היום סוף סוף קיבלתי מענה ובו נרשם לי כי הם מסרבים להחליף את השלט מכיוון שהוא כבר לא באחריות...
ציטוט מהתשובה:
Unfortunately we are unable to offer a free replacement as your product is out of warranty.
עניתי להם חזרה שהוא דווקא כן באחריות מכיוון שהוא ברשותי רק 10 חודשים.
עכשיו נמתין שוב...(עוד שבועיים?)
הרמוני אחד נשבר - מה עושים?
- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- shiki
-
- חבר ותיק

טוב חברים
חזרו אליי עם תשובה נוספת שמסך שבור נובע כתוצאה מנזק פיזי שנגרם למוצר וזה לא מכוסה באחריות...
... אבל במקביל מציעים לי תמורת 100 יורו שלט חדש
מה אתם אומרים ללכת על זה?
כמה מיסים אני אדרש לשלם במכס?
כדאי / לא כדאי?
חזרו אליי עם תשובה נוספת שמסך שבור נובע כתוצאה מנזק פיזי שנגרם למוצר וזה לא מכוסה באחריות...
כדאי / לא כדאי?
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
גבר, היתה לי בעיה אחרת עם שלט הרמוני 880 שקניתי והמוכר היה רמאי השלט היה דפוק ולמרות שזאת ממש לא היתה אשמתם כי המוצר כבר מזמן לא היה באחריות הם הציעו לי את הפתרון הבא:
בסופו של דבר הרמוני מכרו לי שלט הרמוני 1 במחיר של 85 יורו כולל משלוח עד הבית, הם רשמו על הקופסה 50 דולר וזה לא עלה לי כלום מעבר ל85 יורו, כלום.
כל זה קרה שבוע שעבר ואתמול בבוקר קיבלתי אותו.
בסופו של דבר הרמוני מכרו לי שלט הרמוני 1 במחיר של 85 יורו כולל משלוח עד הבית, הם רשמו על הקופסה 50 דולר וזה לא עלה לי כלום מעבר ל85 יורו, כלום.
כל זה קרה שבוע שעבר ואתמול בבוקר קיבלתי אותו.
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- Trip
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
ראשית, מה כן מכוסה באחריות של Logitech?shiki כתב:טוב חברים
חזרו אליי עם תשובה נוספת שמסך שבור נובע כתוצאה מנזק פיזי שנגרם למוצר וזה לא מכוסה באחריות...![]()
כדאי / לא כדאי?...
שנית, הייתי הולך על ה-100 יורו, פשוט כי אם התרגלת לעבוד עם השלט אתה לא תקנה עכשיו משהו פחות טוב (שיעלה לך בערך 100 יורו), והרמוני חדש יעלה לך בערך 200 יורו.
רק תבקש מהם בלשון מנומסת שיכתבו ערך שקרי כלשהו על הקופסה כדי שלא תאלץ לשלם המון מכס. הם בכלל יכולים לשלוח לך רק את השלט עצמו, בלי כל היתר (כי יש לך כבר חוברת/כבל/מטען), ואז בכלל אפשר לכתוב על זה ערך נמוך בהנחה שזה "חזר מתיקון".
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
המנחוס...
השלט החדש שלי ממקודם נדפק לו המסך LCD ויש לו כל מיני לכלוכים שחורים בפנים (קשה לדעת אם זה פיקסלים שרופים).
הוא בן חודש בערך...
למזלי הוא עדיין באחריות.
השלט החדש שלי ממקודם נדפק לו המסך LCD ויש לו כל מיני לכלוכים שחורים בפנים (קשה לדעת אם זה פיקסלים שרופים).
הוא בן חודש בערך...
למזלי הוא עדיין באחריות.
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- shiki
-
- חבר ותיק

טובTrip כתב:ראשית, מה כן מכוסה באחריות של Logitech?shiki כתב:טוב חברים
חזרו אליי עם תשובה נוספת שמסך שבור נובע כתוצאה מנזק פיזי שנגרם למוצר וזה לא מכוסה באחריות...![]()
כדאי / לא כדאי?...
שנית, הייתי הולך על ה-100 יורו, פשוט כי אם התרגלת לעבוד עם השלט אתה לא תקנה עכשיו משהו פחות טוב (שיעלה לך בערך 100 יורו), והרמוני חדש יעלה לך בערך 200 יורו.
רק תבקש מהם בלשון מנומסת שיכתבו ערך שקרי כלשהו על הקופסה כדי שלא תאלץ לשלם המון מכס. הם בכלל יכולים לשלוח לך רק את השלט עצמו, בלי כל היתר (כי יש לך כבר חוברת/כבל/מטען), ואז בכלל אפשר לכתוב על זה ערך נמוך בהנחה שזה "חזר מתיקון"....
בסופו של דבר שילמתי 100 יורו ונשלחה אליי ערכה חדשה.
הערכה נעצרה במכס ויצרו איתי קשר מחברת UPS והודיעו לי כי השולח (לוג'יטק) יישא בכל ההוצאות של שחרור החבילה מהמכס והערכה הגיעה אליי למחרת עם השליח!
על החבילה נרשם סכום של 50 יורו