תגובות ביקורת: Agent 18 - נרתיק מגן לאייפון מסוג אחר

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #21 

oferlaor כתב:ואגב, הכיסוי של הרכב שלי יותר מוצלח ומתאים לרכב מהמקור (וגם יותר נעים למגע ולכיסא הנהג יש גם כריות שהופכות אותו ליותר ארגונומי)...
...
...וכשמגישים את האוכל לשולחן אומרים: "יש עוד במקרר, אל תדאגו..." :wink:
עופר, זו בדיוק תגובה "פולנית" :D :D :D
אבל אל תקח את זה אישית - רבים "נגועים" בחיידק...

אורן.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #22 

כוחו המסחרי של אתר HOMETHEATRE...
- חיפוש בגוגל "מגן לאייפון" מביא את הסקירה הזאת בתוצאה הראשונה :)

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #23 

dizingof כתב:כוחו המסחרי של אתר HOMETHEATRE...
...
נדמה לי שיש צורך לשלם עבור הפריבילגיה הזאת :wink:

point2i
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

מה נסגר איתכם

שליחה #24 

אתם כנראה גם מאלו שמלטפים את המכשיר מבעד למכנסיים וממששים את הבליטה הנחשקת בכיס המכנס בכל הזדמנות .
קחו קצת פרופורציה בחיים , מגן מסך גם אם יעלה 100 ירוקים לפני התקנה 8) לא יגן על התרסקות המכשיר ( זה או אחר ) בפני נפילה לא מוצלחת .
שריטות , שמנוניות , מה נהייתם לי כוסיות ?
המכשיר שלי והוא לא אייפון אבל זה לא משנה , נקנה לפני כשנתיים בסכום של 2500 ש"ח , עם הקניה קיבלתי מתנה מגן מסך שהסרתי אותו אחרי כמה ימים כי זה הרגיש לי כמו לאכול סוכריה עם העטיפה או אם תרצו כמו לזיין עם קונדום עבה .
המכשיר הזה שמור להפליא ומשמש אותי לא מעט , ואם יתרסק נתקדם הלאה למכשיר אחר .
:D

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

Re: מה נסגר איתכם

שליחה #25 

point2i כתב:אתם כנראה גם מאלו שמלטפים את המכשיר מבעד למכנסיים וממששים את הבליטה הנחשקת בכיס המכנס בכל הזדמנות .
קחו קצת פרופורציה בחיים , מגן מסך גם אם יעלה 100 ירוקים לפני התקנה 8) לא יגן על התרסקות המכשיר ( זה או אחר ) בפני נפילה לא מוצלחת .
המכשיר שלי והוא לא אייפון אבל זה לא משנה , נקנה לפני כשנתיים בסכום של 2500 ש"ח , עם הקניה קיבלתי מתנה מגן מסך שהסרתי אותו אחרי כמה ימים כי זה הרגיש לי כמו לאכול סוכריה עם העטיפה או אם תרצו כמו לזיין עם קונדום עבה .
...
(Y) (Y) :D

אורן.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: מה נסגר איתכם

שליחה #26 

point2i כתב:אתם כנראה גם מאלו שמלטפים את המכשיר מבעד למכנסיים וממששים את הבליטה הנחשקת בכיס המכנס בכל הזדמנות .
...
גישה בריאה לחיים (f)

Arad
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #27 

שלום, קוראים לי ערד וקניתי 2 מגיני Agent 18 אחרי המלצות מאנשים בפורום של iPhones.co.il.
בתוך ההמלצות ראיתי גם כמה אנשים שאמרו שזה שורט את החלק האחורי של המכשיר, אבל מיד קפצו אנשים שאמרו ש"יש לי את המגן הזה כבר חודשיים ואין אפילו שריטה אחת!". בדיעבד מסתבר שאלה בעצם המייבאים שלו שמוכרים אותו בארץ (בעלי iTel.co.il לדוגמה).

5 ימים אחרי שהמגן הורכב על האייפון נוצרה שריטה ענקית, בולטת ועמוקה בגב המכשיר בגלל המגן. במכשיר השני, אחרי 8 ימים נוצרה שריטה זהה. היום יש על גב המכשיר שלי כבר 5 שריטות עמוקות, וכל הפס הכסוף מסביב למכשיר מלא שיפשופים, כנ"ל במכשיר השני- זאת בגלל מגן ה-Agent 18.

התחלתי להזהיר אחרים עם הזמן, ושוב קפצו המוכרים של המגן ואמרו שאני מדבר שטויות ושהוא לא שורט. בתגובה פתחתי דיון עם תמונה של גב המכשיר שלי, והשריטה (שמקבילה לפס הפלסטיק הבולט במגן):
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=26478

כדי שאחרים לא יפגעו מאותו הדבר ציינתי בדיון בפורום של iPhones.co.il שבו פורסם הסיקור של האתר הזה שהמכשיר גורם לשריטת גב המכשיר. תגובת ההנהלה שם הייתה למחוק לי את התגובה, ולחסום את המשתמש שלי.

כן, המגן עצמו אולי טוב וציון של 9/10 מתאים לו, אבל ברגע שמגלים שהוא שורט את המכשיר הציון מצידי יורד ל-0/10. אתם לא נתקלתם בזה כי הדבר לוקח כמה ימים, אבל אני מבקש שתוסיפו את זה ותכניסו את זה לחשבון בסיקור שלכם, כדי שלא תגרמו לאנשים לקנות אותו בלי לדעת למה הוא גורם, הם סתם יפגעו ויהרס להם המכשיר (אין אפשרות להסיר את השריטות האלה).

אני גם מקווה שהצנזורה של iPhones.co.il לא תגיע לפה ותמחוק את התגובה הזו, המצב שם כבר נוראי בכך שהם מטעים קונים כדי להגדיל רווחים. איזה מין אתר של קהילה מצנזר תגובות נכונות שאומרות דברים שליליים על מוצרים, שחנות אחרת (שחולקת הנהלה עם האתר) מוכרת? זאת ממש בושה. אני כבר רואה כמה אנשים יקנו את המגן וירצו לבכות שהוא יהרוס להם את גב המכשיר.

kalabasa
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 220
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #28 

ממליץ בחום על הSWITCHEASY אחלה מגן יש לי אותו כבר למעלה מחצי שנה ואני מאוד מרוצה.
את הAgent 18 יש לחבר ואני יכול להגיד שגם הוא התלונן עליו שהוא לא כזה מרוצה.
את הSWITCHEASY ניתן להמזין מחו"ל ב130 שקלים וזה מגיע עם 3 מגני מסך בקיצור ממולץ מאוד.

point2i
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #29 

Arad
זה בטח לא יפתיע אותך לגלות שגם אני נחסמתי ( ובטח ישנם עוד לא מעט כמונו ) באתר המדובר ממש יומיים לאחר ההכרזה על האייפון החדש , והסיבה היא - הבאת ציטוטים של גולשים זועמים ובצדק באתרים שונים על כך שסטיב בחר לדלג על ישראל בשיווק המכשיר כאן .
בין השאר חטפתי לא מעט קללות וגידופים מילדים נלהבים :jump: שאיכלסו את האתר ההוא בהמוניהם כמו עדר זבובים ( כאילו יש שם דבש :מבולבל: ) רוחש ובוחש , בעע .
מיותר לציין שמנהלי האתר בחרו לחסום אותי המוחא כנגד מדיניות אפל , אבל בחרו להשאיר על כנם את זבי החוטם המתלהבים .
כמובן שכתבתי מכתב זועם במייל אל אחד המנהלים על ההתנהלות הכל כך חד צדדית ולא מאוזנת בפורומים שלהם .
עד שחזרו אליי עם התנצלות והודעה על הסרת החסימה , אני כבר הייתי רשום באתר שוב . (Y) למרות כל האמצעים שעומדים לרשותם ( ותאמינו לי שזה לא היה קל ) למנוע ממשתמשים \ מחשבים \ כתובות IP \ חסומים בכלל לגשת למידע או אפילו לקרוא אשכולות בפורומים השונים באתר שלהם

שורה תחתונה , אני מדיר רגליי ומקלדתי משם , ואגיע לשם על אפם וחמתם ביום ובשעה שאבחר כדי לאסוף מידע חיוני במידה ואזדקק לו שוב .

Arad
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #30 

אני אדאג לפרסם את הסיפור שלי כמה שאפשר, כי פה פשוט מרמים אנשים.
ולהתחמק מחסימה זה דבר פשוט מאוד... ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר משנה את האיי-פי. מחיקה של ה-Cookies מסירה קשר לחשבון הישן.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78768
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #31 

רונן כתב:
...
...
ממש לא... מסתוריות דרכיו של הגוגל...

הרבה מההחלטות שלו הם שרירותיות לחלוטין. אם אתה שואל אותי מה האלגוריתם המיסתורי שלהם שהם לא מגלים לאף אחד? זה פונקצית RANDOM שהם משנים מדי פעם...

point2i
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #32 

Arad כתב:אני אדאג לפרסם את הסיפור שלי כמה שאפשר, כי פה פשוט מרמים אנשים.
ולהתחמק מחסימה זה דבר פשוט מאוד... ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר משנה את האיי-פי. מחיקה של ה-Cookies מסירה קשר לחשבון הישן.
...
נסה ותיווכח כמה קשה הענין באתר הזה .
ניתוק וחיבור של הנתב אכן מחליף IP אבל לא עוזר במקרה הזה !
מחיקה של הקוקיס , קבצי TEMP היסטורית גלישה ושאריות בדרך המקובלת , לא עוזרת גם כן !
כמובן ההרשמה החדשה נועדה ליצירת יוזר חדש ובעזרת מייל שונה , אבל ברגע שאתה מבצע את הפעולות הללו ממחשב ' נגוע ' או אם תרצה מזוהה על ידם - זה אבוד .
גם אם תבצע רישום חדש ממחשב אחר , ותחזור למחשב המזוהה אצלם כדי להיכנס לחשבונך החדש , לא תוכל !
הקיצר HUSSLE , נסה ותיווכח .
ושיהיה לך בהצלחה .

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #33 

תעבוד עם virtual pc ללא שמירת הגדרות , בכל כיבוי של המכונה יתאפס כל המחשב כאילו הותקן מחדש .
ומה שנשאר זה לכבות את הראוטר .

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #34 

חברה, אם אתם רוצים לדבר על איך לרמות אתרים אחרים מחסימה, אז בבקשה תעשו את זה במקומות אחרים.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #35 

oferlaor כתב:
רונן כתב:
...
...
ממש לא... מסתוריות דרכיו של הגוגל......
...
.

הרשה לי להסביר :

קרוב משפחה שלי ביקש לפרסם את האתר שלו באינטרנט,

קיבל הצעת מחיר מחברה בישראל אשר התחייבה (עליו לשלם על כך) ,

על הצגת כתובת האתר שלו בעמוד הראשון של תוצאות החיפוש בגוגל !

יתרה מזאת , ההצעה כללה כ- 1000 "לחיצות" , ותשלום נוסף עבור לחיצות נוספות,

מסקנה :

בכדי לקבל תוצאת חיפוש בעמוד הראשון של גוגל - יש לשלם על כך ( ללא קשר ל"פטנט" של מנוע החיפוש ) 8O

point2i
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #36 

oferlaor כתב:חברה, אם אתם רוצים לדבר על איך לרמות אתרים אחרים מחסימה, אז בבקשה תעשו את זה במקומות אחרים.
...
לא מדובר פה על לרמות אתרים .
מדובר כאן על הרשמה חדשה לפורום מסוים ( כדי שתוכל להשתמש בשירותיו ) לאחר חסימה לא מוצדקת ע"י מנהל הפורום .
ואתה יכול להיות בטוח שבמקרה שלי בכל אופן , לא נחסמתי שם כי ניבלתי את הפה , פגעתי באחרים או הטרדתי ע"י פתיחה של שרשורים ושאלות מטומטמות .
האבחנה בנוגע לשמירה על חוקי הפורום ( ואני בעד חוקים בפורומים ) שמורה למנהל בלבד , ולא מעט מנהלים נכשלים באבחנה הזו , עקב היותם ' משוחדים ' או בעלי נטיה כזו או אחרת , ופשוט בוחרים להעיף גולשים שלא כותבים מספיק נכון לטעמם .
מן הסתם רישום מחודש בדרכים עקיפות לפורום שחסם גולש , אינה עבירה על חוקי המדינה או האינטרנט , ותקנו אותי אם אני טועה .

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #37 

אתה טועה בעיניין פעוט והוא שהאתר ההוא, כמו זה, הוא פרטי ואין בו "חופש ביטוי" במובן שאולי היית רוצה.
שוב, אם יש לכם טענות נגד אתר כלשהו , שטחו אותו בפניהם, אנא, אל תשתמשו בנו כזירת איגרוף.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #38 

רונן כתב:
oferlaor כתב:
רונן כתב:
...
...
ממש לא... מסתוריות דרכיו של הגוגל......
...
.

הרשה לי להסביר :

קרוב משפחה שלי ביקש לפרסם את האתר שלו באינטרנט,

קיבל הצעת מחיר מחברה בישראל אשר התחייבה (עליו לשלם על כך) ,

על הצגת כתובת האתר שלו בעמוד הראשון של תוצאות החיפוש בגוגל !

יתרה מזאת , ההצעה כללה כ- 1000 "לחיצות" , ותשלום נוסף עבור לחיצות נוספות,

מסקנה :

בכדי לקבל תוצאת חיפוש בעמוד הראשון של גוגל - יש לשלם על כך ( ללא קשר ל"פטנט" של מנוע החיפוש ) 8O
...
כל הנושא של SEO (קידום אתרים בגוגל) הוא שנוי במחלוקת.
יש שטוענים שזה דיי דומה למרפאים ברפואה אלטרנטיבית היות ואף אחד לא באמת יודע איך גוגל מאנדקס ומדרג (RANK) אתרים, שכן, אז כל הכח של גוגל (רלוונטיות חיפוש) לא היה שווה הרבה.
יתרנה מזאת, גם כשעולים על "שיטה" שמקפיצה אתר, אז הם מיד משנים את האלגוריתמים וזה לא עובד.
בסופו של יום, כל האתרים עושים כמה דברים בסיסיים שידועים לכולם וחיפוש קצר בגוגל היה גם מגלה לך אותם.

אנחנו, ספציפית, לא השקענו אגורה עד היום ב-SEO.

עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות.....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #39 

רונן,

לאתר פרטי קטן אין ספק שיהיה קשה מאוד להיכנס לגוגל. אנחנו סוטים לנושא אחר ואולי כדאי לעבור לשרשור נפרד כי זה נושא מעניין. בגדול, הרעיון של גוגל הוא שהוא סופר כמה אנשים מפנים אליך לינקים ואיכות הלינקים שמופנים אליך. מכיוון שלנו יש לא מעט תוכן מעניין, מפנים אלינו לינקים (למשל אותו מאמר מקבל הפניה מהעמוד הראשי של iphones.co.il דבר שבהחלט לא מזיק לדירוג שלו...).

אתר עם המון תוכן, הרבה פעילות ועם SITEMAP יעלה בגוגל.

יש איזה 10 עקרונות שצריך לשמור בכדי שאתר יהיה GOOGLE FRIENDLY, כל העקרונות די ידועים ומפורסמים באינטרנט. הפעולות הן כל כך בנאליות וברורות, אך מעצבים רבים של אתרים לא שומרים עליהם ולכן לא עולים טוב בגוגל. בקיצור, אם כותבים אתר סביר, שומרים על חוקים (לא מזבלים את גוגל או מנסים לרמות אותו) ואם יש מספיק תוכן אז בסוף גוגל יאנדקס אותך גבוה. אגב, הוא גם סופר קליקים על כל לינק, כך שאם הרבה אנשים מחפשים אותך ומזהים שאתה אתר טוב (כלומר, לא חוזרים לחיפוש של גוגל שניה אחרי שלחצו על האתר שלך) אז הוא יודע בסוף שאתה אתר טוב ומפנה אליו.

בקיצור, מי שלא מבין בזה, או שלחוץ בזמן, או שאין לו מספיק תוכן מעניין חייב או לשלם למי שכן מבין ומשנה לו את האתר בכדי שזה יקרה, או שיוצר לינקים איכותיים מאתרים אחרים לאותו אתר, או דואג לשלם לגוגל ולהופיע ב-PAID ADS שזה מעל תוצאות החיפוש או לצידם.

אנחנו, טפו טפו, בינתיים לא במצב רע כ"כ מבחינת גוגל, אבל אנחנו בוודאי לא משלמים עבור זה ובוודאי שלא צריכים שינויים מהותיים באתר בכדי שזה יקרה.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #40 

מרטין , עפר :

הסברכם מאלף (f)

למדתי נושא נוסף שלא בתחומי ,

תודה רבה (l)

נ.ב. : אולי כדאי באמת להעתיק את ההודעת שלא קשורות לנושא לשירשור אחר ...

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”