אני רוצה במצב הנתון כרגע למצוא דרך "לנצל" את הצליל יותר על מנת ליצור תנודה חזקה יותר....
ניסוי/ חוויה - שמיעה לא דרך האוזניים
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
דודי איך מה שכתבת עונה על ההודעה שלי?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
הנה ככה זה עונה :InbarHovav כתב: המטרה היתה לבדוק כמה התחום הנמוך הוא משמעותי ועשיר.
אבל עם אטמי אוזניים כבר לא שומעים את הכינור, ואז מתגלה עולם שלם של צילים שבכלל לא שמתי לב אליהם...
עם בהרינגר תוכלי לבטל את תחומי המיד וההי ולהישאר רק עם הבס ותוכלי גם לבטל צלילים ספציפים (כינור למשל )
ובכלל תוכלי לשנות אותה כאוות נפשך בלי באמת לבנות מוניומנטים בחדר (אלא אם יש פה גם קטע של פיסול, ולזה אין לי תשובה)
מצטרף לבקשת דודיב- תמונות/ שרטוט יסייעו להבין את הרעיון שלך...InbarHovav כתב:
חשבתי אולי על מנגנון שיורכב מרגלית דמויית ספייק וקפיץ - אני עוד לא סגורה על איך זה אמור להראות ולהתחבר אבל זה בערך הכיוון שאני חושב עליו.
...
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

לצערי אין לי מצלמה (אלא אם אתם מעוניינים בתמונה מהפלאפון 0.3MP...)
דודי, לא הבנתי איך אקולייזר עוזר?
אני לא הולכת לשמוע מוזיקה עם אטמי אוזניים. ואני לא מעוניינת לשנות את עקומת הצליל - כי אני מרוצה מאוד מהסאונד.
אני רק רוצה למצא דרך שבה המיטה תנצל בצורה טובה יותר את גלי הקול.
דודי, לא הבנתי איך אקולייזר עוזר?
אני לא הולכת לשמוע מוזיקה עם אטמי אוזניים. ואני לא מעוניינת לשנות את עקומת הצליל - כי אני מרוצה מאוד מהסאונד.
אני רק רוצה למצא דרך שבה המיטה תנצל בצורה טובה יותר את גלי הקול.
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

ניסיתי לבודד את המיטה בצורה כזו.
לקחתי 4 סמרטוטים וקיפלתי אותם קטן קטן, והכנסתי כל אחד מתחת לרגל של המיטה.
הפעלתי מוזיקה, ובאמת היה שיפור ניכר, אפילו ניגון צ'לו היה ניתן להרגיש,
מחר אני הולכת לכלי זמר לשמוע כלי נגינה כדי לדעת כמה אני קרובה לתחושה האמיתית (לטוב ולרע)
לקחתי 4 סמרטוטים וקיפלתי אותם קטן קטן, והכנסתי כל אחד מתחת לרגל של המיטה.
הפעלתי מוזיקה, ובאמת היה שיפור ניכר, אפילו ניגון צ'לו היה ניתן להרגיש,
מחר אני הולכת לכלי זמר לשמוע כלי נגינה כדי לדעת כמה אני קרובה לתחושה האמיתית (לטוב ולרע)
- heresjohnny
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- קיבל תודות: 0
ענבר אולי תקני מזרן מתנפח ותשימי עליו את המיטה.
זה יהיה אחלה של בידוד
זה יהיה אחלה של בידוד
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

אני רוצה לשמוע פריטה על גיטרה מכמה מרחקים כדי לראות כמה מרגישים (בגוף) את הסאונדdudib כתב:מה זאת אומרת "שיפור ניכר" ?
השמיעה בכלי זמר תיתן לך מושג איך כלי מסויים אמור להישמע אבל כל קשר בין מה שתשמעי בחנות לבין מה שמוקלט על דיסק שאת קונה יהיה מקרי לחלוטין ....
ונגינה על פסנתר.
מעניין אותי לעשות השוואה בין פסנתר כנף ועומד. מבחינת פיזור הסאונד.
חוץ מזה לא מצאתי אף חנות שאפשר לשמוע נבל (זה הכלי האהוב עליי).
אני עושה את זה כדי לבדוק את את גוון הצליל ואת התחושה שלו במרחב.
InbarHovav כתב:אחחחdudib כתב:
חוץ מזה לא מצאתי אף חנות שאפשר לשמוע נבל (זה הכלי האהוב עליי).
אני עושה את זה כדי לבדוק את את גוון הצליל ואת התחושה שלו במרחב....
אין על נבל![]()
נבל זה משהו משהו.
לא בטוח שיש לו את הויברציות שאת רוצה ,,אבל,,,,נבל זה משהו.
אם את רוצה להקשיב -אולי במקום לקדוח כאן בפורום ,,,, פשוט תקני כרטיס לקונצרט.
אתמול בפלהרמונית היו שני נבליות על הבמה, הכרטיס עלה כמו כרטיס לקונצרט ללא נבל.
המוזיקה הייתה מאהלר הראשונה, על הבימה 2 תזמורות ביחד. היה סאונד גדול עם ויברציות בלב אבל לא כאילו מהסוג שאת מחפשת.אהה, היו אחלה באסים.
באותו כרטיס היית יכולה לשמוע איזה 140 נגנים ביחד עם כל מיני כלים שלכל אחד יש את הויברציות היחודיות שלו.
יחסוך לך הסתבוביות בחנויות לכלי נגינה ויש עוד פלוס לכל העניין והוא שמנגנים באותו זמן גם מוזיקה....
נערך לאחרונה על ידי diz1 ב 19/05/2008 16:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

חשבתי ללכת לקונצרט אבל אני שם זו כמו סביבת מעבדה לסאונד.
אני רוצה להרגיש איך כלי נגינה נשמע שהוא נמצא כמה מטרים ממני.
אני רוצה להרגיש איך כלי נגינה נשמע שהוא נמצא כמה מטרים ממני.
במוסיקה יש מקל ממתכת, נותנים לו מכה- ואז מצמידים לאחת העצמות בפריפריה של הראש (עדיפות למצח בין הגבות). הוא מכוון לצליל "לה" ורק מי שמשתמש בו שומע את הצליל לה מהדהד בכל הגוף. מי שלידו לו ישמע דבר. פעם היה לי את המקל הזה שכחתי איך קוראים לו... הייתי משתמש בו לכוון את הגיטרה (בעיקר ברעש).