מספר שאלות לפני רכישת טלויזיה היום במבצע בשופרסל.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
אורןxc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

אוקיי, ביצעתי את הרכישה!

קניתי בחנות אלקטרוניקה גדולה. כל מקום שדיברתי איתו נתן לי אותו מחיר : 10990. משם צריך להתמקח איתם ולנסות להוריד אותם כמה שאפשר. סגרתי בסוף על 9500 ב 24 תשלומים, לא רע לדעתי. הוספתי גם מסך SAMSUNG 2253BW חדש למחשב ב 1400 (גם ב 24 תשלומים). גם התחייבו לי שיחליפו את המסך אם יהיו שני פיקסלים שרופים.

תודה לכל העונים, אני אשתדל לדווח לכם על חוויית השימוש במכשיר.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #22 

אורןxc כתב:אוקיי, ביצעתי את הרכישה!

קניתי בחנות אלקטרוניקה גדולה. כל מקום שדיברתי איתו נתן לי אותו מחיר : 10990. משם צריך להתמקח איתם ולנסות להוריד אותם כמה שאפשר. סגרתי בסוף על 9500 ב 24 תשלומים, לא רע לדעתי. הוספתי גם מסך SAMSUNG 2253BW חדש למחשב ב 1400 (גם ב 24 תשלומים). גם התחייבו לי שיחליפו את המסך אם יהיו שני פיקסלים שרופים.

...
תתחדש ותהנה!! (Y)
אני מניח שאתה מדבר על הטושיבה X3500

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #23 

תתחדש! (Y) :D

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #24 

אורןxc כתב:אוקיי, ביצעתי את הרכישה!

...
תתחדש

אורןxc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

שליחה #25 

תודה (Y)

וכן, הכוונה היא לדגם 42X3500

ironman
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #26 

אורןxc כתב:תודה (Y)

וכן, הכוונה היא לדגם 42X3500
...
תתחדש ותהנה

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #27 

תתחדש ותהנה!

noam12121212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 369
נתן תודות: 7 פעמים

שליחה #28 

מה קשור קופאית זאת אחריות של ניופאן

opher
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #29 

(Y) תתחדש תהנה

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

noam12121212 כתב:מה שלא תגיד בשופרסל הרבה יותר קל לבחור טלויזיה לעומת BIG BOX ועוד הרבה חנויות, בשופרסל הLCDים מוצגות בHDDVD !! (נכון לפחות לחולון)

חוץ מזה שהאחריות היא של ניופאן ( לא יודע לגבי איזה דגמים), ויש גם TOSHIBA וLG

בכל מקרה העניין עם השנה אחריות זה באמת הימור אבל אפשר גם לתקן בתשלום..

ודי הדהים אוית שהמארמנץ' עקפה טלויזיות שיקרות ממנה יותר מפי 3 בשידורי TV התמונה פשוט חלקה בלי מריחות או פיקסול..

בHD רואים מעולה בחיבור למחשב PS3 וסרטי HD, גם 720P למשל רובוטריקים נראים מעולה ! ללא מריחה מסויימת למרות הUPSCALE

ובכל 1080P ... אין מילים
עוד משהו שהרשים אותי.. יש לה NR מלא דרך הHDMI ( VGA רק על 720P) והזליגה קטנה ביותר ולא מורגש משהו קטן מאוד פינה הימנית העליונה של המסך
...
Big Box והסופרסל הן ממש לא החנויות היחידות לקניית מסכים - המקום העדיף (לרוב) לביצוע רכישת מסך הוא חנות מתמחה אשר בה יספקו לך מידע אמין (לרוב) ומקצועי וגם מחיר תחרותי.

noam12121212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

צודק.. אבל למשל במקרה שלי שהתקציב היה די נמוך מה עדיך לקנות ב4.5K +- טלויזיה מחברה ידועה כמו SHARP SAMUNG TOSHIBA HITACHI וכו' בגודל 32' וברזולוציה של 720P שקרובה למסך 17' שלי :lol:

או 42 FHD עם כל החיבורים שצריך NR - שני דברים שבהרבה מהמותגים חסרים..

וגם בקשר לזליגה. - בקושי יש..... מעט מעוד בפינה הימנית שבקושי מבחינים בה ( רק עכשיו שמתי לב)

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #32 

noam12121212 כתב:מה קשור קופאית זאת אחריות של ניופאן
...
זה קשור ברגע שנותן השרות עושה בעיות.בחנות מתמחה הם יכולים לסדר לך את העיניין במקרה כזה.לא נראה לי שלובה תוכל.

noam12121212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

איזה בעיות הוא יכול לעשות התקלקלה הTV - הולכים ליבואן, בכל מקרה במקרה של רשת גדולה כמו השופרסל שיש לה בטח מוקד תלונות וכו' יהיה הרבה יותר קל להשתחרר מבעיה בהשוואה לחנות פרטיות אחרות קטנות שיכולות לפשוט רגל תוך שבוע.. רוב הרשתות הגדולות כמו אלמ BIG BOX יקרים מאוד ולא משתלמים ברוב המקרים

LAKI2222
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #34 

guy11 כתב:עדיף לך לרכוש מסך בחנות מתמחה.אם יהיו לך בעיות בעתיד עם המסך ( פיקסלים שרופים וכו' ) אז לא נראה לי שאחת הקופאיות שם ינסו לסדר לך את זה מול היבואן שלא תמיד בא לקראת הלקוח לאחר הקניה.
...
כעובד ברשת הרבוע הכחול (מגה) אני יכול להעיד שמחלקות הטכנולוגיה בסניפים, נתמחות ע"י מטה החברה באופן מקצועי לחלוטין. כח הקניה של הרשתות מעניק ללקוחות גב שירות מהספקיות שלא נופל משום חנות מתמחה. מקדמי המכירות בסניפים עובדים באופן ישיר מול הספקים בנושאי השירות , ההזמנות, והחלפת מוצרים. בקטע המסחרי אין להם נגיע.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #35 

LAKI2222 כתב:
guy11 כתב:עדיף לך לרכוש מסך בחנות מתמחה.אם יהיו לך בעיות בעתיד עם המסך ( פיקסלים שרופים וכו' ) אז לא נראה לי שאחת הקופאיות שם ינסו לסדר לך את זה מול היבואן שלא תמיד בא לקראת הלקוח לאחר הקניה.
...
כעובד ברשת הרבוע הכחול (מגה) אני יכול להעיד שמחלקות הטכנולוגיה בסניפים, נתמחות ע"י מטה החברה באופן מקצועי לחלוטין. כח הקניה של הרשתות מעניק ללקוחות גב שירות מהספקיות שלא נופל משום חנות מתמחה. מקדמי המכירות בסניפים עובדים באופן ישיר מול הספקים בנושאי השירות , ההזמנות, והחלפת מוצרים. בקטע המסחרי אין להם נגיע.
...
עשית פה פרסומת לא רעה לרבוע הכחול/מגה ושות' ועוד כעובד החברה - מעניין איפה התוית שלך?. :?

LAKI2222
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #36 

guy11
עשית פה פרסומת לא רעה לרבוע הכחול/מגה ושות' ועוד כעובד החברה - מעניין איפה התוית שלך?. :?
...
מאחר ועובדים הם לא מוצר, אין להם תוית אלא תג שם :lol:

בקשר לנדון, לא מדובר בפרסומת, אלא בשלילת קביעה גורפת ולא נכונה ( במידה והיו מקרים בודדים אין להשליך מכאן על הכלל). המצגת שווא שהוצגה, כאילו קופאית מטפלת בשירות במחלקת הטכנולוגיה שבסניף, היא מקוממת :(

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #37 

guy11 כתב:
noam12121212 כתב:מה קשור קופאית זאת אחריות של ניופאן
...
זה קשור ברגע שנותן השרות עושה בעיות.בחנות מתמחה הם יכולים לסדר לך את העיניין במקרה כזה.לא נראה לי שלובה תוכל.
...

:lol: :lol: :lol: :lol:

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #38 

LAKI2222 כתב:guy11
...
מאחר ועובדים הם לא מוצר, אין להם תוית אלא תג שם :lol:

בקשר לנדון, לא מדובר בפרסומת, אלא בשלילת קביעה גורפת ולא נכונה ( במידה והיו מקרים בודדים אין להשליך מכאן על הכלל). המצגת שווא שהוצגה, כאילו קופאית מטפלת בשירות במחלקת הטכנולוגיה שבסניף, היא מקוממת :(
...
אל לך לקחת זאת באופן אישי - אתה כנראה לא הבנת אותי - לכל משתמש באתר אשר עובד בחברה שמוכרת מוצרים עם זיקה לפורומים הנ"ל מולבשת תוית של "עוסק בתחום".

בכל מקרה אף אחד לא אמר שקופאית היא זו שמטפלת בשירות (אם כבר אמרו אז זה היה בעליצות) אלא שזה לא המקום המומלץ לבדוק מסכים - חנות מקצועית/מתמחה היא הכתובת הנכונה.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #39 

כמו שנילס רשם,לגבי לובה זה אכן היה בעליצות.בכל אופן למרות הדברים שלך אני עדיין בספק גדול אם מגה או חצי חינם או כל רשת אחרת יכולה להתמודד עם בעיות של החלפת מסכים וכדומה כמו חנויות מתמחות.
שבוע שעבר עשיתי קניות בשופרסל (יקרנים בטירוף) ופתאום אני שומע את הכרוז צועק שיש מבצע על מסכי LCD של איזו חברת מדבקה.לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.זה באמת נראה לך מקום לרכוש מסך ??? .וחוץ מזה שיצא לי לדבר כמה פעמים עם המוכרים במחלקת האלקטרוניקה במגה,ואין להם מושג מה הם מוכרים שם.אל תשכח שמסכים הם מוכרים שם "על הדרך" והם יותר בקטע של מחשבים מצלמות וכאלה.
בכל אופן לאקי,אל תקח את זה באופן אישי.

ronn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324

שליחה #40 

guy11 כתב:כמו שנילס רשם,לגבי לובה זה אכן היה בעליצות.בכל אופן למרות הדברים שלך אני עדיין בספק גדול אם מגה או חצי חינם או כל רשת אחרת יכולה להתמודד עם בעיות של החלפת מסכים וכדומה כמו חנויות מתמחות.
שבוע שעבר עשיתי קניות בשופרסל (יקרנים בטירוף) ופתאום אני שומע את הכרוז צועק שיש מבצע על מסכי LCD של איזו חברת מדבקה.לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.זה באמת נראה לך מקום לרכוש מסך ??? .וחוץ מזה שיצא לי לדבר כמה פעמים עם המוכרים במחלקת האלקטרוניקה במגה,ואין להם מושג מה הם מוכרים שם.אל תשכח שמסכים הם מוכרים שם "על הדרך" והם יותר בקטע של מחשבים מצלמות וכאלה.
בכל אופן לאקי,אל תקח את זה באופן אישי.
...
לא מסכים איתך, זה כמו שתגיד לא לקנות מסך באינטרנט, גם ככה כל נושא השירות הוא מול היבואן, ככה שזה לא ממש משנה מאיפה קנית, אם יותר זול בשופרסל אז בכיף שיקנה משם, אם הוא כבר בחן דגם מסוים, שמע עליו המלצות, ראה אותו בחנות מתמחות מכויל כמו שצריך, אז בכיף שיקנה בסופר, באינטרנט, או בכל מקום אחר שאפשר למצוא את המסך הנ"ל זול יותר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”