שידורים ישירים בספורט 5HD ??
- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
יש למישהו מושג אם גמר ליגת האלופות ישודר ב5HD ?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
מישהו רשם שלא משדרים ב-HD אם המשחק משודר בערוץ פתוח...
אבל שווה בדיקה מעמיקה יותר.
אבל שווה בדיקה מעמיקה יותר.
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
דווקא היו השנה שני מקרים שמשחק בערוץ פתוח היה ב HD - נדמה לי שאחד מחצאי הגמר בין ברצלונה ליוניטד היה כזה.guyezra כתב:מישהו רשם שלא משדרים ב-HD אם המשחק משודר בערוץ פתוח...
אבל שווה בדיקה מעמיקה יותר....
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
אני רשמתי בדיוק הפוך.
רק אם משדרים בערוץ פתוח ניתן לשדר ב-HD.
בשבוע שבו לא שודר שום משחק ב-HD הסיבה היתה שהמשחק ששודר בערוץ פתוח היה פנרבחצ'ה-צ'לסי והתורכים לא משדרים ב-HD.
רק אם משדרים בערוץ פתוח ניתן לשדר ב-HD.
בשבוע שבו לא שודר שום משחק ב-HD הסיבה היתה שהמשחק ששודר בערוץ פתוח היה פנרבחצ'ה-צ'לסי והתורכים לא משדרים ב-HD.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
לא רשמת שאם משדרים בערוץ 10 (למשל) אז לא נותנים שידור מקביל ב-HD?
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
לא נראה לי, אם רשמתי אז לא התכוונתי.
המועצה לשידורים בכבלים ובלווין אוסרת על שידור ב-5HD תוכן שלא משודר בערוץ פתוח (לא משנה עם זה 5 רגיל, 10 או כל ערוץ אחר בחבילת הבסיס).
באותו שבוע ניסיתי לשכנע אותם (כתבתי מכתב מאוד מנומק) שההחלטה תמוהה ביותר וביקשתי שישנו אותה בכדי שנוכל לראות את המשחק היחיד באותו היום ששודר ב-HD (ארסנל-ליברפול), אבל בגלל שהשידור הרגיל היה בערוץ 5+ שאינו בחבילת הבסיס הם סרבו.
המועצה לשידורים בכבלים ובלווין אוסרת על שידור ב-5HD תוכן שלא משודר בערוץ פתוח (לא משנה עם זה 5 רגיל, 10 או כל ערוץ אחר בחבילת הבסיס).
באותו שבוע ניסיתי לשכנע אותם (כתבתי מכתב מאוד מנומק) שההחלטה תמוהה ביותר וביקשתי שישנו אותה בכדי שנוכל לראות את המשחק היחיד באותו היום ששודר ב-HD (ארסנל-ליברפול), אבל בגלל שהשידור הרגיל היה בערוץ 5+ שאינו בחבילת הבסיס הם סרבו.
- yakirnav
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
בד"כ זה ככה... אבל היו כבר כמה מקרים שמשחקים ששודרו בערוץ 2 שודרו גם ב5HD (אגב, להכניס PIP אחד ליד השני פשוט נותן הרגשה שיש תמורה לכסף שלך חחח).
yourosport HD שווה מבחינתי לחכות...
yourosport HD שווה מבחינתי לחכות...
Stay foolish