שלום, קוראים לי ערד וקניתי 2 מגיני Agent 18 אחרי המלצות מאנשים בפורום של iPhones.co.il.
בתוך ההמלצות ראיתי גם כמה אנשים שאמרו שזה שורט את החלק האחורי של המכשיר, אבל מיד קפצו אנשים שאמרו ש"יש לי את המגן הזה כבר חודשיים ואין אפילו שריטה אחת!". בדיעבד מסתבר שאלה בעצם המייבאים שלו שמוכרים אותו בארץ (בעלי iTel.co.il לדוגמה).
5 ימים אחרי שהמגן הורכב על האייפון נוצרה שריטה ענקית, בולטת ועמוקה בגב המכשיר בגלל המגן. במכשיר השני, אחרי 8 ימים נוצרה שריטה זהה. היום יש על גב המכשיר שלי כבר 5 שריטות עמוקות, וכל הפס הכסוף מסביב למכשיר מלא שיפשופים, כנ"ל במכשיר השני- זאת בגלל מגן ה-Agent 18.
התחלתי להזהיר אחרים עם הזמן, ושוב קפצו המוכרים של המגן ואמרו שאני מדבר שטויות ושהוא לא שורט. בתגובה פתחתי דיון עם תמונה של גב המכשיר שלי, והשריטה (שמקבילה לפס הפלסטיק הבולט במגן):
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=26478
כדי שאחרים לא יפגעו מאותו הדבר ציינתי בדיון בפורום של iPhones.co.il שבו פורסם הסיקור של האתר הזה שהמכשיר גורם לשריטת גב המכשיר. תגובת ההנהלה שם הייתה למחוק לי את התגובה, ולחסום את המשתמש שלי.
כן, המגן עצמו אולי טוב וציון של 9/10 מתאים לו, אבל ברגע שמגלים שהוא שורט את המכשיר הציון מצידי יורד ל-0/10. אתם לא נתקלתם בזה כי הדבר לוקח כמה ימים, אבל אני מבקש שתוסיפו את זה ותכניסו את זה לחשבון בסיקור שלכם, כדי שלא תגרמו לאנשים לקנות אותו בלי לדעת למה הוא גורם, הם סתם יפגעו ויהרס להם המכשיר (אין אפשרות להסיר את השריטות האלה).
אני גם מקווה שהצנזורה של iPhones.co.il לא תגיע לפה ותמחוק את התגובה הזו, המצב שם כבר נוראי בכך שהם מטעים קונים כדי להגדיל רווחים. איזה מין אתר של קהילה מצנזר תגובות נכונות שאומרות דברים שליליים על מוצרים, שחנות אחרת (שחולקת הנהלה עם האתר) מוכרת? זאת ממש בושה. אני כבר רואה כמה אנשים יקנו את המגן וירצו לבכות שהוא יהרוס להם את גב המכשיר.