PS3 - האם כדאי להחליף 40GB ב-60GB האמריקאי?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
nadav-g פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

אולי אתה צודק, אבל מבחינתי זה שווה. אני אוהב שלמות ואף פעם לא היתה לי קונסולת PS2, אז רציתי להיות מסוגל לשחק בכמה כותרים נחמדים (ותכלס בינתיים יש הרבה יותר משחקים טובים ל-PS2 מאשר ל-PS3, מן הסתם).

ואני שמח להזין את התעשיה הזאת, אני אוהב לתת לאנשים ולחברות תגמול על מוצר טוב שהם יצרו. בגלל זה אני כבר לא מוריד דברים מהאינטרנט אלא קונה/משכיר אותם. יש לי הרבה חברים היפים-חובבי-לינוקס, שבטוחים שממציאי העולם אוהבים ליצור לשם היצירה, החידוש והאתגר, אבל אני חי בעולם שחלק מהסיבה שאנשים יוצרים ויוזמים היא כסף. אם לא נוציא כסף על המצאות טובות, אז למה שאנשים ימשיכו להמציא? זה מה שמניע את התעשייה כולה. אולי יהיו כאלו חברות ואנשים שימשיכו ליצור גם אם כסף לא מעורב, אבל אין ספק שזה מה שמדרבן את כולם וזה מה שבסוף מוביל לפיתוח והתקדמות טכנולוגית.

בינינו, אני מסוג האנשים שתמיד שיחקו משחקים על מחשב. ה-PS3 זו הקונסולה הראשונה שלי, אם אתה לא מחשיב כל מיני גלגולים של Gameboy שהיו ברשותי. ובינתיים הזמנתי המון משחקים, ואני חושב שעדיין לא הגעתי ל-6000+ שהיה עולה לי לקנות מחשב חדש חזק בשביל המשחקים של היום. ככה אני רגוע ויודע שאני אוכל להריץ משחקים שיצאו בשנתיים+ הקרובות ולהנות מהם (ואין הרבה משחקים שאני אוהב שלא יוצאים לקונסולות).

עכשיו כל מה שאני צריך לעשות זה למצוא שותף לדירה שיש לו XBOX360 ואני אהיה מרוצה :)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”