זקוק לעזרת המומחים בתביעה ייצוגית לגבי LCDשלLGחשוב גם לקונים
giladye
לאחד החברים בפורום היה סיפור דומה עים מגבר
שהוא רכש בחנות מאד ידועה בחיפה ומה לעשות שעבדו עליו ,
הלכתי איתו לחנות כמה פעמים ודיברנו עים בעל החנות הנחמד (לפני הקנייה)
אבל כלום לא עזר.שתבין חבר שלי שילם על מגבר מסויים וקיבל מגבר אחר.
רק לאחר התערבות משפטית קיבלנו את הכסף בחזרה.לא הייתה ברירה.
לאחד החברים בפורום היה סיפור דומה עים מגבר
שהוא רכש בחנות מאד ידועה בחיפה ומה לעשות שעבדו עליו ,
הלכתי איתו לחנות כמה פעמים ודיברנו עים בעל החנות הנחמד (לפני הקנייה)
אבל כלום לא עזר.שתבין חבר שלי שילם על מגבר מסויים וקיבל מגבר אחר.
רק לאחר התערבות משפטית קיבלנו את הכסף בחזרה.לא הייתה ברירה.
ראשית הדוגמא שלך שונה בכמה פרמטרים מהעניין הזה. במקרה הזה לא מדובר בחנות אלא ביבואן הרשמי (גוף קצת יותר גדול). במקרה שהבאת ציינת ש"עבדו" על הלקוח פה יש ספק גדול עם "עבדו" על מישהו, במיוחד שהרוכש בטח ראה את הטלויזיה מוצגת בחנויות השונות ובעית זליגת האור מופיעה בכל פורום רענן באינטרנט.
למרות זאת אני מסכים שהתערבות משפטית יכולה לסייע, אך אין ספק שהמקרה הזה לא פשוט מאחר ולא כלכך ברור שיש בכלל פגם במוצר, ושהפגם היה מוסתר מעין הציבור שרכש את המוצר.
כך שמדובר בסוגיה קצת יותר סבוכה משפטית מהדוגמא שהבאת.
למרות זאת אני מסכים שהתערבות משפטית יכולה לסייע, אך אין ספק שהמקרה הזה לא פשוט מאחר ולא כלכך ברור שיש בכלל פגם במוצר, ושהפגם היה מוסתר מעין הציבור שרכש את המוצר.
כך שמדובר בסוגיה קצת יותר סבוכה משפטית מהדוגמא שהבאת.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
בטח שיש פגם, הדיפיוזר לא עושה את העבודה שלו ולא מחלק את האור בצורה שווה, אפילו מרטין אמר שזה נובע מתכנון או הרכבה לא מושלמת, ואני לא ידעתי שיש שם את הבעייה הזו, אם הייתי יודע על זה בחיים לא הייתי קונה את המסך, אפילו אני זוכר ששאלתי פה
אם מישהו מכיר את המוצר ויש לו חוות דעת, אבל אף אחד לא ידע כלום, ולא היו באותו זמן דיבורים פעילים על הזליגה, וגם לא חשבתי
שדבר כזה יכול להיות אפשרי, שבן אדם רוצה לראות סרט עם שוליים שחורים ובמקום שחור הוא רואה לבן בחלק מהמסך,ובאחים לנשק בHD בקטעי מלחמה בלילה חצי מהמסך לבן וחצי שחור... חברים איך
אתם לא חושבים שזה מחדל זה מפליא אותי, זה שאתם אומרים שאין לי קייס אני מוכן לקבל למרות שאני חושב אחרת, אבל תחשבו על הבעייה, אנשים תמימים קונים מסכים, גם אנשים כאלה שלא נכנסים לפורומים אולי גם לא יודעים איך, קונים מסך רואים סרט והוא חצי לבן
זה לפי דעתי מחדל ממדרגה ראשונה.
אם מישהו מכיר את המוצר ויש לו חוות דעת, אבל אף אחד לא ידע כלום, ולא היו באותו זמן דיבורים פעילים על הזליגה, וגם לא חשבתי
שדבר כזה יכול להיות אפשרי, שבן אדם רוצה לראות סרט עם שוליים שחורים ובמקום שחור הוא רואה לבן בחלק מהמסך,ובאחים לנשק בHD בקטעי מלחמה בלילה חצי מהמסך לבן וחצי שחור... חברים איך
אתם לא חושבים שזה מחדל זה מפליא אותי, זה שאתם אומרים שאין לי קייס אני מוכן לקבל למרות שאני חושב אחרת, אבל תחשבו על הבעייה, אנשים תמימים קונים מסכים, גם אנשים כאלה שלא נכנסים לפורומים אולי גם לא יודעים איך, קונים מסך רואים סרט והוא חצי לבן
זה לפי דעתי מחדל ממדרגה ראשונה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: