Onkyo 606 - קיבלתי הצעת מחיר
חבר'ה מה קורה לכם ?
אם כל רסיבר או מגבר סטריאו היה נשמע אותו דבר המצב היה רע.
כל אחד מחליט לפי טעמו איזה סגנון הוא מעדיף. אף אחד לא יחליט לאחר מה טעים באוכל.
אונקיו לטעמי לאורך השנים בדרך כלל נשמעו טוב יותר מרסיברים דומים של דנון / ימהה /פיוניר.
זה לא אומר שכל אחד חושב כך וכך זה צריך להיות. אחרת היה משמעם.
אם כל רסיבר או מגבר סטריאו היה נשמע אותו דבר המצב היה רע.
כל אחד מחליט לפי טעמו איזה סגנון הוא מעדיף. אף אחד לא יחליט לאחר מה טעים באוכל.
אונקיו לטעמי לאורך השנים בדרך כלל נשמעו טוב יותר מרסיברים דומים של דנון / ימהה /פיוניר.
זה לא אומר שכל אחד חושב כך וכך זה צריך להיות. אחרת היה משמעם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46440
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
danlior,
הועלו לא מזמן מספר טענות בפורום שלנו כי ההגברה ב 3800 יותר טובה מזאת של ה 1800. ניסיתי למצוא מידע בנושא והעלתי סרק. גם בקשות שלי לאסמכתות מפני הטוענים לא העלו פרי. לא נותר בידי שום כלי לאמת את הדבר חוץ מפנייה לחברה. כאמור, התשובה שלהם נרשמה כבר בשרשור זה.
שאלת מי ענה לי בחברת Yamaha. שם הבחור הינו John Cortes והוא שייך לשירות הלקוחות של החברה. אתה יכול לוודא את הדבר מולו באימייל [email protected] עם מספר שאילתה #00533429
מעניין לשמוע כי אתה אומר ש"בוחנים מקצועיים" מצאו כי ההגברה ב 3800 הינה שונה, בדיוק ההפך ממה שנציג Yamaha רשם לפני. אשמח לקרוא עוד חומר בנושא, תוכל להפנות אותי למקום בו קראת את האמור?
Merav_s,
צודקת לחלוטין
הועלו לא מזמן מספר טענות בפורום שלנו כי ההגברה ב 3800 יותר טובה מזאת של ה 1800. ניסיתי למצוא מידע בנושא והעלתי סרק. גם בקשות שלי לאסמכתות מפני הטוענים לא העלו פרי. לא נותר בידי שום כלי לאמת את הדבר חוץ מפנייה לחברה. כאמור, התשובה שלהם נרשמה כבר בשרשור זה.
שאלת מי ענה לי בחברת Yamaha. שם הבחור הינו John Cortes והוא שייך לשירות הלקוחות של החברה. אתה יכול לוודא את הדבר מולו באימייל [email protected] עם מספר שאילתה #00533429
מעניין לשמוע כי אתה אומר ש"בוחנים מקצועיים" מצאו כי ההגברה ב 3800 הינה שונה, בדיוק ההפך ממה שנציג Yamaha רשם לפני. אשמח לקרוא עוד חומר בנושא, תוכל להפנות אותי למקום בו קראת את האמור?
Merav_s,
צודקת לחלוטין
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
זיו, אני תוהה אם אתה מסלף את דבריי בכוונה או לא. מעולם לא אמרתי שה-3800 שונה מה-1800. את ה-1800 מעולם לא שמעתי ומעולם לא הזכרתי אותו והרי מדובר באותו ליין ואני הגבתי כלפי מוצרי עבר של ימאהה. טענתי שה-3800 של השנה שונה מהותית מה-2700 של שנה שעברה או כל מודל אחר לפניו. שים לב מה כתבתי:ziv_r כתב:danlior,
Merav_s,
צודקת לחלוטין...
מרב, את צדקת לחלוטין אך מה שהכיס אותי היה זה שזיו לא היה מוכן לקבל את הבחנתי הסובייקטיבית ודעתי האישית וביטל אותה ע"י כך שלכאורה אני ניגרר אחרי סטיגמות.עד היום המגברים של ימאהה פשוט איומים לטעמי. כל פעם אני מנסה מחדש וכל פעם נוכח בזאת מחדש. הסיבה שכתבתי עד היום היא מכיוון שלפני כמה ימים שמעתי את ה-3800 ומדובר במשהו אחר - חותם הצליל של ימאהה פשוט לא היה שם....
בקיצור, שמעי את הרסיברים שהצעתי לך ותקני מה שהכי טוב לך.
מניסיון,
ממליץ לך לשמוע את הרסיברים של NAD אשר נכנסים יופי בתקציב שציינת. הדגם הבסיסי T744 אשר נמצא בבעלותי כבר למעלה מחצי שנה ניתן לקנייה היום בסכום של כ-1000 שקלים מתחת לתקציב שציינת. הצליל שהוא מפיק שונה משאר הרסיברים "המקובלים" כיום.
לדעתי, הצליל שהוא מפיק טבעי בהרבה מרסיברים אחרים בשוק.
את שאר הכסף אפשר להשקיע בכבלים איכותיים אשר מאוד חשובים להפקת צליל נכון ומדויק.
בהצלחה!
ממליץ לך לשמוע את הרסיברים של NAD אשר נכנסים יופי בתקציב שציינת. הדגם הבסיסי T744 אשר נמצא בבעלותי כבר למעלה מחצי שנה ניתן לקנייה היום בסכום של כ-1000 שקלים מתחת לתקציב שציינת. הצליל שהוא מפיק שונה משאר הרסיברים "המקובלים" כיום.
לדעתי, הצליל שהוא מפיק טבעי בהרבה מרסיברים אחרים בשוק.
את שאר הכסף אפשר להשקיע בכבלים איכותיים אשר מאוד חשובים להפקת צליל נכון ומדויק.
בהצלחה!
המחיר שלה טוב..אבל לא הכי טוב..אני לקחתי מהעולם הדיגיטלי את הרסיבר ב-3700 ש"ח במזומן...תיגש לעמי בלבד. הוא קנה סטוק של מכשירים לדבריו...r23 כתב:אפשר לשאול איפה קיבלת את הצעת המחיר על ה 606?
אני קיבלתי הצעה של 4200 ש"ח, אחרי שהתחייבתי לשלם במזומן (שטרות) ובנוסף המוכר נשבע שהוא לא יכול לרדת יותר ...
כמובן שלקחתי בערבון מוגבל את דבריו, אבל עכשיו אני רואה בדיוק מה המחיר הריאלי של הרסיבר - אז תודה.
לדעתי יהיה מאד מועיל לפתוח thread של מחירים ריאלים של ציוד סטריאו, ככה אנשים יידעו מה הטווח מחירים האמיתי של הציוד .......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול להראות חשבונית כהוכחה?Yuvi26 כתב:המחיר שלה טוב..אבל לא הכי טוב..אני לקחתי מהעולם הדיגיטלי את הרסיבר ב-3700 ש"ח במזומן...תיגש לעמי בלבד. הוא קנה סטוק של מכשירים לדבריו...r23 כתב:אפשר לשאול איפה קיבלת את הצעת המחיר על ה 606?
אני קיבלתי הצעה של 4200 ש"ח, אחרי שהתחייבתי לשלם במזומן (שטרות) ובנוסף המוכר נשבע שהוא לא יכול לרדת יותר ...
כמובן שלקחתי בערבון מוגבל את דבריו, אבל עכשיו אני רואה בדיוק מה המחיר הריאלי של הרסיבר - אז תודה.
לדעתי יהיה מאד מועיל לפתוח thread של מחירים ריאלים של ציוד סטריאו, ככה אנשים יידעו מה הטווח מחירים האמיתי של הציוד ..........
יש פה טענה מצד "העולם הדיגיטלי" כאילו אתה לא דובר אמת.
1. מכיון שאתה דמות וירטואלית ואת BEI-COM אני מכיר אישית, אני נוטה לסמוך עליו.
2. אני מכיר את הנסיון לקעקע חנות מסויימת אל מול יבואן, כי זה נעשה כבר בעבר.
אתה מוכן/יכול לעמוד מאחורי ההצהרות שלך?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נו....נראה לך שאצלם את החשבונים ואשלח לכם? למה לי? מה עשיתי לא בסדר????MartinHSabag כתב:אתה יכול להראות חשבונית כהוכחה?Yuvi26 כתב:המחיר שלה טוב..אבל לא הכי טוב..אני לקחתי מהעולם הדיגיטלי את הרסיבר ב-3700 ש"ח במזומן...תיגש לעמי בלבד. הוא קנה סטוק של מכשירים לדבריו...r23 כתב:אפשר לשאול איפה קיבלת את הצעת המחיר על ה 606?
לדעתי יהיה מאד מועיל לפתוח thread של מחירים ריאלים של ציוד סטריאו, ככה אנשים יידעו מה הטווח מחירים האמיתי של הציוד ..........
יש פה טענה מצד "העולם הדיגיטלי" כאילו אתה לא דובר אמת.
1. מכיון שאתה דמות וירטואלית ואת BEI-COM אני מכיר אישית, אני נוטה לסמוך עליו.
2. אני מכיר את הנסיון לקעקע חנות מסויימת אל מול יבואן, כי זה נעשה כבר בעבר.
אתה מוכן/יכול לעמוד מאחורי ההצהרות שלך?...
אני לא כתבתי שום דבר רע על העולם הדיגיטלי..נהפוך הוא...רציתי לעזור לבחור שמחפש לקנות...
לא רוצה להאמין..הוא חבר שלך...אתה יכול להאמין למי שאתה בוחר..
מצטער שכתבתי אמת... בושה לפורום!
אני רוצה להתייחס לנושא אופי הסאונד,
שמעתי את ההארמן קרדון 137 בהשוואה ל316 ול416, את כולם שמעתי בעולם הקולנוע בסגולה בפ"ת,
בכל מקרה הקפדתי לשמוע את אותו קטע סאונד, (מספר קטעים) כאשר אני שומע מהתחלה ועד הסוף כל פעם במגבר אחר
ולפעמים אני מחליף בינהם תוך כדי
את כולם שמעתי על סטלייטים של מוראל
וריצפתיים לא זוכר שלי מי (נדמה לי קליפש?)
בכל מקרה שמעתי שם משהו כמו 6 קטעים שונים ברצף שוב ושוב ואני יכול להגיד באופן וודאי שלטעמי
הסאונד נשמע לא מאוזן בימהות, והגבוהים גבוהים מידי, לא היתה תחושה של דחיפה חזקה, ולא היה לצליל חום,
בהארמן מנגד הצליל היה מאוד חם והיתה דחיפה מורגשת, לסאונד היתה המון נוכחות והבמה היתה יותר לטעמי,
חבר פה מהפורום (אייל) התווכח איתי ואמר שאני מדבר שטויות, אז הוא הלך לשמוע בחנות אחרת ו....הוא הגיע למסקנה דומה,
א-ב-ל הסיבה שהדגשתי את לטעמי, זה כי לא כל אוזן רגישה לאותו צליל באותה צורה, זאת אומרת שאם האוזן שלי (וזה אני יודע להעיד על עצמי) רגישה מ-א-ו-ד לצלילים גבוהים, יש אחרים שדווקא אוהבים את זה ומרגישים כאילו לצליל יש "ברק" שמבחינתי זה צרימה לא נעימה
הנקודה היא שלהתווכח על אופי סאונד זה כמו להתווכח על חזה B75 מול C80, כל אחד והטעם שלו ואין פה נכון ולא נכון,
אז במקום להתווכח על שטויות תעזרו לי למצוא איפה הכי זול מוכרים את ה247 של הארמן
, ולבחור איפה הוא ימצא אונקיו הכי בזול.... תודה 
שמעתי את ההארמן קרדון 137 בהשוואה ל316 ול416, את כולם שמעתי בעולם הקולנוע בסגולה בפ"ת,
בכל מקרה הקפדתי לשמוע את אותו קטע סאונד, (מספר קטעים) כאשר אני שומע מהתחלה ועד הסוף כל פעם במגבר אחר
ולפעמים אני מחליף בינהם תוך כדי
את כולם שמעתי על סטלייטים של מוראל
וריצפתיים לא זוכר שלי מי (נדמה לי קליפש?)
בכל מקרה שמעתי שם משהו כמו 6 קטעים שונים ברצף שוב ושוב ואני יכול להגיד באופן וודאי שלטעמי
הסאונד נשמע לא מאוזן בימהות, והגבוהים גבוהים מידי, לא היתה תחושה של דחיפה חזקה, ולא היה לצליל חום,
בהארמן מנגד הצליל היה מאוד חם והיתה דחיפה מורגשת, לסאונד היתה המון נוכחות והבמה היתה יותר לטעמי,
חבר פה מהפורום (אייל) התווכח איתי ואמר שאני מדבר שטויות, אז הוא הלך לשמוע בחנות אחרת ו....הוא הגיע למסקנה דומה,
א-ב-ל הסיבה שהדגשתי את לטעמי, זה כי לא כל אוזן רגישה לאותו צליל באותה צורה, זאת אומרת שאם האוזן שלי (וזה אני יודע להעיד על עצמי) רגישה מ-א-ו-ד לצלילים גבוהים, יש אחרים שדווקא אוהבים את זה ומרגישים כאילו לצליל יש "ברק" שמבחינתי זה צרימה לא נעימה
הנקודה היא שלהתווכח על אופי סאונד זה כמו להתווכח על חזה B75 מול C80, כל אחד והטעם שלו ואין פה נכון ולא נכון,
אז במקום להתווכח על שטויות תעזרו לי למצוא איפה הכי זול מוכרים את ה247 של הארמן
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
למה לא? מה הבעיה?Yuvi26 כתב:נו....נראה לך שאצלם את החשבונים ואשלח לכם? למה לי? מה עשיתי לא בסדר????
אני לא כתבתי שום דבר רע על העולם הדיגיטלי..נהפוך הוא...רציתי לעזור לבחור שמחפש לקנות...
לא רוצה להאמין..הוא חבר שלך...אתה יכול להאמין למי שאתה בוחר..
מצטער שכתבתי אמת... בושה לפורום!...
(לא צריך לשלוח, רק להעלות תמונה סרוקה...)
בעולם הדיגיטלי מתכחשים לזה, לכן לא ברור לי מה הבושה קשורה לפורום.
גם אם העולם הדיגיטאלי באמת מכרו לו את זה (איפה זה נמצא החנות הזאת?) הם לא יודו כי אז כולם ירצו את המחיר הזה באופן גורף,
לא מכיר אף אחד מהצדדים אבל הוא שלח אותו לחנות ספציפית למוכר ספציפי אז נשמע דיי אמין
יתכן ומוכר מסויים מכר במחיר הזה ומוכר אחר פשוט לא יודע ?
לא מכיר אף אחד מהצדדים אבל הוא שלח אותו לחנות ספציפית למוכר ספציפי אז נשמע דיי אמין
יתכן ומוכר מסויים מכר במחיר הזה ומוכר אחר פשוט לא יודע ?