ביחד.מחברים את הרסיבר קולנוע מיציאת PRE לכניסה AUX (לדוגמא) באינטגרד...
וזהו......
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

איבדתי אותך פרוסטי, גם איש החום הקופצני הזה מבהיל אותיFrosti7 כתב:אז אני לא מבין למה אתה רוצה אינטינגרידדרדד ולא POWER כאשר אתה רוצה להשתמש בyamaha כהPRE?הרי אתה לא תוכל להשתמש בPRE של הרסיבר וגם בPRE של האינטינגר...... ביחד.מחברים את הרסיבר קולנוע מיציאת PRE לכניסה AUX (לדוגמא) באינטגרד...
וזהו.........
אם אני מוסיף אינטגרד אז במוסיקה אני לא משתמש בPRE... כי אין צורך.
רק בקולנוע אני אשתמש ב PRE של הימאהה שלי וזה פחות קריטי.
דווקא בפאוור הדרך היחידה היא לעבוד עם ה PRE של הימאהה גם במוסיקה.