yamaha 1800

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673

שליחה

MetalliJoe כתב:אבי, אם התכוונת אלי, גם לי זה לא היה נראה הגיוני במיוחד, אבל אלה העובדות...
...
מוזר...
אצלי רואים "הכי טוב" כשאני מחבר את הממיר ישירות למסך..
MASH תמונה חלקה יותר או תמונה טובה יותר?
אני לא וידיופיל גדול (וביננו, אני לא וידיופיל בכלל) אבל אני יודע שיש הבדל בין תמונה "כאילו" טובה יותר לתמונה שהיא באמת טובה יותר, זה שהמעבד מחליק את התמונה זה לא אומר שהוא עושה אותה טובה יותר, הוא פשוט הופך את התמונה לפחות גרעינית על חשבון הפרטים, מעבד טוב גם משאיר את הפרטים וגם מעדן את התמונה.. (אני מקווה שאני מובן :) )

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756

שליחה

גם אני לא וידיאופיל גדול, אני רק יודע שלא משנה עד כמה עיבוד התמונה של המסך טוב, כשחיברתי ישירות היו ערוצים באיכות כל כך נמוכה שפשוט אי אפשר לצפות בהם. המעבד של ימאהה בהחלט מחליק המון רעש דיגיטלי, ולגבי פרטים - לפי דעתי הוא לא פגע, לפחות לא משמעותית.
Silence speaks louder than words

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090

שליחה

hsheffer כתב:האם מישהו השווה איכות תמונ וקול בין 1800 אל 863?
אני מתלבט איזה מהם לרכוש.
...
אני באופן אישי לא ערכתי השוואה כזו, אך מדובר בהגברה ומעבדים שונים לגמרי, אני הייתי מהמר שההבדל לטובת ה - 1800 יהיה ניכר (שוב, גם בביצועי אודיו וגם בביצועי וידאו). אם אני לא טועה ההבדל בסכום הוא לא משמעותי מידי כך ששווה להשקיע את התוספת במקרה הזה.

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

MetalliJoe כתב:גם אני לא וידיאופיל גדול, אני רק יודע שלא משנה עד כמה עיבוד התמונה של המסך טוב, כשחיברתי ישירות היו ערוצים באיכות כל כך נמוכה שפשוט אי אפשר לצפות בהם. המעבד של ימאהה בהחלט מחליק המון רעש דיגיטלי, ולגבי פרטים - לפי דעתי הוא לא פגע, לפחות לא משמעותית.
...
יש לך במאפיינים אפשרות לכיוון DRC..
תנסה אותה..

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4205

שליחה

בסטריאו אין הבדל בין 1800 ל861 או 863
את זה בדקתי אחד מול אחד אצל משה בסטריאו סטאר.
בסראונד ה1800 יותר חזק אין ספק אבל בסטריאו אין הבדל.
אים היה הבדל הייתי לוקח את ה1800.

007 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 536

שליחה

cavi כתב:
MetalliJoe כתב:גם אני לא וידיאופיל גדול, אני רק יודע שלא משנה עד כמה עיבוד התמונה של המסך טוב, כשחיברתי ישירות היו ערוצים באיכות כל כך נמוכה שפשוט אי אפשר לצפות בהם. המעבד של ימאהה בהחלט מחליק המון רעש דיגיטלי, ולגבי פרטים - לפי דעתי הוא לא פגע, לפחות לא משמעותית.
...
תנסה אותה..
...

סליחה על הבורות מה זה בדיוק DRC

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

amitbak כתב:בסטריאו אין הבדל בין 1800 ל861 או 863
...
לא התייחסת לסוגיית הוידאו... ל - 1800 מעבד חזק הרבה יותר.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אותי ביצועי וידאו לא הכי מעניינים.
לי חשוב הסאונד.

007 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני אישית יכול להגיד שהמכשיר 1800 שלי עושה עבודה יפה מאוד ואכן משפר את התמונה פלאים נקודה.
לגביי סטריאו הוא נשמע מאוד מוזיקלי.
בואו נגיד בתקציב הזה שום רסיבר לא נתן תמורה טובה יותר אחרת לא היתי רוכש את המכשיר.
וכן יש הבדל בינו לבין ה 3800 רק שמבחינתי היה צריך להוסיף סכום שאני מעדיף להשקיע אותו במקום אחרת.
לסיכום רסיבר מדהים.

007 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

amitbak כתב:אותי ביצועי וידאו לא הכי מעניינים.
לי חשוב הסאונד.
...
איזה רסיבר יש לך?

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

007
חבר שלי רכש את ה1800 גם מסטריאו סטאר
עים פארדיים מוניטור 11 פשוט חבל על הזמן סאונד לא
מהעולם כל פעם שאני אצלו אני נמס מהסאונד.
אחלה רסיבר תתחדש.

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

007 כתב:אני אישית יכול להגיד שהמכשיר 1800 שלי עושה עבודה יפה מאוד ואכן משפר את התמונה פלאים נקודה.
לגביי סטריאו הוא נשמע מאוד מוזיקלי.
בואו נגיד בתקציב הזה שום רסיבר לא נתן תמורה טובה יותר אחרת לא היתי רוכש את המכשיר.
וכן יש הבדל בינו לבין ה 3800 רק שמבחינתי היה צריך להוסיף סכום שאני מעדיף להשקיע אותו במקום אחרת.
לסיכום רסיבר מדהים.
...
אכן רסיבר שהעלות תועלת שלו אולי הטובה ביותר בשוק היום.
יש לי שני חברים עם המכשיר הזה - פשוט מאושרים ממנו...
תמשיך להנות לך (Y)

007 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ברצוני להודות לחנות סטריאו סטאר פתח תקווה
כל הצוות מקצעוי ואדיב.
תודה מיוחדת לעוזי מסטריאו סטאר אתה מספר 1 אין עליך בן אדם.

תודה 007

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

amitbak כתב:בסטריאו אין הבדל בין 1800 ל861 או 863
...
8O 8O 8O 8O
אני לא יודע איך מדגימים רסיברים במרכז אבל אני מזמין אותך לבוא אלי הביתה, אני אגנוב לאניגמה את 2 הרסיברים ונבדוק שוב.. :)
נערך לאחרונה על ידי cavi ב 06/05/2008 14:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

007 כתב:
cavi כתב:
...
תנסה אותה..
...

סליחה על הבורות מה זה בדיוק DRC
...
זה פונקציה שקיימת במסכי סוני שמאפשרת "להחליק" את התמונה מצד אחד במידה והשידור גרוע ולחדד אותה מצד שני במידה והשידור באיכותנורמאלית..
הפונקציה הזאת תופסת רק כאשר מחברים מקורות אנלוגים, בHDMI אין אפשרות לכוון את זה..

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439

שליחה

cavi כתב: אני לא יודע איך מדגימים רסיברים במרכז אבל אני מזמין אותך לבוא אלי הביתה, אני אגנוב לאניגמה את 2 הרסיברים ונבדוק שוב.. .
...
אתה יכול לגנוב דברים כבדים יותר ? :)

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אתה לא צריך לגנוב שום דבר
תבדוק בחנות שאתה עובד בה.
יש שם מספיק רסיברים של ימהה.

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

בחנות שאני עובד בה? אתה בטח מתכוון לאניגמה ואני לא עובד בה (ישראל, הוצאתה לי טופס 101? :) ), ביקרתי שם הרבה אבל לצערי התחלתי לעבוד בלילות אז לא ממש יוצא לי לבקר ובגלל זה קיבלתי שיחת טלפון זועמת ביום ראשון מישראל שבה הוא הפציר בי לבוא לבקר אחרת הוא יבוא אלי (וזה הרבה יותר מפחיד :) )..

yarino, יש שם גם את הZ11 אבל הוא קצת כבד.. :)

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955

שליחה

MetalliJoe כתב:כמובן, המחשב מחובר דרך הרסיבר (כמו הממיר וה-DVD), אבל לא השוותי בינו לבין חיבור ישיר. בכל מקרה, איכות התמונה נהדרת, אבל נגזרת לא רק מאיכות הרסיבר אלא גם מאיכות ה-LCD, לטוב ולרע:
בתכנים איכותיים LCD נותן תמונה יפה שהרסיבר כנראה משפר רק במעט, בתכנים גרועים השיפור הוא גדול אבל כנראה שאם היתה לי פלזמה, או LCD עם 32 אינץ' ו-768 שורות (במקום 40 אינץ' ו-1080 שורות), שוב השיפור היה הרבה יותר זניח מאשר כיום.
...
הסיבה ששאלתי על איכות הוידאו בחיבור מחשב היא שיש לי גם עניין ברסיבר זה וביכולות הוידאו שלו. מביקורות וסקירות שנתקלתי בהן עולה שהרסיברים של ימהה (3800, 1800 ,663) לא מעבירים את כל התחום של ה- RGB דרך HDMI אלא רק תחום מצומצם שלו. בחיבור של מחשב זה עשוי להיות משמעותי ולכן אני שואל אם יצא לך להשוות בין חיבור ישיר של המחשב לטלויזיה ולא דרך המגבר. להבנתי בחיבור ישיר צריכה להתקבל תמונה מפורטת יותר עם שחורים טובים יותר. אם אין הבדל זה מעודד כי זה אומר שה"חיסרון" של לא להעביר את כל תחום ה - RGB לא באמת משמעותי.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756

שליחה

לא אמרתי שאין הבדל, אמרתי שלא השוואתי ישירות. אולי בחיבור ישיר התמונה באמת תהיה טובה יותר, לא יודע.
Silence speaks louder than words

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”