שאלה על תדרי סנכרון אנכיים ב-HTPC
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הממשק של VMC מעצבן ת*ת
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אז תשתמש בממשק אחר כגון זה של המדייה פורטלCatskinner כתב:הממשק של VMC מעצבן ת*ת...
שאגב, התקנתי אותו היום על המחשב הנייד (לצורך המפגש היום) ואחרי ששיחקתי איתו קצת (זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותו) הוא עושה רושם של מוצר נחמד מאוד
5. זה מפריע לאנשים, אך פתרון מוצלח מצד המחשב לא יועיל להם יותר מידי מכיוון שהמסך שלהם מקבל רק 50 או 60 HZ.oferlaor כתב:spook,
אין לי תשובה לזה. לי אישית זה מפריע.
מכיוון ש-HTPC זה דבר נפוץ מאוד אז אני חושב ש:
1. ככל הנראה מרבית התכנים שאנשים צופים בהם ככל הנראה מבוססי 60HZ
2. זה לא מפריע להם
3. יתכן שזה בעיקר מציק לי...
4. יתכן והפתרונות שצויינו לעיל הם מספקים עבורם....
אגב,creed כתב:5. זה מפריע לאנשים, אך פתרון מוצלח מצד המחשב לא יועיל להם יותר מידי מכיוון שהמסך שלהם מקבל רק 50 או 60 HZ.oferlaor כתב:spook,
אין לי תשובה לזה. לי אישית זה מפריע.
מכיוון ש-HTPC זה דבר נפוץ מאוד אז אני חושב ש:
1. ככל הנראה מרבית התכנים שאנשים צופים בהם ככל הנראה מבוססי 60HZ
2. זה לא מפריע להם
3. יתכן שזה בעיקר מציק לי...
4. יתכן והפתרונות שצויינו לעיל הם מספקים עבורם.......
יש לא מעט מסכים שיודעים לקבל גם 24HZ ויש לא מעט כרטיסי מסך שיודעים להוציא 24HZ ולכן השילוב של שלושת התדרים 24/50/60HZ סוגר את כל הפינות
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
creed,
HD READY 1080P הוא תקן שכולל גם 50HZ, 60HZ ו-24HZ. יש גם מסכים חדשים (החל מה-PDP5000EX של פיוניר) שגם כוללים תמיכה ב-72HZ!
HD READY 1080P הוא תקן שכולל גם 50HZ, 60HZ ו-24HZ. יש גם מסכים חדשים (החל מה-PDP5000EX של פיוניר) שגם כוללים תמיכה ב-72HZ!
יש לי PDP5000EX, אבל עד כמה שראיתי התמיכה היחידה שלו ב-72HZ היא בחיבור מחשב ברזולוציה עד 800X600. ב-1080P הוא תומך רק ב-50, 60 או 24.oferlaor כתב:creed,
HD READY 1080P הוא תקן שכולל גם 50HZ, 60HZ ו-24HZ. יש גם מסכים חדשים (החל מה-PDP5000EX של פיוניר) שגם כוללים תמיכה ב-72HZ!...
מסתבר שלמדיה פורטל יש פתרון כבר זמן מה בצורה של תוסף שאמור לזהות את תדר הרענון של הקובץ המתנגן, ובצורה אוטומטית לשנות את הגדרות כרטיס המסך -
http://forum.team-mediaportal.com/plugi ... ugin-8374/
לא יצא לי לשחק עם זה בעצמי, התגובות לגבי פעילות תקינה של התוסף הן לכאן ולכאן.
http://forum.team-mediaportal.com/plugi ... ugin-8374/
לא יצא לי לשחק עם זה בעצמי, התגובות לגבי פעילות תקינה של התוסף הן לכאן ולכאן.