היבואן ניופאן מחכה עם אוניה בנמל והיא מלאה עם מכשירי 1920
ראיתי המון אנשים שמחכים עם מזוודות קטנות מלאות כסף לקנות את ה1920
וגם אני מחככככככה כבר לסקירה אז בבקשה תוציאו אותה
אני כבר לא מדבר על האופו שהסקירה הובטחה לפני מס-חודשים
תוציאו סקירת ביניים בבקשה וכדאי שהיא תהיה לפני הבלו ריי-
וכמובן...בתודה מראש
חבל שאני לא מספיק מומחה לתת סקירה מפורטת.
אבל מכיוון שחסר לי קלאסה ב 1920 והוא לא נראה מכשיר שעולה 2500 שקל אני רוצה לשאול את ZEEV אם הוא בדק את הדנון 2910 ויכול להשוות ביניהם לא רק מבחינת תמונה אלא גם סאונד,פיצ'רים,איכות בנייה,איפיונים מיוחדים שאין בדגם 1920 והאם יש הבדל באיכות השלט.
אני מתלבט אם ללכת להחליף ל 2910 שאני לא בטוח שנשאר במלאי כפי שנאמר לי בשבוע שעבר ואפשר להשיג אותו ב 4500 שקל.
והאם יש עדכוני תוכנה לדנון 1920 כמו שיש באופו למשל?
דרך אגב האם כדאי לי להחליף את הכבל HDMI-DVI שקיבלתי עם הפלזמה לכבל איכותי יותר או בכלל לקחת מתאם מ HDMI ל DVI ולהשתמש בכבל DVI איכותי שיש כבר ברשותי?
תודה
המלך כתב:
דרך אגב האם כדאי לי להחליף את הכבל HDMI-DVI שקיבלתי עם הפלזמה לכבל איכותי יותר או בכלל לקחת מתאם מ HDMI ל DVI ולהשתמש בכבל DVI איכותי שיש כבר ברשותי?
תודה
...
זה מידע דיגיטלי. אם זה עובד חלק ללא הפרעות אז כבל איכותי יותר לא יתן לך כלום.
תתפלא גם ה 1920 נראה לי זול למרות שהוא לא כל כך דק כמו האופו אבל גם לא עבה כמו למשל ה DVD הישן שלי שנראה מיליון דולר בהשוואה ל 1920 למרות שהוא ישן יותר.
כמו שאמרתי דנון חיפפו בכמה אספקטים.
לפחות הפנל הקידמי נראה איכותי אבל זהו.
הסאונד למרות שהוא מלא בפרטים ויוצא החוצה כזה קצת חסר נפח.
לא יצא לי לשחק הרבה עם ה-2910, הוא נותן תמונה די טובה אם כי היתה בעיית chroma מסוימת אם זכרוני אינו מטעני.
ולגבי המראה, אתה תמיד יכול ללכת על משהו כמו ה-Teac Esoteric Reference UX1, נראה כמו טנק, שוקל כמו טנק (25 ק"ג) עולה כמו טנק ($13,000) ומנגן DVD כמו...טנק
דרך אגב חשבת אולי (ואני רציני לחלוטין) לקנות Oppo ולזווד אותו מחדש בצורה שתראה לך רצינית/מקצועית מספיק? כך תוכל להינות משני העולמות במחיר סביר.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one
zeev כתב:דרך אגב חשבת אולי (ואני רציני לחלוטין) לקנות Oppo ולזווד אותו מחדש בצורה שתראה לך רצינית/מקצועית מספיק? כך תוכל להינות משני העולמות במחיר סביר.
...
תוכל להסביר על מה אתה מדבר?
האם מה שאתה אומר שה OPPO גם טוב באודיו כמו שהוא בוידאו?
למה התכוונת להנות מכל העולמות?
אני פשוט רואה שאתה מתלבט כבר הרבה זמן בין נגנים שנותנים תמונה טובה לכאלה שנראים טוב חיצונית, היה נחמד אם היה נגן שמשלב בין שתי התכונות במחיר סביר, מאחר ואין אולי תהיה מעוניין בפרויקט DIY קטן (זה לא מאד שונה מכל הקיטים לזיווד מחדש של ה-T-AMP), ראיתי כבר פרויקטים מסובכים בהרבה. אם לא מתאים לך אתה מוזמן להמשיך לחפש את הנגן המושלם מבחינתך.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one
כנראה שאסתפק בדנון 1920 למרות שאני לא ממש מחבב את איך הוא שהוא נראה ובנוי אבל רוב הנגנים היום לא בנויים כמו פעם אולי כי כולם מיוצרים בסין כדי להוזיל עלויות.
ובשביל נגן שבנוי כמו שצריך צריך להשקיע הרבה כסף ראה דנון 3910.
שני המכשירים המצוינים האלו מוציאים 720 ו1080 אך ורק במחבר HDMI או DVI
אתה צריך מכשיר שמוציא 720 ו1080 דרך קומפוננט
משהו כמו המכשיר הבא http://www.momitsu.com/dvd_880nspec.html
שהוא במקרה המכשיר שלי
il62 כתב:אם אתה צריך רק עיבוד תמונה הרי שלאופו ולדנון יש צ'יפ דומה של פארוג'ה לאפסקיילינג
ולדעתי(והיה לי את האופו)תקבל תמונה באיכות דומה
היתרון של הדנון הוא בהיותא נגן אוניברסלי ז''א שיש לו גם DVD AUDIO+ SACD
ממירי האאודיו שלו ביציאות האנלוגיות הם של BURR BROWN
יש לו מוניטין גבוה יותר של אמינות ו...אחריות מקומית כמובן
האופו אמור להיות מיובא במסודר בקרוב והוא יעלה בערך 1600
ההפרש בין המכשירים אם כך הוא מעל 1000 שח
לשיקולך
...
קשה לי להאמין שמחיר ה OPPO יהיה 1600 ביבוא מסודר.
זה זול מידי בהתחשב במחירו לאחר מיסים ומשלוח ביבוא אישי.
ההיגיון שלי אומר מחיר של בין 1800 ל 2000 שקל בדומה לסמסונג.
אם היבואן ימכור ב 1600 לא יהיה לו רווחים וקשה לי להאמין שכל יבואן לא ירצה לעשות רווחים שמנים.