מסך 32
חשובה לי איכות SD לכן החלטתי להשקיע עוד 800 ש"ח כדי לקנות LCD איכותית יותר (השאלה אם היא אכן איכותית).
פלזמה לא אופציה, כי בעתיד אני מתכנן לקנות PS3 ואני גם אחבר את המחשב למסך כדי לראות סרטי HD.
לגבי הזוית, המסך יהיה תלוי למעלה קרוב לתקרה ואני אצפה בו מהמיטה, אבל אני אטה אותו כלפי מעלה בכיוון אנכי. האם בזוית כזו עדיין ארגיש את "השחור"?
פלזמה לא אופציה, כי בעתיד אני מתכנן לקנות PS3 ואני גם אחבר את המחשב למסך כדי לראות סרטי HD.
לגבי הזוית, המסך יהיה תלוי למעלה קרוב לתקרה ואני אצפה בו מהמיטה, אבל אני אטה אותו כלפי מעלה בכיוון אנכי. האם בזוית כזו עדיין ארגיש את "השחור"?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
פלזמה טובה תראה PS3 ושידורי HD ממחשב לא פחות טוב מ-LCD מקביל... (כאן כבר אין הבדל בטכנולוגיה, והבדל האיכות מושפע מהיצרן והדגם)...
אם אתה תולה את המסך למעלה וצופה בו מהמיטה אתה חייב זרוע שמאפשרת להטות את המסך בזווית מהקיר כדי שהמסך יהיה מולך.
אחרת, לא תראה טוב. לסמסונג, דרך אגב, יש מתקן תליית קיר חשמלי מקורי שניתן לשלוט עליו דרך שלט הטלוויזיה. אני מניח שזה לא ישים לגביך כי הוא יקר יותר ממתקן תלייה פשוט...
אם אתה תולה את המסך למעלה וצופה בו מהמיטה אתה חייב זרוע שמאפשרת להטות את המסך בזווית מהקיר כדי שהמסך יהיה מולך.
אחרת, לא תראה טוב. לסמסונג, דרך אגב, יש מתקן תליית קיר חשמלי מקורי שניתן לשלוט עליו דרך שלט הטלוויזיה. אני מניח שזה לא ישים לגביך כי הוא יקר יותר ממתקן תלייה פשוט...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
יש פלזמות שהן HD READY בדיוק כמו שיש LCD שהם HD READY.
יש אפילו פלזמות שהן FULL HD בדיוק כמו שיש LCD שהם FULL HD.
אם המסך לא בדיוק מול המיטה, אז רצוי שתהיה לך גם הטייה לצד. דאג שחזית המסך תהיה ישרה ככל שניתן מול פני הצופה.
יש אפילו פלזמות שהן FULL HD בדיוק כמו שיש LCD שהם FULL HD.
אם המסך לא בדיוק מול המיטה, אז רצוי שתהיה לך גם הטייה לצד. דאג שחזית המסך תהיה ישרה ככל שניתן מול פני הצופה.
הנה מסכי פלזמה 32: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=E-TV&D ... B4004=4820
אף אחת מהן לא HD READY לכן פלזמה לא אופציה.
אני אלך על ה LCD של סמסונג LA32A330 שאמורה להיות איכותית, וגם אם בשידורי SD היא לא תהיה ברמה הכי גבוהה, אני עדיין אצפה בה ממרחק של 2.9 מטר בערך ובמרחק כזה אני מאמין שהתמונה תהיה מספיק טובה בשבילי. תקנו אותו אם אני טועה.
אף אחת מהן לא HD READY לכן פלזמה לא אופציה.
אני אלך על ה LCD של סמסונג LA32A330 שאמורה להיות איכותית, וגם אם בשידורי SD היא לא תהיה ברמה הכי גבוהה, אני עדיין אצפה בה ממרחק של 2.9 מטר בערך ובמרחק כזה אני מאמין שהתמונה תהיה מספיק טובה בשבילי. תקנו אותו אם אני טועה.
יש לי פלזמה 42 בבית (לא HD) ואין סיכוי שדבר כזה ענק יכנס לי בחדר. אל תשכח שמדובר בחדר ולא בסלון. 32 אמור להספיק לי, אם עד עכשיו הסדרתי לא רע עם CRT 21.
אגב, די התבלבלתי עכשיו. עברתי על הפלזמות 32 ובחלקן רשום HD READY או HDTV למרות שהרזולוציה שלהן 852x480 ואם אני לא טועה זו לא רזולציית HD
אפשר הסבר?
אגב, די התבלבלתי עכשיו. עברתי על הפלזמות 32 ובחלקן רשום HD READY או HDTV למרות שהרזולוציה שלהן 852x480 ואם אני לא טועה זו לא רזולציית HD
אפשר הסבר?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
זה פשוט מאוד: לפי הגדרה מסך HDR חייב להכיל לפחות 720 קווי הפרדה אופקיים ולכן לא קיים בעולם מסך שהוא בעל רזולוציה של 852X480 הנחשב גם כ-HDR.rk123 כתב:יש לי פלזמה 42 בבית (לא HD) ואין סיכוי שדבר כזה ענק יכנס לי בחדר. אל תשכח שמדובר בחדר ולא בסלון. 32 אמור להספיק לי, אם עד עכשיו הסדרתי לא רע עם CRT 21.
אגב, די התבלבלתי עכשיו. עברתי על הפלזמות 32 ובחלקן רשום HD READY או HDTV למרות שהרזולוציה שלהן 852x480 ואם אני לא טועה זו לא רזולציית HD![]()
אפשר הסבר?...
לסיכום מסכי הפלאזמה EDTV של LG בגודל 32' לעולם לא יהיו HDR גם אם יהיו להם 700 כניסות HDMI.
האם יש הבדל גדול בין A330 ל A450 של סמסונג? במה הוא בא לידי ביטוי? ב SD?
והאם המסך 32C3500 של טושיבה טוב מ A330 ב SD?
ה HD נכון לעכשיו לא ממש משנה לי ולכן המטרה להשיג את מסך ה LCD שיציג לי SD ברמה הגבוהה ביותר, אך אם ההבדל בין A330 ל A450 ב SD לא גדול במיוחד אז חבל להוסיף 800 ש"ח.
והאם המסך 32C3500 של טושיבה טוב מ A330 ב SD?
ה HD נכון לעכשיו לא ממש משנה לי ולכן המטרה להשיג את מסך ה LCD שיציג לי SD ברמה הגבוהה ביותר, אך אם ההבדל בין A330 ל A450 ב SD לא גדול במיוחד אז חבל להוסיף 800 ש"ח.