חידוש ההתקשרות עם yes
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כבר היום אתה יכול לקלוט אותם ללא מנוי עם צלחת לוויין המכוונת לעמוס...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
דוקא במקרה שלי הגיעו שני טכנאים שעבדו במקביל ועשו עבודה טובה.pixies כתב:מנסיון של משפחה וחברים שעברו להוט HD בחודש האחרון, ה"סטנדרט" כשמזמינים הוט זה שמגיע מתקין זוטר שעושה את רוב העבודה השחורה אבל מהר מאוד מגלים קצת בעיות איכות ותקלות.
אחרי שמזמינים טכנאי נוסף בעל נסיון רב יותר לתיקון התקלות, העניינים מסתדרים (החלפה/עדכון תוכנה של ממיר/מודם/קופסת VOIP, הוספת מגבר/איזולטור בכניסה, וכו).
בסה"כ שירות שמתקרב ברמתו לשירות של יס. לא הרבה יותר גרוע......
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
מהרושם שלי השירות של הוט בין הגרועים שנתקלתי בהםpixies כתב:מנסיון של משפחה וחברים שעברו להוט HD בחודש האחרון, ה"סטנדרט" כשמזמינים הוט זה שמגיע מתקין זוטר שעושה את רוב העבודה השחורה אבל מהר מאוד מגלים קצת בעיות איכות ותקלות.
אחרי שמזמינים טכנאי נוסף בעל נסיון רב יותר לתיקון התקלות, העניינים מסתדרים (החלפה/עדכון תוכנה של ממיר/מודם/קופסת VOIP, הוספת מגבר/איזולטור בכניסה, וכו).
בסה"כ שירות שמתקרב ברמתו לשירות של יס. לא הרבה יותר גרוע......
זמני המתנה של 40 דקות ומעלה
ביס אני מחכה 2 דקות לכל היותר
לצערי הרב אני מחוייב להוט לעוד 3 חודשים באינטרנט, ומהגיהנום שאני עובר איתם, אני כבר מוכן לשלם דמי התנתקות, רק בשביל לא לעבוד עם החברה המזוויעה הזאת יותר.
לפעמים, הוט מתפקדים כראוי, והאינטרנט בסדר, לפעמים נופלים על תשתית גרועה, עם ניתוקים כל חצי דקה.
קורה לטובים ביותר, אבל לפחות שיתנו שירות הולם ויענו מהר, אני סטודנט ואין לי כסף לבזבז על 40 דקות שיחה כל פעם בסלולרי, כמו כן דיברתי עם נציגה טכנית והסברתי לה שאין לי קו טלפון עדיין, ואני מבקש שיחזרו אליי שירות לקוחות כי אני מעוניין להתנתק, היא הבטיחה שיחזרו, ועדיין לא שמעתי מהם.
חברה שזורקת על הלקוחות שלה באינטרנט, לדעתי בטח זורקת על לקוחות הטלוויזיה, ותקנו אותי אם אני טועה.
בכל מקרה, אני לא מתקרב אליהם יותר בחיים, המחיר הזול לא שווה לי את כאב הראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
למה לבזבז כסף על שיחה בסלולרי... יש להם מספר חינמי, 1-800-206900. המתנה נעימה ובחינם. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
Nissim כתב:אני באמת לא מבין למה להתחייב ל 36 חודשים?
אני יודע למה הוט ו YES מקדמים זאת, יש צפי לנטישה של 40% ממנויי הטלוויזיה הרב ערוצית כאשר יעלו הערוצים החופשיים....
פחחחח... אפילו HOT, שהפעילה המון לוביסטים נגד הDTT לא הגזימה כל כך בתיאור ההשלכות על החברות. לכל היותר שתי החברות צופות נטישה של מקסימום 10% מהלקוחות, שזה נתון לא מנחם בכלל, אבל זה לא אובדני כמו 40%.