"קפאון" בנגינת סרטי 720P באמצעות MPC
תפעיל תוכנה כמו EVEREST ברקע שאתה צופה בסרט. האפשרות של STABILIY TEST יוצרת גרף של כל הנתונים שתבקש (חום, CPU USAGE, FAN RPM - כולל MAX VALUES שלהם) - כמובן אל תריץ את ה TEST...
גם ב SPEEDFAN יש אפשרות דומה... אני מעדיף את EVEREST
כך תוכל לצפות בסרט ללא הפרעה ולנתח את הנתונים אם הבעייה מתרחשת
גם ב SPEEDFAN יש אפשרות דומה... אני מעדיף את EVEREST
כך תוכל לצפות בסרט ללא הפרעה ולנתח את הנתונים אם הבעייה מתרחשת
יש עדכון - התקבל אימייל ברקע (שמעתי את הצליל) וחל "קפאון" בסרט
אמנם במקרים אחרים לא היה מדובר באימייל, אבל כנראה זה מסוג הבעיות הדומות (אנטי וירוס, GOOGLE DESKTOP וכדומה)
האם יש דרך להגדיר רמה גבוהה יותר של BUFFERING?
אמנם במקרים אחרים לא היה מדובר באימייל, אבל כנראה זה מסוג הבעיות הדומות (אנטי וירוס, GOOGLE DESKTOP וכדומה)
האם יש דרך להגדיר רמה גבוהה יותר של BUFFERING?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
שיגעת אותנו במשך כמה ימים ובסוף זה באמת תוכנות מיותרות שמותקנות על ה-HTPC...pixies כתב:ייתכן שיש עוד תוכנות שרצות ברקע, למשל תוכנות רוגלה או אנטי-רוגלה ואנטי וירוס שגורמות לזה....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מה פתאום מיותרות?!pixies כתב:שיגעת אותנו במשך כמה ימים ובסוף זה באמת תוכנות מיותרות שמותקנות על ה-HTPC...pixies כתב:ייתכן שיש עוד תוכנות שרצות ברקע, למשל תוכנות רוגלה או אנטי-רוגלה ואנטי וירוס שגורמות לזה.......
אימייל זו לא תוכנה מיותרת
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

על HTPC כן, זוהי תוכנה מיותרת לדעתי. אתה צריך להחליט אם המחשב שלך הוא דסקטופ או מחשב קולנוע ביתי...
אבל הנה פתרון רציני שאולי יעזור: אתה יכול למצוא את תוכנת האימייל שלך (את שם ה-Process שלה), לך לטאסק מנג'ר, ובלשונית ה-Processes אתר אותה, לחץ קליק ימני, ואז בחר Change Process Priority ו-Below Normal.
אני די משוכנע שזה ימנע ממנה מלגרום לקפאון בנגינת סרט.
עוד אפשרות זה לעשות הפוך, ולשנות את העדיפות של ה-MPC ל-Above Normal.
יש אפשרות להגדיר מראש שכל פעם שיריצו תוכנה מסויימת היא תרוץ בעדיפות קבועה. נסה לחפש איך עושים את זה. אם אתה לא מצליח למצוא איך וזה חשוב לך אז שלח פה הודעה ואני אנסה למצוא.
אבל הנה פתרון רציני שאולי יעזור: אתה יכול למצוא את תוכנת האימייל שלך (את שם ה-Process שלה), לך לטאסק מנג'ר, ובלשונית ה-Processes אתר אותה, לחץ קליק ימני, ואז בחר Change Process Priority ו-Below Normal.
יש אפשרות להגדיר מראש שכל פעם שיריצו תוכנה מסויימת היא תרוץ בעדיפות קבועה. נסה לחפש איך עושים את זה. אם אתה לא מצליח למצוא איך וזה חשוב לך אז שלח פה הודעה ואני אנסה למצוא.
תודה אני אנסה את זהpixies כתב:על HTPC כן, זוהי תוכנה מיותרת לדעתי. אתה צריך להחליט אם המחשב שלך הוא דסקטופ או מחשב קולנוע ביתי...
יש אפשרות להגדיר מראש שכל פעם שיריצו תוכנה מסויימת היא תרוץ בעדיפות קבועה. נסה לחפש איך עושים את זה. אם אתה לא מצליח למצוא איך וזה חשוב לך אז שלח פה הודעה ואני אנסה למצוא....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא קשור למעבד חזק. הוא כנראה משתמש בתוכנה שלא כתובה כל כך טוב שתוקעת את מערכת ההפעלה באיזשהו אופן.
תוכנת הדואר היא תוכנה הרבה יותר צורכת ממה שנראה לעין,
יש שם בעיקר התעסקות עם הרשת ועם הדיסק (ולכן יש שם גם מספר דרייברים שמעורבים במשימה זאת)
אגב, אני לא הייתי הולך ומשנה את עדיפות ה processes של תוכנת הדואר או תוכנת הנגן (הסיבה היא מורכבת מידי בשביל להסביר ב 2 שורות), פשוט הייתי דואג שבזמן ניגון סרטים תוכנת הדואר (או כל תוכנת רקע אחרת, למעט האנטי-וירוס) תהיה סגורה
יש שם בעיקר התעסקות עם הרשת ועם הדיסק (ולכן יש שם גם מספר דרייברים שמעורבים במשימה זאת)
אגב, אני לא הייתי הולך ומשנה את עדיפות ה processes של תוכנת הדואר או תוכנת הנגן (הסיבה היא מורכבת מידי בשביל להסביר ב 2 שורות), פשוט הייתי דואג שבזמן ניגון סרטים תוכנת הדואר (או כל תוכנת רקע אחרת, למעט האנטי-וירוס) תהיה סגורה