פדרר ב HD - תענוג צרוף
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
זה לא SD
זה פשוט שידור דפוק
מה שמגיע אלייהם
דבר עם יס
הם יעבירו את זה ל5.
והיום,
אין סינכרון בין קול לתמונה
בטניס זה ממש מטריף לראות ככה
וכמובן ביס,
רוצים לשלוח אליי טכנאי
או שאני אשנה הגדרות בבמיר
למרות שהכל עובד בסדר בערוצים האחרים של ה HD
זה פשוט שידור דפוק
מה שמגיע אלייהם
דבר עם יס
הם יעבירו את זה ל5.
והיום,
אין סינכרון בין קול לתמונה
בטניס זה ממש מטריף לראות ככה
וכמובן ביס,
רוצים לשלוח אליי טכנאי
או שאני אשנה הגדרות בבמיר
למרות שהכל עובד בסדר בערוצים האחרים של ה HD
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 25/06/2008 16:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
חזרתי מרכבת אופניים - עכשיו FEDERER עדיין מצוין אבל התמונה כן "נשבר" או PIXELATION מפעם לפעם. הקול ב"SYNC". אני ב-HOT בממיר החדש. פשות תענוג
IT CAN ONLY GET BETTER
IT CAN ONLY GET BETTER
sam22 כתב:אתה מחובר דרך יס או הוט?starre כתב:היום רואים אצלי IVANOVIC מצוין כמו שצריך- חד ואין בעיות בקול, אולי רק
VERY SLIGHT DELAY......
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

פשוט מרתיחות התקלות של ערוץ חמש
אחרי שהציגו לנו את הDELAY המפורסם
עכשיו
יש לנו שני פסי קול
אחד מקדים את השני ב10 שניות ויותר
מה שעושה את העניין בלתי ניתן לצפייה עם סאונד
הפרשנים דרך אגב,
מתיחסים לסאונד המאוחר יותר
זה המתאים לתמונה
אחרי שהציגו לנו את הDELAY המפורסם
עכשיו
יש לנו שני פסי קול
אחד מקדים את השני ב10 שניות ויותר
מה שעושה את העניין בלתי ניתן לצפייה עם סאונד
הפרשנים דרך אגב,
מתיחסים לסאונד המאוחר יותר
זה המתאים לתמונה
העם דורש..... כל מיני דברים
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

אני פתחתי לחודשidan309 כתב:היה שווה לשלם ל-5HD כל ה-4 חודשים האחרונים רק בגלל המשחק של אתמול.
אני לא חובב טניס מושבע אבל המשחק אתמול היה אחת מחוויות הספורט הטובות שעברתי, בטח בשנה האחרונה....
בעיקר בגלל אתמול
גם שראפובה ואיבנוביץ בגמר לא היה מזיק
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
idan309 כתב:היה שווה לשלם ל-5HD כל ה-4 חודשים האחרונים רק בגלל המשחק של אתמול.
אני לא חובב טניס מושבע אבל המשחק אתמול היה אחת מחוויות הספורט הטובות שעברתי, בטח בשנה האחרונה....
השידור בערוץ 5 הרגיל היה לא רע בכלל, תמונה חלקה ולא מגורענת המאפיינת שידור חי בדרך כלל.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

סליחה, לא ההיתי מאוכז
גם אני חטאתי בהזמנה לחודש
האמת,
לא ברור לי למה לשלם לערוץ הזה בתקופה שאין שם כלום
קצת מצחיק
אפשר לשים ב6500 סרט מהניוז ולהריץ בלופ
חינם
גם אני חטאתי בהזמנה לחודש
האמת,
לא ברור לי למה לשלם לערוץ הזה בתקופה שאין שם כלום
קצת מצחיק
אפשר לשים ב6500 סרט מהניוז ולהריץ בלופ
חינם
העם דורש..... כל מיני דברים
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
shraga היקר,
מי אמר לך ששילמתי 4 חודשים?
שילמתי רק חודש אחד.
אני טוען שרק בשביל המשחק הזה שווה היה לשלם גם 100 ש"ח.
העברתי במקרן מידי פעם לערוץ 5 רגיל וההבדל הוא פשוט יום ולילה.
בערוץ 5 רגיל הייתי צופה בפלזמה ונהנה הרבה פחות.
אם אתה מעדיף להוציא 20 ש"ח על כוס קפה במקום לראות משחק בתמונה איכותית, זו החלטה שלך.
בניגוד אליך אני מוכן לשלם אם יש תמורה. כרגע (לאחר סיום המשחק) אני לא רואה תמורה ולכן התנתקתי שוב.
אם יהיו תכנים משמעותיים מהאוליפיאדה (שחיה ואתלטיקה) אני בשימחה אתחבר שוב.
בנושא חרם צרכנים אני בעד אם יש בכך צדק ולא באופן גורף כמוך.
בלי אנשים כמוני שברור להם שיצטרכו לשלם מחיר גבוה אבל יתרמו לכך שבארץ יהיו שידורי ספורט ב-HD דרך יס והוט, אנחנו נמשיך לראות שידורים באיכות עלובה.
לשם המחשה: אם בשנה הבאה צ'רלטון לא ישדרו את הליגה האנגלית ב-HD אני לא אתחבר אליהם, אבל אם בשנה הבאה נקבל את הליגה האנגלית, האיטלקית והספרדית ב-HD, אני בשמחה אשלם גם 100 ש"ח בחודש.
מי אמר לך ששילמתי 4 חודשים?
שילמתי רק חודש אחד.
אני טוען שרק בשביל המשחק הזה שווה היה לשלם גם 100 ש"ח.
העברתי במקרן מידי פעם לערוץ 5 רגיל וההבדל הוא פשוט יום ולילה.
בערוץ 5 רגיל הייתי צופה בפלזמה ונהנה הרבה פחות.
אם אתה מעדיף להוציא 20 ש"ח על כוס קפה במקום לראות משחק בתמונה איכותית, זו החלטה שלך.
בניגוד אליך אני מוכן לשלם אם יש תמורה. כרגע (לאחר סיום המשחק) אני לא רואה תמורה ולכן התנתקתי שוב.
אם יהיו תכנים משמעותיים מהאוליפיאדה (שחיה ואתלטיקה) אני בשימחה אתחבר שוב.
בנושא חרם צרכנים אני בעד אם יש בכך צדק ולא באופן גורף כמוך.
בלי אנשים כמוני שברור להם שיצטרכו לשלם מחיר גבוה אבל יתרמו לכך שבארץ יהיו שידורי ספורט ב-HD דרך יס והוט, אנחנו נמשיך לראות שידורים באיכות עלובה.
לשם המחשה: אם בשנה הבאה צ'רלטון לא ישדרו את הליגה האנגלית ב-HD אני לא אתחבר אליהם, אבל אם בשנה הבאה נקבל את הליגה האנגלית, האיטלקית והספרדית ב-HD, אני בשמחה אשלם גם 100 ש"ח בחודש.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
כל עזרה תתקבל בברכה.
פניתי שוב לערוץ הספורט ולצ'רלטון בנושא שידורי ה-HD.
מצ'רלטון אין שום תגובה, מערוץ הספורט קיבלתי תגובה + בקשה לשליחת פנייה למועצה לשידורי כבלים ולוויין, ששמחתי למלא.
בחרם צרכנים, שהוא לא נכון במקרה זה לדעתי, ובטח לא יעיל כשלא מיושם כראוי, לא נתקדם לשום מקום.
אם אנשים נוספים יישלחו מכתבים לרשות השנייה +ייפנו לערוץ הספורט ולצ'רלטון פניות שמסבירות שללא תוכן לא ב-HD גם לא נתחבר לתכנים ב-SD, אז אולי נראה התקדמות.
1. שידורי אולימפיאדה ב-HD.
כן / לא / עדיין במו"מ.
האם מדובר בשידורים משמעותיים (אתלטיקה, שחייה, כדורסל, כדורגל, כדורעף)?
2. ליגה גרמנית (כוללת שני נציגים מישראל, קולאוטי ואלברמן) שנפתחת ביום שישי ה-15/8 במשחק בין באיירן מינכן להמבורג.
האם השנה נקבל את המשחקים ב-HD?
האם כבר מהמחזור הראשון?
לליגה הספרדית והאיטלקית יש עוד זמן, מקווה שגם בנושא הזה תהיה התקדמות.
בברכה,
עידן
ראשית, בנוגע לשידורי האולימפיאדה- עדיין לא נסגר סופית איזו בדיוק שידורים ישודרו ב- HD. האם רק השידורים של הענפים המשודרים בספורט 5, או שאולי גם חלק מהענפים המשודרים בערוץ 1. אנחנו עדיין עובדים על זה, מן הסתם על הרחבת חבילת ה- HD ככל הניתן... מבטיחה ליידע אותך ברגע שתתקבל תשובה סופית.
לגבי הליגות האירופיות- לצערי גם כאן אין לי תשובה סופית....
מאחר ועניין שידורי ה- HD קרוב ללבך, ואתה מבין ומתמצא בלוחות השידורים ובכללים הרגולטוריים שחלים עלינו בעניין זה (שידורי HD אך ורק במקביל לשידורים של ספורט 5), הייתי מציעה שתפנה במכתב למועצת הכבלים והלוויין, שהיא הגוף הרגולטורי המפקח עלינו, ותביע בפניה את מורת רוחך מההחלטה הרגולטורית הזאת. מניחה שאם יהיו רבים כמוך, הלחץ עשוי לשאת פרי...
אשמח אם תשלח לי העתק ממכתבך למועצה, גם אנחנו כמובן היינו שמחים לשנות את ההגבלה המיותרת הזאת.
מבטיחה לעדכן אותך בכל התפתחות בנושא זכויות השידור!
יום טוב,
גלית.
סה"כ 1 עמודים (כולל עמ' זה)
לידי: מירב
נכבדי,
הנדון: שידורים בערוץ 5HD
לאחרונה החלו בישראל שידורים בהפרדה גבוהה (HD).
שידורים אלה הם באיכות גבוהה הרבה יותר מהשידורים הרגילים, ומתאימים למסכים החדשים (LCD ופלזמות) הנמכרים היום בשוק.
אחד הערוצים בחבילת ה-HD של שני חברות התקשורת (YES ו-HOT) הוא ערוץ ספורט מיוחד המשדר רק באיכות HD.
לאחר פנייתי לערוץ בנושא התכנים המשודרים הובאה לידיעתי ההוראה של המועצה כי רק תכנים המשודרים בערוץ פתוח (ערוץ שמופיע בחבילת הבסיס = ערוץ 1, 2, 5 או 10) יכולים להיות משודרים במקביל בערוץ 5HD.
ההחלטה הזו ממש לא ברורה לי.
היא מזיקה למנויים כמוני שמשלמים עבור הערוץ במטרה לקבל את מירב התכנים שניתן לקבל ב-HD שחלק נכבד מהם משודר בערוצים שאינם פתוחים (5+, 5+ Live...).
מצד שני הגבלה זו לא מועילה במאום לרב האוכלוסייה שלא מעוניינת להתחבר ל-HD, כל עוד השידור בערוץ 5HD יהיה במקביל לשידור בערוץ אחר, ללא הגבלה על איזה ערוץ בדיוק.
בכדי שכולם יהיו מרוצים, הפיתרון הוא מאוד פשוט.
שינוי ההנחיה לערוץ הספורט מהנחיה ש"אין לשדר תכנים בערוץ 5HD שאינם משודרים בערוץ רגיל פתוח (1, 2, 5, 10) להנחיה ש"שידור בערוץ 5HD חייב להיות שידור מקביל לשידור בערוץ רגיל אחר".
בקשר לערוץ הרגיל האחר (ערוץ SD) שבו ישודרו התכנים, אני משאיר לכם לוודא כי אכן לא מבוצעת זליגה מערוצי הבסיס לערוצי הפרימיום.
העתק: ערוץ הספורט, פקס: 03-6242088
בברכה,
עידן גון
1. שידורי אולימפיאדה ב-HD.
כן / לא / עדיין במו"מ.
האם מדובר בשידורים משמעותיים (אתלטיקה, שחייה, כדורסל, כדורגל, כדורעף)?
2. ליגה גרמנית (כוללת שני נציגים מישראל, קולאוטי ואלברמן) שנפתחת ביום שישי ה-15/8 במשחק בין באיירן מינכן להמבורג.
האם השנה נקבל את המשחקים ב-HD?
האם כבר מהמחזור הראשון?
לליגה הספרדית והאיטלקית יש עוד זמן, מקווה שגם בנושא הזה תהיה התקדמות.
בברכה,
עידן
ראשית, בנוגע לשידורי האולימפיאדה- עדיין לא נסגר סופית איזו בדיוק שידורים ישודרו ב- HD. האם רק השידורים של הענפים המשודרים בספורט 5, או שאולי גם חלק מהענפים המשודרים בערוץ 1. אנחנו עדיין עובדים על זה, מן הסתם על הרחבת חבילת ה- HD ככל הניתן... מבטיחה ליידע אותך ברגע שתתקבל תשובה סופית.
לגבי הליגות האירופיות- לצערי גם כאן אין לי תשובה סופית....
מאחר ועניין שידורי ה- HD קרוב ללבך, ואתה מבין ומתמצא בלוחות השידורים ובכללים הרגולטוריים שחלים עלינו בעניין זה (שידורי HD אך ורק במקביל לשידורים של ספורט 5), הייתי מציעה שתפנה במכתב למועצת הכבלים והלוויין, שהיא הגוף הרגולטורי המפקח עלינו, ותביע בפניה את מורת רוחך מההחלטה הרגולטורית הזאת. מניחה שאם יהיו רבים כמוך, הלחץ עשוי לשאת פרי...
אשמח אם תשלח לי העתק ממכתבך למועצה, גם אנחנו כמובן היינו שמחים לשנות את ההגבלה המיותרת הזאת.
מבטיחה לעדכן אותך בכל התפתחות בנושא זכויות השידור!
יום טוב,
גלית.
סה"כ 1 עמודים (כולל עמ' זה)
לידי: מירב
נכבדי,
הנדון: שידורים בערוץ 5HD
לאחרונה החלו בישראל שידורים בהפרדה גבוהה (HD).
שידורים אלה הם באיכות גבוהה הרבה יותר מהשידורים הרגילים, ומתאימים למסכים החדשים (LCD ופלזמות) הנמכרים היום בשוק.
אחד הערוצים בחבילת ה-HD של שני חברות התקשורת (YES ו-HOT) הוא ערוץ ספורט מיוחד המשדר רק באיכות HD.
לאחר פנייתי לערוץ בנושא התכנים המשודרים הובאה לידיעתי ההוראה של המועצה כי רק תכנים המשודרים בערוץ פתוח (ערוץ שמופיע בחבילת הבסיס = ערוץ 1, 2, 5 או 10) יכולים להיות משודרים במקביל בערוץ 5HD.
ההחלטה הזו ממש לא ברורה לי.
היא מזיקה למנויים כמוני שמשלמים עבור הערוץ במטרה לקבל את מירב התכנים שניתן לקבל ב-HD שחלק נכבד מהם משודר בערוצים שאינם פתוחים (5+, 5+ Live...).
מצד שני הגבלה זו לא מועילה במאום לרב האוכלוסייה שלא מעוניינת להתחבר ל-HD, כל עוד השידור בערוץ 5HD יהיה במקביל לשידור בערוץ אחר, ללא הגבלה על איזה ערוץ בדיוק.
בכדי שכולם יהיו מרוצים, הפיתרון הוא מאוד פשוט.
שינוי ההנחיה לערוץ הספורט מהנחיה ש"אין לשדר תכנים בערוץ 5HD שאינם משודרים בערוץ רגיל פתוח (1, 2, 5, 10) להנחיה ש"שידור בערוץ 5HD חייב להיות שידור מקביל לשידור בערוץ רגיל אחר".
בקשר לערוץ הרגיל האחר (ערוץ SD) שבו ישודרו התכנים, אני משאיר לכם לוודא כי אכן לא מבוצעת זליגה מערוצי הבסיס לערוצי הפרימיום.
העתק: ערוץ הספורט, פקס: 03-6242088
בברכה,
עידן גון