pure acoustics-jbl הבדלי שמיעה
טוב חבר'ה קבלו ביטול...
אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת חשבתי קצת על זה ועשיתי עם עצמי נסיונות שמיעה והגעתי למסקנה ש..
אחרי 4 ימים שמעתי את הדבר האמיתי בלי הפסקה ושוב עשיתי השוואת סאונד..אני יכול לתת את הפיור ל"אל תיזחן"
התרגלתי לצליל היפה של הJBL
מרוצה עד הגג..
העוצמה שיש במערכת זה לא לתאר שלא נדבר על הצליל שהוא נקי..
ואני לא מנצל חצי מהכוח... זה כיף שאתה רוצה לתת ווליום ועוצמה ויש לך עוד לתת..!
אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת חשבתי קצת על זה ועשיתי עם עצמי נסיונות שמיעה והגעתי למסקנה ש..
אחרי 4 ימים שמעתי את הדבר האמיתי בלי הפסקה ושוב עשיתי השוואת סאונד..אני יכול לתת את הפיור ל"אל תיזחן"
התרגלתי לצליל היפה של הJBL
מרוצה עד הגג..
העוצמה שיש במערכת זה לא לתאר שלא נדבר על הצליל שהוא נקי..
ואני לא מנצל חצי מהכוח... זה כיף שאתה רוצה לתת ווליום ועוצמה ויש לך עוד לתת..!
יש לי שאלה שאלתית..
האם זה יכול להיות שעכשיו במערכת היותר רצינית שלי אני שומע צלילים שלא שמעתי במערכת הק"ב.? או שזה פסיכולוגי?
האם זה יכול להיות שעכשיו במערכת היותר רצינית שלי אני שומע צלילים שלא שמעתי במערכת הק"ב.? או שזה פסיכולוגי?
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בהחלט יכול להיות!
זה קרה לי עם המעבר ל- epos שלי. פתאום שמעתי דברים בדיסקים שיכולתי להישבע שלא היו שם: כלים שהוסתרו ע"י כלים אחרים, מקצב שקצת מסתדר יותר טוב וכדומה.
מצד שני, שמעתי גם דברים קצת פחות נחמדים (אבל מפתיעים באותה המידה): בהופקה קלאסית שיעולים רחוקים מהקהל או את הקול שמשמיע הרוק שנפרד מהשפתיים כשפותחים את הפה (אני יודע שזה נשמע מגעיל, אבל זה רק מראה לך לאיזה רמה הרמקול מסוגל להגיע).
זה קרה לי עם המעבר ל- epos שלי. פתאום שמעתי דברים בדיסקים שיכולתי להישבע שלא היו שם: כלים שהוסתרו ע"י כלים אחרים, מקצב שקצת מסתדר יותר טוב וכדומה.
מצד שני, שמעתי גם דברים קצת פחות נחמדים (אבל מפתיעים באותה המידה): בהופקה קלאסית שיעולים רחוקים מהקהל או את הקול שמשמיע הרוק שנפרד מהשפתיים כשפותחים את הפה (אני יודע שזה נשמע מגעיל, אבל זה רק מראה לך לאיזה רמה הרמקול מסוגל להגיע).
פרננדו.
לפחות אני יודע שאני לא מדמיין את זה כל זה..
שמעתי מוסיקה, ושמעתי איזה משהו שלא שמעתי קודם אז החזרתי אחורה חשבתי שאני מדמיין ו..אכן לא דימיינתי..
השאלה מזה..? הרמקולים או ההגברה.? או שניהם?
שמעתי מוסיקה, ושמעתי איזה משהו שלא שמעתי קודם אז החזרתי אחורה חשבתי שאני מדמיין ו..אכן לא דימיינתי..
השאלה מזה..? הרמקולים או ההגברה.? או שניהם?
אני לא חושב שאני ישדרג בזמן הרחוק למשהו יותר טוב כי עליתי מעל הפופיק כמו שניקרא אולי שדרוג של הרמקולים הקדמיים של הק"ב.. 
האמת שאמרת את זה כמעט לפי הסדר שאני רוצה לשדרג..למרות שמהסאב אני מרוצה..
אם וכאשר אני אשדרג אני יודע שזה יקרה אני סתם מנסה לעבוד על עצמי זה יהיה לרמקולי מדף ואז סנטר ובסוף אחוריים ואולי רסיבר..
אם וכאשר אני אשדרג אני יודע שזה יקרה אני סתם מנסה לעבוד על עצמי זה יהיה לרמקולי מדף ואז סנטר ובסוף אחוריים ואולי רסיבר..
מישהו יודע איך אני מבטל את הבאסים בסנטר..?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
טוב ניראה אתה כבר מדבר על רסיברים יותר מתקדמים..
תודה בכל אופן..
תודה בכל אופן..