ממש לפני קניה, התלבטות בין 5 מסכים
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
אני ממליץ על הlg.
גם הסמסונג טובה מאוד בעיניי
גם הסמסונג טובה מאוד בעיניי
- Dalamber
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1090
מנגנון ה - SUPER BRIGHT PANEL דווקא מהווה חסרון לטעמי כיוון שזה בא ע"ח "חיות" הצבעים במסך הזה.ironman כתב:אכן לפי ח.י יש לו
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
ויש לו גם מנגנון כזה Super Bright Panel - מסך יחודיי המספק בהירות ומבטל השתקפויות אופטיות לתמונה בהירה ועשירה...
- ironman
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
לא ראיתי אותו בעין לכן אני מקבל את דבריך כעובדה מוגמרת שאכן יכולה להשפיע כגורם משמעותי ברכישה.Dalamber כתב:מנגנון ה - SUPER BRIGHT PANEL דווקא מהווה חסרון לטעמי כיוון שזה בא ע"ח "חיות" הצבעים במסך הזה.ironman כתב:אכן לפי ח.י יש לו
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
ויש לו גם מנגנון כזה Super Bright Panel - מסך יחודיי המספק בהירות ומבטל השתקפויות אופטיות לתמונה בהירה ועשירה......
האם יצא לכך לראותו ליד ה-Q ?
- Dalamber
-
- חבר ותיק

-
roeish
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 451
אם אני לא טועה גם לסמסונג יש את אותו הפאנל שמונע השתקפות כמו ב LG...
- Dalamber
-
- חבר ותיק

אתה לא טועה, עם זאת אין כאן הוקוס פוקוס...ההשתקפות עדיין נכרת בעין.roeish כתב:אם אני לא טועה גם לסמסונג יש את אותו הפאנל שמונע השתקפות כמו ב LG......
- eliyau_isr
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
אני מכיר את הסמסונג ואת ה-LG
רואים מצויין בשתי הטלויזיות, ממש מעולה,
ה-LG היא 100 הרץ ויש לה סקארט.
ולכן הייתי מעדיף משתיהן אותה, אבל... ההשתקפויות הן בלתי נסבלות
וזו הסיבה היחידה שהייתי רוכש LCD איכותית במקום הפלזמה.
ה-LG היא 100 הרץ ויש לה סקארט.
ולכן הייתי מעדיף משתיהן אותה, אבל... ההשתקפויות הן בלתי נסבלות
וזו הסיבה היחידה שהייתי רוכש LCD איכותית במקום הפלזמה.
- RUJI
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
לי יש XBOX ואני משחק בשיא הכיף עם הפלזמה שלי, שמה גם סרטי XVID רואים כ"כ מושלם על מסך כ"כ גדול שזה מדהים.
אני מאוד בספק שאתה תתחיל להוריד סרטי MKV 720P כל סרט כי גם זה שוקל מלא וגם תופס נפח HD ואלף ואחת סיבות.
לעומת זאת סרטי XVID ששוקלים במקרה הכי גרוע: 1.42GB שווה לרכוש פלזמה.
אני מאוד בספק שאתה תתחיל להוריד סרטי MKV 720P כל סרט כי גם זה שוקל מלא וגם תופס נפח HD ואלף ואחת סיבות.
לעומת זאת סרטי XVID ששוקלים במקרה הכי גרוע: 1.42GB שווה לרכוש פלזמה.
-
roeish
-
- חבר פעיל מאוד

אבל מה עם ההשתקפויות הבלתי נסבלות כמו שצייינו כאן?RUJI כתב:לי יש XBOX ואני משחק בשיא הכיף עם הפלזמה שלי, שמה גם סרטי XVID רואים כ"כ מושלם על מסך כ"כ גדול שזה מדהים.
לעומת זאת סרטי XVID ששוקלים במקרה הכי גרוע: 1.42GB שווה לרכוש פלזמה....
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
למה , אתה צופה יותר במהלך היום החדר ממש מואר?roeish כתב:אבל מה עם ההשתקפויות הבלתי נסבלות כמו שצייינו כאן?RUJI כתב:לי יש XBOX ואני משחק בשיא הכיף עם הפלזמה שלי, שמה גם סרטי XVID רואים כ"כ מושלם על מסך כ"כ גדול שזה מדהים.
לעומת זאת סרטי XVID ששוקלים במקרה הכי גרוע: 1.42GB שווה לרכוש פלזמה.......
אם לא אז השתקפויות הן נסבלות במידה ושאר הצרכים שלך תואמים מסך פלזמה.
-
roeish
-
- חבר פעיל מאוד

לא ממש מואר, אבל עדיין, יש חלונות , מה כדאי לקחת ממסכי ה LCD?Rino כתב:למה , אתה צופה יותר במהלך היום החדר ממש מואר?roeish כתב:אבל מה עם ההשתקפויות הבלתי נסבלות כמו שצייינו כאן?RUJI כתב:לי יש XBOX ואני משחק בשיא הכיף עם הפלזמה שלי, שמה גם סרטי XVID רואים כ"כ מושלם על מסך כ"כ גדול שזה מדהים.
לעומת זאת סרטי XVID ששוקלים במקרה הכי גרוע: 1.42GB שווה לרכוש פלזמה.......
אם לא אז השתקפויות הן נסבלות במידה ושאר הצרכים שלך תואמים מסך פלזמה....
- shldenon
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 299
לדעתי, לפיליפס ולסמסונג צוויון תמונה מאד דומה...
בכלל, מבלי שום קשר לאם זו LCD או פלזמה, הצבעים חיים, ואפקט תלת המימד מאד מורגש.
הטושיבה מכשירים בינוניים מאד, מלבד הדגמים הגבוהים יותר, דוגמת 40XF350PG
לLG בפלזמות לא הייתי מתקרב, בגלל תופעת הנצנצים במסך (בעיית YSUS ) שמופיעה לאחר כשנה בד"כ, וכן כל המסכים המבוססים פאנלים מתוצרתם
לLG בפלזמות לא הייתי מתקרב, בגלל תופעת הנצנצים במסך (בעיית YSUS ) שמופיעה לאחר כשנה בד"כ, וכן כל המסכים המבוססים פאנלים מתוצרתם
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
הנה שוב מתחילים עם דיבורי סרק על מסכי LG,shldenon כתב:לדעתי, לפיליפס ולסמסונג צוויון תמונה מאד דומה...
לLG בפלזמות לא הייתי מתקרב, בגלל תופעת הנצנצים במסך (בעיית YSUS ) שמופיעה לאחר כשנה בד"כ, וכן כל המסכים המבוססים פאנלים מתוצרתם...
מה זו ההמצאה הזאת? יש לי 2 מסכי פלאזמה של LG והניצנוצים היחידים שאני רואה זה בחג פורים על פנים של אנשים,
מישהו שמע על ה "נצנצים" של LG?
נערך לאחרונה על ידי Rino ב 10/06/2008 9:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
roeish
-
- חבר פעיל מאוד

אז אם אני מבין נכון אתה ממליץ על LCD 42 אינץ של פיליפס דגם 5322?shldenon כתב:לדעתי, לפיליפס ולסמסונג צוויון תמונה מאד דומה...
לLG בפלזמות לא הייתי מתקרב, בגלל תופעת הנצנצים במסך (בעיית YSUS ) שמופיעה לאחר כשנה בד"כ, וכן כל המסכים המבוססים פאנלים מתוצרתם...
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
אני אומר שבתור התחלה תראה אם אתה רואה השתקפויות על טלויזיית ה CRT שיש לך כרגע (אני מניח).
אם ל CRT זה לא מפריע, אז אני לא מאמין שבפלזמה זה יהיה הרבה יותר משמעותי.
בתור אחד שהתלבט בין כל הדגמים הללו , והגיעו אצלו ה PG200 וQ91 לגמר הגדול , ויצא לי לצפות לא מעט זמן בשתיהן אחת ליד השניה - למרות שעל הנייר הנתונים של ה LG יותר טובים - בחרתי בסמסונג בגלל איכות התמונה והצבעים.
לאחר שצפיתי ב45 דקות של משחק כדורגל מהיר בחנות + תכנים דינמיים נוספים - אני גם בטוח שאין יתרון למנגנון ה100 הרץ של ה LG על הסמסונג, וכנראה זה סוג של גימיק שיווקי , ומנגנון דומה קיים כנראה גם בסמסונג.
אגב, ה LCD נפסלו אצלי מיידית אחרי דקה של צפייה משחק כדורגל. אני אישית לא יכול לסבול את המריחות.
זה הרבה הרבה יותר גרוע בשבילי מהשתקפויות על המסך אם יהיו.
נ..ב הדגם של פיליפס לא הרשים אותי במיוחד ונפל דיי מהר בסינון הראשוני.
אם ל CRT זה לא מפריע, אז אני לא מאמין שבפלזמה זה יהיה הרבה יותר משמעותי.
בתור אחד שהתלבט בין כל הדגמים הללו , והגיעו אצלו ה PG200 וQ91 לגמר הגדול , ויצא לי לצפות לא מעט זמן בשתיהן אחת ליד השניה - למרות שעל הנייר הנתונים של ה LG יותר טובים - בחרתי בסמסונג בגלל איכות התמונה והצבעים.
לאחר שצפיתי ב45 דקות של משחק כדורגל מהיר בחנות + תכנים דינמיים נוספים - אני גם בטוח שאין יתרון למנגנון ה100 הרץ של ה LG על הסמסונג, וכנראה זה סוג של גימיק שיווקי , ומנגנון דומה קיים כנראה גם בסמסונג.
אגב, ה LCD נפסלו אצלי מיידית אחרי דקה של צפייה משחק כדורגל. אני אישית לא יכול לסבול את המריחות.
זה הרבה הרבה יותר גרוע בשבילי מהשתקפויות על המסך אם יהיו.
נ..ב הדגם של פיליפס לא הרשים אותי במיוחד ונפל דיי מהר בסינון הראשוני.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
- elad_al
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 182
לגבי ה pG200
יש לי את הדגם הזה 50 אינ'
אין בו SCART וזה וודאי.